u84763
u84763
No tako.. Tole je moja četrta zgodbica. Dve pišem sama(tale je tretja) in eno s prijateljicami.(Ja več nas je). No kot ste že lahko opazili bo ta zgodbica vključevala slavno Britansko-Irsko boyband skupino omenjeno v naslovu. Res,da je takih zgodbic že na tisoče in ta bo tisočprva. Nebom nakladala kako je zgodbica nastala,samo povem vam še nekaj pravil:
1. Prosim vas,da ne oglašujete na tej zgodbici,ker mi gre to resnično na živce
2. Bila bi zelo vesela,če bi odgovarjale na vprašanja,ker me to res zelo razveseli in včasih mi da kateri od odgovorov kakšno zamisel za next
3. Če imaš karkoli proti fantom lahko spakiraš stvari in greš
4. Grde komentarje zadržte zase
No..Ehm povem vam tudi to,da bojo fantje nastopili bolj kasneje,zato vas prosim,da ne tečnarite in potrpite.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

#Anne Amelia Diamond#

Zdravoo! No verjetno se spodobi,da se najprej predstavim ne? Sem Anne Amelia Diamond. Stara sem 18 let. Živim v Texasu v nekem majhnem stanovanju. Ja Texas. Nikoli si nebi mislili kajne? Hodim v drugi letnik Srednje šole za ples.(SŠP). Nimam veliko prijateljev,saj me imajo vsi za nekaj drugega,ker sem pač drugačna. Za sošolce nisem navaden človek kot so oni,saj niso navajeni drugačnih ljudi,ki niso 'normalnega videza'. Mislim zakaj sploh obsojajo ljudi po izgledu? Vsi me kličejo po prvemu imenu-Anne. Čeprav je meni osebno drugo ime ljubše,saj je nekako bolj nenavadno in ne srečaš vsak dan dekleta po imenu Amelia ne? Imam tri sestre,ki se bodo predstavile same in pa mamo. Nosečo mamo. Med same punce bo prišel prvi fant. Prvi fant? Ja prvi. O tem nerada govorim,saj so 'moje sestre' pravzaprav pol-sestre. Res je,da imamo isto mamo,vendar nimamo istega očeta. O tem nerada govorim,ker nekateri pravijo,da je moja mama ku*ba,čeprav po moje sploh nevedo kaj ta beseda pomeni. Moj oče -Richard- je vodja nekega podjetja. Vas zanima zakaj je zapustil mojo mamo? No naj vam povem,da tega še sama točno ne vem. Oče se je preselil nekam v Evropo in izgubila sem stike z njim. No saj je vseeno kje je zdaj moj oče.

Back to reality:

Sedela sem v sobi,ki si jo delim s svojo mlajšo sestro Jude. Brala sem knjigo in..No saj ne govorim resnice. Nisem brala knjige. Bila sem zatopljena v svoj svet in sploh nisem opazila Jude,ki je stopila v sobo in začela nekaj pripovedovati. Sploh se nisem zmenila zanjo,dokler vame ni priletel vzglavnik. Zavpila sem in pogledala proti njej. ''Prav ti je,kaj pa ne poslušaš'' je rekla in se zasmejala. Nasmehnila sem se ji nazaj in ji rekla naj pove še enkrat. ''No ja hmm..Veš Ann danes sem spoznala enega ful hot tipčka'' Ja pove mi vse. Čeprav nisem najstarejša mi vseeno vse zaupa. Ko ga je podrobno opisala sem ga prepoznala. Rjavi lasi postriženi na bivšo Bieber čupco in čokoladno rjave oči. Bil je moj bivši. Adam. Noben ni vedel zanj. Še Jude ne. Z menoj je hodil 2 tedna in ko me je hotel spraviti v posteljo sva končala. Obraz se mi je pomračil in stekla sem ven. Na dvorišče bloka v katerem sem živela. Po licu mi je spolzela solza. In nato še ena. Odšla sem v bližnji skejt park. Tam so imeli tudi skejte za posojo. Saj veste. Tako kot bi rekli Rent a bike ali Rent a car,tukaj rečemo Rent a skate. Sposodiš si ga lahko za cel dan,pa ti ga ni treba plačati. Samo vrniti ga moraš in ostati mora cel. Vzela sem svojega najljubšega,ki ga vedno hranijo le zame, in se pognala proti strmini. Skejtanje me pomirja. Vedno ko sem žalostna skejtam. To ve tudi Jude,saj je kmalu prišla za mano.

#Rochelle Diamond#

Hejla! Sem Rochelle. Rochelle Diamond. Vem predstavljam se kot Bond. James Bond. Ampak meni je to všeč. In ja vem,da imam podobno ime kot tiste čokoladne kroglice. Ferrero Roche ali karkoli pač že so. Stara sem 20 in med mojimi sestricami sem najstarejša. No med pol-sestricami. Hodim na Srednjo šolo za oblikovanje in modo.(SŠOM). Veliko fantov se obeša po meni,a me ne zanimajo pretirano. Še vedno čakam na pravega. Kot pravijo princa na belem konju. Samo kaj ko bi jaz rada princa v rumenem Lamborghiniju. Saj ne. Samo hecam se. No moja mama je bila z mojim očetom dokler ni...Ugh dokler ni umrl. Še vedno se nisem sprijaznila s tem in včasih krivim mamo,čeprav si je sam kriv. Ko sem bila majhna je zašel v droge in ko se je vračal domov je začel pretepati mene in mamo. Stara sem bila 2 leti. Verjetno je pretepal tudi Martine,eno izmed mojih pol-sester,čeprav je bila stara samo 1 leto. No potem je en dan vzel prevelik odmerek mamil in umrl je. Ker sem najstarejša,sem dolžna skrbeti tudi za mamo,ki je noseča. Zato imam službo v nekem Starbucksu.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
P.S: Nextala bom samo 1x na teden,ker je pač šola +zraven pišem še 3 zgodbice in ja..
17. september 2012
u73295
u73295
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext < 333333
17. september 2012
neeeeeeext
17. september 2012
neeeeeeeext
17. september 2012
neeeeeeeeext
17. september 2012
u97794
u97794
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
18. september 2012
neext
19. september 2012
u84763
u84763
#Martine Rose Diamond#

Ugh sovražim svoje ime! Mislim kdo še da dekletu ime Martine,ki ga lahko zamenjaš za Martin(Kar nekateri tudi počnejo) in ime po roži? Mislim Rose? Resno? Ugh ubila bom očeta,če že ni mrtev.! No sedaj vete zakaj se razburjam in trgam liste iz nekega zvezka. Ja oče je zbral imena. Martine Rose. To sem jaz. Samo zraven pripišite še priimek Diamond. Stara sem 19 let. Ko sem bila stara SAMO dva meseca me je oče zapustil in takrat se je mama zapletla z nekim moškim po imenu Richard. Ubistvu z Anninem očetom,s katerim je potem spočela Anne. Mislim okej. Zdaj vem zakaj jo nekateri kličejo ku*ba. Res je. Trenutno sem nesramna. Ampak nisem jaz kriva. Vsi govorijo,da sem to vzela po očetu in da sem neka upornica,samo zaradi družbe v katero se spravljam. Imam fanta Tonya,ki je naš sosed. Skupaj sva že približno 5 mesecev. Točno čez pol meseca imava obletnico. To je čez 15 dni,ne? Upam da mi matematika ne peša,ker bom drugače imela popravca. Hodim v Srednjo šolo za Glasbo,Radio,Film in Televizijo. Na kratko GRFT. Tam sem spoznala tudi Tonya,ki je starejši samo za eno leto. Za mano se obračajo večina samo njegovi prijatelji,jaz pa imam oči samo za enega. Tonya,da ne bo kdo mislil,da ga izkoriščam! Ah kje pa.

#Jude Dixie Diamond#

Lepo vas prosim,da se ne norčujete iz mojega srednjega imena! Meni je všeč,pa vam? No sem Jude Dixie Diamond. Stara sem 16 in sem nekako najmlajša v naši družini. Vse dokler se ne prikaže tista mala spaka iz maminega trebuha. Pa še fantek bo! Vsa ta leta smo bile same punce,zdaj bo pa kar naenkrat fantek. Hodim na Srednjo Ekonomsko in Trgovsko šolo. Sicer sem odšla na smer Ekonomskega tehnika. Vsi fantje na šoli se obračajo za menoj,pa čeprav so v četrtem ali prvem letniku. Včasih mi gre to zelo na živce,ker sem zelo rada v svoji fantovski družbi,potem pa pride neki random guy in se začne pogovarjati z nami. Mislim res čudno. Moj oče je bog ve kje. Mama pravi,da se je preselil nekam v Južno Ameriko,ali pa celo v Azijo. Kaj ti jaz vem. No kot ste že lahko izvedeli smo Anne,Rochelle,Martine in jaz sestre.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
next?
22. september 2012
u73295
u73295
neext
22. september 2012
neeeeext
22. september 2012
u107790
u107790
neeext...
22. september 2012
next
22. september 2012
u97794
u97794
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
22. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeext
23. september 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani