Žiujo. Kokr lohka vidte po mojmu profilu bom pisala o One Direction.
Poznam jih že od šova x-factor, kjer so bli na koncu 3.
zase lahka rečem da sem ena izmed največjih directioner u sloveniji, ker resnično vem skor use o njih, usega pač noben ne more vedit:3

Uredu, če že zele mislite, da bo tole neki waaa...bo spoznala 1D, bo bla z njimi bla bla bla in to. Ne ni res, directionerska domišljija je velik bogatejša kokr tele romantične bedarije:3
1. del pride že dans Hope you'll like it

Ka si misliš o 1D?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

12. marec 2012
u59711
u59711
neeeext
12. marec 2012
*le me waiting*
12. marec 2012
next
12. marec 2012
PART # 1
Žiujo. Ime mi je Maja in sem stara 16 let. Obiskujem gimnazijo Litija. Sem odlična učenka in navdušena directionerka. One Direction mi pomenijo zelo veliko. So razlog zakaj se zjutraj zbudim. Najprej pomislim na njih, šele nato na mami…ki mi je umrla pred letom dni. Grozna zgodba. To jutro, ko tole pišem, je 1. jutro ko moram v šolo po koncu novoletnih počitnic. Zdaj že vsi na moji šoli poznajo One Direction in jaz sedim tam kot da me je minilo do življenja. Na živce mi gre, ko njihova imena pišejo takole:
Niall, je po njihovo Nial ali pa NiellLouis je po njihovo Lewis ali LouiZayn pa je Zain ali Zeyn ali ZeinImeni Harry-a in Liam-a pa še kar pravilno pišejo.
Liam :Najhuje pa je, da One Direction izgovarjajo z I(dIrection) namesto originalno One dAJrection Grozno mi gre na živce. Mislijo da so največje directionerke, da vedo vse o njih, a še tega ne vedo da se Liam boji oz. ne mara žlic.
A TO JE DIRECTIONER? Zame ne. Oprostite.
Verjetno se sprašujete kako sem jih jaz opazila oz. spoznala.
Začelo se je leta 2010. Ja, že takrat. Surfala sem po YouTubu in našla posnetke od Live Show-ov na X-factorju. Pogledala sem si jih in bila čizto vzhičena. Pojejo kot angeli. Ne morem verjeti da je od tega že skoraj 2 leti. Na začetku, tam 2-3je posnetki so bili čisto vsi hudi in hot..ampak po nekaj video dnevnikih in showih je moje srce začelo biti hitreje ko je moje oko ugledalo Harry-a.Ne vem kaj me tako privlači, mogoče kodri…mogoče njegova perverznost, mogoče oči..mogoče to, da se vedno smeji? Mogoče pa..le on, sam.

Next?
12. marec 2012
Neeeeext.
12. marec 2012
next
12. marec 2012
next! next! dej kaj o zaynu!
12. marec 2012
u59711
u59711
neeeexšttt
12. marec 2012
PART #2

V šoli ni bilo nič drugače kot do sedaj. Pogovori o 1D, kok so hudi kok so ono kok so tisto…meni pa je še kar bedno, ker na tej novi šoli ni nobenega iz moje osnovne šole, ki bi ga poznala in mu/ji lahko zaupala in bi me razumel kaj v resnici čutim do One Direction. Ne, nisem obsedena z njimi. Do njih čutim neko pripadnost, zvesta sem jim. Tega tu na gimnaziji ne poznajo..oz. tiste WNB directionerke ne. Imam pa dve najboljši prijateljici…pomenita mi ogromno. Sta directionerki in me razumeta.
Ime jima je Anain Dijanato sem pa jaz;Skupaj smo preživele že ogromno..ampak naše poti so se ločile nekako ob odhodu na srednjo šolo. Sicer se še družimo, vendar samo ob vikendih…med tednom nekako ni časa.
Ko pridem domov vedno že iz navade prižgem moj prenosnik, grem v kuhinjo…pristavim vodo za čaj..ter se vržem na kavč pred televizijo.
Iz nekega neznanega razloga prižgem na Rai 1…in vidim..in vidim, in kar vidim me preseneti…ONE DIRECTION SO NA ITALIJANSKI TELEVIZIJI. Ne vem zakaj, ampak začnem se tresti..oblije me vročica. NE.MOREM.DIHAT. Z vso močjo ki jo lahko zberem globoko udihnem….vendar namesto izdiha globoko iz mojega grla prileti rezek krik: OOOOOO MOOOOOOOOOJ BOOOOOOOOOG HAAARRRRRRRRRY!
Moje debilsko buljenje v televizijo prekine nek smrad. Streznim se in: o moj bog! Ne no! Že ugotovim moj vir smradu, posodica v kateri se je grela voda(res ne vem kko se po slovensk reče, sam vem da pr nas džezva rečemo..drgač pa pojma nimam sori) ..in ja bila je prazna. Voda je izhlapela, ker nisem pravočasno ugasnila štedilnika. ONE DIRECTION WHY ARE YOU MAKING SUCH AN ASSHOLE OUT OF ME?! Z rokavico na roki se prijela za džezvo(sj vete) in jo počasi prenesla v umivalnik. Polila sem jo s hladno vodo…kar zacvrčalo je… Ko pa sem to uredila, so 1D že odšli iz odaje..jaz pa sem se prestavila iz kavča v dnevni sobi v udoben gugalnik pred računalnikom v moji sobi. Odprla sem internet ter v brskalnik vpisala..TUMBLR.

next?
12. marec 2012
HAHAHHA...next!
12. marec 2012
u59711
u59711
nnnnnnnnnneeeeeeexšt
12. marec 2012
next dej kj o zaynu al pa o nailu
13. marec 2012
#3
Oh tumblr, moj tumblr…To je svet, kjer se mi ni treba pretvarjati da sem nekaj kar nisem. Kjer sem lahko totalno obsedena z 1D pa me ne bo nihče obsojal. Ja, tudi jaz imam ONE DIRECTION blog na tumblrju Ubistvu mam kar dva.
Ne prvemu so slike od 1D na drugem pa objavljam dejstva o Harryu. Ja, spet Harry. Saj veste da je on tizti ki ma tizto eno stvar ki jo potrebujem, vendar ne vem katera stvar je ta stvar.
Pišem dejstva, shranjujem, objavljam slike…tako preživim večino popoldneva. Čudno se mi zdi, da očeta še kar ni doma, čeprav je ura že zdavnaj odbila 16. Ponavadi pride domov še pred tretjo uro. Samo upam da ni slučajno s kakšno novo punco. Odkar je moja mami umrla..je čuden. Verjetno potrebuje žensko družbo. OHHHH, sploh nočem pomisliti na to, da mi bo neka ženska visela nad glavo in govorila: Ne, Maja..ne smeš! Priti moreš ….. domov! Ne smeš it s temi ven! Ne! Dej maja pospravi…. OH! A si lahko predstavljate? Ahhh
Iz takšnega groznega razmišljanja se rešim samo z branjem ali poslušanjem muzike. AHA…ali s tumblanjem
Namesto da bi šla delat nalogo ali se učit se raje zaležim na kavču in spet in spet gledam videe z njihove turneje. Oh, 3 tedni…še 1…potem pa gredo u Ameriko): Se grem stavit da jih bo Amerika poslabšala! Ne vem, ne maram Amerike. Večina zvezd v Ameriki je vase zagledanih in butastih. Moje mnenje. V Veliki Britaniji je to drugače. Usi so naravni, na zemljo postavljeni ljudje. Upam da tega Amerika ne bo spremenila):
V veži zazvoni zvonec. »Kaj, a oči nima ključev sabo?« si mislim..in stečem po stopnicah in odklenem vrata. Nikoli si ne bi mislili koga sem zagledala.
Očeta in neko mlado dekle.
13. marec 2012
šee! next next next!
13. marec 2012
#4
Obstala sem kot vkopana. Gledala v tizto mlado žensko, ki jih ni kazala več kot 30…mogoče še teh ni dosegla. Gledala sem zdaj v očeta, zdaj v njo.
Oče je opazil da mi nekaj ne gre v račun in reče: » Ka je mala? Dej whooop v svojo sobo al pa nama neki malga aperativčka prpravi!« Pijan. Zelo pijan. Moj fotr je bil pijan. V najini hiši. Z neko blondinko. KAJ MI JE TEGA ŠE MANJKALO?! Hitro odvihram po stopnicah v svojo sobo, se vržem na posteljo, solze začnejo liti po mojem obrazu.
»Hi we're One Direction. Hi I'm Harry! Someone is calling you. Pick up your phone…« se zasliši iz kota moje sobe. Skobacam se na noge in pograbim moj novi HTC Rhyme in se oglasim. Številke nisem poznala.
»Ja?« se slabotno oglasim
»Živjo bejba! Kako si mi?« zaslišim glas. OHHH! SEVEDA. Dijana je dobila nov telefon… zato nisem poznala številke!
»Oh muca. Nikoli mi ne bi verjela kaj se mi je zgodilo!«
Dijana me je takoj prepoznala po glasu: » Oh ne! Kaj je?«
»Ne da se mi govorit po telefonu! Gremo ven?«
»Ohohoho! Mala! Poglej malo na uro!«
Pa res. Ura je bila 20:38. SHIT!
» Oh shit! Pa res bi potrebovala en pogovor.«
»Maja, sej tastarih mojih ni doma. Pridi h mojem bloku. Se bova pogovorle.«
»OMG Dijana! Najboljša si ti men! Uredim se še. Za 10min sem pri teb!«
»Čauu :*«
»Baj:**«
Odložila sem telefon. Nežno. Še kar je moj novi dojenček. Ne morem si privoščiti da bi ga poškodovala. Odprem vrata sobe. Zasliši se žensko hihitanje. JOJ! RAVNO TOLIKO DA NE BRUHAM! Vstopim v kopalnico in zagledam svoj obraz. Zaradi solz ličila čizto razmazana, pogled v mojih očeh pa nekako odsoten. Ne takšen ob katerem se iskrice iskrijo…kakršnega imam večino časa.
Počasi si odstranjujem ličila. Na novo se mi ne da ličiti… pa tudi prijateljice me sprejemajo brez ličil. Brezvezna izguba časa. Preoblečem se še v črne hlače in rumen hoodie z napisom I
13. marec 2012
*odrezal mi je del*
Preoblečem se še v črne hlače in rumen hoodie z napisom I
13. marec 2012
*sovražm tole*
Preoblečem se še v črne hlače in rumen hoodie z napisom I LOVE harry styles(IN JA TEGA MAM RES) . Počasi grem po stopnicah. Očka me še opazi ne. Potiho odprem vrata, se obujem in jih zaprem nazaj. Skoraj tečem do Dijaninega bloka. Ko prispem me tam že čaka moja preljuba najljubša Dijana.
Padem ji v objem in ji rečem: » Res se potrebna…enega dobrega pogovora!«
»Govori zdaj. Kaj je narobe?«
»Moj foter.«
»Kaj je z njim?«
»Domov je pripeljal neko blondinko.«
»NE!« od začudenja izusti Dijana.
»Ja. Še opazil me ni ko sem odšla ven. Hihita se s tisto blondno kuro, ki je verjetno blond tko notr kokr zunej.«
»HAHA! Maja, ta je bla dobra. Kaj pa veš. Mogoče je pa sodelovka? Ne sklepej prehitro?«
»Dej povej mi prosim od kdaj takšne ženske delajo v tovarnah?«
»…« Dijana še ni nič izustila.
Tedaj se mi je posvetilo. Na hitro sem jo objela, ji rekla da sem nekaj pogruntala ter stekla proti domu. Mislim, da si je mislila da se mi je zmešalo. Sej ta misel ni bila čisto napačna.
NEXT?
13. marec 2012
next dej več o 1D...zayna mau pogrešam.
13. marec 2012
u83499
u83499
next
13. marec 2012
next!
13. marec 2012
next next next
13. marec 2012
pisateljica: ja bom nextala hmalu. Oprosti ampak ne morem kar naenkrt o 1D začet govorit morm nekok kje speljat...kr sm mal brala druge zgodbe k kr začnejo guvurit o njih in je totalno nerealno. To je mjen nagnusno. Mam pač mal svojga stila. Počas še par delou, boš ziher najdla kej zase xx
13. marec 2012
super pišeš nadaljuj in se strinjam , tisti nerealni shit je za v koš
13. marec 2012
okej.
14. marec 2012
Ja no dej kaj napiš...pa ne more ti bit nagnusno,ker je nagnusno nekaj,kar ti ni ušeč po ukusu. btw an. Sam res pišeš sam o Harryu...nismo use u nega. In če bi bla ti prava DIRECTIONERKA bi vedla,da je zaynu prov ime Zain-
15. marec 2012
next
15. marec 2012
Oprosti kr mam sm emal dans&še jutr mam tekmovanje&uprašana sm&kontrolko pišem
zayn je zayn -.- Zayn Jawaad Malik je-.-
js sm directionerka in ta zgodbica je moja in js pišem kar JS hočem TEB pa je ni treba brat.
Joj aleluja kak ldje so na tem svet-.-
15. marec 2012
Njegovo pravo ime je Zain,je pa reku,da hoče,da je v javnosti Zayn,ker se lepše izgovori. Aja,pa Wikipedia ne ve usega. Jebi se poj če hočeš. Dej poglej se u ogledelo. Ja se čist strinjam,taki ljudje res ej.
15. marec 2012
next
15. marec 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani