„Živjo, Daisy.“ Sem pozdravila svojo petletno sestrico, ki je sedela v vozičku in se smehljala. „Živjo. Ne boš pozdravila Patcha?“ Je vprašala in glavo obrnila levo proti klopi v čakalnici. „Kje pa je?“ Sem vprašala in opazovala njeno početje. „Tukaj sedi. Malo prej mi je pel pesmico.“ Je rekla in k sebi stisnila plišastega medvedka. „Živjo Patch.“ Sem rekla prazni klopi, nato pa se obrnila nazaj k Daisy. „Rada te imam.“ Sem ji rekla in jo objela ter pobožala po laseh. Njene oči so se zableščale in na obraz se je spet prikradel tisti nagajiv nasmeh. „Kdaj bom lahko spet hodila, Sheila? Rada bi si podajala žogo s tabo in Patchom.“ Je rekla in prijela mojo roko. „Kmalu. Boš videla. Vsak dan bova plesali naokoli po hiši in se igrali na igrišču.“ Sem se nasmehnila, čeprav sem vedela, da o tem lahko samo sanjam. „Gospodična Laine, čas je za počitek. Gospa Tonkiss je prišla po Daisy.“ Je najin pogovor prekinila medicinska sestra in prikimala sem. „Sheila?“ Je tiho šepnila Daisy. „Boš kmalu bolje? Veš, če žogo mečem Patchu, ne podaja nazaj. Precej len je. Komaj čakam, da bova lahko živeli skupaj. Kot princeski v veliki palači.“ Je rekla in se zahihitala. „Kmalu bo vse v redu. Obljubim ti. Sedaj pa moram iti, Daisy. Se vidiva, prav? Adijo.“ Sem rekla in jo poljubila na glavico. „Adijo Patch.“ Sem dodala še preden bi me utegnilaopozoriti, da sem ga pozabila pozdraviti. „Adijo, Sheila.“ Je pomahala in me opazovala toliko časa, dokler me medicinska sestra ni namestila na mojo bolniško posteljo. Takoj, ko je zaprla vrata sobe, se je že oglasil moj soujetnik. „Zakaj imaš tako pogosto obiske?“ Me je vprašal in se obrnil v mojo stran. „Včasih si samo želim, da ne bi toliko spraševal.“ Sem spremenila temo, da mi ne bi bilo treba priznati resnice. „Vidim, da danes nisi nič boljše volje.“ Je pripomnil in se zazrl skozi okno. „S tečnim neznancem v sobi žal ne morem biti nič boljše.“ Sem še rekla nato pa se obrnila proti vratom in ga skušala ignorirati. Nekaj časa je delovalo, nato pa je spet začel govoriti. „Ti je tisti tip spet poslal rože?“ Me je vprašal. „Ti je že kdo povedal, da preveč sprašuješ?“ Sem bolj vprašala, kot odgovorila. „Ne. Ti si prva.“ Se je zasmejal in iz torbe zraven bolniške postelje povlekel nov zavitek čokoladne rezine. „Me veseli. Sedaj pa prosim bodi vsaj malo tiho, da lahko počijem.“ Sem ga prosila in pogledala na uro. „Naj ti bo.“ Je rekel in na tiho sem se pri sebi zahvalila Bogu. „Hvala.“ Sem rekla, nato pa zaprla oči in poskušala zaspati.
Sem Sheila Laine in pred malo manj kot mesecom sem dopolnila osemnajst let. Do takrat sem živela pri babici v Perthu. Ja, v Avstraliji. Ampak vse se je spremenilo, ko sem dobila pismo, ki je na glavo obrnilo moj svet. Sama brez babice, sem morala sprejeti pomembno vlogo. V podjetju Laine, katerega prejšni lastnik je bil dedek, sem nekako dobila zaposlitev. Oziroma je zaposlitev bolj našla mene. Babica mi o podjetju prej ni nič omenila, prav tako ne o nobeni dedkovi hiši, ki jo je imel v Londonu. Na dan moje polnoletnosti pa sem postala nova direktorica podjetja Laine in lastnica prečudovire hiše. To je povzročilo, da sem se morala odseliti iz Pertha v London. Vse to se je dogajalo prehitro in nekaterih stvari še vedno nisem razumela. Izvedela sem tudi o moji sestrici Daisy. Nikoli je nisem poznala, prav tako ne staršev, ki sta se nama odrekla. Daisy je v oskrbo vzela družina Tonkiss, mene pa babica in dedek. Pred nekaj tedni sem spoznala Daisy in kmalu izvedela tudi za njeno bolezen. Pompejeva bolezen se je pojavila pred pol leta in hitro napreduje. Njeno življenje ima vzpone in padce, vendar ji skušam olajšati še zadnje leta, mogoče mesece. Poleg tega pa je tu še Patch, njen namišljeni prijatelj. Včasih komaj prenesem tudi samo nekaj minutno pogovarjanje s praznim stolom in pretvarjanje, da dejansko nekdo sedi tam. Ampak Daisy imam rada in zanjo bi storila vse. Prejšnji konec tedna sem padla in si zlomila nogo, zato sem sedaj tu, v bolnišnici. Pojavilo se je tudi nekaj zaskrbljujočih znakov, zato so me za nekaj časa zadržali in me namestili v sobo. Moj tečni soujetnik je zelo zgovoren in zelo požrešen. Moje sanje so, da bi postala plesalka, vendar s tako nogo sedaj niti še hoditi ne morem samostojno. Ko bo prva priložnost mislim z Daisy odleteti v Perth k babici in ji razkazati pomorsko društvo Morski lev, v katerem sem včasih sodelovala. Pomagala sem reševati morske živali in jih nato oskrbovati, dokler niso bili primerni za izpust v morje. Tam sem imela tudi najboljšega prijatelja Zaca, ki je pred dvemi leti doživel nesrečo z motorjem. Oboževal je hitrost in nekako je pretiraval. Vseeno mi bo za vedno ostal v srcu. Sicer pa imam še babico in Daisy. Vlivata mi moči, da se lahko poberem ob najslabših trenutkih in se pomikam naprej skozi življenje, ki je vse prej kot pa pravljica.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
12. julij 2013
neeeexxttt
12. julij 2013
Neeeeeext<333
12. julij 2013
neeeeeeeext
12. julij 2013
u90139
u90139
next
12. julij 2013
Next
12. julij 2013
u137196
u137196
Ime mi je Ela, stara sem 18 let. Imam 2 brata in sestro. Bratoma je ime Jack (21 let) in Nick (20 let), sestri pa Dani (24 let). Mogoče si mislite, da smo velika družina, ampak nism. Živimo brez staršev. Starša sta nas zapustila in zato živimo vsi skupaj in smo si kot najboljši prijatelji. Jack in Nick sta velika osvajalca ženjskih src, ampak sta tudi zelo zaščitiniška, Dani pa mi je kot najboljša prijateljica. Na šoli nikoli nisem bila priljubljena in vedno sem imela 3 najboljše prijateljice. To so Sarah, Nina in Diane. No dovolj nakladanja, gremo k zgodbi.

"Jack,vrni mi kapo!" sem jezno zavpila za Jackom, ki mi je vzel najljubšo kapo in jo želel vreči v bazen. Ravno ko bi ujela Jacka, se je spotaknil in padel v bazen. Nick in Dani sta hitro prišla ven, da bi videla kaj mi je da se tako smejim. "Jack , ali si spet ukradel Eli tangice, da bi jih dal Cristini (punci za eno noč)?" je Nick vprašal Jacka. " Ne ,samo kapo sem si sposodil, pa me je takoj začela lovit, kot da bi ji pobil vse mlade." je v smehu rekel Jack. Jezno sem ga pogledala, nato pa odšla nazaj v hišo. Vzela sem telefon in poklicala Diane. Po nekaj sekundah se je že oglasila. "Hey Ela. Kaj me rabiš? je zadihano rekla. "Hei Diane. Prideš k meni? Jack mi spet ne da miru." "Takoj pridem, samo problečem se." V smehu sem prekinila, saj sem vedela da bo Diane spet čisto zasanjano bulila Jacka in se slinila, saj ji je zeloo všeč. " Dani, Nick, Jack! Diane pride na obisk!" sem zavpila in Jack je kot majhen kužek prišel v kuhinjo po vseh štirih z Nickom na hrbtu. Za njima je prišla Dani in zavzdihnila "Kako sta otročja," in odšla kuhat.
Pogovarjala sem se z Nickon in Jackom, ko je pri vratih kar naenkrat pozvonilo. Odšla sem do vrat in jih odprla. Jack se je želel pozabavati, zato se je postavil za vrata, da bo prestrašil Diane. Z Diane sva se pozdravili in objeli, nato pa sem jo povabila v hišo. Jack je čepel, zato ga ni opazila, a je kmalu začela upiti, saj jo je Jack prijel okoli bokov in jo nesel do bazena, kjer jo je vrgel v vodo. Kmalu je prišel nazaj v kuhinjo z nasmehom do ušes in za njim vsa mokra in jezna Diane. Dani ji je prinesla brisačo, nato pa prinesla kosilo na mizo. Nicku so se tako cedile sline, da je rabil prtiček, da se je obrisal oz. ga je obrisal Jack. V miru smo pojedli kosilo, nato pa odšli pred TV in si ogledali film. Dani je že med filmom odšla, saj je bila dogovorjena z njenimi prijateljicami in njenim fantom.
"Hey banda, se gremo slači poker?" sem jih z navdušenjem vprašala in Nick je takoj zavpil "jaaaa!" Počakala sem še na Jackov in Dianein odgovor, ki pa je bil pritrdilni. Ko smo bili pri igri skoraj vsi že brez oblačil in smo blili samo v spodnjicah in medve z Diane v moderčku, je v sobo vstopila Dani in njene prijateljice. Dani se je kar takoj obrnila in odšla iz sobe, ker je bila tega navajena. Nick je zardel in se začel takoj oblačiti, ko so Danine prijateljice kar bulile vanj in v Jacka in ju požirale z očmi. "Se opravičujem dame, ampak se igramo slači poker in bi vas prosil, če lahko zapustite prostor in se nehate sliniti, saj so tla že čisto mokra in ravno danes smo jih pomili" je rekel Jack in pogledal Diane z vražjim nasmehom, saj se je spomnil na dogodek z bazenom in ji podal odejo, da se je vsaj malo zakrila. Punce so se obrnile in vse slinaste odšle iz sobe. Ko sem pogledala Diane, sem videla da je bila čisto rdeča v obraz, zato sem Jacku in Nicku rekla, da bomo z igro nadaljevali naslednič, saj greva z Diane na sprehod. Nick je ves vesel poletel iz sobe, Jack pa je malo razočarano začel pospravljati. Z Diane sva odšli na sprehod in spotoma poklicali Nino in Sarah. Po nekaj minutnem čakanju v parku, sta se nama Nina in Sarah pridružili. Skupaj smo odšle na pijačo in v kino, kjer smo se zabavale na pouno. Zvečer sem jih vse povabila, da prespijo pri meni, zato da bi zvečer oz. ponoči lahko odšle z Nickom in Jackom v klub.

* ob 22h v klubu*
" woohhooo" je zavpila Sarah čisto pijano, ki je držala steklenico vodke v roki in gledala nekega tipa v rit. "Damn Sarah, ta pa je dober," ji je zavpila Nina nazaj in Jack jo je uprašal "kaj pa jaz?" in Diane mu je odgovorila "tudi ti si super in ga udarila po riti. Jack je veselo odšel na plesišče, Nina pa Sarah pa sta nadaljevali z opazovanjem fantov in pitjem. Vsi si bili vsaj malo pijani, samo jaz in Nick ne. "Hei Nick, greš z mano na sprehod?" sem zavpila Nicku in prikimal je.

*na sprehodu*
"No bratec kako kaj življenje?" sem vprašala Nicka po nekaj minutni hoji. "Skoraj vse je tako kot ponavadi," je odvrnil Nick. "Nick, mene ne boš pretental, ker te predobro poznam. Zini kaj je narobe." "Nwm če bi ti povedal kaj je, ker bi me potem takoj zajebavala." je z rekel Nick in se mi z nerodnim nasmeškom nasmehin in obrnil glavo proti tlom. "Nick, kaj je narobe? Se drogiraš? Je katera zanosila s tabo? Kadiš? Piješ? Si koga ubiu?" sem zaskrbljeno spraševala Nicka. "Hey sis, ustavi konje. Nič ni." mi je odvrnil in položil desno roko okoli mojih ramen. "Nick vem da je nekaj narobe. Si slučajno zaljubljen? sem ga v hecu vprašala in Nick je ostal tiho. "Neeee. Resno? Zaljubljen si?" sem s presenečenim glasom odvrnila. " Ja Ela, zaljubljen sem in lahko me kar začneš zbadat, ker vem da drugega ne znaš." mi je z rahlo razočaranim glasom odgovoril. Ustavila sem se, se obrnila proti njemu in ga objela okoli vratu. "Ne bom te zbadala. Moj bratec bo končno dobil punco," sem vsa vesela govorila naprej. "Ha-ha-ha nebi rekel da bo moja punca, ker je težko dostopna" je z žalostnim glasom rekel Nick. " Pa ne mi rečt, da je kurba ali važička ali pa še huje. Kraljica šole," sem zgroženo dejala."Ne sis, ona je normalno dekle, samo je pa problem ker je vanjo zaljubljen tudi Luke (Nickov zelo dober prijatelj)." "Saj bo bratec. Use bo ok," sem rekla in ga še enkrat objela. "greva nazaj, še preden bodo kakšni problemi?" je rekel Nick in prikimala sem mu. Ponovno je položil desno roko čez moja ramena in odpravila sva se proti klubu.

Ko sva z Nickom prišla do kluba sva bila zelo presenečena. Nina je bila na odru napol gola, z steklenico nwm česa v roki in je pela "i want you to fuck me, fuck me, fuck me yeahh" Melodija mi je bila znana, ampak naslova pesmi se nisem spomnila. Nick je odšel do Nine in ob poskrbel za njo. Glavo sem obrnila proti drugemu delu kluba in zagledala Sarah, ki je plesala z dvema fantoma in enega od njuj držala za rit. Odšla sem do nje in jo odvlekla do avta, kamor sem jo tudi zaprla. Ko sem hodila nazaj do kluba sem za sabo zaslišala krike "Pa daj no Ela, pripeli mi Luka in Primyja nazaj da mi pomagata naredit sendvič. Elaaaa, daj noooo" je vpila Sarah, a sem jo preslišala. Ko sem prišla nazaj v klub sem že takoj zagledala Jacka in Diane, ki sta se skoraj posilila sredi kluba. Odšla sem do njuj in ju vprašala kaj delata. Jack je počasi obrnil glavo proti meni in rekel "Ela, kaj ne vidiš da se pogovarjava? Lahko odideš ker sva sredi pogovora?" natop pa se je ponovno posveti Diane. Poklicala sem Nicka, ki mi je pomagal spraviti Jacka in Diane v avto, še preden bi se posilila.

*v avtu*
"ajoj, kaj bi ti delou Diane," je pijan rekel Jack in Diane se je sramežljivo nasmehnila z drugega konca avta. Nina se je kar naenkrat začela na ves glas smejati in vsi smo jo pogledali z wtf pogledom in potem tudi mi popadali v smeh. "C'mon Nina, kaj je pa zdaj tako smešno," jo je vprašala Sarah. "Spomnila sem se, ko je Ela gledala sliko svoje simpatije in je rekla da bo doživela orgazem, ker je tako lep," je rekla Nina in vsi so se ponovno zasmejali, razen jaz in Nick ne. Še celo pot so se vsi pijano smejali, ko je Nick čisto zamišljen vozil avto, jaz pa sem poskusila zaspati, a mi na žalost ni uspelo. Ko smo prišli domov, je Jack takoj napadel Diane in jo hotel odvleči v njegovo sobo, a mu je Dani, ki je bila na srečo doma, to preprečila. Hvaležno sem se ji nasmehnila in ona mi je vrnila spodbuden nasmeh. Odvlekla sem Diane in Sarah v mojo sobo, Nino pa v sobo za goste. Dani pa je odpeljala Jacka v njegovo sobo. Ko smo vse spravili spat, smo jaz, Dani in Nick v miru pili čaj v kuhinji. "In kako je bilo na zabavi?" naju je kar naenkrat vprašala Dani. "Ne veva, ker naju ni bilo tam. Medva sva bila na sprehodu." ji je mirno odgovoril Nick. " aaaaaaa tako torej. No Ela, ti je končno povedal, da je zaljubljen?" me je vprašala Dani. "Ti si to vedela?? Koliko časa ti to že veš??" sem vsa šokirana, hitro spraševala Dani. "Jaz vse vem Ela," je z nasmehom dejala, ko smo kar na enkrat zaslišali vzdihovanje, ki je prihajalo iz zgornjega nadstropja. Spogledali smo se in hitro stekli v zgornje nadstropje, kjer smo zagledali prizor, katerega nismo pričakovali.
12. julij 2013
u90139
u90139
next
12. julij 2013
u141220
u141220
https://www.igre123.com/forum/tema/irreststible-one-direction-ff/57286/1 oprosti, ker oglašujem, pred kratkim sem začela pisat to zgodbico in bi bla ful vesela, če bi katera pogledala
12. julij 2013
neeeeeext
12. julij 2013
neext
12. julij 2013
neeeeext
12. julij 2013
u131120
u131120
to je popouno, omojbog *o*
Next. c:
12. julij 2013
neeeeeeeext <3
*nova bralka*
12. julij 2013
u122991
u122991
Neeeeeeeeeeeeext *.*
12. julij 2013
~Sheila~
„Kakšen srček si,“ me je prebudilo nadležno hihitanje. Počasi sem odprla oči in tiho zazehala. Obrnila sem se proti soujetniku in se namrščila. Tista osladna črnolaska je spet tu. Ne samo, da mi gre neznansko na živce, ampak se mi tudi vedno bolj dozdeva, da je tu še nekaj drugega. Čeprav ga včasih niti malo ne prenašam je nekaj posebnega. Vendar sedaj je tu ona. In nekako me vse skupaj tako vznemirja, da me v srcu malce stiska. „Dolgo sem čakal, zaspanka.“ Sem nato zaslišala znan glas in se obrnila proti vratom. Oh, čas za obiske. Seveda. „Živjo, Daniel.“ Sem ga pozdravila in si na usta nadela narejen nasmešek. „Upam, da so ti všeč,“ mi je rekel in izza hrbta povlekel šopek barvnih rož. „Hvala, lepe so.“ Pretvarjala sem se kot, da jih občudujem. „Me veseli, da so ti všeč. No, si že izvedela kdaj lahko odideš domov?“ Je vprašal in prisedel. „Če bom tako napredovala, lahko že čez kakšen dan. Tako ali tako ni nič resnega,“ sem mu rekla in rože odložila na omarico zraven bolniške postelje. „Super. Kaj meniš, bi si lahko takrat vzela nekaj prostega časa za večerjo z mano?“ Je vprašal in malo bi manjkalo, da bi se mi zaletelo. „Ne vem, Daniel. Veliko dela bom imela. Bom videla kako se bo izšlo,“ sem se poskušala izmakniti. „Mislim, da se še ne poznata,“ me je rešil moj soujetnik. Črnolaska se je obrnila proti Danielu in mu podala roko. „Maya,“ je rekla in se privlačno nasmehnila. „Daniel. Me veseli.“ Stisnil je njeno roko. „Takoj bom nazaj, samo na wc skočim,“ se je opravičil cimer in odšel k vratom. Danile in Maya sta bila očitno tako zatopljena v pogovor, da nista opazila kretenj, s katerimi mi je pokazal naj pridem za njim. „Tudi jaz moram na wc.“ Vstala sem in odšla iz sobe. Znašla sem se pred stranišči in zbegano gledala okoli. Le kje je? „Pst,“ je šepnil in mi nakazal naj stopim v moško stranišče. „Si zmešan? Ne grem tja notri,“ sem protestirala in prekrižala roke. „Nimava veliko časa,“ je vztrajal in me potegnil noter. „In kaj če kdo pride? To ni dobra ideja.“ „Ne skrbi. Tukaj naju ne bo videl,“ je odgovoril in naju zaklenil v enega od stranišč. „Nor si. Spusti me ven. Tukaj je leglo vseh bakterij. Še tedne ne bom prilezla iz bolnišnice, če bom tu,“ sem govorila medtem, ko sem se trudila odpreti vrata stranišča, v katerem sva bila zaklenjena. „Sheila, umiri se. Za tvoje dobro je. Imam idejo,“ je rekel in me prijel tako, da sva si gledala v oči. Mogoče se ne zaveda, vendar mi njegova bližina škodi. Nočem tega. Sheila Laine ne rabi ljubezni. „Vem, da ne preneseš Daniela, prav tako jaz ne Maye. Dokončno se naju lahko znebiva samo na en način,“ je rekel in mi namenil vprašujoč pogled. „Kako?“ Sem vprašala in se ponovno izgubila v njegovem pogledu. Nisem se morala odmakniti od njegovih sinje modrih oči, ki so me čedalje bolj omamljale. „Pretvarjajva se, da sva par,“ je predlagal in zastal mi je dih. „Si pri sebi? Ne preneseva se, Niall. Poleg tega nič ne vem o tebi in ti ne o meni. To ne bo vžgalo,“ sem odkimavala in skušala prekriti edini razlog, ki je bil dovolj tehten, da to ni dobra ideja. Nočem ga še bolj vzljubiti. Ne smem dopustiti, da me karkoli potre. Moram ostati močna in zbrana, da bom lahko hodila naprej skozi življenje brez padcev. „Prosim te, Sheila. Vse bom naredil. Ne prenesem Maye. In to je edini način, da jo za vedno odstranim iz svojega življenja.“ „Ne. Ne morem. Slaven si,“ sem se branila in odkimavala z glavo. „Nihče ne bo izvedel. Prisežem pri sebi.“ „Ne moreva kar priti nazaj tja in se pretvarjati, da sva postala par na stranišču.“ „Rekla bova, da sva postala par danes zjutraj po zajtrku,“ je predlagal. „To ne bo šlo. V sobi se nisva obnašala kot dva zaljubljenca tako, da verjetno ne bo vžgalo,“ sem razložila in ponovno odkimala. „Prosim te, Sheila. Veliko bi mi pomenilo. Samo za roke bi se držala,“ je rekel in me prijel za roke. „Prav. Ampak samo toliko časa, dokler ne pridem iz bolnice. In samo takrat, ko sta onadva zraven,“ sem zavzdihnila in se obrnila proti vratom, ker ne bi prenesla še enega njegovega dotika. „Zmenjeno,“ je rekel in me prijel za roko. „To bova naredila pred sobo,“ sem rekla in se izmaknila njegovemu toplemu prijemu. „Okej,“ je zamrmral in stopal za mano. „Se lahko usedem zraven tebe, ko bova notri? Tako, da bo bolj prepričljivo,“ je vprašal, ko sva stala pred najino bolniško sobo. „Ne vem, če je to pametno.“ Odkimala sem, on pa me je stisnil za roko. „Super. Saj samo za toliko časa, dokler ne odideta. Čas obiskov bo kmalu mimo.“ Se je nasmehnil in vstopila sva v sobo, kjer sta naju že pričakovala Daniel in Maya. Kar čutila sem njuna osupla pogleda na najini sklenjeni roki. „Vidva sta... Par?“ Je šokirano izdavila Maya in pogledala Nialla. „Ja, od zjutraj. Tako zelo jo ljubim. Sploh ne bi verjela, kako izjemna je.“ Je rekel Niall in me stisnil k sebi. Predaleč gre. Tega se nisva zmenila. Njegove besede in dotiki me ubijajo. „Čestitam,“ je nerodno situacijo prekinil Daniel in tako prekril svojo ogorčenost. Maya je sedla na stol zraven nje, da ne bi doživela kakšne krajše kapi. Priznam, zelo mi je bilo všeč, ko sem bila v njegovem objemu, vendar to bilo prav. Ne smem se zaljubiti. Sedaj ni pravi čas. Osredotočena moram ostati na delo in na družino, ki mi je še preostala. „Hvala. Ko prideva iz bolnišnice bova odšla na krajši izlet na Irsko.“ Kaj za vraga je na Irskem? Spet preveč govoriči. „Mislim, da bom počasi odšel. Veliko dela imam. Upam, da se kmalu pozdraviš Sheila. Se vidimo,“ je rekel Daniel in se počasi pobral s sobe. „No, tudi jaz bom odšla. Saj nočemo motiti zaljubljenih parov, kajne?“ Se je lažno zasmejala Maya in se odpravila proti vratom. „Adijo,“ je rekla, nato pa končno izginila. „Mislim, da je šlo kar dobro,“ se je nasmehnil Niall. „Ja,“ sem pritdila in se skušala izmotati iz njegovega objema. „Oh, oprosti,“ je rekel in se usedel na njegovo posteljo. „Že v redu.“ Ulegla sem se na posteljo in se pretvarjala, da spim. Kam si zabredla, Sheila.
12. julij 2013
u122991
u122991
Neeeeeeeeeeeeeeext!
12. julij 2013
u137196
u137196
~Ela

Jack in Diane. Skupaj. V postelji. Te besede so mi odmevale v glavi, preden sem videla samo še temo.

"Ali je vredu," sem zaslišala, ko sem se začela prebujati. "Seveda, samo šok je doživela," je rekel nek moški glas preden sem začutila nekaj mokrega na mojem čelu. Hitro sem odprla oči in zagledala Nicka in Jacka. Priprla sem oči in stegnila roko, ki je udarila Jacka po licu. "Kako si drzneš spati z mojo prijateljico?!" sem zavpila Jacku. "Bila sva pijana," je z mirnim glasom odvrnil Jack. "Seveda, pijana sta bila. Izmisli si boljši izgovor Jack, ker sem tega izgovora že naveličana." "Sama je prišla k meni in me 'napadla'. Prisežem, da nisem jaz začel," je kot vedno rekel Jack. "Bom raje tiho, da ne bom izrekla preveč kletvic," sem rekla in se obrnila tako, da sem Jacku kazala hrbet. Slišala sem zavzdih in nato dolge korake, ki so pripadali Jacku in nato še Nicku.
Nekaj časa sem razmišljala, ali mi je Jack govoril resnico ali ne, nato pa me je ta misel tako utrudila, da sem zaspala nazaj. Ko sem se prebudila, je bila v hiši popolna tišina in zato sem predvidevala, da so se vsi odpravili na večerjo. Lepo počasi sem vstala, nato pa se odpravila nadstropje višje v svojo sobo, da sem se stuširala. Preden sem prišla do svoje sobe, sem slišala iz Jackove sobe ženski glas, ki mi je bil zelo znan. Mislila sem odpreti vrata in pogledati kdo je noter, a sem si kmalu premislila, ker je oseba, ki je bila notri, omenjala Jacka. Uho sem prislonila na vrata in prisluškovala. Ja, vem da to ni lepo, ampak tu se gre za mojega brata. Vse kar sem slišala, je bilo " Napila sem ga, da se ga potem lahko spravila v posteljo. Itak bo Ela vrjela meni ne pa njemu, sam sem njena bff." Takrat se mi je porušil del sveta. Moja najboljša prijateljica, je spala z mojim bratom in ko mi je on govoril resnico, ga nisem poslušala. Začutila sem solze, ki so mi tekle po licu, zato sem hitro odšla pod tuš, da sem si zbistrila misli. Nikoli si nisem mislila, da je Diane tega zmožna. Odločila sem se, da se pogovorim z Jackom in se mu opravičim.
Ko se prenehala s tuširanjem, sem se ovila v brisačo in odšla v sobo. Iz omare sem vzela spodnjice ter majco, ki mi je segala do polovice stegen. Vlegla sem se v posteljo in začela gledati slike na telefonu. Izbrisala sem vse slike na katerih je bila Diane in nato zaspala.
-Sanjala sem, da sem bila v nekem temnem prostoru, kjer ni bilo nobene luči. Ravno ko sem mislila, da bom znorela, je neko odprl vrata. Osebe nisem poznala, ampak sem po postavi predvidevala, da je moškega spola. Hotela sem se mu zahvaliti, ampak ko sem prišla do njega, je imel tako lep obraz, da sem padla skupaj in nato sem se zbudila iz sanj. Oseba iz sanj mi je bila zelo znana a se imena nisem spomnila. Ker je bila ura 3 zjutraj, sem zaspala nazaj.
12. julij 2013
u131120
u131120
joj kok popounoooooo:3
12. julij 2013
u131120
u131120
Next. ups. x'd
12. julij 2013
neeeeeeeeeeext
13. julij 2013
u90139
u90139
next
13. julij 2013
next
13. julij 2013
neexxttt <33
13. julij 2013
u126497
u126497
neeeeeeeeeeeeeeext<3
13. julij 2013
neext <3
13. julij 2013
nexttttttttttttttttt
13. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nova bralka
13. julij 2013
Next
+ nova bralka
13. julij 2013
u137196
u137196
~Ela

*zjutraj*

Sonce je prijetno sijalo skozi okno in me grelo v obraz. Ker zaradi njega (sonca) nisem mogla zaspati nazaj, sem se pretegnila in vstala. Na telefonu sem želela pogledati koliko je ura a sem opazila, da sem dobila sporočilo. Bilo je od Diane. *Jutrooo Ela. Oprosti, ampak nisem mogla ostati pri tebi, ker me je klicala mami in sem odšla domov. Se vidiva * S tem sporočilom mi je pokvarila jutroin zato sem hitro odložila telefon nazaj na prejšno mesto. Spomnila sem se, da sem pozabila pogledati koliko je ura, zato sem telefon ponovno vzela nazaj v roke. Ura je bila 7:00. Nisem mogla zaspat nazaj, zato sem odšla v kopalnico in opravila jutranjo rutino. Ko sem prišla iz kopalnice, sem odšla v sobo in se oblekla v pajkice ter daljšo majco s kratkimi rokavi. Potem sem se odpravila v kuhinjo na zajtrk. Ko sem prišla v kuhinjo, me je tam pričakalo presenečenje. V kuhinji je bil Jack, oblečen samo v boxarce. Na mojo srečo je bil obrnjen s hrbtom proti meni in me zato ni videl. Nisem vedela kaj naj naredim, ali naj se obrnem in grem, ali se pogovorim z njim. Ker je probleme bolje reševati sproti, sem izbrala drugo odločitev. Odšla sem do njega in ga objela okoli pasu. Hitro se je obrnil, saj sem ga ustrašila,a je videl da sem bila samo jaz in mi zato vrnil objem. " Jack, oprosti zaradi tistega včeraj. Oprosti, ker ti nisem vrjela tistega kar si mi rekel. Prav si imel, Diane je kriva. Oprosti." sem govorila Jacku v ramo in začutila solze v očeh. "Shhh Ela, je že uredu. Razumem te, zakaj mi nisi vrjela. Če bi bil jaz na tvojem mestu, bi odreagiral popolnoma enako." me je miril Jack. Še močneje sem ga stisnila, ampak se je kmalu začel oglašati. " Khm Ela.. Me lahko zdaj prosim spustiš, dušiš me," je z nasmehom rekel Jack. " Ohh oprosti Jack, " sem odvrnila in ga izpustila. Nasmehnila sem se mu, ter odšla do hladilnika. Iz njega sem vzela mleko ter marmelado. Pripravila sem si zajtrk in z Jackom sva ga skupaj lepo pojedla."Ei Jack.." sem rekla in ga dregnila, ker je bral novice. "Mhm?" je zdolgočaseno odvrnil in se obrnil proti meni. "Ali veš kje je Dani?" "Mislim, da je prespala pri njenem fantu," je rekel in se ponovno posvetil novicam. "Kdo pravzaprav je njen fant? Nikoli ni omenila njegovega imena ali pa ga nam predstavila," sem rekla in vzela v roke moj telefon. " Veš, da tut jst ne vem kdo je. Uprašej jo kdaj pa ti bo mogoče povedala," je z igrivim nasmeškom rekel Jack. "Oki, ji bom poslala sms," sem rekla in začela z pisanjem sporočila. Ko sem pritisnila pošlji, je v sobo vstopila Dani. "Hey sis." sem veselo rekla, ko ji je zapiskal telefon. Ravno je segla v torbico, da bi pogledala od koga je sporočilo, ko sem ji rekla, da sem ji ga poslala jst. " Ohhh," je rekla ko ga je prebrala. "Vam povem pri večerji." je malo v zadregi rekla in odšla v svojo sobo. Odskakljala sem v kuhinjo po kozarec vode, ko sem zaslišala kako je nekaj zaropotalo. Hitro sem odložila kozarec in odšla pogledat kaj je narobe, ko sem zagledala Nicka, ki je sedel na sedežni, se držal za nogo in preklinjal. "Dobro jutro Nick," sem rekla in mu uničila frizuro. "Ko bi blo res dobro.." je jezno odvrnil in malo drugače kot jaz prej, odskakljal v kuhinjo. " Ei fanta, jst grem na sprahod. Vama sproti prinesem še kaj iz trgovine?" sem med obuvanjem zavpila. " Jajca prosim! " je zavpil Nick nazaj. "Saj jih maš," sem šaljivo rekla in stopila na svež zrak. "Ha ha, kako smešno sis," je skozi okno zavpil Nick. Nasmehnila sem se mu in odšla proti trgovini.
13. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg