hii there.

umm pač ja. po dolgem času sem se odločla spet začet objavlat.. tokrat ne bo zgodbica, temveč one shoti. Za tiste k ne veste; to so kao odlomki, ki pa ne bodo povezani v zgodbo, ampak bodo preprosto delčki sestavljanke, ki ne bo tvorila ničesar, lol. vse jasno? supr hh
če ma kdo kakšno posebno željo *o čem oziroma o kom naj napišem naslednji next* povejte(:
_________________________________________________________________________________________

Povlekel me je za desno roko, vstran od okna. Vstran od radovednih pogledov naključnih mimoidočih. Nato me je potisnil ob steno ter svoj prsni koš pritisnil ob moj hrbet. Z zobmi je odstranil naramnico temno modre obleke z moje rame ter si od tam s poljubi naredil pot navzgor po mojem vratu. Ustavil se je nekaj milimetrov pod ušesno mečico. Iz grla se mu je izvil globok glas. Medtem je moja roka pristala v njegovih laseh, druga pa je bila močno pritisnjena ob golo steno, v poskusu, da bi mi uspelo ostati vsaj približno prisebna. Svojo roko je položil na mojo, svoje prsi pa še močneje pritisnil ob moj hrbet. Globoko sem dihala. Ostani mirna. Ostani mirna. Ko je levico ovil okrog mojega boka se nisem mogla več zadržati. Nežno sem ga potisnila nazaj, potrebovala sem le dovolj prostora, da bi se obrnila. Vendar sem ga presenetila in odneslo ga je nekaj korakov nazaj. Če mi ne bi kri vrela v žilah bi se verjetno začela smejati. Sedaj pa je vse moje telo utripalo v želji, da ponovno začutim njegove roke na sebi, da slišim tisti globoki vzdih užitka. Zmedeno me je opazoval. Čakal je, kaj bo moj naslednji korak. Prsti najinih desnic so bili še vedno prepleteni. Nežno sem ga povlekla proti sebi, hkrati pa stopila korak naprej. Tako, da bi bila čimprej spet skupaj. Ustnice sem pritisnila ob njegove. Čutila sem, kako okleva. Po nekaj sekundah se je začel odzivati. Njegove ustnice so se napele in povečale pritisk ob moje. Nežno sem ga ugriznila v spodnjo ustnico, kar je povzročilo, da se je popolnoma prebudil. Ponovno me je pritisnil ob steno ter si jezikom izboril pot v moja usta. Vrtelo se mi je in nisem bila prepričana, kako dolgo bom še lahko stala. Roke sem mu ovila okoli vratu. (➸∂郃єяєηтℓу aνєяagє *ena od mojih zgodbic lol)
_________________________________________________________________________________________

upam, da vam je všeč hh
next?
07. marec 2015
Aww,ja itak da nm je!!! lol
Ja pogrešam zgodbico ;((,ampak vseeno hvala,za tole ;-)
NEXT!!!!!!
07. marec 2015
u178079
u178079
Neeeeext (:
07. marec 2015
neext , nujno !!!!!!!!
Totalna PERFEKCIJA !
Ne vem kako naj še opišem to popolnost ...
Kako lahko kaj takega vprašaš ?? Itak , da nam je všeč !!
Totalna perfekcija , ne vem kaj naj še rečem ...
Odlično , spravi se mi pist , da ne umrem x'd
Neeeeext , še enkrat !!!!!!!!!!
Piši !!
A že pišeš ??
Piši !
Hah X'D , res zelo dobra zgodba , zato pa si zasluži še en next !
07. marec 2015
u187514
u187514
uau...next
07. marec 2015
Neeeeext
07. marec 2015
u173906
u173906
waw +-+
še enkrat
waw*-*
in še enkrat
waw *_*
in zdej
next!!!!! *_______________________________*
07. marec 2015
u182988
u182988
Waw next
07. marec 2015
u28319
u28319
Mogla bi napisat: Stavim, da vam je všeč. Hahahaha
Neeeeeeeeeeeeeeeeeext c:
07. marec 2015
u189657
u189657
Next
07. marec 2015
sem že nazaj x'd
idk kaj naj napišem so let's just get started, shall we? (:
___________________________________________________________________________________

»Torej?«
Luke se je obrnil proti meni, ter nisem si mogla kaj, da se ne bi nasmehnila, ko so moje uči ujele profil njegovega obraza. Iz leta v leto je bila njegova čeljust bolj izklesana, vidnejša. Vedno vidnejša je bila tudi linija njegove ličnice. Ko se je na njegovem obrazu pojavil nasmešek so se prikazale tudi majhne, komajda vidne luknjice v njegovih ličnicah. Celo v skorajda popolni temi, prostor sta namreč razsvetljevala le majhna snopa svetlobe z hrbtnih strani najinih telefonov, so se njegove oči bleščale v mnogih odtenkih modre. Tudi, če bi svet izgubil barve, če bi ostala le bela in črna, bi bile njegove oči globoko bodre. In v tistem trenutku sem vedela, da je barva njegovih oči moja najljubša barva.
Privzdignil je eno izmed obrvi, kot odziv na moje vprašanje.
Odlepila sem se od vrat, na katera sem se naslonila med opazovanjem njegovega obrisa, in se odpravil do polic ob katerih je stal Luke ter se ustavila dober meter od njega.
Luke me je nežno potisnil ob steno, z svojimi rokami ublažil trk moje hrbtenice ob trdo pločevino ter svoje telo pritisnil ob mene. Najini telesi sta se ujemali do popolnosti. Široko sem razprla oči, ko je svoj obraz zakopal v moj vrat medtem pa moje roke povlekel na svoj hrbet.
Woah.
Eno izmed rok sem premaknila v Lukove lase ter nagnila glavo in mu tako omogočila dostop do svojega vratu. Čutila sem, kako je svoje ustnice odločno pritiskal ob mehko kožo na mojem vratu.
Tik preden je, prehitro, povlekel nazaj, vstran od mene, me je nežno ugriznil in prepričana sem bila, da bo tam še nekaj dni rdeče mesto. Ko se je njegovo telo ločilo od mojega, je nekaj v meni zakričalo, vendar so moja usta ostala zaprta. Močno sem se ugriznila v ustnico ter poskušala priti nazaj v realnost.
Luke je zavzdihnil, nekajkrat pomežiknil, nato pa se globoko zazrl v moje oči, kot da bi hotel videti vame.
»Luke?« Moram izvedeti, če je tudi njemu to pomenilo toliko kot meni.
Z rokami je segel v svoje lase, nato pa, kakor proti svoji volji segel okrog mene ter me povlekel v tesen objem.
___________________________________________________________________________________
hvala vsem ki že berete like woah, you're mine from now on. I'm not ever letting you go<3
also, vesela bi bla kakršnih koli predlogov? pač o čem hočete brat? hh lahko pišem almost sex scenes, lahko pišem about cuddling, lahko tut samo friendshippe. če nočete, sploh ni treba bit love related. pač karkoli vam je všeč.. povejte? (:
10. marec 2015
u187514
u187514
men je vseen kaj pises, ker verjamem da bo vse kar bos napisala ful dobr...next!
10. marec 2015
u187631
u187631
next
10. marec 2015
Am...nvm,lahko pišeš vse to skup
NEXT!!!!
PRFF!! *OO*
13. marec 2015
sex scenes:$
nexttttttttttttttttt
13. marec 2015
u178079
u178079
Neext
13. marec 2015
NEXT
26. marec 2015
omg *-* piš krkoli sam hitr napiš kr je to P-E-R-F-E-K-C-I-J-A omg res popolno
27. april 2015
Omg Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
Barbi ti obvladas
28. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani