Spoštovani/a prijatelj/ica!

Naj bo vaša privatna ali poslovna zabava tokrat nekaj drugačnega?

http://trebusnaplesalka.si/

Razvajajte svoje čute. Začinite rojstni dan, poroko, krst, abrahama ali poslovno zabavo z iskrivo pašo za oči. Zaupajte nam vaše želje in se prepustite zapeljivim ritmom in gibom orientalskega plesa. Pokličite nas in vprašajte kar vas zanima. Nastop je lahko tudi darilo za sodelavca ob upokojitvi, obletnici ali otvoritvi lokala. Zagotovljena zabava in plesna animacija gostov.

S pomočjo številnih partnerjev in prijateljev Vam lahko omogočimo, da bo vaša zabava tekla gladko in boste na enem mestu dobili vse kar potrebujete. Ozvočenja, luči, obleke, do celotnega orientalskega cateringa, arabskih šotorov in vodnih pip...!

Odgrnite tančico skrivnosti in se prepustite orientalski poeziji telesa.

Velika izbira nastopajočih, solo, duet ali večja skupina, live arabic tabla show, veliko variacij točk in rekvizitov. Različni cenovni razredi. Naše odlike so: prilagodljivost. izkušnje, odzivnost, pomoč pri izvedbi, kvaliteta. Portal tp.si je prostovoljno neprofitno združenje umetnikov in ne zaračunava provizij. Portal je samo sredstvo komunikacije in koordinacije, da lahko dobite resnično to kar ste želeli. Kvaliteta vsakega nastopajočega je preverjena.

Skupaj smo boljše in vi bolj zadovoljni.

Ahlan Wa Sahlan - Dobrodošli
trebusnaplesalka@gmail.com
mobil: 00 386 (0) 40 167 057, Simona

Facebook:
https://www.facebook.com/trebusna.plesalka

Youtube:
http://www.youtube.com/user/TrebusnaPlesalka

Moj Video:
http://www.mojvideo.com/uporabnik/trebusnaplesalka
24. november 2013
Wauu zanimiv ples je to sem se ga v osnovni šoli učila malo.
24. november 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani