pisala bom mojo 1. zgodbico tko da ne bo lih dobra
sprejemam pohvale in kritike
osebe:
jaz-Nuša 12 let
bf-Anita 12 let
sovražnica-Katja 12 let
fant-Nik 13 let

več napišem jutre kr nimam cajta
30. maj 2011
sestra-Manja 15 let
mama-Sandra 32 let
oče-Borut 37 let
ostale osebe spoznate pozneje

še enkrat vas opozorim da je to moja 1. zgodbica in ne bo dobra

''Manja! Kaj počneš v moji sobi?!''.''Samo mojo maskaro iščem.Ne bodi tako zatežena.'' Ojoj kako težko je včasih komunicirati z mojo sestro...''Tu nimaš kaj za iskat. Sicer pa maskara sploh ni tvoja, da veš'' ji odvrnem.''Dej skidaj se iz moje sobe''. Pograbim telefon in pokličem Anito:
j=jst a=anita
j: Oi. A veš da Katja še zdaj spi z medvedkom?
a: A res? To moramo objaviti na oglasni deski!
j: kje pa! Po mailu pošljemo sošolcem in novica se razširi v trenutku!
a: prav imaš. Tako se ji bodo jutri v šoli že vsi posmehovali.
j: točno. In tako ji bomo spet malo zagrenili življenje.
a: ja. Ej a veš da me je Aljaž povabu u kino?
j: o! A to je tisti ON?
a: ja...
j: ne skrbi sej ne bom nikomur povedla
a: sej ti zaupam.
''Nuša, večerja!''
j: iti moram. sej veš SM
a: aha boga... le pojdi. by
j: by

če se sprašujete kaj pomeni SM=starševske motnje. To je v naši kilki/klubu/kultu (kakor vzameš) dogovorjeni znak če nas naši tastari kličejo.''oh te brozge pa že ne bom jedla, sicer pa grem itak s prijateljicami ven. Bomo šle na pico.''.''Kaj pa tvoja dieta Nuša?''.''Pa ravno ti se oglašaš, ki jo še najbolj potrebuješ Manja.''.''Mirno punci! Prav, ni ti treba jesti kosila če nočeš Nuša, ti Manja pa bodi bolj obzirna do sestre.'' Še dobro da drži mama na moji strani če ne bi spet morala jesti tisto ogabno brozgo po imenu mineštra. Po pravici povedano moja mama sploh nima talent za kuhanje. Oh saj res z Nikom sem zmenjena prej ker njegovih tastarih ni doma in zato pripravlja žurko. In ker sem njegova punca sem pač povabljena prej kot ostali. Naj oblečem obleko ali top in minikrilo? Na koncu sem se odločila za črn top in črno roza minikrilo.
Ding-dong. Ravno prav. ''Si pripravljena?''
Next?
01. junij 2011
next
02. junij 2011
še 2
02. junij 2011
next
02. junij 2011
neext
03. junij 2011
u37905
u37905
next!!!
03. junij 2011
pardon
jst pa anita mata zamenjani sliki
03. junij 2011
manja


mama


oče


aljaž (anitina ljubezen)

03. junij 2011
neeeext
03. junij 2011
neXt
04. junij 2011
naša skromna hiša (ki morm če pa tastari zaslužijo kumi za preživetje...)

04. junij 2011
Next, pa si prepričana da pišeš prvič, ker je res svetounu i love it! go on! NExT!!
04. junij 2011
nexti
04. junij 2011
u37271
u37271
next.
04. junij 2011
tnx _Andreiia_
ok next
''zate vedno'' mu odgovorim.''sexi zgledaš, sam upam de te obdržim ''. Zasmejeva se kot otroka. ''ne boj se. Nikoli te nebom zapustila.''. Hmm premišljujem o svojih besedah in se naenkrat zavem da to ni čisto res. Dokler me nebo začel dolgočasiti bom z njim, ko pa bom videla koga zanimivejšega ga bom pustila kot sem vse dosedanje. Kateri so že bili?! Hmm Tim iz paralelke pa Nejc iz devetega klasa, Aljaž Anitina ljubezen...opozoriti jo bom morala da je slab v postelji...upam da je ne bom razjezila sicer pa itak ve da sm že bla z njim, sej si zaupava čisto vse. Ubožica nima toliko sreče s fanti saj ni tako vplivna v šoli kot jst... Ko sem tako razmišljala sva prišla do Nikovega doma. ''Sej ni nč ki takga za storit sam DJ-ja za poklicat pa enega profiča za koktejle najet in pohištvo postavit ob steno, pivo kupit pa kak čips nasut. Sej miboš pomagala a ne?'' malo pomislim nato pa privolim. Lotiva se dela: jaz pokličem priznanega DJ-ja ter koktail profiča in ju s svojim žametnim glasom in slatkimi besedami takoj prepričala prideta. Medtem je Nik prestavil pohištvo, nasul čips in dal pivo v hladilnik. ''Pa sedaj? Do partya je še 8 ur.'' sama pri sebi se nasmehnem. ''pridi greva v tvojo sobo'' mu rečem.
Next?
04. junij 2011
u37271
u37271
next.
04. junij 2011
Neextttt!!!
05. junij 2011
še1
05. junij 2011
NexT
05. junij 2011
dobro
zvečer nextam kr zej ne morm
05. junij 2011
Next
05. junij 2011
po kosilu
05. junij 2011
nextam
''zakaj pa?'' včasih je takšen tepec ampak mi je dal idejo ''narediti morava spisek za DJ-ja in to bova naredila najlažje v tvoji sobi a ne?'' ''uh sej res sam jst ne vem za nobeno dobro pesem veš...'' le kako lahko hodim s fantom ki nima pojma o glasbi. '' pa saj je vseeno boš pa kero novo spoznal pridi.'' Na koncu je nastal tak seznam:
1. Raise your glass-pink
2. Liv tonight-nelly ft. Keri Hilson
3. Infinity-guru josh project
4. Dynamite-Taio Cruz
5. Not afraid-Eminem
6. So what-pink
7. Break your heart-taio cruz
8. Welcome to the club now-Manian
9. Price tag- jessie j
10. Airplanes- B.O.B.
pa še večji je bil le da se mi ne da pisat. ''še vedno imava veliko časa...'' sredi stavka sem ga zagreto poljubila na usta in ni ime ustavil. ''pa si prepričana?'' prikimala sem ''veš nimam nobene zaščite...'' ''pa kaj'' ga prekinem.''Saj jemljem tablete'' čeprav to ni čisto res. Odpenjala sem mu srajco in hlače. Prekinil naju je zvonec ''kdo pa sedaj?'' sem zagodrnjala. ''verjetno je DJ. Glede na to da je do zabave le še pol ure saj sva z seznamom porabila vsaj 7 ur in pol" ''toliko?'' oblekla sva se in stekla po stopnicah. Tam sva našla DJ-ja in koktail majstra. Postavila sta svoje stvari in kmalu so prišli prvi žurerji.
Med njimi tudi Katja. Ko je bil žur na vrhuncu sem ji rekla ''Kaj ko bi tekmovali v plesu? Oh seveda ti si ne upaš. Le kako bi si taka reva upala plesati z mano.'' Vedela sem da sem jo spravila ob živce in bo storila usoden korak. Napačen.''Sprejmem izziv Nuša''
Next?
05. junij 2011
Next čim prej!!
05. junij 2011
NeXt !!
05. junij 2011
nextam
Kot sem že rekla. Napačen. ''Pa si to res upaš?'' jo še naprej izzivam.''Ja''.''Prav. Vsaka bo plesala na določeno pesem ki ji najbolj ustreza. Nato bo žirija določila zmagovalko. Žirija pa bodo: Anita, Nik in tvoja najboljša prijateljica: Hana. Da ne boš rekla da samo svoje zaveznike postavljam v žirijo. Okej začni'' Plesišče se je takoj izpraznilo ko je DJ napovedal tekmovanje. DJ je zavrtel neko hip hop muziko in Katja se je začela zvijati kot kača. Priznati moram, da ni bila tako slaba. A jaz sem vseeno boljša. In to bom dokazala. Končno je končala. ''Hej DJ, zavrti Club can't handle me'' Ko sem šla na plesišče sem silšala pogovor med Anito in eno mojo privrženko: ''Uh ta bo pa huda! Še posebno tisti hitri del je težek!'' ''Ja če ga vredu zvozi bo sigurno zmagala. Ej a ji boš vseeno dala glas tudi če bo slabša?'' ''Močno dvomim da bo slabša, a če bo bom povedala po pravici.'' No lepo da vsaj moja prijateljica zaupa vame. Povsod okoli mene so potekale stave. Seveda je večina stavila name. To sem pričakovala, saj verjetno nobeden ne želi podariti denarja prijatelju ker bi stavil na Katjo. Vse sem odplesala brez napake. O ja tudi hitri del. ''Rezultati so taki: vsi trije so glasovali za...Nušo!'' Videla sem Katjo ko so se ji vlile solze saj jo je njena prijateljica izdala. Čeprav je vedela da je Hana povedala po pravici je bila zelo potrta in zato sem še bolj uživala v zmagi saj sem potrla Katjo. Gledala sem jo kako je šla do Hane in ji zabrusila v obraz ''Najlepša hvala!'' ter odšla iz zabave. Sejda sem bila resnično srečna. ''Čestitke Nuša! Dobra si bila! Še celo Hana je priznala da si bila boljša od Katje.'' mi je povedala Anita. ''Pridi, častim kokakolo na mojo zmago.''. Odšli sva do pulta in si naročili kokakolo. Iz žepa sem potegnila tabletko. ''A bi pol?'' sem vprašala Anito. ''Kaj je to?'' ''Extazy. Neki tip mi ga je ponudil ko sem šla domov. Slišal je da bo zabava in mi ga dal. Boš?'' ''OK. Sam to je prvi in zadnji. Prov?'' ''Itak'' sem ji zagotovila. Vsaka je vzela polovico in zabava se je začela. Plesali sva dokler ni začel popuščati. Takrat sva bili zelo žejni zato sva naročili neko sladko pijačo ki je bila zelo alkoholna. Kar sva ugotovili šele naslednje jutro.
NeXt?
06. junij 2011
Next
07. junij 2011
next!
07. junij 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani