Hiii!
Jaz sem Zala in to je moja prva zgodbica
04. marec 2016
Ostalo je odrezalo tak da bom se enkrat objavla
04. marec 2016
Danielle Campbell as Maya Leah Grayson
Niall Horan as himself
1.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tretja oseba
Eno pismo, ena želja, sta spremenila vse. Celotno njeno življenje je postalo drugačno. Nesebično je naredila nekaj lepega za svojega očeta, vendar je sama sebi na prvi pogled s tem škodila.
Flashback
Z očetom, ki se mu ni sanjalo zakaj sva tukaj, sem sedela v studiju oddaje Skrita želja. Čakala sem, da bo voditelj oddaje na oder poklical mojega očeta. Sama sem bila nekoliko živčna, saj bo to moj prvi nastop na televiziji. Končno je voditelj poklical očeta, ki je bil zelo presenečen ko ga je poklical na oder. Z voditeljem sta se pogovarjala o njegovem življenju. Čez nekaj časa sem tudi sama morala na oder.
"Maya, predlagam, da očetu kar poveš zakaj je danes tukaj," je rekel voditelj.
Takrat sem očetu povedala, da sem mu zelo hvaležna za vse kar je naredil zame, da se je vedno žrtvoval, da bi jaz imela boljše življenje, čeprav je sam bil tako za marsikaj prikrajšan.
Zaključila sem z besedami: "V zahvalo za vse to, sem oddaji Skrita želja napisala pismo v katerem sem jim povedala za tvojo skrito željo. Mislim da veš katero, ne?"
Oče, ki je bil zelo ganjen je samo pokimal in me je objel.
Voditelj je nato nadaljeval: "Tako je, od danes naprej ste uradno postali lastnik restavracije. Restavracija je opremljena z vsem kar potrebuje, le da še nima imena."
Oče se je zahvalil voditelju, nato pa sva odšla domov.
End of flashback
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Next?
04. marec 2016
neext!
04. marec 2016
Next
04. marec 2016
Neeeeeeeeeeeeeeeeext
04. marec 2016
u208800
u208800
Neextt
04. marec 2016
Next
04. marec 2016
Zalaaa opaa lepo lepo kr nextaj
Btw zarja tu spremenila sem si ime.
07. marec 2016
Heeeiii
Men je ful žal da dolgo nisem nextala samo sem bila res zaposlena. Potrudla sem bom da bojo nexti vsaj enkrat na teden
20. marec 2016
2.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maya Leah Grayson
Tako kot vsako jutro od odprtja očetove restavracije sem se zbudila zgodaj zjutraj. Počasi sem vstala s svoje udobne postelje ter pogledala skozi okno. Tudi danes sem kot vsako jutro videla isti razgled, ki mi je zelo pri srcu. Sonce je pravkar pokukalo iznad stolpnic, ki so obkrožale očetovo hišo in restavracijo. Nebo je bilo nežno modre barve brez oblakov. Takšna jutra imam najraje, saj mi dajo upanje da bo današnji dan boljši kot prejšni.
Zavila sem se v koco ter se odpravila v spodnje nadstropje k očetu. Takoj ko sem stopila v jedilnico sem zavohala omamen vonj. Odhitela sem v kuhinjo, da bi se prepričala da se moj nos ni zmotil. Ni se, kajti oči je res pekel svoje znane amreške palačinke s sadnim prelivom in smetano.
"Dobro jutro, srčece. Pripravil sem ti tvoj najljubši zajtrk."
"Dobro jutro in hvala," sem mu odgovorila z nasmehom na obrazu. Včasih me je oči res preveč razvajal.
Palačinke so bile kmalu pripravljene. Z očetom sva sedla za mizo ter jih med pogovorom pojedla. Nato sem odšla pomiti posodo oči pa se je odpravil v restavracijo, kamor bom sama odšla po šoli. Hodim v srednjo šolo v zadnji letnik in res komaj čakam da jo končam. Verjetno se bom nato zaposlila kar v očetovi restavraciji, saj sem po njem podedovala ljubezen do kuhanja. Toda nikoli ne veš kaj je usoda pripravila zate, zato ni stoprocentno da bom res delala tam.
Odpravila sem se v svojo sobo, kjer sem se hitro uredila za šolo, saj res nisem želela zamuditi. Na poti v šolo sem srečala svojo sošolko Lauro in skupaj sva se odpravili proti šoli. Tam je dan minil hitro brez posebnosti. Komaj sem čakala da pridem domov, naredim vse za šolo ter se odpravim v restavracijo. Prišla sem domov, si hitro skuhala in pojedla kosilo ter naredila vse za šolo. Nato sem se oblekla primerno za delo in se odpravila v restavracijo blizu očetove hiše.
Na parkirišču je bilo ogromno avtomobilov in takoj sem vedela, da bo danes veliko dela, kar mi je narisalo nasmešek na obraz. Pohitela sem v notranjost stavbe in poiskala očeta.
"Pojdi v kuhinjo in tam pomagaj," mi je rekel v naglici, saj je imel ogromno dela. Odšla sem v kuhinjo, kjer mi je glavni kuhar naložil delo. Ves popoldan sem kuhala ter pri tem uživala. Zvečer sem počakala na očeta, nato pa sva se skupaj odpravila domov.
Tako je potekal vsak moj dan od odprtja očetove restavravije, do tistega usodega dne, ki mi je spremenil življenje za vedno.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Upam da je v redu
20. marec 2016
Next!!!!
20. marec 2016
Aja pa pozabla sem napisat da je Next posvecen niall wife in ce hocete posvecen Next mi samo napisite
20. marec 2016
Next
20. marec 2016
Neextiiii!
21. marec 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani