neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext! a bi te lahk sam prosila če bi dajala narekovaje? k se ne ve lihk kj dobr kva je kdo reku in kva ne.
29. oktober 2013
ja seveda lahk..samo zaj nisem mela glih časa da bi jih pisala...zaj pa jih bom dalje <333
29. oktober 2013
neeeext
30. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
30. oktober 2013
Neeext!
30. oktober 2013
u144633
u144633
HEEJLAA
BERTEE PROOSIM!!<333
NE PIŠEEM JAZ AMPAK TIMI IN ZGODBICA JE POPOLNA<3333333333333
http://www.igre123.com/forum/tema/last-swim-of-the-summer/62409/
30. oktober 2013
next
30. oktober 2013
Hejlaa girls!<3 Torej jaz se opravičujem ker tako dolgo da ni bilo nexta ampak sedaj je tukaj en zeeloo dolg
In imam še eno prošnjo preberte prosim zgodbico od katere link vam bom prilepla spodaj. tudi sama jo berem in je res popolna. Piše pa jo Timi.<3

okej da nebom naklada gremo kar na next and hope you like it

-ANASTASIA-

Slišala sem pogvor Cherie in Louisa. In nisem mogla dovoliti da bi se spet zapletla z njim. Vem da je to bilo zelo nesramno od mene ampak to sem morala storiti. Odprla sem v vrata in Cherie potegnila v njeno sobo v kateri sem trenutno bila. » kaj pa je tebi« me je vprašala jezno. » oprosti ampak ne morem dovoliti da se zapleteš z njim, punco ima in samo prizadel bi te. Poleg tega pa si sedaj bila na zmenku z Alexom« sem rekla. Sesedla se je na tla. » prav imaš« je rekla in začela jokati. » pomiri se prosim, ni vreden da jočeš za njim« sem rekla. » prav imaš, ampak sedaj grem spati« je rekla. Ura je bila sicer komaj sedem zvečer ampak ok. Prikimala sem in z njo počakala dokler ni zaspala. Ko je zaspala sem ji na nočno omarico nastavila čaj, da ga bo popila ko se zbudi. Čaj jo je vedno pomirjal. Ko sem ji nastavila čaj sem se odpravila iz sobe. Ko sem prišla na hodnik sem tam zagledala objokanega Louisa. » oprosti Louis, ampak to sem morala storiti punco imaš in samo prizadel bi jo, in sploh si ne moreš zamisliti kaj je Cherie prestajala ta čas, dajala vtis da ji je vseeno za vse ampak vem da ji ni« sem rekla. Naenkrat me je objel in začel jokati še močneje. » oprosti Lou« sem rekla in tudi meni so po obrazu začele polzeti solze. » ne saj te razumem« je rekel in se odmaknil od mene. Obrisal si je solze in se mi nasmehnil. » Anastasy mislim da se bi s Harryjem morala pogovoriti« je rekel. » ne z njim nočem govoriti« sem rekla. »Anastsy razumem te ampak Harryju je zelo težko« je rekel.« njemu je kar naenkrat težko kako pa misli da je bilo meni prej?« sem rekla in odšla v svojo sobo. Začutila sem solze v očeh. Vrgla sem se na posteljo in začela jokat. Ko sem se ćez nekaj časa pomirila je bila zunaj že trda tema. Odločila sem se na da grem na sprehod. Preoblekla sem se odšla. Ko sem prišla na hodnik pa sem zagledala Harryja in neko blondinko kako se strastno poljubljata. Spet sem začutila solze v očeh. Pa kaj mi je? Saj ni moj fant. Hitro sem stekla iz hotela na plažo. Za sabo sem slišala Harryjeve klice ampak se nisem ozirala. Ko sem prišla do plaže sem se zadihano ustavila in se sesedla na tla. Spet sem začela jokati.«Anastasia« sem zaslišala globok glas za sabo. Harry. Hitro sem vstala in začela hoditi. » Anastasy počakaj« je rekel in me prijel za roko in me obrnil k sebi. » kaj bi rad Harry?« sem ga vprašala. » za začetek bi bilo dovolj to da mi razložiš zakaj se tako obnašaš do mene« je rekel in me pogledal v oči. » kako pa se naj obnašam Harry? Si pričakoval da ti bom pritekla v objem po vsem tem kar si mi storil?« sem jezno zavpila.« Ne nisem pričakoval tega ampak zakaj te je pa to ko si me videla z drugo tako prizadelo?« je še on zavpil.« nevem Harry prav? Nevem. Sedaj pa me pusti pri miru« sem rekla in odšla naprej po plaži. Prišla sem do nekega kluba in pred njim zagledala Kevina. Pomahal mi in pomahala sem mu nazaj. Prišel je do mene in me povabil v klub. Šla sem z njim. Pila sva, plesala in se zabavala………………………
Naslednje jutro sem se zbudila v postelji s Kevinom in bila sem samo v spodnjem perilu. Bila sva v neki hiši predvidevam. Hitro sem vstala, poiskala oblačila in se oblekla. Hitro sem še vzela moj telefon in stekla iz te hiše. » o moj bog« sem šepnila. Upam da nisem spala z njim. Ampak će bi se verjetno nebi zbudila v spodnejm perilu. Ali? Opazila sem da je hiša stoji zraven kluba. Hitro sem hodila po plaži nazaj do hotela. Ko sem končno prišla sem opazila da v bistvu ni več jutro ampak že dve popoldne. Hitro sem stekla v sobo. » kje za vraga si bila?« me je takoj ko sem prišla v MOJO sobo nadrl Harry. Opazila sem da so v moji sobi vsi iz One Direction Cherie pa je jokala na postelji. » kje si bila?« je name spet zavpil Harry. In ali sem res videla solze v njegovih očeh? » pa kaj vam je? Zakaj ste vsi tako zaskrebljeni in zakaj ona joče? » sem vrašala. Včeraj ko se je zbudila okoli dvanajstih te ni bilo v tvoji sobi in jo je začelo skrbeti. Prišla je do nas in šli smo te iskat ampak te nismo našli. Odločili smo se da bomo počakali do jutra in če se ne vrneš pokličemo policijo ampak so nam rekli da moraš biti pogrešana 48 ur da začnejo z iskanje« je razložil Liam. » nevem zakaj takoj zaženete paniko« sem rekla in zavila z očmi. » kje si bila« je sedaj Harryjevo vprašanje ponovila Cherie. » šla sem na sprehod« sem odgovorila in skomignila z rameni. » sprehod? Temu ti praviš sprehod? Da te celo noč in pol dneva ni? Povej kje za vraga si bila?« je jezno zavpil Harry. » pa dobro kaj je tebi Harry?? Ničesar mi ni treba tebi razlagat« sem jezno zavpila nazaj. » a ne? kot kakšno budalo sem te iskal celo noč. In to res mislim celo noč in dan. Malo pred tabo sem prišel sem. Mislim da si vsaj to zaslužim da zvem kje si bila!!!« je zavpil. A me je res iskal ves ta čas? In zakaj? » prav ti bom povedala kje sem bila. Šla sem na sprehod po plaži, prišla sem do nekega kluba pred njim pa je bil Kevin ki me je povabil noter in pol sem se zgleda napila ali nevem kaj in potem sem se zjutraj zbudila..« sem rekla ampak nisem mogla končati stavka saj me je prekinil Harry. Seveda Harry kdo pa drug. » zbudila si se kje?« je sedaj res jezno zavpil. » nevem v neki hiši v postelji poleg Kevina« sem rekla. Harry je prebledel. Videla sem da so v njegovih očeh nabrale solze. » Harry ni bilo…« sem začela a me je prekinil s tem da je odšel ven iz mooje sobe. Sesedla sem se na tla in začela jokati. Zakaj mi to dela? Zakaj se dela da mu je mar zame?

-HARRY-
Nemorem verjeti kar mi je ravnokar povedala. Ampak nevem ali je spala z njim. Ampak če je spala z njim je bila pijana in če sta res imela spolni odnos ga bom ubil. Ubil ga bom ker nemoreš spati z punco ki ni pri sebi. Začutil sem solze v očeh, zato sem raje odšel ven iz njene sobe. Ne morem verjeti da jočem. Hitro sem odšel v svojo sobo. Obrisal sem si solze in se vlegel na posteljo. Razmišljal sem o vseh trenutkih ki sva jih prežilvela skupaj v tistem taboru. Naenkrat sem zaslišal trkanje po vratih. » Harry odpri prosim. Ni bilo tako kot misliš« sem zaslišal Anastasio. Odprl sem ji vrata. Bila je cela objokana. Takoj mi je skočila v objem, in seveda sem ji objem vrnil.
next?
31. oktober 2013
nemorem verjeti da sem pozabila prilepiti link torej tukaj je:
http://www.igre123.com/forum/tema/last-swim-of-the-summer/62409/
31. oktober 2013
next
31. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeext!
01. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
01. november 2013
neeeeeeeext)
01. november 2013
next
01. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
01. november 2013
-Cherie-
Zaj pa res ne vem kaj se dogaja.Nje ni celo noč doma mene pa tolažijo ''sosesdje''.
Počutla sem se tak kot najbolj nora oseba na svetu..Ko sem poklicala fante da Anasty ni prišla domo,sta najprej prišla Harry pa Louis.Harry je paničaro,jaz pa sem jokala na postelji ker sem mela tote drame že čez glavo,pa še Anasty sem ful pogrešala..
Louis se je vrgel na posteljo zdraven mene in začel:
Cherie,pa saj bo prišla nazaj.Veš,da te ne bi kar tak pustla samo..Vglavnem hotu me je tolažit...Jaz pa nisem vedla če bi ga poslušala al bi se drla na njega al kaj bi.Strmela sem skozi oko in delnoma poslušala njegove besede.Topla roka je segla proti moji roki in jo ljubeznivo prijela.Tedaj je na vrata prišel slonet Harry:tvoja najboljša prijatlca je pogrešana ti pa maš čas za romantiko.Jezen se je obrnil in šel do dnevne sobe.Jaz pa sem vsata in rekla: Glej,jaz nimam časa za romantiko ok? Če mene ne bi blo še zaj ne bi vedel nič za Anasty in bodi hvaležen ker drugače veš kje so vrata.Takrat je Louis prišel iz sobe in mi nežno rekel anj se pomirim.Njegova roka me je nežno pobožala.Tedaj pa nisem več zdržala: pa kaj se me morš dotikat? Maš punco in se ne meči za mano.Samo še slabše bo tak da me prosim pusti pri miru...Louis je roko odmaknil in hotel odgovoritit na mojo pripombo vendar so ga ostali fantje prehiteli.Celo noč smo sedeli v tišini tak kot da je zmankalo elektrike in pol se je naša Anasty končno vrnila..In potem objemi in tako da dalje.Ampak nečesa pa res ne razumem.Pa kaj se ma metat po meni? Ma punco in joj.Fantje so naju povabili na sprehod po mestu.In seveda nisma mogle odklonit.Sprehajali smo se in klepetali.Louisov pogled je vedno bolj lezel proti meni.Počutila sem se res čudno.Po eni uri sprehajanja smo šli nazaj v hotel.Nekaj časa sva še šle k njim in smo se še malo družli.Vendar brez Louisa.Ko smo prišli domov je šel v sobo in se zakleno in ni niti za trenituk prišel ven.Ampak v dnevni sobi je pozabil svoj telefon.Med druženjem je večkrat zazvonil.Vendar se za to nismo uzirali.Potem pa mi je res prekipelo.Pogledala sem na njegov telefon.15 neodgovorjenih klicev od koga drugega kot Eleanor.Vzela sem telefon in ga dala Harry-ju ,ki ga je nesel k Lousu.Vendar se je mogel za vhod v sobo res potruditi.Dal mu je telefon in ko je že bil na poti ven je Louis rekel:Harry,kaj misliš da bi mogel jaz z Eleanor prekinit zvezo?
01. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
01. november 2013
neeext
02. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxt!
02. november 2013
neeext
02. november 2013
u147737
u147737
neeeeeeeeeeext!!!!!!! popouno♥♥
02. november 2013
u154690
u154690
Neeext
02. november 2013
-Louis-
Pa kaj je zaj z mano??To je vprašanje stoletja.Ej tak kot da mi je čist glavo zmešala kar mi tudi je.To vprašanje pa je bla samo pika na i.Ker Harry vrjetno tega ni pričakoval.Obstal je kot prilepljen v tla in strmel skozi vrata.
Harry prosim povej mi.Veš da ne vem kaj bi in ti si moj najbolši kolega.Prosim povej mi kaj misliš.Prosim te res,pomagaj mi.
Harry se je počasi obrnil proti meni in stopil korak bližje postelji.Tiho je rekel:Louis pa saj veš,da je to tvoja odločitev.Jaz nimam nič pri tem...
Sam nisem vedel kaj bi.Ampak veš kaj Harry?Z Eleanor se mi zdi da sma bolj prijatelja v zvezi kot pa par.Mislim,da bi morala končati.
Harry je skomignil z rameni in počasi odšel iz sobe.Jaz pa sem pograbil telefon in poklical Elenor.Vedel sem da tole ne bo lahko..Telefon je zvonil jaz pa sem se tresel od strahu pred tem kaj bo rekla,kaj bojo rekli njeni starši,moji starši,CEL SVET..
Čez nekaj časa se je na drugi strani javila Eleanor.
Jaz:Hey Eleanor..
Eleanor:Hey Louis...
Jaz:Veš..Imaš čas ker bi se morala mi2 nujno pogovorit..
Eleanor čem že??
Jaz naju..
Elenor:Ja povej že al kaj??..
Jazaj veš,da sem z fanti na počitnicah.No,tu sem srečal svojo biušo punco.In mi je res čisto zmešala glavo..Veš mislim,da bi blo bolje da bi šla narazen.Oprosti samo zdaj ko jo vsak dan vidim sem samo zbudil ljubezen v meni do nje..In ja..Mislim,da je to najboljše za vse...In prosim te,da ne delaš kaosa iz tega..

Povedal sem ji vse kar sem ji mislil..In zgodilo se je kar sem pričakoval.Odložila je slušalko in zdaj pričakuje da jo bom klical,ji pošiljal sporočila in tako dalje.Ampak mislim da vem kaj morem naret.Šel sem v dnevno sobo kjer so se vsi zabavali in jaz sem vse to zamudil zaradi Eleanor.Vsi so strmeli vame jaz pa sem rekel:Jaz se opravičujem za zamudo ampak me zanima če še mate kje prostor za še eno osebo??
Vsi so planili v smeh,razen Cherie.Sedel sem k njim in skupaj smo se smejali še res celo noč.res je blo zakon.Ura je odbila nekaj čez polnoč in punci sta se poslovili.Mi pa smo en za drugim popadali v posteljo.Zgodaj zjutraj me je zbudilo zvonenje telefona.Kdo drug kot Eleanor.Joj tega sem se res že naveličal in svoj telefon bi najraje vrgel skozi okno.Ampak raje sem se oblekel in šel nekaj pojest.Nekaj minut za tem je v dnevno sobo prišel Liam.Dobro jutro je še rekel zaspano.
Ja res dobro jutro..Sem mu odgovoril.Seveda ni vedel zakaj se gre ampak saj je vseeno..
Za tistim so prišli še ostali fantje.Skupaj smo se smejali ene pol ure.Potem smo se odločli,da gremo malo v mesto.Prehodli smo res dosti trgovin.Kupli smo marsikaj.S Harry-jem sma kasneje zavila v trgovino z nakitom.Vidla sma ful lepe verižice z imeni in pogledla če majo imeni Cherie in Anastasia.Po nekaj minutnem iskanju imen sva našla kar sva iskala..Harry je vzel verižico za Anasty jaz pa za Cherie.Zdraven sma dobla še dve taki cute pinky škatlci...Kupla sma še dva ogromna šopka pinky vrtnic.Ko smo prispeli nazaj k hotelu smo odhiteli do našega stanovanja.Hitro smo vzeli šopka vrtnic in škatlici na katerih je pisalo za katero je.Vse skupaj smo nastalvli pred vrata in dodali bombonjero.Odločli smo se da gre Niall pozvonit in se pol skrit neki na hodnik.Vse je šlo po načrtu.Anasty je odprla vrata in vse kar smo slišali je bilo glasno navdušeno kričanje.Vse skupaj je šlo tako kot je blo mišljeno.Yay!
Čez 2 minut sta punci že sloneli na naših vratih za njima pa še Niall.
Cel dan smo preživeli skupaj in se zabavali.Blo je res the best!!
02. november 2013
u144633
u144633
NEEEXT!!!
02. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
02. november 2013
u154690
u154690
Neeeeext in prej enkrat sta vprasali ce bi posvečali nexte....lahko bi za mene enega
02. november 2013
okay..bo iva enga za tebe napisala..
02. november 2013
u154690
u154690
Hwala ♥
02. november 2013
ni zakaj <3
02. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
02. november 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani