Hei hei ;3 pač ja no...js sem na wattpadi našla eno super zgodbico o Lashtoni in sem se odločla da je bom probala prevest...dobila sem dovoljenje x'd in zj mi sandra (SassyHoran) ne da mira -.- tk da..........Prvič sem se odločla da grem prevajat zato ne bo perfect pa bojo napake....bom probala čez cat zbolšat.....zj pa spet js neke tu govoril...hope u like it
**************************************
Oreo


Ashton Irwin popolnoma prezira prehranjevanje. Misli da je zgrajen iz napak, definicija nepopolnosti. Nadlegovali so ga, ker je gej. Njegovo celotno življenje je grozno in ima svoje brazgotine, da to dokaže.

Ampak čeprav prezira prehranjevanje, še vedno sprejme oreo, ki mu ga Luke da vsaki dan.
Luke Hemmings je popularen , 'perfekten' fant zraven njegovih dveh najboljših prijateljev, Calum-om in Mikey-om. Luke je vsak dan videl Ashtona pri kosilu, sedeti tam ter nič pojesti. Mislil je da je Ashton preveč suh in da mora več pojesti. Zato mu je dal vedno oreo. Tudi če ga je stal dolar na dan.
Ampak zakaj delata to?

Ker ljubita drug drugega. Čeprav se tega še ne zavedata.

No, Ashton se mora. Luke že ve. Torej v poskusu, da bi ga Ashton opazil, mu ponudi da se pridruži njegovemu bandu, 5 Seconds of Summer, da bi ga bolje spoznal. Luke samo upa, da si Ashton želi enako kot on.
*************
ok,to je koda prelog....pa ne vem al sem vse narobe prevedla al se sam v slovenskem tk čudn čuje x.x
10. september 2014
MHM..SPET JAS TEŽIM ANE?-.- CHH
NEKDO MORE AN? HAHA x'd
WAAAH*O*
TOOPPP PREVAJAŠ:3
FABB*o*
NEEEEEEXT:3
10. september 2014
wauw ful zanimiva zgodbica haha čist neka x zgodba čimprej naprej preved!! +nova bralka
10. september 2014
Okej. Srsly. Porabla. Sm. Polovico. Mojga. Lajfa. Da. Sem. Prevedla. Eno. Poglavje. 1289 besed....woow....haha....ok,full čudn prevajam pa probala bom poboljšati,sam men se zdj res ne da vsega popravlat x3Tk da ja...
aja,pa notre nastopajo tut 1D<3, čeprav se tukaj zdaj zdijo mal hudobni, počakajte, kr ni vse tak ko se zdi....hope u like it.
Posvečeno pa je SassyHoran. pa Dreamer_no.1 ker so obe naredle enako napako pa kliknle na toto zgodbico hehe
_______________________
Ashton's POV
Ali imaš kdaj dni,ko hočeš izginiti in se mogoče nikoli vrniti? Dobrodošli v mojem življenju. Mojemu usranemu življenju(ok….tu res nism vedla ka naj ). Kjer se ljudje norčujejo iz tebe, te pretepali, ter ti sodili ne glede na kaj. Kjer stradaš, režeš ter sovražiš sam sebe.
Jup, dobrodošli v mojem življenju.
Uživaj v obisku. Najbrž ne boš. Dejansko, tukaj ni nobenega 'najbrž' . Sovražil ga boš. Ne moram rečti da te krivim.
Vse se je začelo tri leta nazaj…

Nasmehnil sem se. Čutil sem, kot da spadam sem. Druženje s Harryjom, Niallom, Louisom, Liamom in Zaynom je bilo točno tam kamor spadam. Na splošno so me samo naredili srečnega. Samo upam da me bodo še vedno marali po tem.
Moj nasmeh je v hipu izginil, ob misli da bi jih izgubil. Opazili so.
»Hey, ali si vredu, kolega?« Me je vprašal Harry. Vso pozornost je prenesel name, gledali so me s skrbjo.
»Yeah, samo…nekako vam moram povedati nekaj.« Sem jim povedel in odložil napol pojedeni sendvič.
»Lahko nam poveš vse, Ash.« je rekel Niall, ko je dejansko odložil svojo hrano na pladenj.
»Vem…samo,um…jaz sem gej.« sem končno priznal.
»Kaj? Gej si?« je rekel Zayn v precej krutem glasu. Sranje.
»Uh,j-ja.« sem zajecljal.
»Ne moram verjeti da sem bil prijatelj s tabo! Si debel in ničvreden…in dodal si še en razlog!« bil sem na robu da bi se zlomil do solz.
Zayn in Liam sta se samo vstala in odšla, z sabo sta odvlekla precej šokirana Nialla in Louisa. Ugibam da še vedno želi ugotoviti kaj se je zgodilo. Harry ne bo odšel, mislim.
»Yeah, kar pojdite, vi homofobični kreteni!« je Harry kričal na njih.
»Harry…Zayn ima prav. Moral bi jim slediti.« Sem povedal Harryju, on pa me je pogledal kot da bi ravno videl duha.
»Ali me hecaš? Ne! Nikoli te ne bom zapustil, Ash… Oni so imeli samo neumen razlog, da so te zapustili. Poleg tega si boljši od nekaj kurb, ki ne morajo sprejeti koga ima človek rad.«
In od tistega dne dalje sem bil ustrahovan in Harry je bil moj najboljši prijatelj.

Stresel sem glavo v poskusu da bi pozabil to zgodbo. Seveda ni delovalo, ampak lahko poskusim. Šola se začne čez kakšno uro zato sem nase vrgel ozke črne kavbojke in pulover z naključnim bandom. Ščetkal sem si zobe ter si uredil lase. Obupal sem in si nadel črno kapo. Šel sem po stopnicah dol v kuhinjo.
Ne, nisem šel jest. Samo poslovit sem se šel od mame, preden grem. Šel sem za njo in jo objel, medtem ko si je delala zajtrk.
»Hei.« sem rekel.
»Hei sweetie(nem rajš tega prevajala,kr se bo čudno slišaloxP). Hočeš kaj za zajtrk?« Ja, sestradan sem.
»Ne, si bom v šoli nekaj vzel.« Ne, ne bom si.
»Vredu. In hotela sem te nekaj vprašat.« mi je povedala.
»Ja?« sem rekel, in povlekel za rokave iz navade.
»Bi šel danes na kosilo z mano in Harryjovo mamo? Harry bo tam. In špageti, tvoji najljubši.« Imela je prav. Špageti so bili moji najljubši. In Harry je bil moj najboljši prijatelj. Zato si bom najbrž moral najti samo izgovor zakaj ne jem.
»Ja.«
»Vredu. Se vidiva danes.« Poljubil sem jo na lice. Uspelo mi je priti do učilnice, brez nepričakovanih srečanj Zayna ali Liamom. Mislim da sem videl Nialla in Louisa. Samo buljila sta vame. Nisem vedel zakaj. Nisem se pogovarjal z njima od dneva ko sta me zapustila z Liamom n Zaynom. 3 leta nazaj.
Ampak me vsaj nista ustrahovala.
No, kakorkoli, sedel sem v učilnici in bobnal po mizi z dvema svinčnikoma, kot da bi bili tukaj bobni. Ja, igram bobne. Tudi precej dober sem v tem. Pojem tudi, ampak nimam rad svojega glasu. Mislim pa, da ni tako slab.
Luke Hemmings, fant ki je sedel pred mano, se je obrnil in strmel v moje bobnajoče svinčnike,
»Oprosti.« sem zamomljal, ko sem svinčnike odložil na mizo. Samo nasmehnil se je in se obrnil medtem ko je nekaj šepetal njegovima najboljšima prijateljema, Calumu in Michaelu. Najbrž nekaj žaljivega. Ampak na moje presenečenje se je obrnil nazaj k meni, skupaj z njegovima prijateljema.
Samo buljil sem v njih, šokiran in malo prestrašen. Ampak oni so se smehljali. Ne tako strašljivo razbili-te-bomo smehljali, ampak skrben nasmeh. Nisem navajen teh.
»Torej Ashton. Te lahko kličem Ash?« Me je vprašal Calum. Samo pokimal sem.
»Okey Ash. Slišali smo bobnaje po tvoji mizi. Nisi slab.« Mi je povedal. Spet sem le pokimal.
»In mi imamo bend 5 Seconds of Summer. Objavili smo nekaj videov na youtube in nismo tako slabi.« Mi je povedal Michael. Samo strmel sem. Ja, grozljiv sem, vem.
»Komaj smo začeli, zato nismo tako popularni. Ampak bomo.« Je rekel Luke, z upanjem v očeh. Lahko si jasno videl v njem, v vseh njih, da je glasba bila njihova strast. Lagal bi, če bi rekel da glasba ni tisto kar hočem v življenju.
»Kul.« sem rekel, skoraj zašepetal.
»No, če preskočimo do bistva…« je Calum začel, ampak Luke ga je prekinil.
»Bi se pridružil?« Je dokončal.
Prisilil sem se v lažen nasmešek: »Bom premislil.«
Luke je izgledal, kot da bo rekel nekaj, ampak učiteljica je prišla v razred in pouk se je začel.
Sovražim priznati, ampak želim si biti v njihovem bendu.

Končno je bila malica. Ne da bi bil navdušen, da gledam ljudi jesti, ko jaz ne moram. Že tako ali tako sem debel, ne moram narediti še hujše. Nočem niti vedeti koliko tehtam. Vedel sem, da kakršna koli številka bi se prikazala, ki ne bi bila 0, bi me samo razburila. Prekleto. To je bil eden od trenutkov, ko sem hotel izginiti. Ampak na svetli strani, Zayna ni v šoli in Liam še ni poskušal ničesar.
Šel sem do moje mize v ozadju. Sovražil sem, da ima Harry malico ob drugačni uri. Daj no, šola, bil je moj edini prijatelj. Pusti mi sedeti z njim! Hotel sem si vzeti slušalke, ko sem videl dve postave iti proti meni. Calum in Michael.
»Hei.« sta sta rekla ob istem času. Ok, to je bilo skoraj grozljivo. Mislim, bila sta najboljša prijatelja.
»Hei, mislim da vama manjka nekdo.« sem rekel in namignil na to, da je Luke manjkal.
»Oh, ja, pri avtomatu je.« je Calum pokazal proti njim, kjer je stal Luke. Luke je prišel in vsi so se vsedli za mojo mizo, katera je bila prvič polna.
»Torej, bi se mi pridružili?« sem zamomljal po tiho, ampak še vedno so me slišali. Zasmejali so se.
Luke je pogledal proti meni in mojim pomanjkanju hrane.
»Hočeš oreo?« je me vprašal, potegnil oreo iz škatle, katero je dobil iz avtomata.
Fuck ne. »Ja.« Kaj sem ravnokar rekel? Zakaj sem ravno pojedel oreo? Ne moram niti nehati jesti, zato ne vem zakaj sem imel tako dober občutek v trebuhu.
No, zdaj pa nazaj k trenutku, ko hočem izginiti.
_____________________
vem da je vlk napak ja
12. september 2014
TOREJ JA..TISTO SM TI ŽE PODVEDLA V ZS x'd
PERF*O*
FAB*O*
CAN I DIE? AND DON'T SAY YES-.- I KNOW YOU WELL, TOO WEEL-.-
WAAAAAH
HVALA ZA POSVEČEN NEXT*O*
NEEEEEEETX:3
12. september 2014
NEEEXT:$
15. september 2014
waaaaaaaaaaaaa next :3
16. september 2014
wiiiiiiii! Hvala hvala hvala za posvečen next (se priporočam ) To da sm kliknla na tole zogdbico niti slučajn ni napaka!! <3 <3 amazing! še naprej prevajej, sam kkšne fraze lahk pustiš v angleščini kt npr. :Hei sweetie pa take . . . sej tok angleščine pomoje štekamo hihi neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!! Love.it! <3
16. september 2014
Ok,dans se mi je dalo nextat ....sorry za napakeFuck.

Res sem razmišljal o 'pridružiti se bendu' zadevi. Tako dobro sem se počutil ob njih, kakor pri Harryju. Pojedel sem tudi mali piškot, katerega mi je Luke ponudil.
To je nekaj, česar ne naredim pri Harryju.

Ko že govorimo o Harryju, on je na poti sem. Še vedno razmišljam o izgovoru zakaj ne bom ničesar pojedel. Precej prepičan sem da bom rekel 'Sranje, pozabil sem. Sem že pojedel nekaj.' Ni ravno laž,kajne? Pojedel sem oreo. Držal sem se navzdol. Do zdaj.
Slišal sem trkanje na vratih in šel da bi jima odprl. Videl sem nasmejana Harryja ter Anne, njegovo mamo. Nadel sem si najboljši lažen nasmešek.

»Hey, Ash.« je pozdravil Harry.
»Hi. Pozabil sem da prideta.« Lagal sem, da bi bil moj načrt bolj prepričljiv.
»Vredu je. Harry je tudi pozabil. Prišel je domov in zaspal.« Mi je povedala Anne. Hotel sem zadržati smeh, ampak mi ni uspelo. Harry me je igrivo udaril v roko in zatrnal, »Ashtonnnnnnnn.«

Jaz in Harry sva pustila Anne, da gleda televizijo in odšla v mojo sobo. Še vedno sva imela okoli 20 minut, preden mama pride domov.

»No, slišal sem da si z nekom sedel pri kosilu?« Me je Harry vprašal.
»Um, ja. Calum, Michael in Luke.« sem ponovil.
»So bili zlobni?« Aw, moj mali preveč-zaščitni Harry.
»Pomiri se. Niso bili zlobni. Oni, uh, pravzaprav so mi ponudili da se pridružim bendu.«
»Res? Ti poješ? In mi nikoli nisi povedal?«
»Ne maram svojega glasu, ampak lahko. Ponudili so mi da bi bil njihov bobnar.«
»Oh, to že ima več smisla. Dobro bobnaš. Si sprejel?«
»Rekel sem samo da bom premislil.«
»Oh, okej.«
»No, kaj pa ti Haz?«
»Kaj pa jaz?«
»Imaš kakšne glasbene talente?«
»Hmm…no, malo pojem.«
»Aww…zapoj zame.«
»Prekleto ne.«
»Prekleto ja.«
»Rekel sem prekleto ne, bitch« Fuck ne!
»Oh, vem da nisi rekel tistega kar sem pravkar slišal, Harold.«
»Ja pa sem rekel, bitch.«
»Resno? Bi rad boj, Styles?«
»Prinesi.«

Zdaj se je začelo. Vrgel sem mu plazino v glavo in ga porinil na posteljo. Začel sem ga zgečkati za kakšnih pet minut. Kar naprej je kričal stvari kot so ''Polulal se bom (hahah ne gre drugače )'' in ''Tako si mrtev, Irwin!''

Končno je dobil idejo da me poskusi poriniti dol iz njega, kar je bilo lahko za njega zaradi moje teže. Vstal je in poskušal priti do sape.

»Okey, pusti mi da pridem do sape in potem te bom uničil.« je rekel.
»Reva. Jaz niti ne potrebujem odmora.« sem smeje rekel.
»Vredu, Irwin, končajva to.« Reče, še vedno brez sape. To bo lahko.
Bil je preveč brez sape za boj, zato sem vstal iz postelje in se obrnil. Skočil sem mu na hrbet preden je lahko rekel kaj proti.

»Sam si si nakopal to, Harold!« rečem, še vedno med smehom. Ampak on je samo stal tam. Izgledal je nekako… šokiran. Ni se več smejal.
»Haz?« skočil sem iz njegovega hrbta.
»Harry, kaj je narobe?« sem ga vprašal.

»T-tako si…lahek…« Shit.
»Jaz-um-to je-«
Pokazal je na kopalnico. »Pojdi na prekleto vago/tehtnico.« (idk kiro je prav)
»Ne moram! To je samo-«
»Fanta! Čas da gremo!« Hvala,mama. Zagnal sem se po stopnicah preden bi lahko Harry kaj rekel.Šel je po stopnicah za mano in mi dal pogled, ki pomeni ''Tega še ni konec.''
»Pridi no, Harry, tako si počasen.« Sem se pošalil, da ne bi bilo sumljivo zakaj sem zbežal od njega.

Vožnja je bila precej tiha, če ne štejemo pogovarjanja med mamo in Anne. Harry je gledal v svoje roke precej koncentrirano in jaz sem se počutil nerodno. Oddahnil sem si ko smo šli v restavracijo.

»Kaj bi pa vidva rada?« naju je vprašala mlada,lepa natakarica. Ime na listko je pisalo 'Perrie'. Dobro, to je bila Zaynova punca.
Vse oči so se obrnile vame.
»Hmm?«
»Kaj boš ti, Ashton?« me je vprašala Anne.
»Uh, jedel sem preden sta prišla…ker sem nekako pozabil. Oprosti, ampak nisem lačen ravno zdaj.« Sem lagal.
»Prekleto Ash. Potrebuješ boljši spomin.« mi pove mama.
»Yeah, povej mi o tem.« moj spomin je bil pravzaprav vredu.
Harry ni vrjel moji laži.

Začutil sem, da je moj telefon v žepu zavibriral.

OD: Hazzy .xox
NE MISLI SI DA SI POBEGNIL OD TEGA IN MORAŠ PREKLETO JESTI!

OD: Ashley.xx(:
MISLIM DA SEM NEKAKO POBEGNIL, GLEDE NA TO DA SI TOLIKO POTREBOVAL DA SI OPAZIL.

OD: Hazzy .xox
KAKO DOLGO SE ŽE TO DOGAJA?!?!

Hmmm….Kako dolgo že?

*flashback*
Zayn je odšel z vsemi mojimi prijatelji. Vse kar imam je Harry. Zayn ima prav, sem samo debel ter ničvreden. Gledal sem v moj napol pojeden sendvič. Ne, preveč debel si da bi jedel. Gnusiš se mi. Ne zaslužiš si jesti…Mogoče nikoli več….

*end of flashback*

FROM: Ashley.xx(:
OKOLI TRI LETA….

FROM: Hazzy.xox
TRI PREKLETA LETA?!? PROSIM REČI DA VSAJ NEKAJ POJEŠ?!?!

FROM: Ashley.xx(:
YUP. POJEM EN OBROK NA DAN.

Oziroma en mali obrok na teden ali dva.
FROM: Hazzy.xox
OK….TO NI TAKO SLABO…KAJ TE JE PREPRIČALO V TO?

FROM: Ashley.xx(:
MISLIM DA VEŠ…

FROM: Hazzy.xox
UBIL BOM ZAYNA

FROM: Ashley.xx(:
NE! NOČEM DA SE POŠKODUJEŠ IN NOČEM DA BO ŠE HUJE!

FROM: Hazzy.xox
UMIRI SE ASH. NE BOM SE UKVARJAL Z ZAYNOM, K?

FROM: Ashley.xx(:
BOLJŠE DA PREKLETO NE…

Nehala sva si dopisovati ko je prišla hrana. Seveda je izgledala prekleto dobro in jaz sem sestradan. Zakaj je morala mama izbrati mojo najljubšo restavracijo? No,mojo staro najljubšo restavracijo. Zdaj ravno nimam najljubše…

No,ne zaslužim si jesti. Zaslužim si umreti! Zayn ima prav! Vsi imajo prav! Sem samo prekleto razočaranje in nikogar ne briga zame.
Super, spet hočem izginiti.

______________________
Mnenje?
Next?
29. september 2014
O-M-G NEXTI TAKOJ ZDEJ
KER JE FAKIN PERFEKT *O*
29. september 2014
Okej zka dfak me nisi spomnla da si nextala? Ko sm slovo delala sm se komaj spomnla-.-
Goshhh
Spokaj se nextat ker je -speachless- *O*
Ke je posvečen next?:c
Agh ne da se mi razpisovat x'd
Neeeeext:$
30. september 2014
Waw. To je super. Next.
01. oktober 2014
S.U.P.R.! #Perfect! #Amazing! #Incredible! Čimprej neeeext!
29. oktober 2014
Ok,vem da ful dolgo ni blo nexta.no ja, preveč lena sem? sam dans sm se spravla prevajat....vnda je pol narobe....sam ja... Posvečen je pa vsem ko berejo.
___________________________________


Luke's POV
»Michael, utihni že prekleto!« Je Calum končno zavpil proti kričečemu Michaelu. Ta se je pritoževal zaradi prekinjanja na neki igri, katero je bilo vzrok, da se je ubil. Zasmejal sem se, vedoč , da imam ali pa nimam odprtih enajst zavihtkov, čeprav ne uporabljam več kot polovico od njih.

»Michael, samo pojdi dol iz WiFi-ja in vse te bolečine bo konec.« sem zašepetal v njegovo uho, upajoč da bo zvenelo zastrašujoče. Jaz sem ga vsaj uporabljal za koristen razlog. Poskušal sem pomagati našim glasbenim karieram s objavljenem naših videov.
»Fuck you, Hemmings.« je Michael ustrelil proti meni.

»Vem da si želiš da bi lahko. Ampak, resno, pojdi dol iz WiFi-ja. Jaz poskušam pomagati našim karieram tukaj.« sem mu povedal. Samo zavzdihnil je in ugasnil igrico. Je bil že čas.
»Torej, ali vidva mislita da se bo Ashton pridružil bendu?« naju je vprašal Michael. Calum je samo skomignil z rameni.

»Upam da.« sem rekel po resnici.
»Oooooh, ali ima Lucas simpatijo?« je izzival Michael, zaradi česar je Calum nenadoma dobil zanimanje. Vedno sta me hotela spraviti skupaj z ljudmi. Ja, tudi s fanti. Sem bi, ampak to sem povedal samo Calumu in Michaelu.

»Ne, ampak izgleda zanimiv.« sem se zlagal. No, res izgleda zanimiv, ampak mislim tudi, da biti z njim več kot prijatelj ne mora biti tako slaba stvar.
»Kakorkoli rečeš, kolega.« Calum reče, vsekakor ni verjel.

»Fanta, sta videla kako suh je. Samo res mu hočem pomagati.« sem jima povedal. Njegovi veliki puloverji s kapuco ne morajo skriti tega, še posebej če so njegove ozke hlače pridržane z pasom.
»Vem,Luke. Vsi vemo. Samo mora se nam odpreti pred vsem.« me je spomnil Calum.
Zavzdihnil sem, vedoč da ima prav. Samo nisem si moral spraviti suhega fanta iz misli. Mora se mi odpreti, in to je tudi moj načrt.
˘˘˘˘
Ahton's POV
Mislim da je Harry jezen name. Ali razočaran. Ali oboje. Mislim da je jezen name, ker mu nisem povedal in razočaran ker, no ja, ker se je to zgodilo. In po pravici povedano je to prvič ko sem si priznal.

Sem anoreksičen.

Se samopoškodujem.

Lahko bi umrl v tem trenutku.

Tehtam 42 kilogramov (92 pounds).

To je preveč zame. Končno sem si priznal da imam problem. Lahko bi se rezal za to, ampak zdaj sem preveč zaposlen z mišljenem na nekaj drugega. No, na nekoga drugega.
Luke.

Ni mi šel iz misli, od takrat ko sem sprejel ta oreo od njega. Mislim, seveda, prišel je nazaj gor po restavraciji, ampak še vedno… Ne vem če sem ga sprejel ker sem bil lačen ali zaradi tega kdo mi ga je ponudil. Mora biti zaradi njega. Ker, prekleto, včasih stradam ampak še vedno zavrnem hrano.

Dovolj tega. Ne mora mi biti všeč, nikoli mu ne bom všeč nazaj. Hmm, kaj drugo mi je še v mislih razen tega? Oh, yeah, nekaj groznega. No, groznega zame. Pravzaprav bi bila večina ljudi počaščenih. Ampak ne jaz. Sovražim množice, zakaj mislim na to?
Razmišljam, da bi se pridružil bendu.
˘˘˘˘
Luke's POV
Končali smo cover in se odločili da gremo ven po nekaj pice. Morali smo hoditi, odkar je moj brat vzel avto. In z našo srečo, Britansko vreme nas ni ravno obravnavalo dobro.
Preklet dež.

Čez samo pet minut hoje, smo že bili čisto premočeni. Imeli smo dežnik, ampak imeli smo napačnega. Očitno naša družina obdrži uničene dežnike prekrite z luknjami. Najbrž si želim udariti družinskega člana. Najbrž Bena, saj je on vzel avto.

Stopili smo v trgovino. Toplota je v trenutku udarila naša telesa. To je zvenelo narobe. Prišli smo po pico, ne pa, da bi bili položeni. Lahko vam obljubim to.
Samo vzeli smo našo velikansko pico in pivo.
˘˘˘˘
Kje je? Kje za vraga je? Prekleto potrebujem to! Prekleto zaslužim si to!
»Našel sem te.« sem zašepetal sam sebi ko sem pobral rezilo. Spomnite me, da nikoli ne grem na Facebook spet.

Ubij se že končno- Zayn Malik

Ničvreden peder- Liam Payne

Naredi vsemu svetu uslugo in umri- Josh Devine

Ne moram verjeti da sem bil prijatelj s tabo- Zayn Malik

Ne bo rekel drugih. Preveč zlobno je. Resno želijo da se ubijem? Mogoče se tokrat prekleto bom.

Porinil sem rezilo dol proti moji koži. Porinil sem ga dol, kolikor močno sem ga lahko. Mislim, bolečina ni bila slaba. Užival sem. To si zaslužim. Da tega nisem delal že dva dni, me je ubijalo. Pogrešal sem to. Lahko bi nehal, ampak zaslužil sem si več.
Daj no, ti fucking pussy. Daj si bolečino, ki si jo zaslužiš.

Moja desna roka ima osem rezov.

Ničvreden si.

Moja leva roka jih ima devet.

Zayn je imel prav ko te je zapustil. Celo bi se zapustil.

Moja stegna jih imajo enaindvajset, dvanajst na moji levi, devet na moji desni.

Bog, si šel globoko. Mogoče boš umrl. Ampak to je predobro da bi bilo res in ti si ne zaslužiš ničesar dobrega.

Niti hrane si ne zaslužiš.

Ne zaslužiš si zraka, ki ga dihaš.

Ne zaslužiš si niti Luke-a.

Ampak zaslužiš si to.

Položil sem glavo na steno, pustil sem, da solze tečejo iz mojih oči. Zakaj imajo možgani tako prekleto prav?

No, zakaj moraš ti biti tako ničvreden?

Utihni že prekleto.

Gledal sem v moje z krvjo prekrite stegna in roke.

Nenadoma sem bil v paniki.
Nekaj v mislih me je držal tukaj. No, nekdo. Kdo?

Hazza? Ne. Zayn? Fuck ne! Mama? Ne. Nialler? Ne, z mano ni govoril že od nekdaj. Luke?

Ja.

Zakaj? Saj ga komaj poznam!

Yeah, Ashton. Komaj preketo ga poznaš. Ha! Dobesedno.

Zapletel sem roke v moje kodraste lase in potegnil.
»Utihni že, prekleto! To ni smešno!« sem v šepetanju kričal.
Odločil sem se, da danes ni dan za umreti in moje britvice vrnil nazaj v škatlo. Počistil sem kri iz tal in si ovil roke in stegna. Nisem se hotel vstati, zato sem samo sedel na tleh.

Dal sem moje noge skupaj. Za veliko ljudi so bili moji rezi veliki in nezdravi. Zakaj so izgledali tako mali zame?

»Kakorkoli.« sem zamomljal in stresel te misli iz moje glave. Nekako sem našel moč, da sem se spravil do moje postelje.
Samo ležal sem tukaj za uro in potem končno zaspal z mislijo na Luke-a.
˘
Zlagal sem se mami in ji rekel da se počutim bolno. Resno nisem hotel v šolo danes. Mislim da ne bi zmogel. Ta dan je za razmišljanje in spanje.
˘˘˘˘
Luke's POV
Ahton ni bil v šoli danes in bil sem nekako zaskrbljen. Mislil sem, da bi me vaja za band v moji hiši zamotila pred mišljenjem nanj, ampak sem se motil. Nisem bil več zmožen vaditi. Še posebej, ker je še vedno deževalo.

Naredili smo nekaj coverjev, potem pa sem zaslišal trkanje na vratih. Najbrž je bila samo mama. Šel sem, da bi odprl vrata, medtem pa sta mi sledila Mikey in Calum. Odprl sem vrata

»Ashton?« sem zaslišal sam sebe, ko sem odprl vrata in zagledal premočenega Ashtona. Njegove oči so bile rdeče in na njegovih licih sem opazil sledi solz. Je jokal cel dan? Zaradi dežja se je na majici videlo kako suh je. Kar je bilo preveč in čisto nezdravo.

Samo hotel sem ga objeti in mu povedati da bo vse vredu.
Zaradi njegovih naslednjih besed sem bil šokiran.

»Hočem se priključiti bendu.«
˘
___________________________________________
Vem da se vnda nič prav ne zastopi x'D Aja,pa vem da zaj zayn pa to zgledajo ful hudoni, sam se bo vse spremenlo.
23. november 2014
Damnn i need a next like right now? so do it^^
Neeext c':
23. november 2014
Zayn se bo spremenil? Jej. Naj se. In to na boljše. Ful.
Super je!
Next. c:
24. november 2014
next
!
25. julij 2015
next*O*
26. julij 2015
u192048
u192048
Next + nova bralka
09. maj 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani