Z prijateljico Vaneso sma se odločil, da greva letos med poletnimi počitnicami v London, ona bi rada šla na neki koncert od neke 1D skupine.
Pravkar sva prišli v hotel in si rezervirali dve sobi. Sobi sta bili v 3. nadstropju in v obeh sobah je bila spalnica z veliko zakonsko posteljo, kopalnica in majhna kuhinja z jedilno mizo. Ni se mi dalo zlagati oblek zato sem šla v bližnji lokal, v bistvu sploh ni bil lokal ampak manjša restavracija. Naročila sem kavo kupila še časopis in počasi hodila do hotela med potjo sem srkala kavo in hkrati brala časopis...
Nato pa se je nekdo zaletel vame nek črnolasec z rjavimi očmi. "Sorry" sem rekla ko sem ga po pomotoma polila s kavo. "Ne opravičuj se, ker sem jas kriv" iz žepa sem potegnila robček ter ga poskušala obrisati. "Ne trudi se, kupil ti bom še eno kavo ker sem tudi jas namenjen tja" je rekel. Med potjo do lokala sva se bolje spoznala potem pa sva se vsedla na klopco in spila kavo. "In kje živiš ta dva meseca ko boš tukaj" me je vprašal "V bližnjem hotelu" sem mu odgovorila in pokazala dve ulici naprej. Nasmehnil se je in oči so se mu zasvetile. Mislim da nekaj naklepa. Čez približno deset minut sva se poslovila si še izmenjala telefonski številki in odšla vsak v svojo smer.
V hotelski sobi me je napadla Vanesa in me zasliševala kje sem bila, s kom in kaj vse sva počela??? opisal sem ji fanta ki sem ga spoznala ona pa je zakričala in rekla "Pa ti si ja nora spoznala enega iz med članov skupine 1D" pogledala sem jo z WFT lookom. Do konca dneva mi je težila z njimi potem pa je le končno odšla v svojo sobo. Jas sem se še šla umit in nato v posteljo, prebrala sem še nekaj strani v knjigi ki sem jo prinesla zravem in nato planila sanjam nasproti.
Zjutraj me je zbudila Vanesa "Zbudi na koncert grema čez 2 uri " nekaj sem še zajamrala in se vstala umila zobe in obraz ter se oblekla. Oblekla sem modre oprijete kavbojke in rdečo majico z naramnicami. Obula sem še rdeče all starke in počasi sva se odpravili do dvorane hodili sva peš zato sva se odpravili prej. Tja sva prišli med prvimi postavili sva se v prvo vrsto. Vse se je stemnilo fantje so zapeli par pesmi in nato začeli brati vprašanja z Facebooka. Najbolj me je zanimalo vprašanje številka 5. "Zayn imaš simpatijo? in kakšna je kako ji je ime?...." Zayn pa je odgovoril "No.. ima rjave lase in prav tako rjave oči, lep nasmešek, in njeno ime je Monika" " uuuu " se je zaslišalo iz dvorane in tudi fantje na odru so spuščali glasove. Nato pa je blontni mislim da je Naill vprašal "Kje si pa bil ti včeraj " "Pa že kje " je odgovoril. Jas pa sem se samo smejala kot pa vsi ostali.
Po koncertu sem še morala z Vaneso v zaodrje saj je imela VIP karte. Tudi tri druge punce so imele to srečo, da so jih lahko bolje spoznale. Ko smo z varnostnikom prispele do sobe v kateri so bili fantje so bile vse zelo živčne. Vstopile smo se rokovale z njimi in dobile še vsaka objem ali dva. Pogovarjali smo vse različno od karijere do ljubezenskih zgodb, v bistvu so se pogovarjali oni, ker jas nisem ne vem kaki fan od njih. Vanesa jih je dobesedno zasliševala jas pa sem le s pogledom opazovala. Opazila sem, da se Vanesa in Harry ves čas smejita drug drugemu in si izmenjavata te ljubezenske poglede. Vsakega sem si natančno ogledovala na koncu sem še pogledala Zayna in najine oči so se srečale, nasmehnil se mi je in nasmeh sem mu vrnila.
Po končanem pogovoru smo se še poslovili in počasi sva z Vaneso odšli proti izhodu ko je za nama pritekel Liam
23. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeext
23. februar 2013
še dva nexta pa nadaljujem
23. februar 2013
"Radi bi vaju povabili k nam in vas malo bolje spoznali." hoteli sva nekaj reči a naju je prekinil "V bistvu vaju bi rada Harry in Zayn bolje spoznala, kaj pravita na to" rahlo sva se nasmehnil in v en glas rekli "Seveda ni problema" "Samo kdaj" je dodala še Vanesa. Malo je pomislil in rekel "Bi šlo jutri, od zajtrka do večerje Harryjev predlog". Strinjali sva se Liam pa mi še je dal naslov.
Zjutraj sem se zbudila spila kavo, si umila zobe ter sprala obraz in se oblekla v svetlo modro poletno oblekico brez naramnic in preko poveznila še tanko belo jopico in obula balerine. Odšla sem v Vanesino sobo jo zbudila oblekla se je in počasi sva odšli na naslov, ki nama ga je dal Liam.
Ko sva pripeli sva najprej potrkali in odprl nama je Louis pozdravil naju je in zakričal
"Harry, Zayn vajini ljubici sta prišli !!!" mislim da sem zardela in Vanesa prav tako.
"Takoj !" se zasliši iz zgornjega nadstropja. "To bo pa dolgo trajalo" se pošali Louis in nama razloži, da Zayn dolgo rabi predem se uredi. Ko sta prišla sta se nam še pridružila ostala dva fanta sedli smo na velik kauč in se dogo pogovarjali tokrat sem bila tudi jas vključena v pogovor sedela sem zraven Liama in Zayna. Pogovarjali smo se vse to zajtrka nato pa mi je zakrulilo v želodcu, ampak ni samo meni tudi Niallu in Vanesi.
"Lačni ???" je vprašal Liam pokimali smo in sedli za mizo imeli so veliko kuhinjo in mizo za 10 oseb. Liam je na mizo postavil zajtrk in z velikim veseljem smo ga pojedli.
Po kosilu pa je Louis predlagal "Bi se šli igrat izziv ali resnica, kdo si upa ??" prikimali smo ter se usedli v krog sedela sem zraven Vanese in Nialla nasproti mene pa je bil Zayn. Prvi je vrtel Louis pokazalo je na Vaneso. *Mater mam srečo* sem si v mislih rekla. Vanesa je mogla poljubit Harryja.Dva izziva je še izpolnil Liam, in eno resnico Niall potem pa je steklenica pokazala na mene. Izbrala sem izziv in mi je bilo tudi v tistem trenutku žal saj sem morala poljubit Zayna, v bistvu pa sem si tudi po drugi strani to želela. Vstala sem in odšla do njega tudi on se je vstal in rekel "Končno" jas pa sem ga samo pogledala. Približevala sem se mu in moje ustnice so se dotaknile njegovi spet sem začutila metuljčke v trebuhu, poljub mi je vrnil. Potem pa sem zaslišala Louisa kako je rekel " uuuu-uuuu, skratka poiščita si sobo v kateri bosta to počela v prihodnosti " vsi smo se mu zasmejali in nadaljevali igro. Na koncu smo bili skoraj že vsi nagi, na sebi sem imela le še moderček in spodnje hlačke. Potem pa se je igra hvala bogu končala. Oblekli smo se nazaj. Nato pa me Niall polil s sokom bila sem cela mokra kar se tiče zgornjega dela obleke.
Po kosilu so nas fantje odpeljali na njihovo teraso na kateri je stal velik bazen. Namakali smo noge v vodi in si govorili vice. Potem pa sva obe z Vane kar na enkrat padli v vodo, ne nisva padli sami nekdo naju je potisnil nato pa za nama skočil v vodo in mislim, da ni bil samo eden. Hotela sem splavati na rob bazena a me je nekdo potegnil nazaj, obrnila sem se in zagledala Zayna ki se mi je nasmehnil z evil nasmeškom, podarila sem mu ga še jas nato pa me je prijel in me ni hotel spustiti. " Zayn " mu rečem "Monika " mi odgovori "Zayn" mu še enkrat rečem in spet izgovori moje ime.

/* VANESA */
Pogledala sem proti Moniki in jo videla objeto z Zaynom. *Ta dva pa bosta še nekoč skupaj* sem si mislila. "Harry, poglej juji, kako sta luškana" sem rekla Harryju
23. februar 2013
dva nexta pa nadaljujem lahko še danes =) samo dva NEXTA
23. februar 2013
next
23. februar 2013
še en next
23. februar 2013
next
23. februar 2013
"Upam, da bova tudi midva enkrat tako blizu skupaj " zardela sem on pa se mi je približal in me poljubil jas pa sem mu poljub vrnila. Poljub ni dolgo trajal san naju je Niall začel špricati in vnel se je boj za preživetje.

/* Monika */
Z Zaynom sva se nehala prepirati in se začela gledati nato pa me je rahlo poljubil, ta čarobni trenutek ni trajal dolgo saj naju je Liam zalil z valom vode. Dolgo smo se še špricali in tunkali. Potem pa smo končno prišli iz bazena in sem rekla " midve z vaneso sva celi premočeni am....ja " " ni problema lahko sta nagi zaradi mene " se oglasi Harry, Vanesa ga pa samo pogleda " okej, okej pridi z mano ti bom že nekaj dal" reče še Harry in jo potegne za sabo v hišo. Liam pa pogleda Zayna on pa mu samo prikima in me prime za roko ter me popelje v njegovo sobo. V sobi je imel veliko posteljo, omaro in pisalno mizo na njej pa prenosnik imel je tudi svojo kopalnico , baje da imajo vse svoje kopalnice.
Odprl je omaro in se zagledal vanjo poiskal najmanjše hlače in najožjo majico podal mi je stvari. " pridem nazaj ko se boš preobleka, pokliči " ko sem se preobleka sem ga res poklicala in prišel je v sobo ter si me najprej ogledal ter izjavil samo " vau " usedel se je k meni na posteljo in me na kratko poljubil " a ni še malo prehitro " sem mu rekla on pa je samo rekel " kadarkoli sem ti na voljo, da veš " po končanem pogovoru sva šla k ostalim v dnevno.

/* Vanesa */
Harry me je peljal v njegovo sobo, ni bila pospravljena vsepovsod so ležali listi papirja in obleke. Iz omare je vzel majico in kavbojke in mi jih podal. Usedel se je na posteljo ter iz pod postelje potegnil prenosnik ter začel nekaj tipkati. " Am .... a neboš šel iz sobe, da se lahko preoblečem " " Ne, maš tam kopalnico " pogledam na desno in vidim vrata od kopalnice. Še lastno kopalnico ima uf. Grem v kopalnico se preoblečem in ga vidim na postelji še vedno nekaj tipka. Greva dol me vpraša prikimam in že sva pri ostalih.

/* Monika */
Dan je hitro minil poslovili smo se in z Vaneso sva šli proti domu med potjo sva se pogovarjali o fantih. V hotelski sobi sem se še stuširala in šla v posteljo.
V sanje se mi je prikradel on ......
kdo se je Moniki prikradel v sanje
24. februar 2013
trije nexti pa nadaljujem
24. februar 2013
u120057
u120057
next+nova bralka
24. februar 2013
v monikine snje se je prikradel harry?next
24. februar 2013
zayn next
24. februar 2013
next
24. februar 2013
u120057
u120057
next
24. februar 2013
u106677
u106677
next..
24. februar 2013
kot sem obljubila:

/* Monika */
Sanjala sem Klemna. Klemen je bil moj prvi fant s katerim sem bila skupaj dobre 3 mesece, potem pa sem ga pustila, ker enostavno nisem več čutila isto. Vedno ko še pogledam v njegovo sliko ali ko zaslišim njegov glas se vrnejo vsi spomini in ne vem kaj sploh čutim.
Klemen ima rahlo kodraste rjave lase in rjave oči in je dve leti starejši od mene.
Sanjala sem kako sva spet postala par ........
Zjutraj sem se zbudila ob 8.00, si umila obraz in zobe ter nase navlekla temno modre kavbojke, črno kratko majico in preko poveznila tanko rdečo jopico, obula še all starke ter se odpravila po kavo. Ko sem naročila kavo sem se usedla na klopco v parku, ampak ne na katerokoli klopco, usedla sem se na klopco na kateri sem nazadnje sedela z Zaynom. Med tem ko sem pila kavo sem razmišljala o njem. Ta njegov popolni nasmeh. Mislim, da se počasi zaljubljam v njega. No mi o volku on pa na klopci. Prisedel je Zayn. "Hei" ga pozdravim. " Hei, lepotička" mi odzdravi, spregovoriva še nekaj besed nato pa vpraša
"Maš v petek zvečer kaj časa ???? " " Jap, v petek imam definitivno čas " mislim da si ga bom vzela sam za njega. Ko sva spila kavo me je pospremil do hotela v katerem živiva z Vaneso, pritisnil mi je vroč poljubček na lice in odšel. Preden sem šla v sobo sem še zavila k Vanesi, ki pa je ni bilo doma. ČUDNO. V svoji sobi sem se ulegla na posteljo in vzela v roke knjigo, začela sem brati nato pa mislim da sem zaspala nekje na strani 98.
/* Vanesa */
Harry me je danes povabil na tako imenovan "nepravi zmenek". Šla sva v zabaviščni park. Preizkusila sva čisto vse nekatere stvari celo dvakrat imela sem se neverjetno že dolgo ni bilo tako. Potem pa sva se ustavila pred veliko zgradbo, prijel me je za roki in rekel "Vanesa, bi ti postala moja punca in ne smeš rečt ne, ker bom užaljen" ob izjavi sem globoko vdihnila in se se rahlo nasmehnila ter ga poljubila. Veliko fanic se je zbralo okoli naju in naju slikalo, a midva se zato nisva zmenila. "Poljuib pomeni da ali ne" me previdno vpraša "da, moj koderček" zasmejala sva se ter z roko v roki odšla do njihovega stanovanja.
Ko sva odprla vrata so vsi štirje sedeli na kavču in gledali televizijo, le Naill je tu pa tam v usta dal kakšno kokico. Po tihem sva odšla v njegovo sobo a je Louis prekinil to tišino "Kam pa kam golobčka" je rekel "Ammm... v sobo" je odgovoril Harry jas pa sem samo prikimala. Za nama je pritekel Louis in Harryju v hlačni žep potisnil kondom "Le glejta da ga uporabita". Zasmejala sva se on pa je odšel iz sobe. Začela sva se poljubljati ko je spet vdrl Louis "Sram te bodi, da si me prevaral z mano si se imel veliko bolje .... priznaj" je še rekel in švignil iz sobe. Začela sva se rahlo poljubljati Harry pa je kondom vrgel v predal na nočni omarici.
Dogo sva se poljubljala, a nič se ni zgodilo. Počasi sem se odpravila nazaj v hotel.

MISLITE DA SE BO KAJ ZGODILO V HOTELU?
NEXT?
KAKŠNA SE VAM ZDI ZGODBICA?
6 NEXTOM PROSIM...
ODGOVORITE NA VPRAŠANJA PROSIM
24. februar 2013
Interviewer : Who do you think is the most beautiful person in the world?
Niall : My mom.
Harry : My sister and my mom.
Louis : My Family.
Liam : My sister and My mom.
Zayn : Directioners.
Interviewer : What about your Sisters and your mom?
Zayn : I didn't Tell you that They are not Directioners.
24. februar 2013
kot zgleda, ne bom dobila nobenega NEXTA, kaj to pomeni, da zgodbica ni dobra ali kaj
24. februar 2013
/* Vanesa /*
V hotelu sem najprej zavila Monikino sobo in mislim, da sem jo zbudila. Povedala sem ji vse od A do Ž. Bila je zelo vesela zame. Nato pa mi je ona povedala zgodbo celega dne, kako je svoj dan preživela z Zaynom, posteljo, knjigo in sanjami. Stopila sem do njene omare in pogledala vanjo
"Punca moja v četrtek grema šoping, in to pod nujno" ji rečem
"Če ti tak rečeš more tak bit, edini problem je denar nimava ga zadosti" mi vprašujoče odvrne
"To pa je najmanjši problem" ji odvrnem in v roke vzamem telefon ter pokličem Harryja in mu povem naj bo v hotelu čez kakšne pol ure. Res je prišel in za spremembo je bil točen pogovorili sma se z njim in mu razložili da Monika nima primerne obleke za Zayna....
Posodil nama je nekaj denarja jas pa sem pritisnila poljubček.
" Obljubiva da ti bova vrnili " je še dodala Monika
" Ni potrebe, imam ga tko al tko preveč " je pritrdil Harry
" Lahko pa mi Vanesa vrne z nečim drugim??? " še doda in me pogleda
" Kaj bi pa ti mel??? " ga vprašam " Pojdi še nekajkrat z mano na zmenek, pa malo več kot 1000 poljubčkov na dan bi mel ..... aja pa za vedno ostani moja " " to pa je bil spisek in pol " mu odgovorim on pa se samo rahlo zasmeje. Ob 20.50 je odšel. No preden je še šel je rekel " Bo šlo??? " " Seveda moj koderček " mu odvrnem in se rahlo nagajivo zasmejim.
/* Monika */
*Vanesa + Harry = velika kodrasta družina in love 4ever* si sama pri sebi mislim. Vanesa je takoj ko je Harry odšel šla v svojo sobo jas pa sem šla v kopalnico se umila in na koncu še padla v posteljo.
Takoj zjutraj sem odšla v kopalnico se umila in se oblekla v kapri hlače in majico s kratkimi rokavi ter se odpravila tečt, ko sem zaklepa stanovanje sem na vratih opazila roza listek na katerem je pisalo:
Sorry,
zunaj sem z Harryjom tako,
da boš mogla sam tečt.
xxx BFF vAnEsA
Zmajala sem z glavo ter listek potisnila v žep ter šla tečt brez Vanese. Na poti sem srečala Liama in Nialla in skupaj smo odtekli nekaj kilometrov mislim da tri nato pa smo se usedli na neko razpadajočo klopco, ker je Niall že zelo tečnaril, da ga vse boli in sproti si je zmislil kaj novega. Med tem ko je Niall gledal labode sva se midva z Liamom pogovarjala o raznih stvareh:
-najprej o Niallu in njegovi hrani
-o ostalih fantih
-o Vanesi in Harryju
nato pa je prišla tema mene in Zayna:
" Zayn je rekel naj te vprašam kakšem bi bil tvoj najboljši zmenek in kje bi bil " me je vprašal Liam in še dodal " Tega ti nisem povedal da je on rekel vela?? "
"Seveda da ne " mu odgovorim ter mu povem vse o mojem najboljšem zmenku na obali.
Kakih 10 minut sva še govorila nato pa sem se poslovila od niju ter tekla nazaj do hotela, stuširala sem se še ter vrgla nazaj na posteljo zaprla oči in videla vse lepe dogodke, ki so se mi zgodili odkar sem v Londonu.
vsaj dva nexta?
24. februar 2013
next, next
24. februar 2013
/* Monika /*
Cel dan sem poležavala, poslušala glasbo ter gledala televizijo. Ob pol devetih zvečer sem se šla stuširat, ravno ko sem stopila iz kopalnice v smem spodnjem perilu je po vratih potrkalo, mislila sem da je Vanesa zato sem rekla " Naprej, je odprto ". Odprla sem omaro in se zagledala vanjo v bistvu sem iskala pižamo. " Vanesa, zakaj si tak tiho ko je ena miš??? " jo vprašam. " V bistvu nisem Vanesa in tudi miš ne " mi odgovori znan moški glas.
Pogledam na posteljo in tam vidim Zayna kako se rahlo smeji, v hipu si oblečem smodnji del pižame. " Kaj pa ti tukaj ??? " ga vprašam in sedem na posteljo zraven njega. " Ma Harry je pripeljal Vaneso nazaj pa sem šel zraven " " Aha.... " se še malo oglasim nato pa nastane tišina, k sreči jo je prekinil Zayn, saj v takih trenutkih ne vem kaj naj rečem, kaj šele kako se naj obnašam. "Se že odpravljaš spat ???? " me vpraša "Jap,.. naporen dan pač " "In kaj si počela danes, kaj zanimivega??? " me ponovno vpraša. Zamislim se in rečem " Zjutraj sem tekla z Liamom in Niallom, se stuširala, poslušala glasbo, gledala TV in na koncu zaspala " " Zanimiv dan je torj za tabo. Morem še jas kdaj to poskusit " mi reče nato pa zaslišiva "Zayn, pohiti greva!!! " se zadere Harry z hodnika in mislim, da je zbudil celo nadstropje. " No...am morem it" reče Zayn ter pokaže na vrata " Ti kar " mu rečem. Preden je iztopil iz sobe je še rekel: " Da neboš pozabla v petek " " Tega res nebi rada zamudila " mu odgovorim, on pa odide skozi vrata jas pa se uležem v posteljo in zdrsnem v sladke sanje.
/* Vanesa */
Danes sem spet dan preživela s Harryjom in bilo je prečudovito, bila sva skoraj v vsakem kotičku Londona, gledala sva labode, jedla sladkorno peno ,.. in mislim da sva prehodila več kot 20 kilometrov. Potem me je še pospremil do hotela s seboj sva še vzela Zayna. V hotelu sva z Harryjom odšla v mojo sobo Zayn Pa je šel k Moniki. Harry me je cel čas poljubljal in na uho govoril sladke besede. Nato se je poslovil jas pa sem se samo vrgla na posteljo ter zaspala.
/* Harry */
Z Vaneso sem se danes imel enkratno, mislim, da se še z nobeno punco nisem imel tako. Vanesa ima tako lep nasmeh in njeni očki ,joj, te njene rjave oči. Ljubim jo kot še nobene nisem prej.
*/ Monika /*
Zjutraj me je zbudilo sporočilo na telefonu; Dobili ste eno sporočilo od osebe: Zayn <3
Z zanimanjem sem pogledala in pisalo je:
"Dobro jutro, LEPOTIČKA...
Danes se ne bomo mogli videt zato to sporočilo,
ker smo na nekem koncertu.
Imej se lepo in uživaj cel dan, misli kaj name.
In pozdravi še Vaneso.
xxx Zayn in ostali fantje "
Ko sem prebrala do konca sem se sama pri sebi rahlo nasmehnila se oblekla in odšla do Vanese skupaj pa sva odšle po kavo.
25. februar 2013
next
25. februar 2013
u120057
u120057
next
25. februar 2013
/* Monika /*
Po kosilu sva z Vaneso odšle v šoping, ker nisem imela nobene oblekice za zmenek z Zaynom.
Mislim, da sva šle v najmanj 10 trgovin z oblačili in obiskali sva 3 trgovine z obutvijo. Na koncu pa sem si kupila svetlo modro čipkasto modro oblekico in eno belo oblekico z rdečimi pikami obe sta segali do kolen. Kupila sem si tudi črne gladiatorke in neko črno verižico z mašlom. Vanesa pa si je kupila balerinke in lepo temo vijolično poletno oblekico ter neka zapestnic. Ko sva prispele v hotel sem vse kar sem kupila lepo zložila v omaro ter se vrgla na posteljo in dalje brala knjigo.
/* Harry */
Trenutno smo na kocertu odpeli smo že 3 pesmi, trenutno pojemo Same mistake, po tej pesmi bomo brali vprašanja ter še zapeli nekaj pesmi... Opravili smo z koncertom in čakla nas intervju ženska nas sprašuje mi pa odgovarjamo, kot ponavadi torej. Ko pa zaslišim vprašanje:
Kaj pa vaše ljubezensko življenje, Harry slišali smo, da si spoznal punco s katero se rad držiš za roke, je to res ???? vpraša ženska in pokaže na sliko na kateri sva midva z Vaneso. Mislim, da sem zardel. " Jap, to je res in ta punca je res zelo posebna " ji odgovorim. " No povej kaj o njej, Harry " mi reče Louis. "Okej , pa naj bo " pritrdim in začnem " Ona je res posebna punca, je sladka, ljubezniva, vesela, polna humorja in ima sladke poljube " ko končam nastane tišina.
*/ Zayn */
Ko zagledam sliko na kateri sva midva z Moniko, sediva na najini klopci in pijeva kavo.
"No Zayn kaj pa ti in ta punca ??" me vpraša ženska "Ammm... " začnem. V zadregi sem saj z Moniko nisva par, ampak le dobra prijatelja, čeprav si želim da bi postala moja punca.
" Sva le dobra prijatelja in mislim, da je to vse " ji povem nato pa se oglasi Niall
"Zakaj pa si jo potem povabil na zmenek??? " poklonim mu tisti oster pogled skoraj bi ga lahko ubil s tem pogledom "No nekako mi je všeč je zelo lepo čedno dekle, polno energije in veselja.... " dodam. Kmalu je bilo intervjuja konec odšli smo domov jas pa sem celo pot razmišljal on jutrišnjem dnevu saj bom Moniko peljal na poseben kraj.
/* Monika */
Danes imam zmenek z Zaynom. Ne vem zakaj ampak tako sem polna energije in vesela, da ga bom spet videla. Včeraj sem ga prav pogrešala. Zjutraj sem odšla k Vanesi lep čas sva se pogovarjali nato pa mi je zazvonil telefon oglasim se:
Zayn: "hei, lepotička"
jas: "hei" rečem sramežljivo
Zayn: "upam, da nisi pozabla za danes "
jas: "seveda, da ne " rečem bolj sproščeno
Zayn: "pridem okoli 18.00"
jas: "OK, te bom počakala " rečem
Zayn: "Seveda, da me boš saj sem tvoj najljubši fant" reče in se rahlo zasmeji, komaj slišno.
jas: "Hmmm.... "
Zayn: "reči, da si prooosim "
Malo se zamislim in ugotovim, da je res kar je rekel res je moj najljubši fant.
jas: "Seveda, da si "
Zayn: "Sem vedel... ammm.. se vidiva, dijo"
jas: "dijo" mu še rečem in Vanesa se mi zasmeji in reče "Res ti je všeč in mislim, da tudi ti njemu " samo zasmejim se in se poslovim od nje. Najprej ko pridem v svojo sobo odprem omaro in iz nje vzela tisto svetlo modro oblekico, ki sem jo včeraj kupila, položila sem jo na posteljo ter odšla v kopalnico se uredit, saj je ura že bila 16.15 in ja dogo rabim, da se uredim. Stuširala sem se oblekla temno modre boksarke in bel moderček z prozornimi naramnicami, se našprejala z deodorantom ter odšla v sobo. Pogledala sem na uro in bila je že 17.00. Oblekla sem si oblekico in nadela eno iz med belih verižic, ki sem jih imela seboj, obula sem še bele balerinke in ura je že bila 17.30. K meni je prišla Vanesa, pogovarjali sva se dokler ni nekdo potrkal po vratih bil je Zayn in bil je zgoden saj je bila ura 17.55. Pozdravil je Vaneso jas pa sem se poslovila od nje ona pa mi je zaželela srečo. Vzela sem še torbico in odšla sva skozi vrata. Hodila sva po hodniku do dvigala "vau, kako si lepa " je rekel "tudi ti nisi slab" sem ja pohvalila. oblečen je bil v črne malo široke kavbojke in lepo trobarvno karirasto srajco. Stavim, da je ni likal sam. V dvigali sva bila čisto, samo dihanje se je slišalo. Ko sva prispela iz hotela naju je pričakal črn avto. Usedla sva se vanj in se odpeljala na meni neznan kraj, na obalo. Bila sem presenečena, da je res to storil. In nato na pesku zagledala cvetje položeno v obliki srčka na sredini pa je bil pogrnjen velik rdeč prt na jem pa košarica. "Si to naredil sam?? 2 ga vprašam on pa samo prikima "Zame?? " še ga vprašam "Jap" na kratko odgovori ter me poljubi na lice, mislim da sem zardela. Odšla sva do srčka in se usedla na prt odprl je košarico in iz nje vzel dva sendviča ter vprašal "Lačna" pokimala sem. V bistvu sem bila sestradana. "Vem, da ne ješ mesa zato sem pripravil prav posebna sendviča brez mesa" reče in se rahlo nasmeji, komaj opazno. "In ti boš to jedel, samo vprašam ??" rečem in ga vprašljivo pogledam. "Za tebe naredim vse, lepotička." "Ok, sam da ti nebo pol žal" mu rečem in vgriznem v sendvič, res je bil dober poln ljubezni.
/* Vanesa */
Danes sem odšla do fantov. Trenutno sedimo na kauču in gledamo TV. "Mislite, da se imata lepo?? " vpraša Liam "Seveda" rečem "Monika je totalno zatreskana v njega" še dodam. Vsi se rahlo zasmejijo. "Zayn tud v njo zatreska tak, da nevem če že živi, cel čas govori samo o njej, Monika to, Monika ono, Monika tisto,...." vsi se še enkrat zasmejimo ter se posvetimo filmu.
/* Monika */
Sedaj leživa na prtu in se pogovarjava. "No povej mi kaj o sebi" reče "Iz kot si, opiši mi malo tvojo družino in te stvari, rad bi te bolje spoznal ...."
" No prihajam iz Slovenije in stavim, da ne veš kje je to" mu odgovorim. In ponovno začnem "Živim z mamo in očimom, imam mlajšega brata Žana, ki je star 5 let, imam tudi psa, ki je v prometni nesreči postal hrom na zadnji dve nogi in zdaj ima oni voziček za dodatne noge" "Oh, zelo mi je žal za njega" reče žalostno "Celo mislim, da je zdaj bolj živahen kot je bil prej" mu odgovorim. Pogledava se on pa se oglasi " Kje pa je tvoj pravi oče?? " me vpraša. Iz ležečega položaja se prestavim v sedeč položaj "V bistvu ne vem kje je, nazadnje sem ga videla ko sem bila stara 6 let, ko sem šla v prvi razred" oči se mi zarosijo nato pa nadaljujem "Nekam v Anglijo se je preselil in se nič ni oglasil" takrat pa mi je po licu zdrsela grenka solza, Zayn je to opazil mi jo obrisal ter me objel jas pa sem ga objela nazaj.
*/ Zayn */
Objel sem jo ona pa me je objela nazaj, nato pa je začela rahlo jokati. Povzdignil sem ji brado ji obrisal solze ter ji rekel
KAJ JE REKEL
26. februar 2013
ne vem kaj ji bo rekel, lahko ''da je očetu lahko žal, ker ni z njo, da je ne pozna, da jo je zapustil'' ne vem
26. februar 2013
aja pa NEXT, NEXT, NEXT, NEXT, NEXT...................NEXT, NEXT, NEXT........sem že rekla NEXT, NEXT, NEXT, NEXT, NEXT........
26. februar 2013
next
26. februar 2013
kaj lahko tudi jaz oglašujem tvojo zgodbico
26. februar 2013
če hočeš
26. februar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani