Toooorej..To ni moja zgodbca..Sam prevedla jo bom z Wattpada...Tu je link : https://www.wattpad.com/story/1663052-one-drunken-night-a-one-direction-fan-fiction

............................................................................................................................
Preddel:
Ellisa Parker.Je normalna 19-letna punca,ki se ji je pač zgodilo da ima najboljšega prijatelja Harrya Stylesa ,fant ki je znan v skupini One Direction.Ellisa skrbi za svojega 3letnega sina,Evana.Ki je prava bomba energije.Da ne omenjamo,živi sama,potem ko so jo starši zapustili ker je pač bila noseča.Nihče neve kdo je Evanov oče,a Ellisi je vseeno.Kaj se zgodi kovsi izvejo kaj se je zgodilo tisto Eno Pijano Noč???Bo Ellisa obdržala prijateljstvo z Harryem???Ali bo razcvet nove romance???
Preberite ostali del ,o norem,novem življenju,ki ga živi Ellisa. Secrets will be revealed, relationships tested, tears shed, and perhaps, a happy ending?
...........................................................................................................................
Upam da bote brali!!Next?
Slikce:
Ellisa:
Evan:


10. junij 2013
neeext
10. junij 2013
Pride enkrat proti večeru!!
11. junij 2013
Ellisa 's P .O .V

Veste ko se včasih stvari zgodijo,same od sebe?Ampak ne vemo zakaj,ampak se .Na primer,ko spoznaš nekoga in postaneta najboljša prijatelja. Potem pa ta kar odide. Stvari kot to. Se zgodijo.
Torej,se je zgodilo da sem v tej situaciji tudi sama. Spoznala sem fanta ki je postal moj najboljši prijatelj , potem pa je odšel. A zdaj se vrača.

''Hey ,ljubezen. Pogrešam te. Prihajam domov kmalu. Komaj čakam da te vidim!(:
-Harry''

Harry Styles, najstniški lomilec src. Poznan tudi kot moj najboljši prijatelj od osnovne šole. Lahko se spominjam njegovih popolnih kodrastih rjavih las in njegovih velikih zelenih oči.
In kdo sem jaz?Moje ime je Ellisa , Ellisa Parker. Stara sem 19 let in sem mama ,malemu fantku Evan-u Michael-u. Moje rahlo kodrasti rjavi lasje padejo dol do polovice hrbta. Moje oči so čokoladne rjave barve in Holmes Chapel je moj dom. Moja hiša je varno pritrjena na trda tla nasproti vrat Styles-ovih. Gemma mi je bila kot moja starejša sestra in Harry je bil najboljši prijatelj ki si ga lahko prosil za vse, Anne je bila zame mati ki je nikoli nisem imela.
Harry je bil zdoma malo čez več čez dve leti. Veliko se je zgodilo od takrat. Bila sem vrsta žurirskega dekleta. Veliko sem uporabljala kratico YOLO. Večerne ''pijače'' in včasih uporaba Drog. Harry me je klical ''little badass''.

Stvari so se obrnile na slabše od takrat ko je Harry odšel na x-factor. Da so me klicali da sem debresivna ,bi bilo podcenjevanje. Pitje se je poslabšalo, kadila sem in jemanje tablet je bila vsakdanja stvar.
To je bilo nekaj prvih mesecev ko ga ni bilo. Vse se je začelo nekaj tednov potem,zgodila se je najboljša zabava.Vse se je končalo ko sem izvedela da sem noseča. Harry še vedno ne ve za Evana. Nisem mu povedala saj bi bil razočaran nad menoj in spet bi ga izgubila. In moj največji strah je da ne bi bil več moj BFF.
................................................................................................................
Next??? .....Ni še konec prvega dela sam še pol nadaljujem!!
11. junij 2013
next!
to bo loh še dobra zgodbica :'D
11. junij 2013
.....in nadaljujem!!
*.................................................................................................................*

Nikoli nisem slišala za Evan-ovega očeta,večinoma ker nisem vedela kdo je sploh on je.Stvar, ki pa jo vem, da imam Evan-a rada z vsem mojim srcem.Ima blontne lase in velike modre oči.Skoraj je že star 2 leti,tudi hodi že in počasi zahaja v težave.Da Harry prihaja domov pomeni samo ena stvar,zvedel bo za Evan-a.To me straši najbolj.Ann in Hemma sta me ves čas prepričevale, da bo to sprejel dobro in ne bo uničilo najinega prijateljstva, ampak sem vedela da bo jezen.Najhujša stvar ki pa se bo zgodila je ta, da njegova banda prihaja zraven,potem pa ostanejo v moji hiši.
Bog, prosim pomagaj mi!
*........Next se nadaljuje ju3!!.........................................................................*
11. junij 2013
next!
in kokr sm rekla že pred dvema minutama
11. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeext
20. junij 2013
Še 5 nextov!!!!
20. junij 2013
neext
23. junij 2013
next
23. junij 2013
....in še 3 !!
23. junij 2013
next
02. julij 2013
u135507
u135507
neeeeext omfg kira kulll zgodbica....next!!!!!!!!!!!!!!!!+nova bralka :*
03. julij 2013
...pa še 1 next..sm že misla nehat pisat!! Pa prosim če bi si še vzeli čas za mojo drugo zgodbo!?
03. julij 2013
pa še link : Sue ni prav nič podobna pridni punčki..pravi hudič je.Njen fant je prekupčevalec mamil, starši je prav nič ne zanimajo.A kaj potem ko se ponesrečita in umreta.Kje bo živela?Ali še bo sploh imela normalno življenje.Čeprav je že prej pila veliko alkohola, jemala tablete, droge in vse drugo po vrsti..postane po smrti staršev vse bolj hujše.Fant jo zapusti, postane odvisna in kaj potem ko jo najde 5 zelo popularnih in prikupnih fantov??Ali ji bodo lahko pomagali...nazaj do normalnega življenja, bo lahko nadzorovala svojo jezo, ki vsak trenutek postaja večja, se še bo kdaj zaljubila??...Izvedite več o njenem življenju v tem fanfictu!!

http://www.igre123.com/forum/tema/a-t-ho-d-u-...-%28feat.-one-direction%29/56994/
03. julij 2013
next
05. julij 2013
ok ...pride next do 19.30 najkasneje
05. julij 2013
jeeej
05. julij 2013
Harry's P.O.V
Pogledal sem od zaslona telefona, kakor hitro sem pritisnil ''pošlji''. Sporočilo je izginilo kakor hitro sem to storil in se je poslalo k moji najboljši prijateljici. Bog, komaj sem čakal da jo vidim. Minilo je 2 leti od-kar sem videl njen obraz . Nikoli ni hotela govoriti preko Skypa , z razlogom kot da je utrujena ali pa kot ta da iz gleda zelo slabo, ampak ona nikoli ne izgleda tako. Absolutno je zgledala lepo vedno.
Komaj opazno sem se nasmehnil , ko smo se pripeljali na naš dovoz. Zaloputnil sem vrata avtomobila , da bi moja družina vedela da sem prispel. Nasmeh nikoli ni zapustil mojega obraza, ko sta moja mama in sestra prihiteli skozi vrata naše hiše.
''Pogrešali smo te, Harry'' Je mama zajokala v moje lase. Potegnil sem jo vstran od mene in jo poljubil na lice.
''Ne joči, mami. Jaz sem vas tudi pogrešal.'' Sem rekel, ko sem ji brisal solze z roko. Edini razlog zakaj sem ji rekel naj ne joče, je bil ta, da bi se začel jokati tudi jaz. Ostale sem slišal ko so prihajali iz svojih avtov ,prispeli so varno tako kot jaz. Obiskali smo mojo družino za dva tedna, potem Zaynovo ,od Liama ,Louisa in na konci še Niallovo družino.
''Harry'' je Gemma zakričala in skočila name, zasmejal sem se ko me je malce požgečkala. Mojo pozornost sem odvril od nje ko sem, ko so se sprednja vrata od E odprla in potem je iztopila. Za sekundo se je obrnila in nekaj pobrala. In ko se je spset obrnila proti nam je imela v rokah otroka.
Ellisa's P.O.V
Slišala sem nemir ,ki je prihajal od zunaj in potem Harry-ev smeh. Za trenutek sem nehala dihati. Doma je. Vstala sem se in stopila do vrat , z roko oprijemala kljuko. O Bog…Zdaj gre za res. Pa ,pa prijateljstvo. Odprla sem vrata in pogledala Harry-a kako objema Gemm-o. Pogledal je k meni in nasmeh je imel čez cel obraz.
''Mamica!''je Evan zakričal in se stiskal k meni. Vgriznila sem se v ustnico in ga povlekla k sebi v naročje. Pogledala sem Harry-a in gledal se stran.
''Bubba, pripravi se, spoznal boš strica Harry-a'' sem mu po tiho rekla. Pokazala sem mu že Harry-eve slike. Tako da je vedel kako zgleda.
Počasi sem hodila in delala majhne korake do Harry-evega dovoza in Evan-a položila na travo.
''Prosim naj se odvije dobro'' sem potiho molila, upajoč da se me bo Bog usmilil.
''Hey''sem rekla potiho in čim bolj sržala pogled od njegovih oči….
Nadaljujem še ju3…!!
05. julij 2013
neeeeeeeeeeext
05. julij 2013
neeeeeeeeext!
05. julij 2013
NEXT jst grem jutr za deset dni na morje tak da ni bom mogla nexta
05. julij 2013
a boš lh nextala do enih k takrat grem plosim
05. julij 2013
Next je posvečen mrs. james horan..Nadaljujem…
''Hey''sem rekla potiho in čim bolj držala pogled od njegovih oči. Pogledala sem Evan-a ko se je vstal in odpravil k Anne, roke je držal gor da bi ga požulla(vzela v naročje). Vzela ga je v narojčje in slišala sem ga kako se je smejal, vsekakor je oboževal Anne.
''Elissa,si res ti?''je Harry vprašal. Počasi sem ga pogledala, da bi videla njegov izraz na obrazu. Moram omeniti, da odkar sma se natazadnje videla sem se zelooo spremenila, zrastla sem, dobila temne podočnjake, lasje so vedno zgledali grozno, ponavadi speti v čop in izgubila sem svoj otroški obraz lani.
''Ja,to sem jaz''sem rekla potiho, ter gledala v tla. Preden sem spet vdihnala sta me dve močni roki objeli okoli bokov in zdignili v zrak,o fant kako je mogo telovaditi.
''Kaj za vraga,se je zgodilo tebi?''pogledala sem ga in pomignila proti mojemu sinu.''Oops, oprosti E''gledal me je in bil rahlo presenečen. Bil je navajen na glasno Elisso, tista ki je ves čas govorila. Elissa ki se je smejala vsemu, tudi če ni bilo smešno. Ampak to se je spremenilo. Komaj kdaj sem kaj govorila. Zame je bilo normalno da nisem spregovorila besede ,razen kdaj Evan-u.
''Odrasla sem.''sem mu potiho odgovorila. Od mene je pogledal k Evan-u.
''Kdo je to?'' je vprašal
''To je Evan'' sem mu rekla in nasmeh je prekrival moj obraz. Navznotraj sem norela. O Bog…
06. julij 2013
next hvala
06. julij 2013
neeeeeext!
06. julij 2013
neeeeeeeeeext
08. julij 2013
nxt prosim
18. julij 2013
u135507
u135507
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeextttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosim te na kolenih full zanimivo je ratalo ;P <3
18. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg