Bilo je sončno nedeljsko jutro. Ni se mi dalo vstati iz postelje zato sem sklenila da poležavam. Napaka. Mami je že kmalu vdrla v sobo in mi težila zaradi trojke pri angleščini. Da, baje naj bi mogla vedno dobivati štirice in petice. Vendar vedno nemorem ustreči mami. To sem ji že sicer povedala samo me je omerjala zakaj ji jezikam. »Ne jezikam ti mama. Samo odgovarjam na tvoja vprašanja. Ko ti pa ne odgovorim, si pa jezna! Veš kaj? Ne zanima me.« Sem ji preprosto odgovorila, ko sem videla da mi hoče zoped soliti pamet. »Potem greš pa v Anglijo k očetu. Mene tudi ne zanima!« Mi je odgovorila se obrnila in odšla iz sobe. »Za sabo zapri vrata«, sem ji rekla ko pa je odvrihrala ven jih ni zaprla. Besno sem ustala iz postelje in zaloputnila vrata. Izpod postelje sem vzela kovček in začela pakirati. Med tem ko sem se prepirala z mamo ste opazili da sem pozabila se predstaviti. Sem Gloria Higgins. Vem. Moj oče naj bi ''varoval'' 5 kretenov. Kako naj bi mu to uspelo če je odšel ker ni ''mogel'' skrbeti zame. Idijotsko. Mami se je odselila iz hiše in ker je moj oče socialni delavki izjavil da me nemore imeti ker sem mu v napoto me je poslala v Slovenijo k mami. Beda. Ko sem končala s pakiranjem sem se uzrla po sobi. Bila je pusta. Zagledala sem svoj šparovček. Odprla sem ga ter pobrala ven ves svoj denar. Počasi sem se odpravila v dnevno. Iz kuhinje sem slišala » Paul, ne morem je ukrotiti. Prišla bo k tebi. Naj jo nekdo še danes pride na letališče iskat. Ti bom sporočila ko bo imela let. V redu. Adijo,« Odšla sem nazaj v svojo sobo in vzela ekstra velik kovček. Vlekla sem ga po stopnicah. Mami sem mrko pogledala in odšla nazaj po torbico z vsem kar je bilo notri. Ključe sem vrgla na mizo se obula in odšla. Medtem ko sem sedela pred hišo sem poklicala taksi. Ko je prišel sem dala kovček v prtljažnik in se vesdla v taksi.
Gloria:


Nexšt.?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. marec 2013
u103092
u103092
I looveeee ittt *_*
Neeeeeeext <3
31. marec 2013
Pišem;D
31. marec 2013
next+PA TVOJA ZGODBA JE THE BEST
31. marec 2013
No potrudila sem se kolikor sem se lahko.:3 Ta next ne bi mogel biti napisan če mi v navdih ne bi bile številne zgodbe ki jih berem. Ta next je posvečen dvema najboljšima pisateljicama ŁadyTomłinson<3 in Mrs.Direction<3.Upam da vam bo next všeč.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Med tem ko je taksist vozil proti Ljubljani sem jaz zaspala. Pred zaprtimi očmi se mi je prikazala podoba. Neke osebe. Nisem je poznala. Skoraj bi videla kdo je če me ne bi zbudil prijazni taksist da sva že prispela na letališče. Nasmehnila sem se mu kar je bil čudež od mene in mu plačala. »Ostanek obdržite.« sem hitro rekla in iztopila. Vzela sem kovček ter poahala taksistu ki je odhajal. Ta mi je potrobil. Nasmehnila sem se sama sebi ter odšla k blagajni po karto. Najprej mi je ni hotela dati ko pa sem ji povedala da moram v Anglijo k očeti mi jo je le dala. Končno, sem si mislila. Vsedla sem se v čakalnico po tem ko sem predala kovček. Čez nevem koliko časa so naznanili let v Anglijo. Vstala sem ter se počasi odpravila.
*Na letalu*
Vsedla sem se na stol ki je pripadal meni. To je pri oknu. V letalu smo zaradi neke težave morali čakati 20 minut. Bedno. Kmalu se je letalo začelo premikati. Jaz. No jaz sem pa zaspala.
*Sanje*
Hodila sem proti zamegljeni postavi. Ta se je nenadoma obrnila. Pogledala sem jo bolj podrobno. Pa saj ... To je Matej!! (Moj bivši). Bil je ves krvav. Bala sem se. Ta je dvidnil roko. Šele sedaj sem opazila da ima v njej nož. Zgrozila sem se. »Prosim, Ne.« sem ga prosila. »Znaš obdržati skrivnost?«, sem ga slišala obdržati. Pokimala sem in ga pogledala. Ni bil več krvav, niti ni imel več noža v roki. »Ti si bila samo trofeja, ki sem jo moral osvojiti. Ko je bilo konec med nama sem pa čutil kako me nekaj muči. Vedel sem kaj je bilo to. Bila je vest. Nisem te hotel izgubiti. Ampak, sem te že ...« Bila sem šokirana.
*Konec sanj*
»Gospodična prispeli bomo«, me je zbudil glas stevardese. Leno sem pomižikala in se čez nekaj trenutkov zavedala kaj sem sanjala. Nemogoče. Mogoče ni bilo tako. Nisem verjela.
Na letališču sem na tekočem traku vzela svoj kovček ter odšla iz letališča. V žepu sem začutila neki listek. Na hitro sem ga vzela iz žepa ter ga razprla. Prebrala sem kaj je pisalo. Kaj? Prebrala sem še enkrat. Nemogoče.
*Draga Gloria,
Medtem ko ti to bereš, si vrjetno že v Londonu. Ni bilo lahko ne zame ne zate vendar sem morala to storiti. Poslala sem te k očetu, ker sem v bolnišnici izvedela da imam raka. Nisem hotela gledati tebe kako bi trpela zraven mene. Zato sem te poslala k očetu. Sedaj si velika punca in te nekaj prosim. Pozabi me. Lažje ti bo ko mene ne bo več na tem svetu. Uživaj v londonu kar lahko. Vedi da te bom pogrešala vendar so mi zdravniki dali samo še en mesec. Pojdi k očetu. *Pač tukaj je naslov samo ne da se mi ga izmišljevati*. Imej se lepo.
Z ljubeznijo,
Mama.*
Solza mi je spolzela po licu. Pogledala sem če je kje kaj taksijev. Srečo sem imela. Hitro sem pomahala in ko je prišel sem hitro noti zbasala kovček in se vsedla zadaj. Na hitro sem taksistu povedala naslov in ta je speljal.
*Čez čas*
»Gospodična, tu smo«, me je iz razmišlanja zbudil taksist. Hitro sem mu plačala ter se skobacala iz taksija. Na hitro sem še vzela kovček ter se zahvalila. Pomahala sem taksistu, ki se je odaljeval. Ta mi je potrobil. Počasi sem stopala proti hiši. Ne, oprostite proti vili. Pred vrati sem vdihnila in izdihnila. Pozvonila sem. Odprl mi je mladi fant z črnimi dvignjenimi lasmi. Pogledal me je ter se nasmehil. »Ti si torej Gloria Higgins?«Počasi sem pokimala. »Me veseli. Sem Zayn Malik.« Podal mi je roko. Zakaj se mi ta tip zdi tako čuden? Sprejela sem jo ter pokimala.
---------------------
Next.?
31. marec 2013
u122996
u122996
Nextttt<3
31. marec 2013
neeeeeext *__*
31. marec 2013
neeeeeeeeeeeext
31. marec 2013
neext in hvala za posvečen next
01. april 2013
Ni kej Iris. Punce nevem če bom lahko med tednom kej pisala zato bom samo med vikendi in takrat ko bodo prazniki. Danes dobite še en next nato pa nevem mogoče še zvečer enega potem pa šele v soboto. Mi je iskreno žal samo me šola ubija. Pa tudi sedaj mi je mami rekla da danes nesmem gor samo sem si priborila toliko časa da vam to napišem.
Hvala ker berete to zgodbo.;****
01. april 2013
next
01. april 2013
neeeext
01. april 2013
Neeeeeeeeeeext!
01. april 2013
Pozabila sem na vprašanja.
Kaj mislite da se bo zgodilo , ko bo vstopila?
Teorija.?
01. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext+nova bralka
01. april 2013
u125481
u125481
Neeeexttt
01. april 2013
Moja mami me je poslala v norišnico?! Kako je mogla! Trenutek, ko sem vstopila v hišo sem želela oditi. Vse je bilo prevrjeno, vaza je bila na tleh- razbita. Bila sem zgrožena. »In kje je moja oče?« sem hitro vprašala. Mi o volku volk v dnevno se je kmalu pridrsal v dnevno sam Paul Higgins. Moj oče. Ko je videl mene je pogledal po sobi. Tudi on je bil šokiran. »Fantje!!« je dobesedno zarjul in v naslednji sekundi so vsi pritekli po stopnicah. Začudeno sem pogledala. Tako se moj oče vede? Ja pa kaj še, ne ostanem. »Fantje, vedeli ste da pride. Vendar ne, vi delate vse s svojo glavo. Ta nered se ne bo sam postpravil. Na delo!« nato se je obrnil k meni. »Gloria! Ljubica, kako to da te je mama poslala? Meni je povedala da te nemore prenašati. Kaj je bilo?« me je napadel z vprašanji. Molče sem mu podala listek, ki mi ga je mami dala. Ko ga je prebral sem videla solzo, ki je spolzela po njegovem licu. Še vedno jo ljubi. Vstala sem ter ga objela. Objem mi je vrnil. Nekaj časa sva se obemala nato pa je rekel »Pridi te bom peljal v tvojo novo sobo. Upam da ti bo všeč.« Odpeljal me je v sobo. Bila sem osupla. Bila je čudovita! Odložila sem svoj kovček ter se razgledala po sobi. Imela je kopalnico in garderobo. Čudovito. Ko sem razpakirala sem se vsedla na posteljo. Nekdo je hitro potrkal na vrata. Zavzdihnila sem in vstala. Počasi sem se odpravila proti vratom in jih odprla. Na podboju vrat je bil naslonjen tip, ki je mogoče čisto malo starejši od mene in mi hitro podal roko. »Niall Horan.« mi je zblebetal svoje ime in se butasto nasmehnil. Nasmehnila sem se in sprejela roko. »Gloria Higgins.« sem odgovorila in zadrževala da nisem popenila kaj se mi prilizuje. »No jaz grem pod tuš.Adijo.« sem hitro rekla zaprla vrata in jih zaklenila. Hitro sem odšla v kopalnico in odšla pod tuš.
#Niall
Sprejela je mojo roko! Moram priznati da odkar sem jo zagledal ko je stopila skozi vrata. Toda moral sem pospravljati. Ko sem svoje delo opravil sem se odločil da grem v njeno sobo se ji predstaviti. Resnično sem bil v skrbeh da bom jeclal zato sem med potjo po stopnicah ponavljal svoje ime. Čudaško. Komaj sem prišel pred vrata sem otrpnil ko sem šepnil svoje ime še enkrat. Kmalu sem sam sebe prisilil da sem potrkal. Ko je odprla sem se ji takoj predstavil. Bil sem v nebesih ko sem začutil njeno majhno dlan v svoji. Odločil sem se. Vem kako bom dobil njeno pozornost.
------------------------------------------------------------
Muahaha mal bom nesramna.*Evil laugh*
Kaj je imel Niall v mislih.?
Kaj mislite da dela Gloria v kopalnici.?
Mislite da se bo med njima kaj razvilo.?

P.S.: Vaši nexti mi veliko pomenijo.
05. april 2013
u122996
u122996
Kaj je imel Niall v mislih.? uf uf
Kaj mislite da dela Gloria v kopalnici.? premišljuje o lajfu?
Mislite da se bo med njima kaj razvilo.? oooohh looveeee

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext<3<3
05. april 2013
neeeext
no niall se je zaljubil hahhaha
nč tušera se ja ka bi pa delala
ja itak
05. april 2013
neeexxtt!!!+nova bralka+the best story!
05. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeext
05. april 2013
neeeeeeeeeeeeet
05. april 2013
u116556
u116556
Neeexxt
05. april 2013
Naslednji dan sem se odločil začeti moj načrt. Moram biti malo nesramen. Ignoriral jo bom. Nesramen bom in bom govoril malo bolj nesramne stvari. Vem da sem krut vendar ni izbire. Ko sem odšel na zajtrk sem slišal kako se je pogovarjala. Slišal sem tudi hlipanje. Vedar ne bom se sedaj brigal za to. Prišel sem v kuhinjo in se spravil na hladilnik. Še preden sem lahko izbral kaj bom jedel sem zaslišal Liama. »Niall, prosim ne pojej vsega. Ne še enkrat.« je zazehal. Zavil sem z očmi ter z izbrano hrano odšel za mizo. Kmalu so prišli še ostali fantje in Paul. Nikjer pa ni bilo Glorie. »Kje pa je Gloria?« je vpreašal Paul. »Nevem.« sem odgovoril nezainterizirano.
#Gloria
Nisem odšla pod tuš. Gledala sem se v ogledalo in vidla nič drugega kot grdo, zavaljeno punco. Nisem imela več volje do življenja. Gledala sem se v ogledalu in pogledala na poličko. Britvica. Moja edina prijateljica. Že mnogo let. Mogoče šele dve leti. Odkar je One Direction začel obsrajati. Vsi so me hoteli imeti za prijateljico ker je moj oče varoval najbolj popularno skupino. Nisem zdržala pritiska. Tudi sedaj ga ne. Moja mama umira, moje živjenje gre samo se navzdol. Nisem razmišljala kaj sem delala. Pograbila sem britvico ter se spravila pod tuš. Odprla sem vodo in prislonila britvico k zapestju. Potegnila sem čez zapestje. Enkrat. Dvakrat. Toliko sem pritisnila in zarezala da se je res ulila kri. Hitro sem sprala rane in si ovila neko brisačo okoli zapestja. Čez dve uri sem šele pogledala kako je z rano. Še enkrat sem sprala in povila zapestje. Odšla sem iz kopalnice ter se vlegla na posteljo. Bila sem izmučena kajti kmalu sem zaspala.
*Zjutraj*
Zbudil me je telefon ki je brenčal na mizi. Hitro sem vstala ter pogledala kdo me kliče. Mama? Kaj me pa ona rabi?
*****************************************
Sem dovolj nesramna.?
KAj mislite da bo naredil Niall ko se bo Gloria pojavila v kuhinji objokana.?
Sploh pa kako to da bo Gloria objokana.?
Kaj ji je mama povedala da se je zjokala.?
Mislite da ji je mama povedala kaj groznega.? Kaj naj bi bilo to.?
20. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
20. april 2013
neeeeeeeeeeext
20. april 2013
neeeeeext!!!!!!
20. april 2013
u125481
u125481
neeexxxxxxxxxxttttttt
20. april 2013
u116556
u116556
Sem dovolj nesramna.? Preveč
KAj mislite da bo naredil Niall ko se bo Gloria pojavila v kuhinji objokana.? Objel jo bo in jo tolažil.
Sploh pa kako to da bo Gloria objokana.? Mami ji bo nekaj rekla.
Kaj ji je mama povedala da se je zjokala.? Mami je bo rekla, da je v bolnici.
Mislite da ji je mama povedala kaj groznega.? Kaj naj bi bilo to.? -II-
Fantastično pišeš (:
Neext!
21. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg