u147961
u147961
❀кσ ѕє ѕρσzηαтα ναנιηι ∂яυžιηι.

zαуη

''Ljubica pa saj ne bo tako hudo kot si misliš.'' te je tolažil Zayn med vožnjo do njegove hiše.Tvoji starši pridejo danes na obisk k njegovim.To je prvo srečanje tvojih in njegovih staršev.Z Zaynom sta skupaj že pol leta.Ker so želeli tvoji starši spoznati Zaynove starše ste se odločili da priredite manjše družinsko srečanje pri Zaynu doma.Tebe je na smrt strah da ne bo šlo vse kot po maslu.V glavi si si že sestavila par groznih scenarijev kaj se lahko zgodi.Tvoja mlajša sestra se skrega z Zaynovimi sestrami zaradi njene trme in se osramoti.Tvoj oče se ga napije ter začne peti arije.Tvoji mami se ne dopade obleka Zaynove mame ter jo začne kritizirat.Tvoj starejši brat začne pripovedovati vse sramotne dogodke in stvari ki se jih spomni o tebi.Postane ti slabo ko pomisliš na vse to in želiš si da bi bilo že vsega enkrat konec.''T/I se slabo počutiš?Nekam bleda si?'' te iz tvojega razmišljanja prebudi Zaynov glas.''Samo malo me je strah.'' mu priznaš ter si začneš gristi spodnjo ustnico.''Obljubim ti da bo vse vredi.'' te želi potolažiti.''Ti to lahko obljubiš moja družina pa to ne more obljubiti.'' rečeš ter se živčno nasmehneš saj se je avto ustavil pred Zaynovo hišo.''No pa grema.''' reče Zayn ter izstopi iz avta.Pride na tvojo stran ter ti odpre vrata.Izstopiš ter se okleneš Zaynove roke.Nasmehne se ti ter počasi vstopita v veliko hišo.Zaslišiš brezskrben smeh ter pogovarjanje.Malo se že počutiš bolje toda še vedno te je strah.Vstopita v jedilnico kjer za veliko mizo že sedita tvoja in njegova družina.Pozdravijo vaju ter se naprej pogovarjajo.Vsedeš se zraven brata ter Zayna.Priključiš se pogovoru in kmalu ugotoviš da ni vse tako hudo kot se ti zdi.Kmalu prinesta tvoja in Zaynova mama hrano na mizo.Začnete jesti.Očeta seveda pripovedujeta šale iz vajinih otroštev in obujata spomina.Sredi večerje začutiš Zaynovo roko na svoji ter toplo sapo na tvojem ušesu.''Saj ni tako hudo ali ne?'' reče Zayn ter te pogleda naravnost v oči.Odkimaš ter ga poljubiš.
нαяяу

''Miška prosim pohiti saj veš da ni lepo zamujati.'' zaslišiš Harryev glas medtem ko se ličiš.''In to pravi ta ki je zamudil na prvi zmenek celo uro.'' mu zavpiješ nazaj ter se še naprej ličiš.''Nesreča je bila pa sem ostal v prometnem zastoju.'' ti odvrne.''Torej bova rekla da je bila nesreča in da sma zato zamudila.'' mirno odgovoriš ter si nadeneš uhane.''T/I če ne prideš takoj dol pridem jaz po tebe.'' zaslišiš že malo živčno vpitje od spodaj ter glasne korake po stopnicah.Z Harryem se odpravljata v prestižno restavracijo in že zamujata par minut.Njegova in tvoja družina se bo danes prvič srečala.Z Harryem sta skupaj le tri tedne toda Harry želi da spozna tvoj oče da te ljubi najbolj na svetu.Tebi se pa nikamor ne mudi ker veš da bosta tako ali tako zamudila.Harry se prikaže za tabo ter ti sam nadene ogrlico okoli vratu in zapre.Nasmehneš se in opazuješ kaj bo zdaj storil.Harry odide do tvoje omare ter vzame ven plašč ter petke.Pride do tebe in ti nakaže naj se obuješ in oblečeš.Ubogaš le da vse počneš malo bolj počasi.Harry se prestopa z noge na nogo ter živčno pogleduje na uro.Ko si se zrihtala se vstaneš ter ga nežno poljubiš.Odideta do restavracije z zamudo pol ure.Tvoja mama že veselo klepeta z Harryevo mamo.Očka pa gleda na televiziji nogometno tekmo.Gemma se igra s tvojo 5 letno sestrico.Harry te prime za roko in odpelje do mize.Tam vaju opraviči zamude z besedami da je bil prometni zastoj.Doben se ne zmeni za vaju zato Harry naroči pijačo ter hrano.Med večerjo je prijetno vzdušje saj je tvoj oče zelo vesel ker je zmagalo njegovo nogometno moštvo.

ℓιαм

''Liam si prepričan da smo se zmenili ob 15.oo?'' si ga živčno vprašala ko sta z Liamom že vsaj pol ure sedela na trati v parku ter pripravljala piknik.Danes je prav poseben dan.Tvoji in njegovi starši se bodo prvič spoznali.''Seveda.'' je mirno odgovril ter že petič premaknil vse krožnike.''Zakaj pa jih potem še ni?Ura je že pol 4.'' si malce nestrpno ga vprašala.''T/I mogoče so kakšni prometni zastoji.'' ti je mirno odgovoril in te pobožal po roki.''Da.Seveda prometni zastoji.'' si malce sarkastično rekla.Prepričana si bila da ste se zmenili ob 16.oo in ne ob 15.oo.Toda Liam je trdil da ste se zmenili ob 15.oo in ker se nisi želela prepirat si popustila.In zdaj si popolnoma prepričana da ste se zmenili ob 16.oo.''T/I zdravo,miškica moja.''' si zaslišala znan glas za sabo.Obrnila si se ter zagledala svojo mamo kako ima razprte roke.Stekla si ji v objem ter jo poljubila na lice.''Mami povej da smo bili zmenjeni ob 16.oo.'' si ji zašepetala na uho.Ona je pokimala ti si se pa zmagoslovno nasmehnila ter še objela očeta.Čez nekaj časa je še prišla njegova družina.Posedli ste se po odeji ter se začeli smejati in pogovarjat.Kmalu si začela pripovedovati kako se je Liam zmotil o zmenjenemu času in vsi ste se začeli smejati Liam pa je malo zardel ter potiho rekel da si ga slišala samo ti :''Kaj tudi najbolšim se zgodi.Pač sem želel da je vse popolno za mojo princesko.''.Še sama si zardela ter bila presrečna da imaš tako pozornega fanta.Poljubila si ga in se mu hvaležno nasmehnila.
ℓσυιѕ

''T/I si resnično prepričana da je tvoja mama spekla korenčkovo torto,juho z korenjem ter glavno jed z prilogo korenjem?'' te je Lou z zanimanjem spraševal ko sta z roko v roki se sprehajala proti tvoji hiši.''Seveda mišek.Posebno sem ji naročila naj to naredi.Ter korenčkov sok.'' si mu rekla ter malo te je postalo strah da mama ni vsega tega naredila.Toda sigurno je ker imaš eno izmed najbolj ljubečih in skrbnih mater na svetu.Ob tej misli si zažarela od veselja.Toda tvoje veselje te je kmalu minilo ko si pred hišo zagledala sestrin avto.''Lou če boš priden in ne boš razjezil sestre boš zvečer dobil nagrado.''' si mu sladko rekla ter ga poljubila na usta.''Kdaj pa nisem priden?'' se ti je začel dobrikati Lou.Tvoja sestra in Lou se nikakor nista mogla prenašati.Malo si bila še živčna ter skrbelo te je da nebi tvoja sestra naredila slabega vtisa na Louisovo družino.Tvoja mama in ata sta že sedela v dnevni ter kazala Louisovi mami ter očetu tvoj album iz otroštva.Louijeve sestre so se pogovarjale z tvojo sestro in ni zgledlo koda da bi bilo kaj narobe.Ni še zgledlo.Toda ko je tvoja sestra zagledala Louisa se ji je obraz pomračil in postala je slabše volje.Tudi Lou ni bil več tako vesel.Prijela si ga za roko ter mu zašepetala na uho :''Ne pozabi na nagrado.''.Postal je bolše volje ter odšle do tvoje sestre ter jo prosil za premirje.Samo zijala si enako kot tvoja sestra.Toda sprejela je premirje.Lou si dala poljub ter mu obljubila vse kar si poželi.Skrivnostno se je nasmehnil ter srečanje je minilo brez zapletov.
ηιαℓℓ

''Ljubček daj no vstani se iz tega kavča ter premakni svojo rit do omare in jo obleči.'' si že malce živčno zavpila na Nialla ki je še vedno ležal na kavči ter gledal risanke.Ni zgledalo da se bo premaknil.Danes sta se odpravljala na družinsko srečanje.Tvoja in njegova družina se bosta prvič spoznale.Toda Niall ni najbolj navdušen nad tem.Z Niallom sta skupaj že 3 mesece in za vaju že ve cel svet toda Niall noče in noče spoznati tvojih staršev.Pravi da jih bo sigurno razočaral in da raje gleda TV.Sama si zelo užaljena.Odločila si se da boš te odšla sama.Odšla si se preoblečt v poletno oblekico ter sandale.Malo si se še naličila ter popravila frizuro.Vzela si torbico in napisala na listek Niallu da si odšla sama na srečanje.Odšla si skozi vhodna vrata brez da bi Nialla zanimalo kam greš.Zmenjeni ste bili v bližnji ribičiji.Počasi si stopala po potki do koče.Vmes si potočila par solz.Ustavila si se na pomolu ter si sezula sandale.Vsedla si se na rob pomola ter namočila noge v jezero.Vedela si da te bojo čudno gledali ko boš prišla sama.Začela si jokati.''T/I oprosti mi da sem bil takšen bedak.Nisem vedel da ti toliko pomeni to srečanje.'' si zaslišala za sabo.Vsa srečna si se obrnila ter se zagledala v Niallov obraz.Bil je oblečen v trenirki ter kratki majici.Obute je pa imel japonke toda ni te zanimalo kako izgleda ampak to da je prišel.''Jokala si srček.'' ti je rekel ter ti obrisal solze.''No grema te na to srečanje.''' je rekel ter te dvignil v naročje in odnesel v kočo kjer so vaju že nestrpno pričakovali.Položil te je na klop ter se vsedel zraven.Začeli ste se pogovarjat in smejat.Kmalu si začutila njegovo roko na tvoji nogi.Nasmehnila si se.''In T/I hvala da si mi pokazala kako pomembna je družina v življenju.Ljubim te.''' si zaslišala Niallov šepet.Obrnila si se ter ga poljubila.
нσρє уσυ ℓιкє ιт ♥ .
14. avgust 2013
nneextt
14. avgust 2013
u146670
u146670
Next
15. avgust 2013
u125215
u125215
Neeext <33
15. avgust 2013
u147961
u147961❀ηє мσяαš ѕραтι

ℓσυιѕ
Celo noč se premetavaš v postelji, ker ne moraš zaspati. Pogledaš na uro in ugotoviš, da je ura že 2.21. Odločiš se, da pokličeš svojega fanta Louisa. V telefon vtipkaš njegovo številko in ga pokličeš. "Hallo, T/I?" se zaspano oglasi. "Oprosti, če sem se zbudila ..." mu rečeš in se preobrneš v postelji. "Že v redu. Kako si? Se je kaj zgodilo?" te vpraša. "Ne moram spati."mu razložiš. Od kar je Louis prejšni teden odšel na turnejo se je začela tvoja nespečnost. "Uleži se in zapri oči." Narediš vse kar ti je naročil. "Sem." mu rečeš. Louis ti prične peti tvojo najljubšo pesem. Ko jo konča pa nastane za nekaj časa tišina. "Ljubim te, Lou." si zašepetala v telefon. "Jaz te tudi ljubim, T/I. Lahko noč." Takoj za tem, ko sta se poslovila pa si mirno in trdno zaspala.

ηιαℓℓ
"Niall... Niall... Nialler..." si šepetala svojemu fantu na uho, in ga poskušala zbuditi. "K-kaj?" je vprašal in te pogledal. "Ne moram spati..." si mu razložila. Zavzdihnil je ter si pomel oči. Vstal se je s postelje. "Takoj se vrnem." je rekel in šel iz sobe. Ti pa si še vedno ležala na postelji in se spraševala kaj počenja. Deset minut pozneje se je Niall vrnil z dvema skodelicama čaja. Nasmehnila si se mu in se premaknila v sedeči položaj. "Izvoli." ti je rekel in dal skodelico. Počasi sta pričela piti čaj. Ko pa sta končala sta skodelici dala na nočno omarico. Za tem sta sladko zaspala v močnem objemu.

нαяяу
Vse si puskusila, da bi lahko zaspala. Na koncu si že obupala. Grozno si si želela, da bi lahko zaspala, saj bi se morala drugo jutro hitro zbuditi. "Si okej?" te vpraša tvoj fant, Harry. "Ne, ne moram spati." mu jezno odgovoriš. Tesno te objame. "Ti povem pravljico?" te vpraša. Nasmehneš se in pokimaš. "Nekoč je živela prečudovita princeska po imenu T/I, in živela je v velikem gradu, skupaj s svojim princem Harryjem..." Po teh nekaj besedah si zaspala. Vse kar si potrebovala je bilo slišati glas tvojega fanta.

ℓιαм
"Ne spiš?" se začudi Liam. Obrneš se proti njemu. "Ne moram..." "Oh..." reče in hitro, kot blisk skoči s postelje. "Kaj delaš?" ga vprašaš, ko opaziš, da nekaj išče. "No, če ti ne moraš spati, potem jaz ne moram. Zato kaj meniš, če bi si ogledala film?" "Prav." veselo vzklikneš in se udobno namestiš. Liam kmalu za tem najde film in CD da v predvajalnik. Usede se poleg tebe in na daljincu pritisne gumb 'play'. "Nikoli si ne bi mislila, da boš izbral ta film." se mu ljubeče nasmehneš, ko vidiš, da na televiziji piše 'Toy Story.'

zαуη
Zbudiš se prestrašeno in potno. Spet si imela nočno moro, že tretjo ta teden. Ozreš se po sobo in opaziš, da si sama. Kje je Zayn? Vprašaš samo sebe. Počasi se vstaneš s postelje in si obuješ udobne copate. Zgrabiš najbližjo jakno. Pogledaš vse okoli hiše, ampak Zayna nikjer ni. Za tem greš na edino mesto, kjer bi lahko bil ob takšni uri. Stopila si na verando in videla, da sedi na klopi s cigareto v roki. Tiho se usedeš poleg njega in počakaš, da v miru skadi. Ko to naredi te objame preko ramen. Pogledata proti nebu in počakata na sončni vzhod. Za tem se oba odpravita v spalnico in objeto zaspita.
16. avgust 2013
u146676
u146676
Zakaj fejkaš to?
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.igre123.com%2Fforum%2Ftema%2Fone-direction-preference%2F51098%2F&h=RAQF3S65s
Ka si misla da doben ne bo opazo?
Kr sta se pisateljici zbrisale?
Ne bodi no fejkrca pa piši po svoje.
18. avgust 2013
*Believer*<3 -se mi je zdel neki podobn..
18. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg