u97820
u97820
Part 1:

Moj dnevnik:
Bilo je dva meseca odkar je Justin 'predlagal' idejo. Mislim še vedno sem v šoku, 17 rojstni dan je bil najboljši rojstni dan! Imava se rada in noben ne bo tega spremenil. Kupila sva lepo hišo v Kanadi in moji najboljši prijateljici Ellie in Demi Lovato (yes Demi Lovato : D) tudi živijo v Kanadi.
Justin: Jutro babe.
Jaz: Jutro.
Justin: Točno 4 mesece še in potem poroka.
Jaz: haha to slišim vsak teden.
Justin: Ne morem več čakati.
Jaz: Jaz tudi ne.
Justin: Mislim, potem lahko začneva z družino. Bilo bo najboljše.
Jaz: Vem ja, baby Bieber's haha
Justin: Tako je, bodoča Mrs Bieber.
Jaz: Veš da na milijone dekle bi ubivalo, da bi bilo na mojem mestu.
Justin: Vem ja. Ampak jaz želim le tebe v mojem objemu.
Jaz: aaaawww Ljubim te.
Justin: Jaz tudi tebe sweetheart.
Jaz: kaj bova danes počela?
Justin: Emmm. Jaz moram v studio. ti je v redu?
Jaz: Ja, saj je tvoja služba.
Justin: Ti greš z mano.
Jaz: OK
Justin: Kap te bo, ko boš videla s kom bom posnel pesem.
Jaz: S kom???
Justin: Bomo vidli : )
22. avgust 2012
next, next, next!!!
22. avgust 2012
u102556
u102556
next next!!
22. avgust 2012
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
22. avgust 2012
u97820
u97820
Part 2:

Moj dnevnik:
''Povej mi.'' Justin me je potegnil v njegov objem. ''Oprosti babe ampak je presenečenje. Zdaj pa se odpraviva.'' Posmejal se mi je. ''V redu.'' se je zasmejal in zavpil, ko je hodil v kopalnico ''Ljubim te.'' ''Tudi jaz tebe J.''
Ko sva se oblekla je pri vratih zazvonilo. ''Boš šla odpreti baby?'' je Justin zavpil iz svoje sobe. ''Okay'' sem mu zavpila nazaj in odšla do vrat. Odprla sem jih in tam je bila Imane. Imane je moja najboljša prijateljica in nisem je videla že 2 leti. ''AAAAAAAA'' sva obe zakričali in se objeli. ''Nisem te videla že 2 leti. Pogrešala sem te fuul.'' ''Jaz sem tudi tebe pogrešala Imane.'' ''Nisem prišla na tvoj sedemnajsti rojstni dan ampak sem slišala,da se boš poročila z JUSTINom DREWom BIEBERom! Sem mislila, da ga sovražiš.'' Morala sem se ji posmejati. ''Veliko se je zgodilo odkar sem te videla nazadnje.'' ''Ne morem verjeti, mislim milijone punc bi naredilo vse, da bi bile na tvoji poziciji.'' Obe sva se začele smejati. ''Vem, sem rekla to Justinu in je rekel, da želi le mene haha.'' ''Aaaaaaawww to je tako luštkano. Mislim kako si ga lahko sovražila.'' ''Nimam pojma, ampak ga ljubim najbolj.'' sem rekla po resnici. ''Babe kdo je?'' je Justin zavpil, ko je tekel po stopnicah dol. ''To je Imane. Moja najboljša prijateljica, ki je nisem videla že 2 leti.'' Imane se mu je posmejala. ''Hej Justin.'' ''Hej Imane. dobrodošla v najini hiši.'' Zasmejala sem se mu kako ugleden je bil. ''Kaj sem naredil?'' je zmedeno vprašal. ''Ona je moja prijateljica, ne pa kraljica.'' Jaz in Imane sva se smejali pogledu na Justinovem obrazu, ki je bil: Eeeemmm. Saj sem vedel to. ''No Imane, grem v studio z mojo zraočenko. Želiš priti?'' ''Ja, če je v redu to z vama dvema?'' ''Seveda, si najboljša prijatreljica, moje baby punce. in imam presenečenje.''
22. avgust 2012
neext!
mam en uprašajne.....vrjetn se bo slišal čudn ampak kul (: BABE-----a je tko pač ime tej punci ''teb''? al je to mišleno kot Baby?
drgač pa next next next
22. avgust 2012
NEEEEEEXT
22. avgust 2012
BABE ni imee. misli tko kot punči hah
22. avgust 2012
ahaa kul (: sej se mi je zdel da je u tem smislu (:
22. avgust 2012
u97820
u97820
uuumm. ne je mišlno kokr baby pa to...da mi tko ljubkovalno pravi

next dobiste še danes c:
22. avgust 2012
kul (:
22. avgust 2012
u102556
u102556
next
next
22. avgust 2012
u97820
u97820
Part 3:

Justinov dnevnik:
Jaz, Maja in Imane smo v avtu in se vozimo proti studiotu. Gorovile so kako sva se zaljubila in kako sem jo zaprosil. haha punce! Majin glas. Lahko bi ga poslušal cel dan tako zelo jo ljubim! ''Justin, kako dolgo še?'' ''Eeemm...okoli deset minut, zakaj babe?'' Ona vedno zardi, ko jo tako pokličem zakaj pa mislite, da jo vedno tako pokličem haha?
''rada bi videla presenečenje'' Smejal sem se ji. Moja zaročenka ne upa počakati. ''Haha, boš morala počakati sweetheart.'' zardeva spet. haha. sem zloben. ''Aaaaawwww, vedno zardiš, ko te Justin tako pokliče.'' Jaz in Imane, ko je rekla ''utihni ti tudi'' Maja je rekla kot da ji je bilo zelo nerodno.
Končno smo prišli v studio in moje 'presenečenje' je tam čakalo na nas. ''AAAAAAAAAAAAHHH NICKI MINAJ'' Nisem se mogel ustaviti smejati haha. ''hej Maja, Justin mi je veliko povedal o tebi. Punca, moram te spoznati.'' Je Nicki rekla moji zaročenki in ona je imela odprta usta. ''haha zapri usta, sweetheart.'' sem ji rekel in bilo ji je zeloo nerodno. Ja moji zaročenki postane nerodno zelo hitro. ''WOW, sem šokirana.'' je rekla Imane, ki je imela enak izraz na obrazu. ''tako punce, rabim vajini številke. lahko bi bile dobre prijateljice. Oh in Maja, čestitke na tebe in Justina.Lahko je srečen, da te ima.'' Priznam, ko je to rekla je moj obraz postal prav rdeč. ''haha babe. Zardel si pravkar.'' ''ja ampak Maja, moj ima swag notri haha'' in vsi smo se smejali. Ljubim moje življenje v tem trenutku!
22. avgust 2012
č gdo rab kkšno slikco za zgodbico ☞ http://www.igre123.com/forum/tema/r-s-l-co-z-z-od-co-l/40587/
(sorrej kr oglašujm)
22. avgust 2012
haha next, next, next
še dooones prooosim ^^
22. avgust 2012
u96670
u96670
neexxtt
22. avgust 2012
next
22. avgust 2012
u97820
u97820
Part 4:

Moj dnevnik:
Ne morem verjeti, da moj zaročenec snema pesem z Nicki Minaj! Mislim WOW! Snemala sta pesem 'You were always there' Justin je stalno pogledoval h meni medtem, ko je pel. ''Lahko si srečna, da ga maš veš.'' mi je rekla Imane. ''Vem ja. Je najboljši zraočenec, ki je kdajkoli obstajal!'' Potem, ko sem to rekla sta oba pristopila k nam. ''To je bilo super. Oba sta opravila super! '' sem rekla v enem dihu. ''Pomiri se baby.Ti si še boljša.'' ''Aaaaaaaaaaawwwwwwwwww.'' sta obe skrati rekle-Imane in Nicki, kar je bilo še kar čudno haha. Vsi smo si izmenjali številke in Nicki je odšla. ''Maja,Justin. moram iti nazaj domov. Se vidimo pozneje.'' aaawww : ( Imane je morala oditi. ''Potrebuješ prevoz?'' Sploh še vedno mi en gre v glavo, da sem po dveh letih spet videla Imane. To je tako cool. ''Naaah, moj tata me bo prišel iskat in bom prišla kaj mimo in Justin?'' ''Ja?'' ''pazi na mojo najboljšo prijateljico : )'' ''Imane ne skrbet. je najboljša oseba. Bom pazil na njo.'' vsi smo se poslovili in jaz in Justin sva odšla domov. ''Babe, kaj če bi prestavila poroko kar na drug mesec?'' ''Zakaj Bieber?'' ''Nevem samo ne upam več čakati, takoj bi se poročil s tabo.'' Posmejala sem se mu. Vem da želi. sex in narediti male Bieberčke. ''Vem kaj želiš J.'' ''haha ne resno, lahko?'' ''Seveda da lahko. OMB, moram si kupiti obleko.'' ''M pomiri se. bova še uredila.'' haha ljubim ga!
22. avgust 2012
next
23. avgust 2012
ql zgodbica, next
23. avgust 2012
hahaha....ooh ta pohotnež haha
neeeext
23. avgust 2012
u97820
u97820
Part 5:

Justinov dnevnik:
Zbudil sem se, da bi videl mojo Majo. Sedela je na koncu kavča in gledala TV. Izgledala je tako lepa! Lahko sem tako vesel, da se bom poročil z njo. ''Jutro Maja.'' ''Jutro babe.'' še vedno je imela svoje oči prilepljene na TV. ''Kaj gledaš?'' ''Novice. Ne upajo nehati govori o naju.'' Blagoslovi jo, da je imela še vedno njeno pižamo na sebi. Kratke hlače in oprijeto majico, ki je kazala njen popek. To me je vzburilo. ''Shit.'' Woooops. Nisem želel tega reči na glas. ''What's up Justin?'' če ste ugotovili, da se je moj Jerry se malo vzdignil potem imate prav. Poskušal sem zakriti ampak vem, da bo Maja izvlekla ven iz mene. ''Eeeeemmm, Nič babe.'' ''Justin!'' Tam je bila bula, ki je 'gledala' izpod rjuh. Pogledala je tja in se začela smejati. ''Ni smešno Maja.'' ''O ja pa je. Sem Jerryju všeč?'' haha tako je luštkana. ''Ja, prav tako si všeč Justinu Bieberju.''
Moja mama je prišla v sobo, ko sva bila že oba odpravljena. ''Justin. Moram vzeti tvojo zaročenko po nakupih za poročno obleko.'' ''Dobro mama, ampak naj bo izgledala sexy v tisti obleki ; )'' Mama se je posmejala. ''Pattie, kam grevi?'' ''Maja, peljem te po nakupih za poročno obleko.'' Aaaaaawww največji nasmeh se je prikazal na njenem obrazu, ko je mama to rekla.'' Šel sem do nje, jo z rokami objel okrog reber in jo poljubil na glavo.'' ''Aaaawww, to je pravi moment za sliko.'' ''Mama, moraš vedno sliakti?'' ''Ja Justin moram.'' Posmejala sva se in mama naju je slikala. Nova profilna slika za na twitter se mi zdi.
23. avgust 2012
hahahahahha jačččje pišeš ženska!!!!
23. avgust 2012
next
23. avgust 2012
NEXT!!!! JERRY SE DVIGAA HAHAHAHAHAHAHHA
23. avgust 2012
u97820
u97820
Part 6:

Moj dnevnik:
Hodila sem na okrog in iskala popolno poročno obleko. in tam je bila. Najlepša obleka!Naredili sva še vse ostalo kar sva morali in potem sva se vrnili v hišo. ''Veš Maja, ta obleka izgleda popolno na tebi. Justinu bo zelo všeč.'' Je rekla Pattie medtem, ko se je smejala. ''haha najlepša hvala. Še zdaj ne morem verjeti, da se bom poročila z Justinom čez tri tedne!'' sem rekla medtem, ko sem se smejala kot da sem defektna. ''Sem vesela, da si ti. Vidva sta najlepši par.'' Ko smo prišle na vrh ulice, kaj smo videli. Nič drugega kot Seleno Gomez, ki zapušča najino hišo. Jaz in Pattie sva se spogledali. ''Srček, vem da ima dober razlog za to.'' ''Bolje, da ga ima.''

Justinov dnevnik:
Ko je Maja odšla mi je bilo zelo dolgčas. Resno mislim zeloo dolgčas. Samo ležal sem sem na postelji in gledal TV dokler ni nekdo potrkal na vrata. Bila je Selena Gomez. Ni mi všeč ampak jaz sem pa nji všeč. ''Hej baby'' ''Ne kliči me tako Selena, veš da se bom poročil.'' ''Ampak veš, da si želiš mene in ne tiste prostitutke. Vedno sem te ljubila, ko te je ona sovražila.'' Je pravkar poklicala mojo zaročenko prostitutka?! ''ONA NI PROSTITUTKA IN ŠE LEPŠA JE OD TEBE ZDAJ PA IZGINI!'' Izgledala je malo šokirana. Yeh, don't mess with Bieber! ''Ampak babe.'' ''Izgini takoj!'' Odšla je. Edino kar upam je, da Maje ni v hotelu.
24. avgust 2012
u104471
u104471
next
24. avgust 2012
next
24. avgust 2012
Neeeeeeeeeeext!!!!!!!!
24. avgust 2012
next!
24. avgust 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani