Hej Odločila sem se, da bom začela s pisanjem 1D preferences. Sprejemam predloge, ki mi jih lahko pošljete pod zasebno sporočilo ali pa v komentar pod to temo. S pisanjem bom začela, ko se bo nabralo nekaj predlogov. Nekaj jih bom napisala sama, veliko jih bom tudi prevedla z Wattpada ali Tumblrja. Ker sem s tem začela zgolj za zabavo ne pričakujte rednih nextov, vseeno pa se bom potrudila, da bodo dovolj pogosti

Vabim vas tudi k branju moje zgodbe better than words https://www.igre123.com/forum/tema/better-than-words-one-direction-fanfiction/67252/1
10. marec 2014
Neext
10. marec 2014
Prvi preveden preference. Objavljala jih bom po delih. Tukaj sta Harry in Liam. Hope you like it

Harry:
Že nakaj ur se učiš za enega od zadnjih izpitov, ampak se nekako ne moraš osredotočiti in dojeti bistva snovi. Harry te že nekaj časa opazuje kako se trudiš in ti ponuja pomoč, a ga vsakokrat zavrneš. Odločena si, da boš dokončala in končno razumela snov. Vstal se je in se odpravil v dnevno sobo, kjer je prižgal televizor. Uro kasneje se je zopet vrnil v sobo. »Daj no, (t/i), potrebuješ odmor!« »Ne Harry! To moram dokončati!« si mu razdraženo odgovorila. Zavzdihnil je in pokleknil pred tabo. Vzel je pisalo iz tvojih rok in jih položil v svoje. V tem trenutku si začutila, kako ti solze tečejo po licu. S svojim palcem je nežno obrisal solze in te potegnil v objem. »Prosim… pridi k meni gledati film… zares potrebuješ odmor,« je zašepetal. Končno si popustila in mu sledila v dnevno sobo, kjer sta gledala tvoj najboljši film. Harry te je potegnil v svoj objem. Imel je prav, potrebovala si odmor. Počasi si se sprostila in se razkomotila v njegovem objemu.

Liam:
Nisi naredila enega predmeta na tvoji univerzi. Najslabše pri tem je bilo, da si potrebovala pozitivno oceno, če si želela dokončati letnik. Zaradi tega si bila zelo nervozna. Pravzaprav tako nervozna, da si postala že čisto obremenjena. Takoj ko si se vrnila iz kopalnice si videla Liama stati ob mizi. Vse knjige so bile pospravljene, na obrazu je imel žalosten izraz. »Odmakni se Liam, zares se moram učiti.« »Ne (t/i)… nič več. Razumem da moraš narediti predmet, ampak je preprosto narobe, da se tako obremenjuješ. Skupaj bova odšla v zgornje nadstropje in si odpočila. in ne sprejemam nobenega pritoževanja.« Strmela si vanj, a ti je podaril le majhen nasmešek in te počasi vodil v spalnico. Ulegla si se na Liamove roke, ki so bile ovite okoli tebe. Takoj si se sprostila in umirila. Poljubil je tvoje čelo preden sta oba utonila v spanec.
10. marec 2014
u159930
u159930
neext
10. marec 2014
Next
10. marec 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeext<3
11. marec 2014
next
09. april 2014
next
10. april 2014
Next
11. april 2014
u168991
u168991
nexxt
12. april 2014
Se opravičujem, ker je trajalo tako dolgo, ampak preprosto nimam časa. Ne bom nadaljevala še ostale tri fante, ker ne najdem več linka od koder sem prevajala :/ Ker nimam časa bom za enkrat prevajala od drugih avtoric (bom zraven tudi prilimala linke), ko bom imela čas bom napisala kakšnega svojega. Še zmeraj pa sprejemam predloge

POKLIČE TE OB TREH ZJUTRAJ

-NIALL-
»Živjo Princeska« se je zadrl Niall v telefon.
»Niall? Si vredu? Vprašaš, zaskrbljena, ker te kliče tako pozno. Ali zgodaj?
»Jaaaaaaaaaa. Samo tako zelo te ljubim« se zadere še enkrat.
»Niall, moja ušesa. In tudi jaz te ljubim,« se zasmeješ, kljub temu, da te ne more videti.
Niall začne peti Little things, zagotovo je pijan. Zasmeješ se in slišiš, da nekdo vzame njegov telefon.
»T/I?« reče tokrat Liam.
»Liam, je Niall vredu?« vprašaš zaskrbljeno.
»Pogreša te, zato smo odšli na pijačo. Turneja se je končala prej, zato bomo doma prihodnji teden, ne skrbi zanj,« odvrne Liam in se zasmeje v telefon.

-LOUIS-
»Babyyyyy« zaslišiš Louisa žalostno.
»Louis, ura je tri ponoči, kaj za vraga bi rad?« zamomljaš, še vedno zaspano.
»Ne moram spati, pogrešam te. Lahko prespim pri tebi?« reče Louis. Zasmeješ se v telefon.
»Vredu, morda bom lahko tako zaspala nazaj,« se zasmeješ in odložiš telefon.
Takoj začutiš Louisa, ki se priplazi k tebi v posteljo.

-LIAM-
»Pogrešam te, T/I« reče Liam.
»Tudi jaz pogrešam tebe, Li. Ampak so samo šele trije dnevi, odkar te ni,« se zasmeješ, sicer žalostna, ker ga ne bo tri mesece.
»Vem, ampak ugani kaj?« ga slišiš veselo.
»Ne bom ugibala ob treh ponoči,« zastokaš.
»Lahko prideš za cela dva tedna« zavpije.
»O moj Bog, Yaaaay,« zavpiješ in skočiš od veselja.

-HARRY-
»Harry, upam, da imaš razlog, da me kličeš,« zastokaš kot odgovor na Harryjev klic ob treh ponoči.
»Odpri okno, prekleto,« slišiš kako se dere. Šele nato spoznaš, da je kar nekaj stvari priletelo skozi okno v peto nadstropje.
»Poklical sem te, ker me ne slišiš in se že vsi pritožujejo,« se zasmeje v telefon.
»Grem odklenit vrata,« se zasmeješ in se odpraviš do vhoda.

-ZAYN-
Oglasiš se na telefon in slišiš kako Zayn poje Little things.
»Kaj hočeš?« rečeš tečno, ko pogledaš na uro.
»Videl sem tvoj tweet T/I! Prelepa si in nehaj govoriti, da nisi,« zavpije v telefon.
»Prav,« zamomljaš in slišiš kako Zayn tiho pripomni: »prav«.
»Grem lahko v posteljo končno?« se zasmeješ.
»Seveda,« odgovori, tokrat bolj veselo.

Za vse, ki ne veste -- T/I pomeni tvoje ime.
Mogoče danes prevedem še enega, ker je ta bolj kratek
16. april 2014
Neext<3
16. april 2014
u159930
u159930
Neeeeext
16. april 2014
neeeeeeeeeeeeeext<3
16. april 2014
Neeeeeexttt!!!!!!
17. april 2014
Next
17. april 2014
next
17. april 2014
next
17. april 2014
Upam, da mi danes uspe objaviti nov del Zanim me samo, kakšne naj prevajam??
- ljubezenske (kje sta se spoznala, prvi poljub,...)
- baby preferences (nosečnost in otroci,...)
- dirty preferences (mislim, da mi tukaj ni treba pisat pojasnil )
- posebne želje???
17. april 2014
-ksn zalostn trenutk k se tolazta al neki pa nj bo s Harryom *w*
17. april 2014
u159930
u159930
-kj smešnega npr. petje pod tušem, pijano sporočilo X D
17. april 2014
Danes sem bila nenormalno pridna in sem vam prevedla vseh pet fantov Upam, da vam bo moje prevajanje kul Zelooooo bi bila vesela, če bi še koga povabile/ga obvestile. Ker sej veste, več je bralk, lažje je pisat )

POTOLAŽI TE, KO SI ŽALOSTNA (on pripoveduje)
link: https://1dprefss.tumblr.com/post/37660876746/he-comforts-you-when-youre-sad-his-pov-requested
-HARRY-
»T/I pridi sem,« sem zašepetal, ko sem slišal njen tihi jok ob meni. Pravkar je izvedela, da ni naredila enega od predmetov v tem semestru in je bila obupana. Oba pa sva vedela, da to ni glavni razlog za njene solze. T/I je preprosto preveč delala. Postala je ambasadorka v nekaj dobrodelnih organizacijah, oglaševala je svojo novo kolekcijo ličil, po cele dneve je delala za šolo, trudila se je ohraniti socialno življenje in skušala biti z mano. Bila je izčrpana in vse se ji je porušilo. Obrnila se je k meni in se stisnila v moj objem. »Veš, da moraš nehati s tem, kajne? Sem zašepetal in odkimala je z glavo. »Neumna sem, več časa bi morala delati za ta predmet,« je zavzdihnila. »T/I, knjige za ta predmet si prinesla v zaodrje, preklicala si vse sestanke in kosila. Ne bi mogla narediti več, ljubezen« sem zašepetal, medtem ko sem jo božal po hrbtu. »Preveč delam,« je zašepetala in rahlo sem prikimal. »Mogoče bi morala delati malo manj za šolo? In organizirati manj dobrodelnih dogodkov?« je predlagala in me pogledala. Z lica sem ji obrisal solzo in ponovno prikimal. »Sem lahko še v tvojem objemu?« je vprašala. »Kolikokor časa želiš, mucka,« sem se nasmehnil in jo pomaknil bližje. Njen jok je kmalu prenehal. Sedela sva in se objemala v tišini še precej dolgo, vse dokler se ni počutila bolje.

-LOUIS-
T/I je položila glavo na moje gole prsi in čutil sem kako solze padajo na mojo kožo. Pobožal sem njeno roko in se dvignil rahlo navgor, da bi jo lahko videl. Krčevito je jokala, ramena so se ji dvigovala gor in dol, čeprav se je trudila biti tiho. »T/I, nehaj srček« sem zašepetal, vendar je obrnila glavo proti mojim prsim in zavzdihnila. Bila je obupana, saj je pred nekaj minutami ugotovila, da je njena najboljša prijateljica prodala podatke o njej novinarjem. Vedno sem vedel, da je bila zahrbtna. Ampak T/I se je trudila, želela je, da bi delovalo. Tipična T/I, to je nekaj, zaradi česar jo ljubim. Tako je pozorna in skrbna. »Tako sem razburjena Lou. Vse sem ji zaupala. Vse ve o stvari z mojo mamo, vse ve o najinem spolnem življenju. Vse!« Še bolj je zajokala in zdrznil sem se ob njeni bolečini. »Tako mi je žal, baby,« sem zavzdihnil in ji glavo obrnil v mojo smer. »Želim, da bi ti lahko povedal, kako preživeti to, resnično. Ampak še sam ne vem. Ljudje, ki sem jim zaupal so mi naredili enako. Bil sem obupan. Ampak imaš tudi zaupanja vredne ljudi v svojem življenju. tukaj so, da te podpirajo v takšnih trenutkih,« sem rekel in umaknil mokre lase z njenega obraza. Nasmehnila se je in se stisnila k meni. »Hvala Lou« je zašepetala in me poljubila ter naslonila glavo na mojo ramo. »Kadarkoli, babe« sem zašepetal nazaj, jo poljubil na čelo in se stisnil bližje k njej.

-NIALL-
»Veš kako me ubija, da te vidim jokati?« sem vprašal T/I, ki se je prisiljeno nasmejala. Bila je pretresena, saj je pravkar izvedela, da se njena najboljša prijateljica ločuje. Njen zdaj bivši mož jo je prevaral in tako končal njuno štiri letno razmerje. Če obstaja ena beseda, s katero bi lahko opisal T/I, bi bila sočutje. Dejstvo, da je bila daleč od njene najboljše prijateljice in je ni mogla potolažiti je bilo težko za njo. »Dobro bo, saj je močna,« sem zašepetal in se pomaknil bližje k njej. »To se ji ne bi smelo zgoditi. On je kreten in ona je sama v mestu, ki ga komaj pozna,« je zašepetala T/I in se rahlo nasmehnila. Obožujem kako je skrbna, čeprav je včasih boleče. »Poznam jo, močna je. Ona ne bi hotela, da si tako obupana,« sem rekel in položil roko okoli njenih ramen. T/I se je stisnila k meni in jokala v mojo ramo. »Samo ne morem verjeti. Predstavljaj si, da bi te jaz prevarala, ali pa, da bi bi ti prevaral mene. Uničujoče je sploh misliti na to,« je zašepetala in zmajal sem z glavo. »Ne razmišljaj tako, princeska. Mogoče bo spoznala nekoga, ki jo bi imel tako rad, kot imam jaz rad tebe,« sem zašepetal T/I, ki mi je odgovorila s pristnim nasmehom. »Ljubim te,« je zašepetala in začutil sem, da zardevam. »Obožujem, kadar zardiš,« se je zasmejala. Poljubil sem jo in jo nato stisnil bližje k sebi.

-LIAM-
Pokleknil sem pred T/I in jo pogledal v oči. »Nehaj jokati, lepotica,« sem zašepetal, vendar je obrnila obraz stran od mene. Zavzdihnil sem in se vstal. T/I so nadlegovali oboževalci celo pot domov. Ozmerjali so jo z žaljivkami kot so: grda, debela, neumna in drugo. Imela je dovolj, in kdo bi ji lahko zameril? To se mi je zgodilo že z Danielle. Oboževalci so brez najmanjšega razloga izjemno neusmiljeni do vseh mojih punc. To je bilo krivo za razpad najine zveze z Danielle, ampak ne bom dovolil, da bi ločili še naju s T/I. Preveč jo ljubim. »Tako so zlobni,« je zašepetala skozi solze. »Vem ljubica, vem,« sem zašepetal nazaj in jo povlekel k sebi. Ovila je roke okoli mojega pasu in pobožal sem jo po laseh. »Babe, vem da je težko in tako mi je žal. Želim si, da bi sovražili meni in bi tebe pustili na miru. Vem, da sem jaz kriv, vendar bom naredil vse, kar je v moji moči, da bi bilo bolje,« sem zašepetal. Obraz je obrnila proti meni, »To nima nič opraviti s tabo, Li. Nič. Ne prevzemi krivde. To ne bo spremenilo ničesar med nama,« je zašepetala. »Ljubim te in naredil bom nekaj, da se bo to končalo,« sem rekel in se nasmehnil, preden sem položil njeno glavo nazaj na moj trebuh.

-ZAYN-
T/I je pravkar končala pogovor s svojo mamo. Zlomila si je nogo in je pristala na invalidskem vozičku za naslednje tri mesece. T/I je bila obupana. Misel na njeno mamo, tako nemočno je bila težka. Jokala je v najini postelji, glavo je zakopala v blazino. »Boo,« sem zašepetal, ko sem vstopil v sobo. Tiho je zastokala in prišel sem do njej. Čutil sem, da so se moje oči napolnile s solzami. Ko jo vidim jokati, si ne moram pomagati, da ne bi šlo še meni na jok. Bilo je zares obupno. Tako jo ljubim in videti jo žalostno me zares jezi. »Babe, kaj lahko storim?« sem vprašal in se usedel zraven nje. Zmajala je z glavo, pogled je še zmeraj usmerjala v blazino. »Vredu bo, saj veš to? Tvoja mama je najmočnejša ženska, kar sem jih videl. Tako dobro te je vzgojila. To ni nič zanjo. Veš, da se bo vozila naokoli z vozičkom in bo pekla vse mogoče slaščice. Prekleto, verjetno se bo pridružila klubu Racinh Club (klub invalidskih vozičkov) ali kaj podobnega,« sem rekel in slišal sem jo kako se je nasmehnila. »Ne verjameš? Vozila se bo po trgovini in poskušala dobiti zadnji karton mleka,« sem rekel in T/I se je obrnila in se nasmehnila. »Vidiš? Veš, da je močna, kot žebelj,« sem se zarežal in počasi je prilezla k meni. »Ljubim te,« je zašepetala in me poljubila. »Tudi jaz te ljubim, draga,« sem se nasmehnil in ji obrisal solze z lic.
18. april 2014
next
18. april 2014
Neeext <3
18. april 2014
next
18. april 2014
Next
18. april 2014
nnnnnneeeeexttttttt!!!!!!!!!!!!!
18. april 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeext<3
18. april 2014
u159930
u159930
neext
18. april 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani