u114229
u114229
Hai! No priznam da sem tole temo prou malček fejkala ampak okej x'D
Torej,rabim
3 prodajalke
2 kreatorki
2 svetovalki
-*-*-*-*-*-*-*-*-*
No,trgovino bom vodila jaz in največ mi bodo pomagale prodajalke,ampak najtežje delo bodo imele svetovalke :3 Ime si bomo izbrale skupaj
Zdej vam razložim vse tri poklice :3
________________________________________________________
PRODAJALKA!Prodajalka bo prodajala izdelke kreatork,kot že veste :# Ampak delo bo težje kot si predstavljate. Nujno bo da boste obvladale našo e-blagajno,biti dobre v "prepričevanju" kupcev kaj sodi zraven oblačil in jim pomagale kupiti še dodatke. Biti boste morale dobre v prodaji,kajti vsak nakup ki ga prodajalka ne odobri v roku dveh dneh bo razveljavljen in plača gre -10| (10 |=10 ilkov) Torej boste morale biti prisotne vsak DRUGI dan :3
KREATORKA!Kreatorke boste oblikovale obleke,čevlje,dodatke, za našo trgovino. Vaše delo bo dokaj lahko. Na vsaka dva dni mi morate poslati TRI KOSE OBLAČIL,2 PARA ČEVLJEV in 4DODATKE. Največ lahko pošljete vsega po 5,če pošljete manj kot je nujno se vam plača viša,če pošljete vsega več,ampak ne VEČ KOT PET,se vam viša.Pošiljate mi na zs.

SVETOVALKA!To delo bo težko.O vsakem kosu oblačila se boste pozanimale z rkreatorko ki mora navesti: MATERIAL,CENO,ALI JE RAZTEGLJIVO in STAROST/VELIKOST OSEBE KI JO LAHKO NOSI.
To bo posredovala kupcu po zasebnem sporočilu o vsakem kosu ki ga kupi. Poslati mora v lepo oblikovanem testu ki naj ne izgleda tako:
MATERIAL:_____
CENA:________
RAZTEGLJIVOST:________
Ampak kot lepo oblikovan tekst!
_____________________________________________
Ko boste prijavljene vse bom odprla trgovino kot druga tema in vam po zs povedala več :3

Love,Megan.
03. december 2012
u114229
u114229
itak :3 Prijavi se tko da napišeš:
Ime
Priimek
Slikca
Kaj želiš biti(v tvojem primeru je to svetovalka)::

In si lahko
06. december 2012
u114229
u114229
sprejetaa
06. december 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani