Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
še en moj ff

Jaz:
Allison Jenna Black

Živim v Veliki Britaniji in stara sem 19 let. Moja mami je slovenka oče pa anglež. Imam mlajšo sestro Dino, ki je stara 18 let in starejšega brata po imenu Ty, star je 20 let.

Sestra:
Dina Lilly Black

Brat:
Ty Alex Black
[img]https://p.twimg.com/A4TxMuQCQAEZ9R_.jpg:large[/img]

Naj vam povem, da nisem najbolj popularna na šoli. Imam 5 prijateljev v šoli, katerim res lahko zaupam. Ena je Laura, poznava se še od 4 leta, potem je tu Melissa njo pa poznam 13 let. njima največ zaupam. Kim, Jack in Tyler pa so vbistvu moji sošolci poznam jih sedaj 3 leta.

Laura

Melissa

Kim

Jack

V petek smo v šoli dobili projekt, da naredimo predstavitev o našemu najljubšemu pevcu/pevki/skupini. V skupini nas je lahko bilo največ 3. seveda sem bila jaz z Mel (vzdevek za Melisso) in Lauro. odločile smo se, da bi takoj po pouku začele s projektom, drugače bo projekt čakal na zadnji dan. Odšle smo k Lauri domov. Njena soba je ogromna zato ni bilo problemov kje naj se usedeva z Melisso.

''No o komu bomo naredile predstavitev!?'' je vprašala Laura.
''O Justinu Bieberju seveda!'' je Mel navdušeno zakričala.
''Ja super!'' se je strinjala Laura.
''Kaj je z vama narobe jaz nikoli v življenju ne bi naredila predstavite o Justinu!'' sem protestirala.
''Potem pa jaz predlagam One Direction'' je veselo izdihnila Laura.
''Prav ampak jaz predstavim Harryja!'' je Mel poudarila.
''Allie se strinjaš z nama?'' me je vprašala Laura.
''Prvič slišim za One Direction'' sem se izpovedala.
''Kaj?!!'' sta se obe zadrli in me čudno pogledali.
''No pokažita mi ta ''band'' '' sem se Melissi zadrla na uho.
Laura je vzela svoj prenosni računalnik in na Youtube vtipkala One Direction- What Makes You Beautiful. Glede na to da poslušam samo rock pesmi mi je ta pesem vstala v glavi. V glavi pa mi je ostal tudi tisti fant, ki je imel črtasto majico.
''Kaj še čakamo začnimo s projektom!'' sem navdušeno vzkliknila.
Melissa in Laura sta me naučili vse o njih no ubistvu njihova imena. Louis Tomlinson. Fant mojih sanj. Videla sem Lauro kako gleda slike One Direction ko so bili še otroci. Pokazala mi je eno sliko Louisa. Ugotovila sem, da je bil on včasih moj sosed...
20. april 2013
u87504
u87504
next
21. april 2013
wuups tole je tyler

21. april 2013
neeext
21. april 2013
next
21. april 2013
next
21. april 2013
u35728
u35728
nexttttttsonči haha<3
22. april 2013
u82298
u82298
next
22. april 2013
Z Louisjem sva se kar dobro razumela v otroških letih. Najbolj se spominjam 7 rojstnega dne, ko smo se igrali steklenico resnice. Jaz, Laura, Melissa, Dina, Ty, Louis in moja bratranca Andre in Dan. Bili smo takrat nerazdružljiva druščina. Za moj rojstni dan smo pobegnili v bližnji park in se tam igrali steklenico resnice. Takrat med nami ni bilo skrivnosti zato smo vedno izbrali izziv. Spomnim se da sem morala tisti dan pojesti 4 jabolka v dveh minutah. Zobje so me zelo boleli. No zavrtela sem steklenico. Louis je bil ''žrtev'' Andre mu je postavil izziv naj poljubi dve dekleti v krogu s katerimi nikoli nebi šel na zmenek. Poljubil me je.

Takrat se je moj svet zrušil. Dve celi leti sem bila zaljubljena vanj in imela upanje, da me bo nekega dne peljal na zmenek. Za moj sedmi rojstni dan so se vsa upanja utopila v morju solz. Stekla sem v moje skrivališče nekje v gozdu v hišici na drevesu kjer so bile risbe mene in Louisja.

Splezala se v hišico in strgala se risbe. Po 20 minutah jokanja sem prišla nazaj v park in nadaljevali smo z igro. A Louis me ni hotel niti pogledati.
''Allie, Allie!'' Sta se drli Melissa in Laura.
''Kaj?'' Sem rekla jokajoče.
''Zakaj se jokaš?'' Je Laura zaskrbljeno vprašala.
''Pozabita'' Sem rekla medtem ko sem se upirala solzam.
Skomignili sta z rameni in nadaljevale smo z delom.
03. maj 2013
sori za oglaševanje! bi mogoč kira brala?? big-smilieD
https://www.igre123.com/forum/tema/sorry-for-everything-(1d)/54692/
03. maj 2013
u82298
u82298
next
21. junij 2013
u192048
u192048
Neeeext
Nova bralka