u68138
u68138
Hello z prijateljico < 3x < 3 sva se odločili, da skupaj napiševa eno zgodbico.
Govorila bo o najinem prijateljstvu.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Sem Nicky stara sem 14 let in sem končala 8 razred OŠ. Kot vsako leto sem bila odlična ravno tako kot moja prijateljica Anny za prijatelje pa seveda Ann. Tudi Ann je bila odlična in že sva se zelo veselili počitnic in skupnega druženja. Živiva v Franciji natančneje v Parizu.

jaz- Nicky:""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Več v nadaljevanju,....

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. junij 2012
u59458
u59458
next
28. junij 2012
nextt
28. junij 2012
28. junij 2012
u97403
u97403
next
28. junij 2012
hitr
28. junij 2012
u68138
u68138
no pa grem napisat NExT, ker mi je dolgčas pa seveda da boste vedele o čem bo zgodbica govorila
================================================================

Ker mi je bil dolgčas sem v roke vzela svoj telefon in poklicala Ann.
Pogovor J---Jaz, A---Ann
J--- Hello
A--- Hello
J--- Kaj počneš? Men je dolgčas a bi šli na sladoled in v park?
A--- Seveda takoj pridem k tebi in greva na sladoled.
J--- V redu se vidiva.
A---Adijo!
J--- Adijo!
Šla sem v kopalnico se naličila in preoblekla, oblekla sem si kratke jeans hlačein belo majico:Ann je prišla in šli sva v slaščičarno, vzele sva si mešan sladoledin se odpravili proti parku tam sva se usedli na klop.Pogovarjali sva se kaj bova počeli v počitnicah in če gremo letos spet skupaj na morje. No ne vem ker mi mama še ni nič povedala kam gremo letos na morje, bila pa bi zelo vesela, če bi letos šli spet skupaj na dopust. Ann je potem rekla. Da bo še danes vprašala mamo kam gredo letos na dopust in seveda če bomo šli skupaj, kar bi bilo nadvse izvrstno. Seveda se povsem strinjam s tabo sem pripomnila, kajti dopusta na morju brez tebe Ann si sploh ne predstavljam.
===============================================================

Zvečer vam bo nadaljevanje napisala < 33 <
28. junij 2012
u68138
u68138
ups namest sladoleda mi je dalo 2x majico,... se opravičujem.

Sladoled:


28. junij 2012
u59458
u59458
nextttt
28. junij 2012
next
28. junij 2012
nexxxxxt!
28. junij 2012
večer je
28. junij 2012
u68138
u68138
< 3 x < 3 daj nexti, na vrsti si
28. junij 2012
Kmalu sva odšli domov in ugotovila sem, da sem sama doma. Komaj sem čakala, da pride mama domov. Res upam, da bomo šli skupaj na počitnice. Nisem vedela kaj naj počnem in zato sem odšla v kuhinjo. Vzela sem kekse in jih odnesla v svojo sobo. Odprla sem svoj računalnik in ga prižgala ter medtem jedla kekse. Vpisala sem se na facebook in pogledala kaj je novega. Vsa začudena sem sedela, ker sem imela prošnjo za prijateljstvo od nekega Tima. Sprejela sem ga saj mi je bil na slikah všeč. Druga pa ni bilo nič posebnega. Odprla sem chat in pogledala kdo je dosegljiv. Nobenega ni bilo. Dolgčas! Ker sem bila sama doma, sem šla na youtube in vrtela pesmi ter pela. Kmalu sem zaslišala odpiranje vrat in stekla sem po stopnicah:''Mamiiii, a te lahko nekaj vprašam?''. Rekla mi je, da ja in vprašala sem jo, če gremo letos skupaj na počitnice in ja…. Rekla je, da ja! Vsa srečna sem stekla v svojo sobo in pograbila telefon. Nato pa sem ugotovila, da nimam več minut. Jezna sem se vrgla na posteljo. Strmela sem v steno in razmišljala o počitnicah. Zagotovo bo zanimivo. Upam pa tudi to, da se bom končno zaljubila – in to … srečno.


To sem pa jaz:

29. junij 2012
u59458
u59458
next
29. junij 2012
u68138
u68138
Nadaljujem hvala vsem bralkam za nexte,.. upam da vam bo zgodbica všeč
===================================================================
Pišem kot Nicky:

Ko sem prišla domov sem šla najprej pod tuš saj me je bilo zelo vroče, nato sem šla v kuhinjo se najedla, potem pa sem šla v svojo sobo vzela sem si svoj prenosni računalnikin na facebook.

Imela sem 12 prošenj za prijateljstvo 8 sporočil in 20 obvestil. Med prošnjami semskoraj vse poznala razen Damjana in Tadeja, bila sta mi znana in ful sta bila luštna zato sem ju seveda sprejela. pogledala sem kdo je dosegljiv na klepetu bilo jih je 15. Ann ni bila dosegljiva zato sem ji poslala zasebno sporočilo, med tem pa me je kliknil Damjan:
Pogovor J--- Jaz D---Damjan
D--- oj a si tukaj?
J---- Oj seveda sem tu he he
D--- A ti si doma tam blizu Eifflovega stolpa?
J--- Ja, lahko bi se tako reklo! 5 minut mam do njega!
D--- Aha se mi je zdelo da si to ti jaz sem se nanovo priselil sem tvoj sosed, na drugi strani ulice.
J---- O lepo to
D--- Kaj boš jutri počela?
J--- Ne vem še zakaj?
D--- Veš z Tadejem se greva kopat pa bi te povabil zraven če si seveda za?
J--- Damjan samo minuto, da pokličem mojo kolegico če gre jutri zraven
D--- v redu samo hitro mi javi ker je Tadej že tečen he he
J--- v redu takoj ti sporočim.
Vzela sem telefon in poklicala Ann. Oj Ann a se greš jutri kopat?
Seveda se grem, kdo vse pa gre? Jaz Damjan in Tadej in seveda ti Ann!
Ob kolkih pa gremo me je vprašala Ann okrog 10 bo v redu?
Ja super bo, lepo se imej do takrat se vidiva zjutraj.
Lepo bodi uživaj do jutri!
Ko sem prekinila pogovor sem zopet kliknila na Damjana in mu sporočila:
J--- Oj jaz in Ann se greva kopat jutri ob 10 greva od mene-
D--- Super potem pa midva z Tadejem tudi prideva do tebe ob 10 zjutraj.
J--- v redu lepo se imej se vidimo jutri, adijo!
D--- adijo

===========================================================================
več v nadaljevanju,... next bo napisala < 3 xx D < 3
29. junij 2012
u83418
u83418
next ;D
30. junij 2012
next
30. junij 2012
u85086
u85086
neext^^ full jače:*
30. junij 2012
u68138
u68138
nadaljujem, hvala vsem bralkam za nexte
***************************************************************************************************

Pišem kot Nicky:

Zjutraj sem se vstala okrog osme ure najprej sem šla v kopalnico kjer sem se stuširala in uredila. Nato sem šla v kihinjo na zajtrk, za zajtrk so bile palačinke z nutelo, mmm kako jih obožujem. Okrog pol desete sem šla v sobo kjer sem se oblekla.
Moja oblekica:Moje kopalke: (glejte samo kopalke, ne pa ženske)Damjan:Tadej:Točno ob 10 sta na prišla Damjan in Tadej. Poklicala sem Ann kje hodi in da sta Damjan in Tadej že pri meni. Takoj pridem je odgovorila in prekinila zvezo.
Fantoma sem ponudila sok, potem pa sem si šla v sobo po torbo kjer sem imela stvari za kopališče. Med tem časom je prišla Ann seveda sem ji stekla v objem. Odpravili smo se v kopališče.
Kopališče:Damjan nam je vsem 4 plačal vstopnino. Vzeli smo si 2 omarici za stvari saj sve midvi z Ann imele 1 in fanta sta mela skupaj 1.
Šli smo v garderobo in se preoblekli nato pa stekli k bazenu. Jaz nebi bila jaz če nebi stekla k odskočni deski in skočila v vodo, Damjan in Tadej sta skočila v vodo kar z roba bazena Ann pa je šla v vodo počasi. V vodi smo se zabavali, tunkali in škropili. Ko fanta nista bila pripravljena ker sta se nekaj pogovarjala midvi z Ann pa pod vodo do njiju in ju potunkali. Damjan mi je v smehu rekel to mi boš še plačala. Čez nekaj časa sem vprašala če gremo na sladoled. Seveda smo bili vsi za zato smo se ovili v brisače in šli proti slaščičarni. Ned potjo sem Ann zaupala, da mi je Damjan zelo všeč. Ann pa me je presenetila z odgovorom. "Ti si njemu še bolj všeč!" Kako to misliš sem jo vprašala. Saj pa spremlja vsak tvoj korak,.. bolje rečeno vsak tvoj gib. Ko smo prišli, do slaščičarne je Ann zagledala,....
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
1.) a nadaljujeve?
2.) Koga je zagledala Ann?
3.) a bosta Damjan in Nicky postala par?
4.) Vam je zgodbica všeč?
02. julij 2012
next
02. julij 2012
next!!
04. julij 2012
u89788
u89788
Nextttttttttt
04. julij 2012
1234
04. julij 2012
u68138
u68138
grem nadaljevat, hvala vsem bralkam za nexte,....
****************************************************************************************************

Pišem kot Nicky:

Ko smo prišli, do slaščičarne je Ann zagledala,.... Tima. Šla je do njega ga pozdravila, nato pa sta skupaj prišla do nas in nam predstavila Tima. Rekla je družba to je Tim, Tim to pa so Nicky, Damjan in Tadej podali smo si roke. Damjan je vprašal Tima, če gre z nami v bazen? Z veseljem! Je veselo odgovoril in pogledal Ann. Ann je zardela, takoj sem vedela, da ji je Tim všeč. Ko smo prišli do bazena me je Damjan prijel in vrgel v vodo. UF kako sem bila jezna. Damjan še žal ti bo boš videl, nasmehnil se je in vprašal kaj mi boš pa naredila? Boš že videl. Tadej pa je rekel saj sta kot kakšna golobčka, ko se tako zaljubljeno gledata in prepirata. Odplavala sem do Damjana in ga potunkala, Seveda je on mene takoj nazaj. Seveda se mi je Tadej veš čas norčeval zato sem potunkala še njega. Potem pa so se vsi trije Damjan Tadej in Tim spravili name in me tunkali. komaj sem še dihala saj si niti zraka nisem prav vzela spet sem bla pod vodo. Ravno ko me je potunkal Damjan pa sem se sesedla na dno bazena, saj nisem imela več moči. Vsi trije naenkrat so se potunkali in me vlekli iz vode. Si v redu? Oprosti! Ne bo se več ponovilo in podobno so se začeli opravičevat. Nekaj časa sem jih gledala nato pa sem se začela smejat. Damjan je vprašal kaj je tako smešnega. Ah nič,... vsi trije se mi opravičujete kot, da sem na pol mrtva. Ann se je tudi nasmehnila nato pa vprašala a gremo jest jaz sem fuul lačna. Takrat sem tudi jaz začutila lakoto. Seveda jaz bom hamburger z krompirjem sem rekla, mi tudi. Ok pol pa gremo na hamburger.Ko smo se najedli smo šli do omaric pospravili stvari in se odpravili počasi domov. Pred hišo me je Damjan vprašal. a se jutri vidimo? Seveda se lahko saj so počitnice. Super je rekel mi pomežiknil in z Tadejem sta šla domov. Ann in Tim pa sta šla k meni. Šli smo v mojo sobo in na facebook.
****************************************************************************************************
Se opravičujem ker je next brezvezen.
A nadaljujeve?
04. julij 2012
next
IN NI BREZVEZE!!!!
04. julij 2012
u94415
u94415
next
04. julij 2012
next
04. julij 2012
u63958
u63958
ni brezveze
neeext
04. julij 2012
u89788
u89788
nextttttttttt
04. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg