Spet ena moja zgodbica ko upam da mi jo bo uspelo končat..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JadeSedela sem na postelji in gledala po sobi. To je bilo moje prvo poletje, ki ga bom preživela čisto sama na Havajih. Mama se najprej ni strinjala s tem da bi šla kar tako sama, a na koncu se je le omehčala ker ve kako zelo si želim da bi se naučila deskat. Ta šport že od malega zelo rada spremljam na televiziji in sem vedno govorila da bom postala dobra deskarka. Moja sestra Jane in brat Jim pa sta čisto drugačna. Medtem ko jaz doma gledam deskanje, onadva hodita ven in se zabavata. Jaz imam veliko prijateljev in prijateljic tako kot onadva, a nisem za neke zabave do jutranjih ur. No saj sem tudi od nas treh najmlajša. Stara sem 18 let in sem šele začela živeti, če se lahko tako izrazim. Pograbila sem kovčke in se ustavila pri vratih ter se še enkrat ozrla po sobi. ''Pogrešala bom svojo sobo.'' sem rekla sama pri sebi. Ker me je mama že čakala da bi me peljala na letališče sem želela pohiteti. Na koncu pa sem se skotalila po stopnicah, kovčki pa za mano in na mene. >>AAAAAAAAAAAAAAAAA!<< sem zakričala, pred mano pa je stal Jim in namesto da bi mi pomagal se je smejal. >>Malo pomoči ne bi škodilo!<< sem spet zavpila. >>Ups. Si vredu?<< je vprašal medtem ko mi je pobral kovčke. >>Vredu sem, hvala za vprašanje.<< sem odvrnila in počasi vstala. >>Veš Jade pogrešal te bom. Hiša bo prazna brez tebe in tvojih izpadov.<< Objel me je. Seveda sem mu objem vrnila. Naša družina se zelo rada objema. >>Jade si pripravljena?<< je vprašala mama in jaz sem pokimala. >>Jim povej Jane da jo imam rada.<< Jim se je nasmehnil in pokimal. >>Se vidimo avgusta!<< sem še rekla in že sem bila v avtu. Z mamo sva prispeli na letališče in se objeli. >>Mislim da zdaj moreš it. Pazi nase Jade in če bo karkoli narobe takoj pokliči in seveda pokliči me ko boš prispela da ne bomo v skrbeh.<< Še zadnjič sem jo objela in se odpravila na letalo. Iskala sem svoj sedež in ko sem ga končno našla sem sedla. V ušesa sem si dala slušalke. Nič okoli sebe nisem slišala, potem pa se je nekdo dotaknil moje rame. Dala sem slušalke z ušes in zagledala sem neko punco staro približno toliko kot jaz. >>Oprosti, dobila sem ta sedež.<< je rekla in pokazala na sedež zraven mene, na katerem sem imela torbo. Hitro sem jo umaknila. >>Joj oprosti, mislila sem da tukaj nihče ne sedi ker sem tako pozno prišla na letalo.<< >>Je že vredu. Jaz sem Hannah.<< je rekla in mi dala roko. >>Jade.<< še sama sem ji dala roko in se nasmehnila. Potem sva bili nekaj časa tiho.
08. avgust 2014
Odprla sem si sok in ker sem tako nerodna mi je padel z rok na njo in sem jo polila. ''O moj bog oprosti. Jaz sem takšna neroda včasih.'' sem zastokala in ji začela brisat sok z majice, ona pa se je zasmejala. ''Nič hudega, tako in tako se bom preoblekla ko prispem ker mi je zelo vroče.'' ''Se strinjam. Kam pa se odpravljaš?'' sem jo vprašala ker sem zelo radoveden človek. ''V šolo surfanja.'' Ko je to rekla sem postala vesela. ''Jaz tudi!'' sem zacvilila in zasmejala se je. ''Potem pa se lahko že dogovoriva da bova skupaj v sobi. Če želiš seveda.'' Pokimala sem. Kmalu smo pristali na sončnih Havajih. Preden sem stopila ven iz letališča sem si nadela slamnat klobuk in sončna očala. Skupaj s Hannah sva počakali na prost taxi. Prispeli sva pred velik hotel čisto ob plaži. ''Woooow!'' sem se sama pri sebi začudila. Šli sva do vhoda, kjer je bilo še kakšnih 20 ljudi najinih let s kovčki. ''Se ti kaj sanja do koga bi morali iti?'' sem vprašala Hannah, ona pa je odkimala, rahlo prestrašena. Pogledala sem naokoli in na klopci zagledala tri fante ki so se nekaj pogovarjali. Niso imeli kovčkov zato so očitno že razpakirali in dobili sobe. ''Kaj če bi vprašali njih?'' sem jo vprašala in namignila proti njim. ''Ja lahko.'' je odvrnila. Šli sva do njih in snela sem si klobuk ter očala. ''Oprostite ker vaju motiva ampak a bi nama lahko povedali do koga moreva iti in povedati da sva tukaj?'' sem vljudno vprašala. Vsi trije so me pogledali. Dva sta takoj umaknila pogled in se posvetila njunima telefonoma. Eden pa je še vedno strmel vame. Imel je svetlo rjave kratke lase ter zelene oči. Njegov pogled je bil zamišljen. ''Em..Si vredu?'' sem ga vprašala in mu s prsti pomahala pred očmi. ''Ne ravno.'' je odvrnil in vstal. ''Zakaj?'' sem ga vprašala, on pa je zamahnil z roko. ''Če boš pridna ti bom povedal.'' Zavila sem z očmi. ''Samo vprašala sem te...'' Prekinil me je. ''Tam pri stopnicah je glavni trener in ima seznam.'' ''Je bilo tako težko? Hvala.'' sem rekla in zavzdihnila, on pa je še nekaj hotel rečti a sva že šli.
09. avgust 2014
''Jade se ti ne zdijo ti fantje tako zeloooo privlačni? Sploh tisti blondinec.'' je rekla Hannah čisto zasanjana. Zamahnila sem z roko. ''Nisem tukaj zaradi fantov. Moj fant bo moja deska.'' Planila je v smeh. Prispeli sva do trenerja. ''Imeni bi prosil.'' je rekel in naju pogledal od glave do pet ter se nasmehnil. ''Hannah Jayden.'' ''Jade Dawson.'' ''Imamo vaju. Želita bit skupaj v sobi?'' Pokimali sva. ''Izvolita vsaka svoj ključ. Soba 69.'' Začeli sva se smejati, trener pa naju je zmedeno gledal. Stekli sva na dvigalo in prispeli sva do sobe. Hannah je začela odklepati, jaz pa sem gledala po hodniku. ''Soba 69 torej. Sosedi bomo.'' sem zaslišala znan glas za seboj. Obrnila sem se. Bil je tisti fant od prej. ''Joj Bryan nehaj že osvajat.'' je iz sobe zavpil nek fantovski glas. Kmalu se je prikazal zunaj in Hannah je takoj pobegnila v sobo. To je bil tisti blondinec. ''Saj ne osvaja. Mislim da smo tukaj iz drugih razlogov. Adijo Bryan.'' sem mu rekla in ko sem že hotela stopit v sobo me je ustavil. ''Počakaj! Lahko še jaz izvem tvoje ime?'' ''Jade.'' sem odvrnila in se končno odpravila v sobo. Bila je zelo velika glede na to da bova noter samo dve. Vrgla sem se na posteljo ker sem bila res izmučena. V roke sem vzela telefon in poklicala mamo.
10. avgust 2014
u199774
u199774
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!
14. november 2015
Next
23. junij 2017
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeext
*nova bralka
06. januar 2018
neext
10. avgust 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani