Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Hej. Spet jaz.
Tokrat smo moči združile jaz, HalfBlood in RavenGirl in skupaj ustvarile temo, o kateri smo govorile že nekaj časa.
Nisem ravno prepričana, kako naj tole zadevo imenujem, a zagotovo ni zgodbica... ali pač?
Kakorkoli.
Tukaj lahko:
1. Prosite za nasvet (vprašaj in odgovor bo prišel) ali enega podaj sam.
2. Prosite za mnenje (v komentarju objavi del zgodbe, pesmi itd. in povedali ti bomo svoje mnenje) ali ga nekomu ponudi.
3. Prodaj/podari idejo (samo oddaj jo v komentarju) ali jo kupi/izberi, če ti je katera izmed ponujenih všeč.
4. Reklamiraj svojo zgodbo.
Edin pogoj za sodelovanje je, da na eno izmed svojih tem prilepiš #otožnižurerji in s tem pomagaš širiti besedo.
Drugače pa dobrodošel v društvu (upam)!
Pozdravček,
Speedy133
Ps.
RavenGirl in HalfBlood se bosta še javili.
Tokrat smo moči združile jaz, HalfBlood in RavenGirl in skupaj ustvarile temo, o kateri smo govorile že nekaj časa.
Nisem ravno prepričana, kako naj tole zadevo imenujem, a zagotovo ni zgodbica... ali pač?
Kakorkoli.
Tukaj lahko:
1. Prosite za nasvet (vprašaj in odgovor bo prišel) ali enega podaj sam.
2. Prosite za mnenje (v komentarju objavi del zgodbe, pesmi itd. in povedali ti bomo svoje mnenje) ali ga nekomu ponudi.
3. Prodaj/podari idejo (samo oddaj jo v komentarju) ali jo kupi/izberi, če ti je katera izmed ponujenih všeč.
4. Reklamiraj svojo zgodbo.
Edin pogoj za sodelovanje je, da na eno izmed svojih tem prilepiš #otožnižurerji in s tem pomagaš širiti besedo.
Drugače pa dobrodošel v društvu (upam)!
Pozdravček,
Speedy133
Ps.
RavenGirl in HalfBlood se bosta še javili.
28. september 2016
hmmm.... no ja ja sm HalfBlood in pač ja tuki ste dobrodošli vsi k ste pripravljeni deliti besedo #otožnižurerji in s tem vstopiti v našo skupnost.
28. september 2016
Pozdravljeni, jaz sem Črna vrana aka Raven in sem ste vabljeni vsi umetniki na Igrah. Če pišete zgodbice ali pa bi radi dobili kakšne ideje in ocene, ste vljudno vabljeni v našo skupnost. Tule se lahko pogovarjamo o čemerkoli, o mamini zelenjavni juhi ali knjigah, o tuberjihin o željah. Pomagamo vam reševati vaše probleme in vam pomagamo privabljati bralce k vašim temam. Pravili sta le dve: širite #otožnižurerji po svojih temah oz. profilih in bodite resni. Ne spodbujamo rasistov, psihopatov, potrebnežev, homofobov in ostalih bedakov. Če si eno od naštetih, nimaš tu kaj početi. To je vse. Upam, da se boste pridružili in delili žurerstvo še z ostalimi. To bi bilo vse z moje strani. Lep večer še naprej!
28. september 2016
zelo lepo povedano Raven.čeprov zdej k si omenila me pa res zanima recept za eno juhe od moje babi...
28. september 2016

u216836
Hoj 
Me je pritegnil naslov
Kul tema, pa me zanima če sem dobrodošla?
Me je pritegnil naslov
01. oktober 2016

u193768
Hoj
Ful fajna tema
Sem lahko not?
Ful fajna tema
Sem lahko not?
01. oktober 2016

u193768
Juhu!
Kako ste kej?
Kako ste kej?
01. oktober 2016

u216836
Omenile ste, da se lahko pogovarjamo o knjigah, torej mene zanima vase mnenje o Vampirski akademiji.
Jaz sem ravno prvi del prebrala, in se mi zdi super. (:
01. oktober 2016
No, jaz je še nisem prebrala. Jo je pa moja prijateljica Dreamhunter. Meni, da je odlična in ona se res spozna na knjige, tako da bi se verjetno strinjala z njo. Mogoče... Jo mislim kmalu prebrat. Prvi del namreč.
01. oktober 2016

u216836
Jaz ti jo svetujem. Dobra knjiga je. In pisateljica tudi.
01. oktober 2016
Meni osebno je VA še kar v redu, vendar zelo me mika prebrati tole:
http://www.katepearce.com/books/kiss-of-the-rose/the-world-of-the-tudor-vampire-chronicles/
http://www.katepearce.com/books/kiss-of-the-rose/the-world-of-the-tudor-vampire-chronicles/
01. oktober 2016
Jaz je tudi še nisem prebrala, imam pa sošolko, ki jo je. Rezultat: vse skupaj je prebrala v enem mesecu in v serijo se je tako vživela, da sem jo morala na koncu skoraj vsak dan tolažit ali je pa skakala v zrak in plesala po šoli. Tako, da... najbrž mora biti dobra.
01. oktober 2016
01. oktober 2016
Mene pa Sneguljčica sploh ne pritegne. Sem prvo prebrala, se za drugo namučila, k tretji se pa sploh ne morem spraviti.
Meni so drugače najboljši pisatelji Rick Riodan, Patrick Ness in Anthony Horowitz, če katera pozna.
Meni so drugače najboljši pisatelji Rick Riodan, Patrick Ness in Anthony Horowitz, če katera pozna.
01. oktober 2016

u193768
VA je meni super, res.
Patrick Ness in Anthony Horowitz pa tudi, čeprav me je razočaral zadnji del Nessove trilogije Hrup in kaos.
Patrick Ness in Anthony Horowitz pa tudi, čeprav me je razočaral zadnji del Nessove trilogije Hrup in kaos.
01. oktober 2016
Ja, itak, da poznamo. Nwm. Meni je bila kriminalka Sneguljčica ušeč. Nwm, zakaj. Meni so pa najljubši Pat Rothfuss in George R.R. Martin.
01. oktober 2016
Pa Laini Taylor je tudi precej dobra. In originalna. Riordan mi je bil tudi všeč, ampak so mi veliko ljubše originalne grške bajke
01. oktober 2016
Veš, kaj je? Percya moraš v angleščini brat, ker so vmes fore, ki jih sploh ne moreš prevesti in so se mi prevodi zamerili. Filma sta pa itak grozna.
Se strinjam glede Laini Taylor in Patricka Rothfussa, nisem pa še Martina brala.
Glede Hrup in kaos... si prebrala še tisto kratko zgodbico Snegozel (neke vrste nadaljevanje)? Drugače je pa tudi mene nekako hkrati razočaral in hkrati ne. Nisem prepričana, kako razložit.
Se strinjam glede Laini Taylor in Patricka Rothfussa, nisem pa še Martina brala.
Glede Hrup in kaos... si prebrala še tisto kratko zgodbico Snegozel (neke vrste nadaljevanje)? Drugače je pa tudi mene nekako hkrati razočaral in hkrati ne. Nisem prepričana, kako razložit.
02. oktober 2016
men je pa VA super serija. k sm bla v sedmem razredu (vsaj mislm da je biu sedm) sm bla skupi z dvema sošolkama tko zlo obsedena s to serijo da sm jo v ene dveh treh tednih prebrala in poj jokala za dobrimi liki k so umrl. drgač pa ja priporočam to serijo kakor tudi Percyja Jacksona,Harryja Potterja,Alexa Riderja, ime vetra (in tudi nadaljevanje te knjige),Sorodni duši.... sm pa prebrala Sneguljičo in ne vem kaj nej si mislm o njej. Pač sicer je vse suki super napisano sam je vse skupi dost psiho.
02. oktober 2016

u193768
Speedy123 ne nisem prebrala, hvapa za predlog. Mene je razočaral zato, ker mi ni bil tako zanimiv kot prva dva dela, mislim samo bojevali so se (sej vem da je naslov Vojna pošasti) in nwm, ni mi sedlo.
02. oktober 2016
Sej mislimo kriminalko Sneguljčico, kajne?
Pač meni je bila zelo všeč, ker dejansko se potopi v notranjost ljudi. Všeč so mi take knjige, kjer je vse zelo skrivnostno in temačno, se pravi da so skandinavske države kot nared za tako kriminalko. Všeč mije tudi, ker Sneguljčica ni tipična junakinja kriminalke, pač ena super punca, ki rešuje umore, ampak ima tudi ona svoje demone (npr.njena starejša sestra, ki je umrla priigri z nožem, koje bila stara pet let, potempa so vsi mislili, da jo je nabodla Sneguljčica, ter jo "obvarovali" tako, da niso več spregovorili besede o njej, dokler se je pri osemnajstih ni začela spominjati, pa njenisolški
Pač meni je bila zelo všeč, ker dejansko se potopi v notranjost ljudi. Všeč so mi take knjige, kjer je vse zelo skrivnostno in temačno, se pravi da so skandinavske države kot nared za tako kriminalko. Všeč mije tudi, ker Sneguljčica ni tipična junakinja kriminalke, pač ena super punca, ki rešuje umore, ampak ima tudi ona svoje demone (npr.njena starejša sestra, ki je umrla priigri z nožem, koje bila stara pet let, potempa so vsi mislili, da jo je nabodla Sneguljčica, ter jo "obvarovali" tako, da niso več spregovorili besede o njej, dokler se je pri osemnajstih ni začela spominjati, pa njenisolški
02. oktober 2016
nasilneži pa njeno razmerje z Iskro...) Poleg tega je Sneguljčica Švedinja, kar je še toliko bolje. Vsaj zame.
02. oktober 2016
Haha... te čisto razumem RavenGirl (ja, mislimo isto). Meni ni sedla predvsem zato, ker ni bilo neke očitne povezave med deli.
Vojna pošasti je bila meni všeč zato, ker je pisatelj v zf postavil nekaj, kar je v mladinskih knjigah večinoma tabu, je pa vseeno malo slabša kot prvi dve in se pri tem strinjam s tabo. Najdeš pa Snegozel na tejle povezavi (zgodbo, mislim): http://www.mladinska.com/_files/22887/Patrick-Ness-Snegozel.pdf
Vojna pošasti je bila meni všeč zato, ker je pisatelj v zf postavil nekaj, kar je v mladinskih knjigah večinoma tabu, je pa vseeno malo slabša kot prvi dve in se pri tem strinjam s tabo. Najdeš pa Snegozel na tejle povezavi (zgodbo, mislim): http://www.mladinska.com/_files/22887/Patrick-Ness-Snegozel.pdf
02. oktober 2016

u193768
Ma meni še pol konec nekako ni bil všeč. Hvala za povezavo.
02. oktober 2016
Zdaj vsaj veš, da je s Toddom vse v redu. Meni je bil drugače osebno najbolj všeč ta končni prizor v Vojni pošasti, ko so na plaži... Nzk.
02. oktober 2016