Pisala bom zgodbico One Less Lonley Girl,ki bo govorila o punci Maji ki gre na Justinov koncert. Tam se vse začne . Za začetek rabim vsaj 1 next.
10. avgust 2012
u76594
u76594
next
10. avgust 2012
Next!!
10. avgust 2012
next
10. avgust 2012
Pozdravljeni. Moje ime je Maja in obožujem Justina Bieberja. Stara sem 16 let in prav danes imam rojstni dan. Pravim si največja oboževalka Justina Bieberja,kar verjetno tudi sem. Imam njegovo majico,čevlje,hlače,kapico,zapestnice,posteljino,lončke...vglavnem vse,kar sploh lahko imaš. Tudi posterje,DVD-je,vse albume,podpise,nalepke in vem vse stvari o njem. Justin Drew Bieber. ''Maja,lahko malo zmotim?'' je na moja vrata potrkala mami. Aja,moja največja želja je,da bi spoznala Justina. ''Seveda'' rečem,takrat pa mami vstopi. ''Presenečenje'' reče mami in mi v roko izroči ovojnico. ''Kaj pa je to?'' vprašam začudeno in pogledam ovojnico. ''Poglej,pa boš videla.'' mi reče mami navdušeno. Odprla sem kuverto ,notri pa me je čakal šok. ''V.I.P (prva vrsta) VSTOPNICA ZA KONCERT JUSTINA BIEBERJA KI JE JUTRI!'' skočila sem v objem mami in od veselja začela kričati. ''Najrajši te mam!'' sem zavpila in objemala mami,nato pa še očka in nazadnje še mojo 14 letno sestrico Nino. ''Na Justinov koncert grem!'' sem vpila , dokler se nisem utrudila. Zjutraj krenemo že zgodaj,ker se koncert začne že ob 10.oo , traja pa do polnoči ali pa še dlje,tako,da me čaka dolg dan. Stekla sem v sobo in si začela pripravljati vse stvari,ki jih bom jutri oblekla. Aja,vse njegove pesmi sem vedela na pamet.NEXT ?
10. avgust 2012
next
10. avgust 2012
Next!!
10. avgust 2012
u76594
u76594
next
10. avgust 2012
Ko sem si vse pripravila,sem posikala še telefon in ga dala polnit,da bom jutri lahko z njim slikala in snemala.Nato sem se vlegla v posteljo in zaspala. Ja, Justin, poljubi me ! Bila sva čisto blizu...njegove ustnice bi kmalu pritisnil na moje,če me nebi prebudila mami in tresk vrat ! Arr, pa ravno zdaj , ne no ! ''Maja,žal mi je toda vstati bo treba,do Londona rabimo 4 ure!'' reče mami,jaz pa samo zavijem z očmi in vstanem. Oblekla sem se v stvari,ki sem si jih včeraj pripravila,nato pa sem vzela še telefon. Odšla sem dol v kuhinjo in pojedla kosmiče,nato pa še vzela vstopnico. Nadela sem si že V.I.P zapestnico za v prvo vrsto . ''Tako,pa pojdimo'' reče ati ko sede v avto. ''Mami,oči,še enkrat hvala,ker sta me tako prijetno presenetila'' vsa navdušena izjavim. ''Ljubica,ni za kaj,hvala tudi tebi,ker si,to kar si,sva si mislila,ker si že tako njegova oboževalka,da te pač tako presnetiva'' je rekla mami. Ostale 4 ure sem poslušala glasbo. Ta telefon je odličen,ker baterija negledena to,kaj z njim delaš zdrži cela 2 dni. Na telefonu sem imela 30 €, ker sem ga kar 3x polnila za 10€ . Takšna sem pač jaz . Za vsak slučaj..bolje preveč,kot premalo. Med vožnjo sem očitno zaspala,saj sta me mami in oči zbudila . ''Ljubica,tu smo!Ura bo kmalu 10,zato ti predlagam,da greš v dvorano!Uživaj,pa brez norosti,obvesti naju,ko prideš!'' mi reče oči in mi da puso,pravtako pa mami. Zavpijem od sreče in stečem v dvorano. Že ob vstopu se je slišalo kričanje miljonih oboževalk. Dvorana je bila ogromna in do prve vrste sem rabila kar 200 m. Haha , sliši se smešno,toda je resnično. Preden sem lahko zasedla svoj prostor,sem morala varnostniku izročiti vstopnico in mu pokazati zapestnico. Nato sem zasedla svoj prostor. ''10,9,8,7,6...'' se je začelo odštevati na ogromnem zaslonu na odru,vse smo kričale skupaj z njim. ''5,4,3,2,1 , 0 ! '' smo zakričale in vse smo izgovorile še 3x JUSTIN BIEBER, nato pa je prišel na oder... Skoraj sem omedlela,kričala sem kot nora. Prvo je zapel pesem Never Say Never,s katero je začel. Večkrat sem mu dala roko in on se mi je nasmehnil,ko mi je počil. Od sreče sem kar jokala. Nato je sledila pesem One Time,za njo U Smile,Right Next To You,Baby,That Should Be Mee,nato pa so se luči prižgale in na oder je stopila neka ženska. ''TAKO,DEKLETA.DANES SMO ZA VAS PRIPRAVILI POSEBNO PRESENEČENJE. ZA PESEM ONE LESS LONLEY GIRL BOMO IZBRALI NAKLJUČNO DEKLE,KI BO 2 TEDNA LAHKO BIVALA PRI JUSTINU BIEBERJU,SE PRAVI TAM BO DOBESEDNO 2 TEDNA TUDI ŽIVELA. NO , PA ZAČNIMO !'' je rekla ženska in vse smo zakičale. Oh,ko bi bila to jaz ! Vendar bilo bi preveliko naključje ! Jokala sem ob tej pesmi in pela z njim,nato pa so začeli hoditi okrog,za izbiro dekleta ONE LESS LONLEY GIRL,ki bo sledilo pri zadnjem delu pesmi. Skakala sem , kričala in jokala,da bi bila čim bolj opazna.
10. avgust 2012
next
10. avgust 2012
Next!!
10. avgust 2012
Kar naenkrat do mene stopi neka ženska,zraven nje pa 2 varnostnika. Vse punce so vreščale in se skušale čimbolj izpostaviti,da bi bile OLLG. ''Wanna be One Less Lonley Girl?'' me naenkrat vpraša tista ženska,mene pa skoraj infarkt. ''YEEEEEEEEEES!'' zakričim in vse ostale tudi,ter me ljubosumno pogledajo. Ženska mi pokima in me skuša pomirit,toda še bolj sem jokala in kričala od sreče,veselja. Moja želja se je izpolnila ! 2 tedna bom pri Bieberju doma pa še OLLG bom ! I can't belive it ! Ženska me je peljala na oder,spremljala pa sta me dva varnostnika. Odpeljala me je na tisti stol,jaz pa sem se vsedla. Do mene je prišel Justin,ter mi izročil šopek vrtnic. Kar usta sem si držala dol in jokala še naprej. Takega šoka še nisem doživela. Na koncu me je Justin celo cmoknil na ličko,kar je dekleta spodbudilo še k večjemu kirčanju,nato pa sta me 2 varnostnika odpeljala v zaoderje. ''How do you feel right now?'' me vpraša tista ženska. ''Don't cry'' mi še reče,jaz pa si nemorem pomagati. ''I just can't belive it. My dreams come true ! I Love Justin so much and that was my biggest wish...now i live my dreams and i will live 2 weeks now with this amazing boy, JB. '' rečem šokirano. ''We can se you'r bigg Belieber and how we can see too you've got bigg Bieber Fever,how writes on you'r T-Shirt. Justin finishes with concert at 12.00 midlenight. Now is it 21.oo. Wanna go on stage and sing with him ? '' me vpraša tista ženska,jaz pa ponosno pokimam. Spet me odpelje na oder. Tam me Bieber prime za roko in se mi nasmehne. ''Hellow,whats you'r name?'' me vpraša. ''I'm Maja'' napol v šoku dahnem,punce pa vreščijo. ''What song do you wanna to sing?'' me vpraša Justin. ''I'll do Latin Girl'' rečem,Justin pokima,player DJ pa predvaja glasbo in začneva peti v duetu.
10. avgust 2012
Next!!
10. avgust 2012
u76594
u76594
next
10. avgust 2012
Zapela sva to pesem. Na koncu pesmi me je objel. Po končanem koncertu so vse kričale,ko jim je Justin poslal poljubčke po zraku in nato sva njegovim oboževalkam še na hitro pomahala. Nato sva ostala sama na odru. ''You..will come with me now. Just call you'r parents and tell them...no, i will tell them. Can you just call they ? '' me je vprašal Justin,jaz pa,še vedno vsa iz sebe mu izročim telefon (klicala sem že)
''Well hellow are you parents from Maja?Justin Bieber there'' sem ga slišala in od sreče sem se nasmehnila. ''Yes,she's fine.She did won and we'd make suprise who would be OLLG can live 2 weeks in my house and she was OLLG so she will live in my house for 2 weeks. My boudyguard will come take she's things. '' je rekel Justin,jaz pa sem samo sedela in se jokala od šoka. ''Yes,thanks. Maja!'' je zavpil Justin in mi dal telefon . Nato sem še jaz povedala vse mami,ki mi je čestitala in nato prekinila. ''Hellow lucky girl'' mi je z nasmeškom na obrazu pomahal Justin. ''Hellow perfect guy'' sem mu vrnila in se nasmejala ter mu pomahala. ''I Love you so much!Now i live my dreams!'' sem rekla on pa je prišel do mene in me objel. ''And you will do thes next 2 weeks too '' je rekel nasmejano. ''Omg...i can't belive it. I'm schocked.'' sem rekla , Justin pa me je miril. ''Well , that's truth. That's real life'' je rekel,potem pa sma odšla v zaoderje. ''Let's bring us home'' je povedal Justin šoferju limuzine. Bil je zmučen. ''You'r girlfirend is Selena Gomez?'' ga navdušeno vprašam. ''Yes,how did you now this?'' me začudeno vpraša. ''My gosh,i now everything about you,and what's happening around you'' mu razložim on pa samo prikima. ''And what thinks she about it , that i will live in you'r house 2 weeks ? '' ga zasrkbljeno vprašam. ''Well don't worry,i'll tell her.'' je rekel in me prijel za roko. ''I can't belive i realy did meet you'' še povem. ''Im glad too see you'' je rekel in se mi nasmehnil.''Did you know that you'r smile is beautiful?'' ga vprašam. ''No,but thanks. You'r too'' je rekel in mi pomežiknil. Kar topila sem se ob njem. Poklicala sem Nino. ''Ja?'' se je javila zmedeno. ''Vprašaj stašre in potem mi reči!'' ji rečem ona pa jih vpraša in ji razložijo. ''OMG,NEMOREM VERJET!lahko pridem na obisk?'' vpraša Nina navdušeno. ''Jaz tudi ne in zdaj sedim zraven njega,peljema se proti mojem novem domu oz. njegovem večnem. Ga bom vprašala'' rečem in malce oddaljim telefon. ''Jus?'' ''Yes?'' ''My little sis asks if she can come visit us'' mu razložim. ''Offcorse'' reče Jus. ''Reko je ja!'' rečem Nini,potem pa me spet prekine Jus. ''Excuse me,but how old is she?'' vpraša. ''Am she's 14,why ? '' ga vprašam spet. ''Well my friend is 15. '' reče Jus in mi pomežikne. ''Am pa še 15 letnega prijatla ma. Nekaj zate '' ji rečem,ona pa se razveseli. ''Ok,dijo,morm it'' mi reče. ''Ok.čaw'' rečem in prekinem.
10. avgust 2012
''SORRY FOR MY BAD ENGLISCH''
10. avgust 2012
nextam jutri
10. avgust 2012
''So here we are'' reče Justin ,ko voznik ustavi in pokaže na hišo. OMG OMG OMG . Sanjam ? Pa saj to je vila,pravi hotel !


''OMG i'm so happy,Justin'' rečem on pa se mi le nasmeji in me tesno objame k sebi. Nato sem vstopila v hišo,notranjost je bila pravtako čudovita in bilo je zelo udobno. ''Hey are you hungry?'' me vpraša Justin. ''Yes,little'' mu rečem. ''Yazmin!'' pokliče Justin. To je verjetno njegova pomočnica,pa še res je bila . ''Yes.Hello,pretty lady'' me je pozdravila. Bila je nadvse prijazna. ''Hey.'' odvrnem. ''Maja,what do you wanna eat?'' me vpraša. ''Am..i wanna just panecakes'' povem. ''Ok.I'll call you when its done'' pove Yazmin in odide. ''Oh i diden't tell you yet. By the way...this house got only 4 rooms. 1 for Yazmin , 1 for my mum, 2 for my buddyguards'' razloži Justin. ''Ok np. Than i will sleep there'' rečem in pokažem na sesdežno. ''No!'' zavpije Justin in odmiga z prstom. ''You will sleep in my room if's right for you'' reče Justin. ''Hmm... i .... ok '' se na koncu udam. Ko mi je razkazal sobo,mi je bila zelo všeč. ''Can i go on skype cause i didn't talk to Selena yet today?'' me vpraša Jus in pokaže na računalnik v kotu sobe. ''Yes,it's you'r room'' mu rečem,on pa mi pomežikne in gre. Mislila sem,da se stopim. ''In my life i diden't was so happy yet,but today's my lucky Day.'' sem objavila na twitter. Spomnila sem se,da slavne na vsakem koraku zasledujejo paparazzi,zato moram biti sedaj dokaj previdna glede vsega. Vedno sem si želela spoznati Justina,sedaj pa sem ga. Želela sem si,da bi bil moj fant. Vendar kljub temu,da ga poznam,to ni mogoče,saj ima Seleno. Opazovala sem njegov pogovor z njo na skypu. ''Hey,beautiful'' ji reče Jus. ''Hey,my love . I'd miss you so much < 33 do you have some news?'' reče Selena in mu pošlje puso. ''Mee too. Yes,today was my concert and we'd make little suprisse for the girls. And OLLG lives in my house for 2 weeks,i hope that's no problem for you'' reče Justin. ''No,just,that we love us'' reče Selena spet in mu pošlje puso. V bistvu sem bila tudi njena fanica,zato sem bila nekako vesela za njiju,toda bila sem tudi malo ljubosumna. ''Ahm,Maja?'' zavpije Jus . ''Yes?'' mu takoj odvrnem. ''Today comes Ryan,my friend. Tomorrow can come you'r sis visit us '' pove,jaz pa pokimam in ji napišem SMS,odgovorila je,da pride. In kmalu je pozvonilo. ''Yazmin,Ryan's there!'' zavpije Justin. ''I'm going.And Maja,panecakes are done!'' my zavpije. ''Bring they in my room'' ji še zavpije Justin.
Ryan :OMG,tip je pa vroč!Čeprav je majhen.Ravno za mojo sestrico.Hihi. Pozdravila sem ga,nato pa sem se lotila palačink,ki mi jih je pripravila Yazmin. Moram priznati,bile so odlične.
11. avgust 2012
Neext!
11. avgust 2012
''I'm sleepy i'll go sleep'' rečem Justinu,on pa mi prikima. ''Well good night then,i will chatt just little more with my Sel'' reče Justin in pokaže na kamero,jaz pa samo prikimam. Bog ve,kaj bi se zgodilo,če nebi bila Selena Justinova punca,toda tako pač je. Toda Justin vedno pravi,follow you'r dreams. In v to verjemame,pa tudi film NEVER SAY NEVER sem gledala.''Justin,ljubim te!'' zavpijem. ''Tud jaz tebe,vseeno mi je za Seleno.Pridi sem!'' reče Justin in me poljubi. Uh,kako dobro se poljublja . Poljubljala sva se še naprej.... ''Good morning , sunshine'' me je iz najlepših sanj zbudil Justin. ''Hey Jus'' ga nasmejano pozdravim. ''Sorry that i waked you up but i'm going to studio . Wanna go with me?'' me vpraša Justin,jaz pa mu pokimam. ''Ok,i'll wait of you'' reče in se vsede na posteljo,jaz pa grem v kopalnico.''Ok,let's go'' reče Justin,jaz pa se nasmehnem,medtem ko me on pospremi do limuzine. Voznik naju je odpeljal do studia,kjer naju je pričakala gruča oboževalcev in nekaj novinarjev. ''Omg is that always so?'' vprašam Justina,on pa samo prikima. ''Don't worry'' reče in me prime pod roko,nato pa se je slikal z oboževalci in daval podpise. ''Are you Justin's new Girlfirend?'' me je ena od novinark napadla. Sploh nisem vedela,kaj bi rekla,zato je hitro prišel Justin. ''No,she's just my friend'' je rekel in me povlekel naprej,v studio. ''Bahh,finaly done!'' rečem in si oddahnem. Kar bliskalo je in oboževalke so kričale. ''You can come with me'' mi reče Justin in me prime za roko,jaz pa mu samo pokimam. Nato pa Justinu zazvoni telefon. ''Oh hey Selena.'' jo pozdravi. Arr,pa ne spet ona. ''Yes,i'm coming then tonight 7.45 ok?Bye'' reče Jus in odloži. Toraj bi se spet rada z njim sestala. Oh,ljubosumna sem na njo. Justinu nesmem priznati,da ga ljubim, bog ve,kaj bi si mislil. Ko je končal z vajami,me je pospremil v hišo. ''Can i go swimming in you'r swimmingpool?'' ga vprašam doma. ''Sure,i'm comming with you'' mi reče Jus in mi pomežikne. Šla sem v kopalnico in se preoblekla v kopalke. Nato sem odšla do bazena,tam je ravno not skočil Justin. Skoraj sem obnemela. Bil je tako lep...tako lepo telo ima...zato ga ljubim...oh,Jus,ko bi vedel...''Are you comming?'' me je Justin zmotil iz razmišljanja. ''Yes.Sorry'' rečem in še sama skočim v bazen.


11. avgust 2012
Next!!
11. avgust 2012
Ko sva se nakopala,mi je zazvonil telefon. ''Ja?'' se javim. ''Hey,Nina tukaj.Zanima me,če zdaj lahko pridem'' reče , jaz pa se obrnem proti Justinu,ki je plaval. ''Jus?'' ga pokličem. ''Yes?'' mi odvrne. ''My sis Nina asks me,if she can come visit us'' rečem,on pa mi pokima. ''Ja.In Ryan je tukaj.Star je 15'' rečem in prekinem. Nato sem se šla v sobo oblečt. Kmalu je nekdo pozvonil , gotovo Nina. ''Justin can you call Ryan now?'' zavpijem,ona pa mi odvrnem z glasnim ''YES!''. ''We'll wait there in living room'' mi še zavpije,jaz pa odprem vrata. ''Maja!'' zavpije Nina in mi skoči v objem. ''Nina!'' se zaderem in jo objamem. ''Spoznaj...'' rečem ko prideva v dnevno sobo,a me prekine z glasnim krikom. ''OMG JUSTIN BIEBER AND RYAN!'' zavpije in skače ter kriči. ''Hey,i'm JB and that's my friend Ryan. He's 15.'' reče Jus,objame Nino in ji pomežikne. Zgleda,da se je zatreskala v Ryana,ker ga je ves čas gledala,potem. ''Ahm hy,i'm Ryan.Nice too meet you,Nina'' reče in se rokujeta. ''Khm.Nina!'' rečem in jo povlečem na stran. ''Kaj?Pa lih zdaj me ti zmotiš,ko se z Ryanom,tem lepotcem rokujem?'' vpraša jezno. ''Haha sem vedla da ti je ušeč.'' ponosno povem. ''Haha.Priznaj,da je tebi Justin'' mi reče Nina. ''Pa saj veš da ga ljubim ampak on pa ma Seleno in danes zvečer ob 7.45 se dobita...'' žalostno rečem. ''Mi pomagaš z Ryanom?'' sramežljivo vpraša Nina. ''Prav'' rečem in spet odideva v dnevno sobo. Pozabila sem omeniti,da tudi Nina odlično zna angleško,tako,kot jaz. Obe obožujeva Bieberja,ampak jaz sem starejša,zato sem šla na koncert. ''Well...i'll go in the room. Bye '' rečem in Justinu namignem,naj se mi pridruži. ''Oh yeah,mee to. Have a nice day,Nina and Ryan'' reče Justin,nato pa stečeva po stopnicah gor ,kjer oba bruhneva v smeh. Odločila sva se,da ju bova opazovala. Skrila sva se za zid in opazovala. Kmalu je Ryan stopil bliže k Nini in začela sta se menit.


11. avgust 2012
Next!!1Nova bralka!Lahko sliko od maje pa od nine??
11. avgust 2012
Maja & Nina :(levo Nina,desno Maja)
11. avgust 2012
TNX!
11. avgust 2012
Next!!
11. avgust 2012
Nekaj sta se pogovarjala. ''Justin,i don't wanna say this yet,but it's 7.3o and for 15 mins you have to go out with Selena'' rečem . OMG saj to sem prisluškovala upam,da me nebo dobil. ''Omg thanks!But how did you now that?'' vpraša Justin jaz pa se primem za glavo. ''Sorry i did hear when she did call you'' rečem on pa pokima in se odpravi uredit. Nazaj je prišel lepo zrihtan ,kot pravi kavalir. ''Bye beautiful'' mi reče in mi pritisne poljubčka na lička.Nato je Yazmin začela pripravljati večerjo,jaz pa sem se odločila,da grem pogledat dol k Ryanu in Nini. Prav zabavala sta se. Igrala sta neke videoigrice ali nekaj,zato sem se odločila,da ju pustim pri miru in odšla sem v svojo sobo. Tam sem nehote opazila mojo sliko in zraven srčeka , na Justinovi mizi. Kaj naj pa to pomeni ? Postala sem zmedena,čeprav sem vedno upala,da bi lahko okusila Justinove ustnice in da bi mu bila všeč. Tako sem razmišljala še dalje. Nato pa je prišel Justin in ko je vstopil v sobo,je bil objokan. Bog,kaj se je pa zdaj zgodilo ? Sedel je na postelji in jokal.''Justy?What's wrong?'' sem ga vprašala in prisedla. ''We break up with Selena'' pove,jaz pa ga tesno objamem. ''Omg.But why?'' ga vprašam. ''She says,that she loves somone else'' reče Justin obupano,jaz pa ga primem za roko. ''Listen to me. There on this crazy world are milion other girls , they loves you more than did this doo Selena. So don't be sad. And i'm there for you'' rečem in ga stisnem k sebi. ''Thank you,Maja. I don't know, what would i do without you'' reče in me cmokne na lička. ''Np.'' rečem in se mu nasmehnem,kmalu sem ga hvalabogu spravila v smeh. ''Food is done!'' zavpije služkinja,z Justinom pa se z roko v roki odpraviva dol. Bil je piščanec z krompirjem. Mmmmm. Za sladico pa še čokoladna tortica,ki je vsem teknila. Opazovala sem Nino in Ryana,ki sta se nevarno spogledovala. Hmm,le kaj se je zgodilo med njima dvema ? Moram vprašati Nino. ''Nina wanna sleep there tonight?'' naenkrat blekne Justin,Nina pa veselo pokima. Starši nama bodo gotovo pustili,če meni,zato jim je poslala samo SMS. ''Where can i sleep?'' vpraša Nina in zardi. ''In my room'' takoj odvrne Ryan , ona pa še bolj zardi. ''Ok'' reče in se mu nasmehne,on pa ji pomežikne. Z Justinom sva se odpravila v sobo. ''Wanna see the movie?'' me vpraša Justin,jaz pa pokimam. Vsedla sva se na posteljo in gledala film. Bila je drama,zato sem upala,da najina čustva nebodo prišla na dan. Toda punca je na koncu zapustila fanta,podobno kot pri Justinu, on pa je spet zajokal . ''Oh,Justin.Don't worry.This movie was BIGG mistake'' rečem in mu dvignem glavo. ''Thanks for you'r support. I'm so glad too meet you'' reče Justin in me stisne k sebi. ''Mee too and i love you. You now that'' mu končno priznam. ''And i coulden't be more happy how i'm right now,because i was OLLG on you'r Concert,that was my biggest dream,and now that dream did come true,and now i'm living in you'r house. I'm the happyest girl on the world'' rečem in solza sreče mi spolzi po licu. Justin jo je obrisal in se mi nasmehnil. ''I'm happy that you're there'' reče , nato pa sva počasi objeta zaspala.
11. avgust 2012
Next!!
11. avgust 2012
Zjutraj me je prebudil prvi sončni žarek,ki je skozi žaluzije posijal name.Ozrla sem se okoli sebe in Justin je še že spal. Nisem ga hotela zbuditi,zato sem se odrpavila oblečt v kopalnico in to sem naredila kar se da potiho.Misel na to,da je to že 3 dan,in da bom zdaj tukaj samo še 11 dni,me je žalostila. Pogledala sem na uro,le ta je kazala že 11. Odšla sem dol,da bi povprašala Nino. In res,bila je že budna in sama v kuhinji. ''Nina!'' zavpijem in se zapodim do nje. ''Maja!'' mi vrne ter me objame. ''Poročaj,takoj!''zavpijem,ona pa se uda v usodo in sede z mano vred na zofo. ''No..dal mi je telefonsko in rekel je,da sem lepa. '' je ponosno rekla. ''Vesela sem zate'' rečem in se ji nasmehnem. '' ''Neboš se izognila vprašanju kako je med vama?'' me dobi Nina. ''Nič posebnega razen tega,da ga je včeraj pustila Selena. Najraje bi jo ubila,zaradi nje joka in takega ga ne vidim rada,saj veš da ga ljubim in mi pomeni vse'' rečem , ona pa skomigne z rameni. Odločila sem se,da grem pet. Ena izmed stvari,ki sem jih rada počela,je bila ta,da sem pela.In to najraje na svetu. Odpet sem šla pesem ''THAT SHOULD BE ME'' v studio,ki ga je Justin imel v hiši. No,vsaj podoben mu je bil.

Začela sem peti,na sredini pa je nešče vstopil. Bil je Justin. ''Hey,there you are!'' zavpije in mi pomaha. Nehala sem peti,ker sem se vstrašila. ''Don't stop.We can sing together again'' mi reče in skupaj sva nadaljevala,tako,kot na koncertu. ''I have something to tell you'' reče Justin. ''Tell me now'' rečem,on pa pokima. ''I have concert tomorrow and you're going with me. And you will be OLLG again'' reče Justin,jaz pa ga presenečno pogledam. ''Are you sure?You're not kidding me,right?'' ga vzhičeno vprašam. ''No i'm not. Tomorrow you'll go to concert with me and you will be my OLLG again. So we're going shopping now clothes for tomorrow'' reče Justin. ''I can't . I don't have money'' rečem žalostno. Justin se samo nasmeji. ''Are you serious ? I'll pay'' reče in odpravila sva se. OMG Justin Bieber ima jutri koncert,jaz grem z njim,spet bom njegova OLLG , sedaj pa me pelje nakupovat oblačila za jutri,pa še on mi bo plačal. Zdi se kot sanje,toda vse kaže na to,da je realnost. Izstopila sva pri velikem nakupovalnem centru.


11. avgust 2012
Next!!
11. avgust 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani