Pozdravljeni vsi skupaj !

Po zelo zelo dolgem času sem spet tukaj iz neznanega razloga. Sem starejša, veliko bolj razumna ( vsaj upam ) in prihajam z novo zgodbico, za katero mi je vzcvetela ideja pred kakšnima dvema urama.
Malo spremembe- dialogi so v angleščini, vendar brez strahu, nič zapletenega. Vsem vam, ki vam dela angleščina malo preglavic jo lahko tako malo izbrusite.
Prilepim vam takoj prvi del in se tako lahko odločite ali vam je všeč in če jo boste brale.
Zgodbica ne bo zelooo dolga, mogoče samo poletna romanca.

<span class="Underline"><b>Upam, da vam bo všeč in zanima me vase mnenje</b></span>
16. julij 2017
PART 1

»Hi« ga pozdravim, medtem ko je on skoncentriran na podpisovanje moje kartice. Presenečeno dvigne glavo in me pogleda. Nasmehne se mi preden mi odzdravi
»Hello there«
Od veselja in vsega pričakovanja ne vem, kaj mu naj odgovorim zato samo strmima drug v drugega, samo za bežen trenutek dokler me punca za sabo ne potisne
» Go on already, you can't be here all day«
In tako se pomaknem naprej. Niall se hitro do konca podpiše na mojo kartico in jo poda naprej Harry-ju in me pogleda ter mi se še enkrat na hitro nasmehne. Harry me pogleda in pogledam ga nazaj.
» Love are you okay ?«
» Yes yes, thank you very much, you ?« mu odgovorim, moja sposobnost komuniciranja se je povrnila. Med tem ko čakam njegov odgovor pogledam nazaj k Niallu, ki je skoncentriran na podpisovanje. Začuti moj pogled na sebi in me pogleda.
» So do you want to meet later and do some fun stuff?« ga je vprašala punca, katera me je malo prejle porinila naprej. Niall jo malo začudeno pogleda, kot da je že čisto pozabil, da je bila tam.
» Oh« se odkašlja Niall in nadaljuje » are you offering me sex?« jo vpraša brez sramu
» Only if you want to« mu odgovori.

»Hey love, you sure you are okay?« me vpraša Harry, verjetno mi je odgovoril na vprašanje in ker sem poslušala pogovor za menoj nisem niti opazila, da se pogovarja z menoj.
»Oh sorry. Yes I am okay« mu na hitro odgovorim in se mu na kratko nasmejem. Pogledam nazaj, da bi ugotovila, kako je potekal pogovor, a namesto tega me punca z veliko hitrostjo potisne naprej. Ker tega seveda nisem pričakovala izgubim ravnotežje in padem na tla. Harry in Niall istočasno prihitita do mene, da bi pogledala če sem v redu. Ko sta prišla fanta iz ''zavarovane'' strani mize so punce čisto podivjale in začele teči proti njima, kar je povzročilo, da sem prijela marsikateri udarec z nogo. Seveda varnostniki takoj prihitijo in začnejo urejati ves nered. Fantje so odšli in lahko rečem, da je podpis fantov končan. In grenko se spomnim, da nisem dobila svoje kartice. Do zdaj se je dvorana že skoraj izpraznila. Usedem se in počasi preverim posledice padca in brc. Par modric na trebuhu, dve ali tri na nogah in ena velika pod desnim očesom.
» Here, let me help you get up« slišim glas in vidim ponujeno roko, da mi pomaga vstati. Počasi pogledam k višku in vidim, da ta roka pripada Niallu. Svojo roko dam v njegovo in nežno me potegne na noge.
» Thank you, I appreciated it« se mu zahvalim, ko sem že na nogah.
» It is okay, I am very sorry for what happent earlier. I wanted to help you before but the guards dragged me away« je hitro zdrdral, vidno v majhni nemirnosti.
» Ah, do not apologize, it was not your fault« sem se mu nasmehnila ter se odpravila proti mizi v upanju, da bom tam našla svojo kartico.
»You lost something« me je zmedeno vprašal
» I am hoping that I will find my card with signitures« sem ga pogledala in se mu nervozno zasmejala v upanju, da ne bom izpadla čudno. Niall je usločil svoje obrvi, me pogledal, če mislim resno in se začel na ves glas smejati.
» We are talking and you are worried about one card, while you could ask me for a new one« mi je razložil, ko je videl, da mi ni bilo jasno zakaj se smeji.
» Beacause of me, you were almost attacked, signing is canceled and you came here just to be sure if I am okay. I am not really sure that I can do that now.« mu odgovorim v veliki zadregi, ne morem mu niti pogledati v oči. Zavzdihne in se mi približa. Prime me za brado in mi jo dvigne toliko, da ga gledam v oči. Malo otrpne, ko vidi mojo modrico. Zelo nežno gre z palcem čez mojo modrico ter mi zelo odločno odgovori
» Nothing of what have happent today, was not your fault. It was that girl's that pushed you. And after that it was all other girls that started running towards us. So do not say that again, okay ?«
Zaradi njegovega mehkega glasu in bližine so se mi v očeh nabrale solze. Kratko sem se mu nasmehnila in obrnila nazaj k mizi, saj nisem želela, da bi me videl jokati.
» Ah ! See, I found it.« sem veselo vzkliknila, ko sem našla kartico in jo visoko dvignila v zrak, kot kakšno nagrado. Niall se je zasmejal in zmajal z glavo.
» Yes, but there are missing two signitures« mi je pametno dejal
» Indeed they do, but better something than noting« sem mu odgovorila. Zasmejal se je mojemu odgovoru. Nekaj sekund sva se samo gledala nato pa je spregovoril.
» Let me to drive you home« lagala bi, če bi rekla, da nisem bila takrat presenečena in tudi Niall je videl, da sem bila presenečena.
» You are hurt« pokazal je na modrico na obrazu » it is raining outside and I bet there are no taxis left. This is at least what I can do for you.« je razložil svoj namen.
» That depends on if you have a private plane« sem mu odgovorila. Seveda nisem nameravala iti nazaj v Slovenijo, vsaj ne še za 2 meseca. Vendar moj dom je bil v Sloveniji, čeprav sem v Dublinu živela že skoraj pol leta.
» A simple car won't do?« me je vprašal z kančkom zanimanja
» If your car can swimm, then yes« sem mu odgovorila z nasmeškom in zanimanjem za njegov odziv
» Where the hell do you live«
» Proudly in Slovenia, but …«
» Nop, a simple car won't handle that« me je prekinil na sredi stavka
» But you can just drive me to Dame Lane, if you insist on it« sem se mu sramežljivo nasmehnila. Glasno se je zasmejal, pokimal in mi nakazal pot prosti stranskemu izhodu, tja kjer so malo prej oni izginili.
» Are you hungry? There is some food in the kitchen if you like.« me je vprašal ter pogledal nazaj, ko sva hodila po hodniku in na vsaki strani so bile sobe.
» No thanks, but I would like some water, if there is some.« sem rekla sramežljivo, saj mi je bilo hudo spraševati za stvari. Zavila sva v sobo, ki je očitno bila kuhinja. Šel je proti hladilniku ter ga odprl in mi podal vodo. Najini prsti so se dotaknili, pogledala sem ga in strmela sva drug v drugega kakšno sekundo. Poslala sem mu kratek nasmešek in pogledala vstran.
» So this is my car« mi je pokazal, ko sva prišla do črnega avta. Bil je visok in velik avto, le kdo bi vedel, katera znamka je to. Usedla sem se na sovoznikov sedež se pripasala ter počakala Nialla, ki se je pogovarjal z varnostnikom.
» So what are you doing in Dublin?« me je vprašal med vožnjo
» I am working here« mu odgovorim
» Oh, and I thought you came to Dublin just to see us« se je pozabaval, odzvala sem se na njegovo šalo in se smejala z njim.
16. julij 2017
neeeext
i like it (;
18. julij 2017
Malo krajši del

PART 2
» I am wondering« je začel
» What are you wondering mister?« sem ga šaljivo povprašala
» What is your name, you haven't introduce yourself«
»Oh yes, you are right« sem spoznala, da se res sploh še nisva predstavila » My name is Ally, and you?« pogledala sem ga in mu ponudila svojo roko za rokovanje.
»Niall« se je zasmejal in sprejel mojo roko ter hitro me pogledal z nasmeškom na obrazu.
» So what do you do for work then ?« je nadaljeval pogovor , za kar sem mu bila zelo hvaležna, saj sama nisem imela te zmožnosti, da bi lahko kar govorila in govorila.
» Ahm.. I work as a human and resource manager in a DEVELOPING COMPANY«
» Really or you just messing with me ?« me je presenečen vprašal
» No, really«
» So you are that wonder woman that changed everything and improved the situation for workers, ha ? Practically everybody is talking about you and your mesures« nisem vedela, da sem tako znana samo zaradi mojega dela in to samo v 6ih mesecih. Res je da sem rešila veliko ljudi, da ne bi bili odpuščeni. Uvedla sem mnoge ukrepe, ki so drastično poboljšali položaj delavcev. Vendar nisem vedela, da je bilo to tako zelo znano.
» Yes I am that woman then« sem sramežljivo dodala
» Then you have probably met my mother a ?« je dodal, bila sem v vidni zadregi, saj si res nisem zapomnila vseh delavcev, saj sem komunicirala le z tremi delavci, ki so predstavljali vse delavce.
» I honestly don't know«
» You did, you did. She told me that you are extraordinary woman, kind and very pretty« s tem stavkom sem zares zardela, njemu pa se je to zdelo zelo smešno.
» Oh, right mis Maura Gallagher, she is your mother ? I didn't know that.« sem povedala v zelo veliki zadregi. Samo nasmejal se je in nadaljeval pogovor vse do moje ulice.
» Thank you very much for the ride and it was nice meeting you« sem se mu zahvalila. Gledala sem ga kako si je odpel pas in se obrnil v mojo smer. Nasmehnil se je tako lepo, da je moj trebuh čisto ponorel. Po eni stran sem bila mirna, saj sem vedela, da poznam njegovo mamo in upala, da ga bom še kdaj v podjetju videla, saj mi je gospa Maura večkrat povedala, da ji je sin obljubil, da bo obiskal podjetje. Vendar pa sem kljub temu bila malo razočarana, kajti to bo zadnje snidenje, ko sva sama in klepetava. Vedela sem,da je zelo v redu fant. Njegova mama ga je vedno hvalila, ko sva se pogovarjali, čeprav nisem vedela za koga se gre bi lahko rekla, da bi se z lahkoto zaljubila v tega fanta. Pa vendar sedaj ko vem, se mi zdi, da tega fanta nasproti meni ne poznam in to me navdaja z žalostjo, saj ga ne bom imela nikoli možnosti spoznati. Želela sem si, da bi lahko še malo časa bila v njegovi družbi, povabila bi ga na čaj, ampak me je bilo strah, da bo to zvenelo, kot da ga vabim na kaj več.
» It was my pleasure. I am happy that I meet you.« vem, da je sedaj to čas, ko moram stopiti iz avta in se posloviti, a ne morem, kot da ne bi imela dovolj moči, zato samo strmim vanj.
» I should go now…«
» Can I get your phone number?« to vprašanje me še nikoli ni tako zelo razveselilo » So you know, if I am ever in neighborhood, and to prove my mother that I really meet you«
» Yeah, sure« in tako sva si izmenjala telefonski številki. Veselo sem stopila iz avta, mu pomahala in oddrvela po stopnicah v stanovanje. Ko sem pogledala čez okno, njega ni bilo več. Kljub temu, da sem bila polna modric je bil to zelo uspešen dan zame.
18. julij 2017
Next
18. julij 2017
Next
18. julij 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani