Tokrat malo krajši, pa vseeno upam da vam bo všeč
KAJ TWEETA, KO SI NOSEČA link: https://www.wattpad.com/28528045-one-direction-preferences-2-what-he-tweets-when

-ZAYN- @zaynmalik: Pravkar smo izvedeli, da bomo imeli ne enega, ampak dva dojenčka in @T/I ne more nehati jokati ahaX

-LIAM- @Real_Liam_Payne: Res je, @T/I in jaz bova imela otroka, kasneje bova naredila twitcam

-HARRY- @Harry_Styles: @T/I mi je pravkar povedala, da je noseča. Sem najsrečnejši moški na svetu xx.

-LOUIS- @Louis_Tomlinson: Ne vem kako @T/I zmore, njen trebuh je ogromen in pričakuje dvojčka. Tako sem navdušen.

-NIALL- @NiallOfficial: Že drugič kupujem hrano! @T/I je toliko kot jaz, vendar za dva!

Še zmeraj so predlogi ZELO dobrodošli!
19. april 2014
neeeext
19. april 2014
u159930
u159930
Neeext
19. april 2014
neeeext!!!! nekj fuuul kjut najbo....
19. april 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext<3
19. april 2014
Še enkrat vas vabim k branju moje zgodbe Better than Words: https://www.igre123.com/forum/tema/better-than-words-one-direction-fanfiction/67252/1 )
19. april 2014
next nekaj kjut naj bo
19. april 2014
Neeeextt!
20. april 2014
u106451
u106451
next
20. april 2014
iii kok so dobre nexxt<33
20. april 2014
u169476
u169476
next
20. april 2014
KAJ TI PODARI, PREDEN GRE NA TURNEJO link: http://1directiondreams.tumblr.com/post/24454880880/imagine-request-what-he-gives-to-you-before-leaving

-HARRY-
»Tako zelo te bom pogrešala,« rečeš, medtem ko objemaš Harryja tako tesno, kot je le mogoče. »Tudi jaz te bom pogrešal, babe. Ampak ti bom pisal tako pogosto, kot bo le mogoče, saj veš to.« Prikimala si z glavo ob njegovo ramo. »Izvoli,« reče in se skloni ter zgrabi nekaj pod njegovo posteljo. »Hočem, da ga obdržiš za ta čas, ko me ne bo. Kadarkoli me boš pogrešala, ga objemi in pomisli name.« Podal ti je plišastega mačka, ki ga nisi prej nikoli videla, izgledal pa je zelo star. »Od kdaj pa imaš to?« si vprašala. »Moj je že odkar sem bil otrok. Običajno ga vzamem na turnejo z mano, ampak mislim, da ga boš ti bolj potrebovala tokrat.« Nasmehnila si se in objela mačka, ko te je Harry poljubil na čelo.

-LIAM-
Preden je Liam stekel na letalo, ti je podal šopek rož. »Vsakič, ko bo kakšna roža zacvetela, bom mislil nate.« Nasmehnil se je in po licu ti je stekla solza, ko sta se poslovila. Kar nekaj časa je traja, da si ugotovila, da je ena od teh rož svilena in da bo cvetela cel čas, ko ga ne bo.

-LOUIS-
»Izvoli, babe!« je rekel Louis ponosno, ko ti je podal svojo sliko. »Zakaj pa to?« si vprašala. »Samo nekaj malega, da me ne boš pozabila, ko me ne bo,« je pojasnil. »Oh, Louis, zares ti ne bi bilo treba,« si odvrnila. Zasmejal se je, »Ne skrbi, hecam se. To je to, kar ti želim zares dati.« podal ti je eno od njegovih majic, ki jo ima najraje in ki jo želiš vsakič ukrasti, ker je tako mehka in udobna. »Res misliš, da lahko živiš brez te majice naslednjih nekaj mesecev?« »Lažje bo, kot živeti brez tebe…« je rekel in takrat ti je po licu spolzela solza.

-NIALL-
Dan preden je šel Niall na turnejo, si sedela v kuhinji in listala revijo, ko se je nenadoma nekdo pojavil za tvojim hrbtom in ti dal nekaj okoli tvojega vratu. Zapel jo je in padla je na tvojo kožo. Dotaknila si se je, skušala ugotoviti kaj je, preden si odšla do ogledala. Zagledala si ogrlico z Irsko zastavo. »Od zdaj naprej imaš vedno del mene pri tebi, tudi ko me ne bo,« ti je povedal in te objel.

-ZAYN-
»Pohiti, pozen boš!« si zaklicala Zaynu, ko se vama je že mudilo na letališče. »Samo malo, samo še eno stvar moram narediti,«je rekel, ko je prišel v sobo. Podal ti je plišasto zebro z ovratnikom okoli vratu, na kateremu piše Zayn. Privzdignila si obrv, ko je nenadoma potegnil še eno enako zebro, ki je imela na ovratniku napisano tvoje ime. »Zdaj bova imela vsak vsakega pri sebi…recimo,« je pojasnil. Nasmehnila si se in ga poljubila na lice. »Prelepo je, hvala. Zdaj pa pojdiva, preden boš prepozen!«
21. april 2014
Neeext
21. april 2014
Neeexxtt!!
21. april 2014
neeeeext
21. april 2014
next
21. april 2014
next<333333333333333333
21. april 2014
u169476
u169476
iiiiii next
21. april 2014
u159930
u159930
Next
21. april 2014
Neeext
21. april 2014
neeeeeext
22. april 2014
Next
23. april 2014
SKUPAJ POSVOJITA HIŠNEGA LJUBLJENČKA, link: https://1directiondreams.tumblr.com/post/25819807544/imagine-request-you-adopt-a-pet-together

-LOUIS-
Brala si knjigo na verandi, uživala v tihem sončnem popoldnevu. Slišala si lajanje sosedovega psa na njihovem vrtu in se zadovoljno nasmejala nad poznanimi zvoki vašega doma. Tvoj nasmeh je zbledel, ko si zagledala Louisa na verandi s psom. »Um… Lou? Si mi pozabil povedati, da bova pazila na psa?« Nasmehnil se je kot ponosen otrok. »Ne, najina je! Presenečenje baby! To je Mia.« Sklonila si se k psu in ga pobožala po glavi. Želela si biti jezna nanj, ker je naredil nekaj takega, brez da bi se pogovoril s tabo, vendar je bilo težko, ko te je ta prisrčni kužek gledal z najlepšim pogledom na svetu. »Srečo imaš, da je luštna. In še večjo srečo imaš, da si ti lušten,« je vse kar si rekla in vzela Mio v naročje. »Torej jo lahko obdrživa?« je vprašal skoraj osramočeno. Nasmehnila si se, »seveda jo lahko obdrživa.« Pobožala si Mio in ji pritisnila poljubček na glavo.

-HARRY-
»Awww poglej vse te male mačke,« je rekel Harry veselo, ko sta se peljala mimo kraja, kjer je bila agencija za male živali, ki je upala, da jih bo čim več našlo novi dom. »Harry, nimava časa, da bi se ustavila. Skoraj vse božične nakupe morava opraviti in čas beži prehitro,« si mu rekla in upala, da ne bo zavil k stavbi. Prepozno. Kmalu je že držal mačko v rokah in na obrazu je imel največji nasmeh, kar si ga kdaj videla. Gledal te je s takšno srečo v očeh, da si se skoraj stopila. Stopila si k svojemu fantu in pobožala mačko v njegovem naročju. »Baby, zaljubljen sem. Verjetno jo imam celo raje kot tebe,« se je šalil. »Jo lahko obdrživa? Prosim?« je vprašal resno. »Ne vem Harry. Ni te veliko doma,…« si začela. »Še več razlogov, da jo obdrživa. Lahko boš imela družbo, ko me ne bo,« je zatrdil. Mačka je tiho zamjavkala in ti si se zasmejala. »Okej, naj bo,« si rekla. »Resno?? Oh, baby, hvala!!« je rekel preden te je poljubil na lice. »Dobrodošla v družino, Lucy!« je rekel mački veselo.

-NIALL-
»Torej, kako mu bo ime?« si vprašala, ko sta se z Niallom peljala domov iz trgovine za male živali, v naročju pa si držala vajinega novega zajčka. »Steve?« je vprašal Niall. »Vsekakor mu ne bo ime Steve,« si odgovorila. »Si lahko malo bolj resen?« si prosila. Ko je ustavila pred semaforjem, je pogledal zajčka, ki je gledal v Niallovo smer. Niall ga je pobožal po ušesu, preden je speljal naprej. »Floppy,« je rekel Niall preprosto. Pomislila si za sekundo in pritrdila. »Floppy, to bi šlo.« »Floppy torej,« je rekel Niall in še enkrat pogledal zajčka.
-LIAM-
Liam je čakal na ptico že kar nekaj časa in končno sta se odpravila v trgovino za živali. Njemu so bili takoj všeč kakaduji, vendar so bili tebi bolj pri srcu srčkani kanarčki. »Ta mi je zares všeč,« je rekel. »Katerega koli želiš, srček,« si mu rekla, še zmeraj upajoče, da si premisli in izbere kanarčka. Čez nekaj minut si v rokah držala kletko v kateri je bil kakadu. »Mislim, da mu bo ime Noodle,« ti je rekel, ko sta prišla domov in je namestil kletko. »Noodle?« si vprašala. »Perje na njegovi glavi izgledajo kot rezanci. Mislim, da mu ime ustreza.« Objela si Liama okoli pasu in pogledala ptico. »Noodle, huh?« si rekla še enkrat. Noodle je v tistem trenutku zavreščal in oba sta se zasmejala.

-ZAYN-
»Imejva kačo!« je zaklical Zayn, od koder je gledal kače v terariju. »Vsekakor ne!« si odgovorila in gledala druge živali. »Daj no, baby. Res bi bilo cool, da bi imela kačo, se ti ne zdi?« »Ne, se mi ne zdi. Izberi drugi žival.« poraženo je zavzdihnil in se premaknil k morskim prašičkom. Skakali so okoli in se igrali drug z drugim. »Kaj pa morskega prašička? Prisrčni so.« Pridružila si se mu pri kletki in se nasmehnila, ko si jih videla kako se igrajo. »Zares so prisrčni,« si se strinjala. »Zelo so socialne živali. Rade imajo ob sebi še enega prašička, da se lahko igrajo,« je pojasnila prodajalka. »Očitno bova morala vzeti dva potem,« je rekel Zayn in te pogledal s pogledom, ki nisi mu nisi morala reči ne. Nasmehnila si se in vzela enega ven. Zayn je izbral rjavega in ga poimenoval Cocoa, medtem ko si ti izbrala črnega in mu dala ime Midnight.

Želje za naslednje prevode??
25. april 2014
Neeext
25. april 2014
u170474
u170474
najlepsiii moji 1D
25. april 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext<3

- karkoli boš prevedla bo super (:
25. april 2014
u169476
u169476
Next
25. april 2014
next
25. april 2014
next
25. april 2014
Next
25. april 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani