u155978
u155978
Živijo! Jaz sem se odločila da napišem še eno zgodbico ki bo prav tako govorila o One Direction.ti kej Pa začnimo!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UVOD

Vse je drugače ko ti umre oče... Oseba ki je zate skrbela dolgih 10 let. In jaz sem to občutila ko sem bila stara 13 let. Pri treh mi je umrla mama zaradi raka,pred štirimi leti pa še oče zaradi bog ve česa. In kje sem pristala? Služkinja v lastni hiši? Ja točno tako. Ampak to ni zgodbica o pepelki ki na koncu najde svojega princa... Ali pač?
Morda pa se je vse zgodilo z razlogom, ki ga ne poznam. Vem pa le da je življenje do mene vedno bilo krivično. Nikoli mi ni namenilo nekaj lepega in na vse stvari sem vedno gledala optimistično. Torej negativno. Ampak enkrat se je to spremenilo. Ko je v moje življenje vstopil on.

1.DEL
"ELENOR!" sem že navsezgodaj zjutraj slišala kričati mojo 'mačeho' po neki napravi ki je visela na moji steni pri postelji.
"Takoj pridem Caroline!" sem se zadrla nazaj in se trudila odpreti oči. Pogledala sem po moji sobi in opazila da je okno odprto.
"Super! Spet so bile v moji sobi." sem potarnala in se počasi z muko vstala.
"Elenor! TAKOJ!" se je spet zaslišalo in tokrat sem se kar ustrašila.
"Evo me! Sekundo." sem leno odvrnila in zaprla okno. V omari sem hitro poiskala raztrgane kavbojke in neko staro majico z napisom 'Be Happy'. Stekla sem iz moje podstrešne sobice po stopnicah do jedilnice.
"Elenor! Se zavedaš da bodo tvoje polsestre zamudile šolo če mi v petih minutah ne narediš zajtrka!?" se je name zadrla Caroline.
"Ja takoj gospodična Caroline." sem odvrnila saj je sovražila ko jo je nekdo klical gospa. V kuhinji sem začela pripravljati sendviče in nek dijetni napitek za Caroline ki je bila danes še posebej tečna...
Naj se predstavim. Sem Elenor Skiles. Prihajam iz Severne Amerike in stara sem 17 let. Živim v srednje veliki hiši z svojo mačeho in njenimi tremi hčerami. Nicole(20), Kate(19) in Jesy(24). So največje važičke kar jih poznam. V šoli ne vem kako se obnašajo in z kom se družijo saj jaz ne hodim več v šolo že od 15 leta, ko me je Caroline izpisala saj sem imela kao več dela z šolo in mi nismo imeli denarja za služkinjo vendar ima Caroline denarja na pretek. Denar pa je od mojega pokojnega očeta. Umrl je ko sem bila stara 13 let. Mama pa mi je umrla pri 3 letih. Pri njej sem vsaj vedela da se gre za raka pri očetu pa nikoli niso posebej raziskovali smrt... Ko sem bila stara 5 let si je oče našel Caroline in bil zelo srečen z njo. Do mene se je obnašala še kar v redu glede na to kako se obnaša zdaj. Za svojo služkinjo me ima! Vsa hišna opravila delam in hiša ni ravno majhna. Za povrh vsega pa jo Nicole,Katy in Jesy dodatno razmetavajo. Nikoli jih nisem smela zatožiti ali odgovarjati Caroline saj sem imela še več dela. Zdaj me sploh več ne moti. Oh saj res! Hvala bogu imam vsaj nekoga v svojem življenju. Mojo najboljšo prijateljico Annosopio. Ne vem kaj bi brez nje. Včasih ko nikogar ni doma se splazi k meni in mi pomaga pri delu. Ne bi si mogla želeti boljše osebe kot je ona. Sicer je bolj sramežljiva kot jaz ampak se odlično razumeva...
"Elenor? Pa kaj je s tabo? Ti bi res rada da zamudijo ali kaj?!" sem zaslišala histerično dretje iz jedilnice. Zavila sem z očmi in ponovila za njo malo tišje.
"Elenor? Pa kaj je s tabo? Ti bi res rada da zamudijo ali kaj?" sem jo oponašala in se smejala sama sebi... Odhitela sem v jedilnico in iz pladnja vsaki dala en krožnik.
"Končno." je rekla Nicole in začela žreti sendvič. Sama sem odšla v kuhinjo da sebi pripravim kosmiče.
"ELENOR! Pridi sem!" sem zaslišala dolgočasno Caroline. Super zdaj me še med zajtrkom ne pusti na miru! Odhitela sem v jedilnico in čakala kaj me zdaj čaka.
"Pojdi v trgovino! Tukaj imaš seznam in nekaj denarja. Danes me cel dan ne bo doma ker morem urediti neke stvari." je rekla in mi v roke potisnila listek ter nekaj denarja. Najprej sem si mislila da je napisano na eni strani a je bil ubistvu dolg seznam ki je segal do tal. Pokimala sem in se šla obut.
"Hah! Res nimamo denarja za služkinjo." sem trmasto zagodrnjala in odhitela proti trgovini ki je bila kilometer od naše hiše.
Tole sem jaz: http://media.tumblr.com/tumblr_mavq4zO1IR1r52ppg.jpg
Tole je Caroline: http://1.bp.blogspot.com/-JpgmJip-hGg/Uji4z6thM_I/AAAAAAAAAGA/kQFg9XhCtPg/s1600/tumblr_mfnjpo4vqA1rq78swo1_500.jpg
Tole je Kate:http://data1.whicdn.com/images/51891250/tumblr_mhzc3reTpw1rgvks0o1_500_large.jpg
Tole je Jesy https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSoeXIN4Zzb653MOiMtD7W7JWYSoItHleIMDIQtGWElZi4B4fZz
Tole je mačeha http://siol.sdn.si/sn/img/10/354/634284550008412331_madonna.jpg
Tole je Annasophia https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQNocf2Qc1RG70mwRrFDh4LGfq0dVvNuBou0NtaV3EM6m5bj6VK

ali boš brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

19. november 2013
u29286
u29286
Alahk NEXT
20. november 2013
next
20. november 2013
neeeeext
23. november 2013
next..
23. november 2013
u155978
u155978
V trgovini sem nakupila vse iz seznama in se odpravila proti domu. Na pol poti me je ogovoril luštn fant. Čakaj malo a nisi ti un iz One direction? Jaaa, ti si Louis Tomlinson?!!
To se ne dogaja uščipni me! Čakaj ja jaz sem Louis in ves čas ti skušam ponuditi pomoč,ampak si preglasna, če te bo katera slišala bo celo mesto tukaj! Dobro dobro. Prav imaš pomoč bi mi res prišla prav, ampak moje sestre one one...! Kaj je z njimi? nikoli več se ne smeva videti! Odhitel sem domov, malo pred vrati pa me je čakala mačeha rekla je: kje imaš pa robo? Iz trgovine si hodila 1 uro pa še kopila nisi,kar je bilo potrebno! In kaj je bilo tisto kričanje prej? Takoj v sobo in vrni mi denar! NEEE! Čakaj, vse imam nakupljeno, samo... Kaj samo?! Neki fant mi je ukradel vse! Kaaaj ? takšne trape kot si ti pa še ne! Takoj ga poišči in naj ti vrne vse stvari nazaj!! Odšla sem on pa je še vedno bil tam vzela sem stvari in odhitela v hišo, vse pospravila, ko pa je nekdo pozvonil...... Bil je,bil je, bil je Louis!
jaz- El Louis- L
El- Kaj delaš tukaj?
L- sedaj vem kje živiš!
El- in kaj potem?
L- Nič
El- Zakaj si še vedno tukaj?
L- ker si nekaj pozabila!
El- kaj naj bi bilo to?
L- Tvoja torbica.
El- hvala in adijo
Zaloputnila sem z vrati odhitela v sobo in pogledala skozi okno ali je odšel. Rekla sem si hvala bogu, da ga ni nobena od sester kaj šele mačeha videle! Usedla sem se na posteljo, tedaj pa je skozi vrata stopila:
a)mačeha
b)Annasophia
c)Kate
č)Jesy
d)Carolina
24. november 2013
a) pa neext
28. november 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg