Samo za mene. Ne komentiraj.
07. november 2018
07. november 2018
Na steno si lahko obesite novoletne lučke(priporočam navadne, da ne bo preveč kičasto).

Če imate star kozarec, ga ne vržite. Raje vzemite lepe prtičke ter jih izrežete in jih zalepite z lepilom na kozarec. V njega boste lahko dali pisala.

S starimi cd-ji lahko naredite marsikaj. Za ta nasvet potrebujemo stare cd-je, ščipalke, selotejp ter vrv. Vrv s selotejpom obesite na zid. Z ščipalkami pripnemo cd-je na vrv.
Z aplikacijo PicColage lahko dolgočasne slike tam preuredite ter natisnite in jih date v okvir.

Vaše naljubše slike si lahko obesite na zid(lahko v obliki srčka ali česa drugega).

Na zid si lahko zalepimo kakšno misel ali pa napis.

Če obožujete kakšno skupino, pevca, pevko... si lahko zalepite plakat gor od njih.

Lahko si izdelaš iz barvnega papirja verigo z srčki, zvezdicami...ter jih nekam obesiš.

Seveda je zelo lepo, če si sobo tudi pospraviš ter nepotrebne stvari vržeš v koš.

Z voščenkami lahko naredite tudi lepo mavrico.
Potrebuješ:
- voščenke
- lepilo
- sušilec za lase( ali pa lepilo v pištoli, lahko pa tudi navadna sveča)
- risalno platno
Voščenke razporediš po barvah ter jih daš na papir. Segrevaš jih s sušilcem(traja največ časa) ali z lepilom za pištolo ali s svečo(najhitreje).
Voščenka se bo začela topiti in kmalu bo nastala mavrica (:
07. november 2018
07. november 2018
11. november 2018
1. Za to idejo potrebujemo volnene cofke, vrv in palico. Cofke zavežimo na palico in tako dobimo igračo za kratkočasenje mačke.

2. Če vaša mačka obožuje mačjo meto, jo lahko naredite še bolj zanimivo z čisto staro nogavico, mačjo meto ter z okraski.

3. Z toaletnimi rolami lahko naredite mački pravo "igralnico". Potrebujete role toaletnega papirja, karton za podlago ter lepilo. Če hočete lahko role napolnite z priboljški, da jih bo mačka poskušala spraviti ven.

4. Za to idejo potrebujete karton, lepilo ter vrvice, s katerimi boste naredili rep in smrček. Iz kartona izrežete kroge ter za ušesa manjše kroge in jih zlepite skupaj. Tako boste dobili miško.

5. Za mačko lahko naredite žogico. Potrebujete rolo od toaletnega papirja, škarje in flomastre. Rolo razrežite na štiri enake dele, da nastanejo štirje obročki. Dva obročka položite enega znotraj drugega, tako dodate še tretjega in četrtega znotraj drugih dveh. Žogico okrasite po svojih željah, ko končate, pa počakajte, da se posuši.

7. V škatlo izrežite nekaj lukenj, da bo lahko skozi njih mačka opazovala, kaj se dogaja okoli nje.

8. Vzemite posodo. Vanjo dajte kraguljčke, zvončke, kamenčke...nekaj kar oddaja zvok.

9. Z mačko se lahko igrate tudi takrat, ko je tema. Vzemite laser, svetilko, lučko..le pazite to, da mački ne luči usmerite v oči, saj ima lahko posledice.

10.Poiščite palico ter jo okrasite po svojih željah in tudi tako, da se bo mačka lahko z njo igrala.
11. november 2018
11. november 2018
1.Priporočam, da je zabava ob koncu tedna, saj imajo takrat največ čas. Ura pa je odvisna, kdaj boste postregli hrano.

2. Najbolje je, da praznujete kar doma. Lahko pa tudi malo povprašate med ponudniki praznovanji(bowling, hitra prehrana, hala, dvorana, bazen....)

3. Torto lahko naredite sami, a če hočete profesionalno torto, se lahko obrnete na kakšnega slaščičarja. Lahko naročite pizzo ali pa naredite sendviče, mogoče tudi hamburgerje, hot doge in ocvrt krompirček. Seveda pa so zaželeni čips, smoki, medvedki,piškoti in čokoladice na mizi. Vprašajte tudi o morebitnih alergijah.

4. Odlična izbira je limonada, navadna voda, razni sokovi, kokakola...Lahko pa v trgovini kupite otroški šampanjec(oz. otroško penino). Kupite tudi slamice in lončke ter seveda alkoholni flomaster, da se bodo lahko podpisali.

5. Glede tega koliko je povabljencev je to vaša izbira, ampak svetujem, da naj se držite svoje starosti ter naj največ toliko ljudi tudi povabite.

6. Tematiko zabave si lahko sami izberete, tukaj pa nekaj stvari, ki jih lahko počnete. Lahko se igrate lovljenje, skrivalnice, roparje in policaje, družabne igre, Slovenija ima talent, nogomet, košarko, lov na zaklad...Lahko imate modno revijo ali pa le plešete. Dolgčasa na zabavi ne bo.

7. Za nagrade lahko date razne sladkarije ali pa kakšno manjšo stvarco.

8. Vabilo lahko izdelate sami ročno ali elektronsko. Boljše je, da povabljencem date vabila vsaj dva tedna prej.

9. Seveda pa dogodek fotografirajte, da vam bo ostal v spominu.

10. Zabavajte se!
11. november 2018
11. november 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani