Odločila sem se pisat nov ff.Govoril bo o vampirjih podobno bo kot pri somraku z malo več solzami in ranami
Soo Hazza is monster Ugriznil bo to punco in jo za VEKOMAJ spremenil v njegovo služabnico.Sprva jo sovraži a ko vidi kako nevarna postaja jo vzljubi.

elle fanning as Nicky MacBlack
harry styles as harry styles black*Flashback*

Začutila sem šelestenje vetra v gozdu.Nekaj se mi je bližalo.Senca zla,ki potuje po svetu iskajoč privržence me bo pridobila.Začutim bolečino v vratu ko se me nekaj oprime okoli bokov.Zaječim zaradi te grozne bolečine,ki je presekala moje telo.Začutim samo kodre in mehko kožo.Vonjam samo vonj po krvi in meti.Potem me zajame tema.

*End of flashback*

Zjutraj se zbudim čisto bleda v obraz na mokrih gozdnih tleh.Še vedno me vse boli.Z roko potipam svoj vrat,in na njem začutim dve luknjici.''O,ne'' si mrmram.''Ne,ne,ne,ne in ne''.
Iz tega me prebudi vonj.Ne vonj po kruhu,palačinkah.Vonj po ljudeh.Po krvi.Po hrani.Glas v glavi mi govori naj grem naj raztrgam to bitje,naj ga pohabim in požrem.Pa vendar ne morem.Pogledam se v zrcalo,ki ga imam vedno pri sebi.Moje oči niso več ljubko modre ampak rdeče vijolične.Čas za obrok.
Zakadim se v popotnika ne vedeč se za to,da je to moja ljuba sestra.Raztrgam jo in potešim svojo lakoto.Šele ko ivdim njen prstan me zajame obup.Vzamem lesen kol in si ga že hočem zapičiti v srce.Nevidna sila mi ga iztrga iz rok.
Ozrem se in vidim...

Kaj vidi Nicky?
Katere sposobnosti mislite,da ima?

Ali je sploh vredno da jo pišem?
Zdaj je kar nekaj potem bo bolje zagotavljam.
21. oktober 2014
next
full dobr
24. oktober 2014
Next
28. oktober 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg