Jaz in **Perrie** bova pisali skupno zgodbico. Govorila bo o vampire BFF.

Hodila sem po NY pločniku in si zakrivala usta, pravkar je neko dekle postalo eno izmed mojih mnogih žrtev. Nisem točno vedela če sem jo obila, če je nisem bo postala ena od nas in ne bi ji privoščila takega življenja.
Mimogrede jaz sem Sidney in sem vampirka. Nisem kot večina vampirjev ki ostanejo ujeti pri 25 letih, ker sem bila spremenjena mlada se bom starala do mojega 16. b daya, ki bo jutri.







Medtem me je še vedno pekla vest zaradi dekleta. Stekla sem nazaj in jo našla, ni bila mrtva. Očitno bom v svojem življenju dobila vezanko.
28. julij 2014
u169854
u169854
next
28. julij 2014
avč avč kaj se dogaja imela sem hude bolečine in začela sem se trest nisem vedela zakaj ampak to je trajalo zelo dolgo .. po tresenju sem hiter zaspala in ko sem odprla oči sem pred seboj zagledala sošolko sidney ki mi je govorila sorri sorri..js sem pe sem sm rekla kaj sedogaja ona pa men pokazala njene zobe in mi rekla da sem vampirka takoj sem skočila iz postelje in jo močno prijela in porinila steni .. potem sem začela jokat in govorit da sem pošast ona me je pa tolažila nekaj dni sem se morala sprijaznit in potem je šlo.. s sidney sve postale bff.
aja no js sem ellen stara 15 in komi čakam na bff b day.




28. julij 2014
http://www.igre123.com/forum/tema/my-heardbroken/73594/ berete? +vračam oglaševanje
28. julij 2014
nc ne
lahk oglasujete sam ne polno
28. julij 2014
next
28. julij 2014
Dobra zgodba
28. julij 2014
tnx
28. julij 2014
jutri bo next
28. julij 2014
kaj rees hihi
28. julij 2014
Ugh, končno. My sweet 16. Pričakovala sem, da bo okoli mene stalo vsaj 20 ljudi (vampirjev) in zavpilo suprise, namesto tega pa sem vidla samo Ellen, ki spi. Očitno sem malo zgodnja. Odpravim se v kopalnico in se pripravim na moj veliki dan, ko bom končno postala pravi vampir. Umila sem se, oblekla, in nanesla moj makeup. Odločila sem se za kratke hlače, mojo najljubšo majico in nove čevlje.







Ko sem prišla iz kopalnice sem videla vse moje prijatelje, ki so zavpili suprise. Hm, očitno sem se dolgo odločala kaj bom oblekla. Bila sem zelo presenečena. Ellen mi je stekla v objem in mi čestitala. Mogoče smo pošasti a se vseeno imamo radi. V glavnem, morala sem se pripraviti na večerno zabavo. In s tem mislim večerno ne jutranjo kot nekateri mislijo. Vampirji se lahko gibljemo po soncu, samo oslabi nas. To zdaj ni važno, čaka me preizkus, da postanem pravi vampir.
29. julij 2014
danes yes yes danes je b day od moje bff komi čaka da se začne zabava.. seveda še najprej moram skočit v trgovino ini ji kupit darilo sa je suprise.:3
kupila ji bom tole:





ovitek sam ker ima že telefon..seb pa še moram kupit oblačila in se naličit saj se bo kmalu začela zabava wiiiiiiiiiiiii
šla sem prvo new yorker





in naj se začne zabava:3
29. julij 2014
prosim berite še mojo 2. zgodbico
Sρєт נє ѕтαℓ тαм ηα нσ∂ηιкυ ηα ιѕтєм мєѕтυ кσт νѕαк ∂αη. Oкσℓι ѕєвє ѕєм zαgяηιℓα ѕνσנσ zανєѕσ ℓαѕ ιη gα ιgησяιℓαяα. Včαѕιн ѕνα вιℓα ∂σвтα ρяιנαтєℓנα, ηєкαтєяι ѕσ ηαנυ ιмєℓι zα ραя. Vє∂єℓα ѕνα ℓє, ∂α υžινανα ν ∂яυžвι ∂яυg ∂яυgєgα. Tαкяαт ѕє נє ѕρяємєηιℓ. Zαčєℓ נє нσ∂ιтι z мσנσ BFF ιη נσ ρяιzα∂єℓ. Kα∂ιℓ נє ιη ѕє νєč ηι zмєηιℓ zαмє. O∂ тαкяαт ѕє gα ιzσgιвαм.
http://www.igre123.com/forum/tema/maybe/73759/
29. julij 2014
že berem
29. julij 2014
u169854
u169854
nwxt
29. julij 2014
u169854
u169854
neeeexxtttt
29. julij 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexttttttttttttttttttt
29. julij 2014
tnx
29. julij 2014
Šla sem na svoj preizkus. Nisem vedela kaj bom morala narediti, nikdar se nismo mogli pripravljati na to, nihče nam ni povedal kako bo izgledalo. Potekalo je v stari zapuščeni restavraciji.Neka ženska mi je dala kozarec. Morala sem spiti neko tekočino. Ugh, ugabno. Kar naenkrat sem se znašla v moji stari hiši, kajti odselila sem se ko sem postala vampirka. Pred mano so stali moji starši. Gledali so me z žalostnimi očmi. Majhen glasek mi je pravil, da jih moram zapustiti. Nisem vedela kaj naj jim povem, nikoli jih ne bom več videla. Skoraj bi padla v jok. Pozabila sem, da vampirji ne morejo imeti stikov s svojimi bližnjimi. To je torej preizkus. Zdržati moraš pritisk odslovitve. Vedela sem, da to ni resničnost. Ampak vseeno sem vzela majhen listek in najn napisala:"I will always love you. Sidney." Bilo je konec nikoli jih ne bom več videla. Listek sem položila na mizo in odšla skozi vrata. Spet sem bila v zapuščeni restavraciji. "Sem opravila?" me je zanimalo. "Da," se je oglasila ženska od prej. Opravila sem. Konec je. Zdaj je čas za zabavo. Doma sem se preobekla za zabavo in odšla proti klubu.




30. julij 2014
komi sem čakala da pride v klub sidney in da mi pove da je odlično opravila izpit.
prej pa sem dobila SMS od sidney.
j-js s-sidney
s-hy
j-hy kje hodiš tko dolgo
s-na sem bla
j-in??
s-opravila sem ga wiiiiiii
j-juhu kmal se potem vidive v klubu
in to je bil najin pogovor, ko je prišla se je zabava začela..bila sem žejna in sem šla si po pijačo osedla sem se na koč in se mi je pridružil nek lušen fant.
j-js f-fant
f-hy zgledaš lepo.mimogrede js sem demon
j-tnxjs sem ellena.
f-bi šla plesat
j-seveda
in sva šla skup plesat in tako so se razvijala najina čustva da sva postala par.wiiiiiii

DEMON:




30. julij 2014
next
30. julij 2014
u169854
u169854
NEXT
31. julij 2014
še en next
02. avgust 2014
next
02. avgust 2014
Prišla sem pred klub. Ko sem vstopila je vama udarila glasna glasba. Zagledala sem jo na plesišču z nekim fantom. Uuu, s fantom . Ni me še videla zato sem si ji priplazila za hrbet in jo prestrašila. Kot sem pričakovala je njen odziv bil:" Aaaaa!!!!" Nič kaj posebnega a pričakovano. Potem sem pogledala fanta. Prepoznala sem ga. Večkrat sem sem že pogovarjala z njim. Vsi smo ga klicala demon. Nihče ni vedel njegovega pravega imena. Takrat je do mene prišel Thomas. Ellen me je potegnila na stran.
"Je to tvoj fant?"
"Ne. Če bi ga imela bi ti zagotovo povedala."
"Zagotovo? Ker ti si njemu zelo všeč."
»Ja vem, da sem mu všeč. Ti si pa očitno vse to izvedela samo s pogledom.«
»Ne. Ko te ni bilo je spraševal po tebi. Konstantno. By the way, kdo je to?«
»Thomas. On me je spremeni v vampirko. Ko me je napadel sem se mu zdela preluštna, da bi umrla.«
»Ne zapravi si priložnosti. Thomas izgleda zelo prijetno.«
Vrnile sve se na plesišče. Thomas me je vprašal za ples. V glavi mi je odzvanjal glasek moje BFF: »Ne zapravi si priložnosti.« Med plesom sem se nagnila k njemu in ga poljubila, saj sploh ni tako slab fant. Zakaj ne bi poskusila. Zadnje dele večera (mislim noči) se ne spomnim jasno zaradi alkohola.
Haah, jutro. Nov začetek.
Izgledala sem grozno. Na postelji je bil grozen madež.

Thomas




11. avgust 2014
next!
11. avgust 2014
neeeext
11. avgust 2014
u175332
u175332
http://www.igre123.com/forum/tema/na-pocitnicah/74247/
Prosila bi vas če bi pogeldali.Zgodba ne govori o nobeni slavni osebi.
Pa sorii ker smetim lahko takoj vrneš!
13. avgust 2014
next
17. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani