Tole zgodbico sem si mogla zmislt zaradi moje bff. Upam, da vam bo všeč.
..................................................................................................................................................
V kraljestvu med gričema je živela princesa Kay in njena najboljša prijateljica je čarodejka Lexi. Poznata se že od otroških dni. Kako sta se igrali po cele dni... Ampak to je že druga zgodba. Ta zgodba nas popelje v sedanjost. Stari sta 17. Kay hodi v srednjo šolo za princese, Lexi pa se je učila vseh možnih urokov. Po pouku sta se vedno srečali in skupaj ušpičili nekaj vragolij. Toda z vsakim dnem sta se vedno manj videvali. Kay se je učila za kraljico, Lexi pa se je učila za dvorno čarodejko. Po približno treh mesecih se nista nič več videli.
Po enem letu sta se že spet srečali na kraljevem vrtu. "Vaše veličanstvo," je Lexi nagajivo pozdravila in se priklonila. Kay je rekla nekaj kar Lexi ni mogla slišati in jo objela. Skupaj sta se odpravili proti gradu in klepetali kot, da se vidita po parih letih. Ko jima je pot prekrižala Kayina mama. Lexi je ni videla že zelo dogo. Bila je drugačna si je mislila Lexi. "Vaše veličanstvo," je pozdravila tokrat resno in se priklonila.
"Dobro jutro Lexi. Kay kje si bila? Po celem gradu sem te iskala," to je kraljica rekla zelo ostro.
"Že grem mama," je žalostno rekla Kay in odšla za mamo. To se je spremenilo si je rekla Lexi. Kraljica je postala hladnokrvna je še dodala.
..................................................................................................................................................
Napišem še pol naprej.
30. december 2016
u215639
u215639
Next
30. december 2016
Čak, zarad mene si si jo mogla zmislt? Dat's a lie gurl
Also - Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!! :')
30. december 2016
hvala
30. december 2016
u didnt dissagree with meh
30. december 2016
Ok tole je zdej nadaljevanje prvega nexta.
....................................................................................................................
Lexi je odhitela na pouk saj je že zdaj malo zamujala. "Sydney Lexi Houston! Kje si bila toliko časa? In še zamujaš!" je jezno rekla Sara oziroma Lexijina mama.
"Mami srečala sem Kay. Po enem letu sva se spet videli. Pa sva se malo zaklepetali," se je Lexi zagovarjala. Bila je vesela ker je videla Kay čeprav jo zdaj bolj kot jo je čez celo leto. "No torej kaj se bom danes učila mami?" je vprašala radovedna.
"Nič. Danes pišeš test o tem kaj si se naučila."
Lexi je zastokala. Test kdo še to piše se je vprašala. Ampak na glas ni pisnila niti besedice. V sobo je kar naenkrat udrl stražar. Hlastal je za zrakom vendar se je razumelo nekaj besed:"...požar...čarodeji...glavna sobana..."
Lexi je zmedeno pogledala mamo ta pa je rekla:"Pridi Lexi tvojo pomoč bom potrebovala."
Oh in pozabila sem vam povedati, da je Sara dvorna čarodejka zato uči Lexi.
Tekli sta dokler nista prišli do glavne dvorane. Tam je bila kraljeva družina ujeta v krogu narejenem iz ognja, ki se je manjšal. Sara je nekaj zamomljala in iz njenih rok je švignila rumena svetloba vendar se ogenj ni ugasnil. Kay je zakričala:"Na pomoč!! Lexi naredi kaj!!!"
Toda Lexi ni imela pojma kaj naj naredi. Vedela je pa eno. Če ne bo ukrepala bo njena najboljša prijateljica zgorela. Izgovorila je naslednje besede:"Et egressus est ignis," iz njenih rok je prišla rdeča svetloba in ogenj je ugasnil. Bilo je kot, da ognjenega obroča sploh ne bi bilo tukaj. Lexi je bila izmučena. Sara je pristopila do nje in vprašala:"Kaj si naredila Lexi?? Kje si izvedela za ta jezik? In takega uroka ne morejo izvesti še njvečji čarovniki," govorila je počasi vendar odločno.
"Mami vrti se mi, mislim da bom izgubila zavest," še preden je do konca izgovorila besede se ji je začelo temniti pred očmi. In cel svet je začela zalivati tema.
Zbudila se je v mehki postelji in v razkošni sobani. Najprej ni vedela kje je potem pa se ji je posvetilo. Bila je v kraljevski sobani. Ko se je razgledala po sobi je v kotu zagledala Kay. "Hej budna si," je rekla Kay.
"Koliko časa sem bila v nezavesti?" je vprašala vendar je čutila lakoto v trebuhu.
"Približno pet dni. Kar si naredila v dvorani je bilo neverjetno,"
"Oh avtograme bom delila ko mi bo bolje," je rekla Lexi in obe sta se zasmejali. Toda potem je resno nadaljevala:"Kaj se je zgodilo v teh petih dneh?"
Kay jo je žalostno pogledala. Po nekaj minutah molka je spregovorila:"Starši so me prisilili v organizirano poroko. Tako, da bom lahko vladala Atlantidi. Jej."
"Kaj? Ne to ne gre tako! Moja najboljša prijateljica se bo poročila iz ljubezni ne pa po dogovorjeni poroki. N-e tega ne bom dopustila," je Lexi rekla in že začela delati bojno strategijo za porušenje Kayine poroke. Ja bilo je zlobno vendar ni mogla gledati kako se bo Kay porušilo življenje.
Nekaj časa sta molčali, ko je nekdo potrkal. Vrata so se odprla in skoznje je prišel...
...................................................................................................................
Next?
Pa ta pa prejšen del je en Next.
30. december 2016
Nextttt :3 zlo fajn je čimprej nextiiiii!!!
31. december 2016
no ker je nov dan in moja bff teži lahko nov Next napišem
...................................................................................................................
Skozi vrata je stopil luškan fant vsaj tako se je zdelo Lexi. Tudi on se je zagledal v Lexi. Tako sta strmela drug v drugega dokler ju ni prekinil glas:"Oprosti kdo si ti?" je vprašala Kay. Fant jo je najprej čudno pogledal potem pa je hitro odgovoril:"Sem Ace Black. Kdo si ti?"
Kay mu je odgovorila:"Jaz sem princesa Kay. In po tvojem imenu predvidevam, da si princ Ace, ki je slučajno moj zaročenec?"
Izgledalo je kot, da je Ace v zadregi vendar je le pokimal. Zdaj se je tudi Lexi počutila prav bedno. Najprej si je izmišljevala vse žive načrte kako se znebiti zaročenca zdaj no prej pa je dobesedno strmela vanj. Bilo je sramotno. "No nerada prekinjam toda mislim, da bi rabila počitek. Bila lahko šla?" je vprašala Lexi.
"Ja ja seveda," sta odgovorila oba naenkrat. Odšla sta iz sobe in zaprla vrata za sabo. Še čez vrata je slišala Kayino in Acevo prepiranje in si pri sebi mislila 'ta zveza bo Atlantido pognala v vojno'. Toda čez nekaj časa je zaspala.
Stala je na obali. Nebo je bilo modro. Toda nekaj ni bilo prav. Tisti oblaki, ki so bili na nebu so bili črno kot oglje. To jo je strašilo. In pred njo se je nenadoma pojavila starka. Toda starka je spregovorila:"Ti hči, ti si bila Izbrana."
Lexi ni bilo nič jasno zato je vprašala:"Izbrana? Izbrana za kaj?" toda starka je izginila in Lexi se je prebudila. Okrog njene postelje so stali Sara, Kay, Ace in kralj. Lexi je vsa zbegana spregovorila:"Kaj se dogaja tukaj?"
Sara:"No ti si kričala ne mi."
Lexi:"Nisem kričala le s tisto starko sem se pogovarjala. Ali sem vse le sanjala?"
Kralj:"Zagotovo si kričala. In kričala si nekaj o nekih Izbranih."
Lexi:"Ja starka je rekla:"Ti hči ti si bila Izbrana." to je rekla starka."
Sara:Kakšna je bila ta starka?"
Kay:"Nehajte jo maltretirati kaj ne vidite, da je čisto bleda. Počitek potrebuje in kosilo. Pet dni je bila v nezavesti. Počakajte vsaj en dan."
"Hvala Kay," je rekla Lexi ker če tega nebi rekla Kay bi ona kmalu popenila.
Sara:"Ja Kay prav imaš. Oprosti Lexi. In samo vprašam kdo je ta fant?"
Lexi in Kay:"To je princ Ace moj zaročenec" oz. druga verzija "Kayin zaročenec."
Sara:"Aha. Lepo te je bilo spoznati Ace."
Ace:"Hvala Ace."
....................................................................................................................
Next?
31. december 2016
N
Ne
Nex
Next
Nex
Ne
N
31. december 2016
hvala pa v zadnji povedi je napaka in bi mogla iti tako
Ace:"Hvala gospa."
31. december 2016
Nextam
....................................................................................................................
Lexi:“Ok. Zdaj ko se vsi poznamo lahko preidemo k stvari. Kaj pomeni, da sem Izbrana?“
Sara:“No to pomeni no vsaj po legendah, da tisti, ki je izbrani posreduje veliko moč. Kar pojasni tisti obroč, ki si ga pogasil. Ampak nihče ni bil Izbran vsaj tisoč let. Ne morem verjeti, da bi bila ti Izbrana. Mislim po mojem je napaka.“
Kralj:“No to se kar vi menite ali je napaka ali ne. Lexi samo ne kriči več med kraljevskimi sestanki. Prav?“
Lexi:“Ja. Oprostite Vaše veličanstvo,“ je rekla malo osramočeno. Ni bila prepričana ali ima mama prav vendar si je želela, da bi imela prav. Ni bila pripravljena na tako veliko moči. Lexi je odplavala v svoje misli medtem ko so se ostali prepirali kako naprej. V njej se je zbirala neka neznana moč. Takoj je vedela kaj je zato je hitro rekla:“VSI SE POBERITE IZ SOBE ČE NOČETE DOBITI KAKŠNE...“ vendar je bilo prepozno. Iz nje je moč planila s tako silo, da je vse vrgla v steno. Lexi pa je le obnemelo sedela v postelji. Ni se mogla premakniti. Bilo jo je strah. Je komu kaj naredila se je vprašala. „Oprostite n- ni bi-bilo nalašč,“ je zajecljala. Ko je kralj vstal je zavpil:“STRAŽA!!!!! Odpeljite tole coprnico v ječo. Tam lahko gnije do konca svojega življenja.“
Lexi se je poskusila osvoboditi vendar je bila čisto brez moči. Trije stražarji so jo prijeli in jo vleki v ječo. Lexi je za sabo slišala kako Kay poskuša pregovoriti očeta vendar ji ni uspevalo.
Ko so prišli do ječe so jo stražarji dobesedno vrgli noter. Pristala je na trdem kamenju. Ni bilo prijetno. Ječa je bila temna in hladna. Zeblo jo je. Ko so se vrata kar naenkrat odprla. In skoznje je stopil kralj. Govoril je z globokim glasom:“Sydney Lexi Houston obtožena si napada ne kralja. Jutri te čakajo vislice.“
Lexi je bila šokirana. Ni vedela kaj reči zato je bila čisto tiho. Toda tokrat se v njej k sreči ni nabirala tista moč. Preden je kralj šel je vprašala:“So obiski dovoljeni?“
„Ne!!“je kralj odrezal. Tiho se je zvila v kot in se smilila sama sebi. Ni vedela zakaj. Zamislila si je ogenj pred sabo. In res se je tam pokazal ogenj. Stisnila se je k ognju in zaspala.
Spet se je pojavila na tisti obali. In zraven nje je spet stala starka. Lexi jo zdaj bolje pogledala. Bila je majhna imela je dolge sive lase in modre oči. Lexi se je malo odmaknila od nje. „Bi mi zdaj lahko povedali kaj pomeni biti Izbran?“ je vprašala Lexi.
„Oh. Da da seveda. To pomeni, da si Izbrana, da premagaš Diabla. In moraš poiskati tri nesmrtne predmete. Prvi je Meč Pogube drugi je Ščit prekletstva in Čelada Rešitve. Našla jih boš na svoji poti. In odkrivala prijateljstva, svoje moči, komu lahko zaupaš,..“
„Ok. Nerada vas prekinjam ampak to ni zame. Sem običajna najstnica. No recimo. In tudi kako naj sploh pridem iz te ječe?“
„No sama odkrivaj svoje moči in za boga zaupaj prijateljem.“
Sanje so se prekinile. Kar tako. In Lexi se je zbudila. Ni vedela kaj naj naredi. Če do jutra ne pobegne jo bodo obesili. In potem kdo bo porazil Diabla. Toda kako naj pobegnem od tukaj je razmišljala. V vratih je nekaj za škrtalo. In odprla so se. Skoznje je gledala Kay. Pomahala ji je naj pride sem. Lexi se je pobrala in komaj vzdržala da ne bi padla po tleh. Prišla je do vrat. Kay ji je pomagala in tako sta pobegnile. Ko sta prišle ven ju je zunaj že čakal Ace z dvema konjema. Lexi je zbegana vprašala:“Kay saj ne misliš z mano pobegniti kajne?“
Kay je mirno odgovorila:“Ja. In Ace gre z nama.“
„Ampak saj sta samo dva konja,“ je rekla Lexi. „Mislim kako se bomo trije zbasali na dva konja?“
Kay:“Ti boš jahala z Acem ker on najbolje jaha in ti sama ne moreš jahati ker izgledaš obupno. Torej gremo.“
Lexi je splezala na konja za Aceom. Prijela ga je okoli pasu in odirkali so v temo.
................................................................................................................
Next??
31. december 2016
Next Next Next Next Next Next Next Next nexte Next ful fajn je
31. december 2016
Next*
31. december 2016
hvala
31. december 2016
Nextam
....................................................................................................................
Pritekli so do trate. Bili so približno sto metrov stran od gradu. Lexi je skoraj padla s konja saj že približno pet dni nič jedla. Zato je vprašala:“Imamo kaj za jest?“
Ace ji je odgovoril:“Imamo nekaj kruha, nekaj sadja in par koščkov čokolade.“
Lexi so se pocedile sline. Bila je lačna in utrujena. Vzela je en kos kruha in ga hitro pojedla. Potem ji je bilo bolje. Kay je vprašala:“Torej kaj bomo zdaj? Na gradu so sigurno ugotovili, da nas ni.“
„Ti si si izmislila načrt. Ti povej,“ ji je odgovoril Ace.
„Hej jaz sem si izmislila kako bomo pobegnili ne kaj bomo potem,“ mu je zabrusila Kay.
Potem se je vmešala Lexi:“Nehajta. Sliši se vaju do gradu. Šli bomo iskat nesmrtne predmete. Da ustavimo nekega Diabla. Jasno? Če kdo noče iti naj reče zdaj.“
Sledila je tišina. Nihče ni vedel kaj naj reče. Prva je spregovorila Kay:“Jaz grem s tabo,“ potem se je oglasil Ace:“Jaz grem tudi s tabo.“
Lexi se jima je nasmehnila. „Vsaj v nečem se strinjata. Mislim, da vama bo nekako šlo, ko bosta mogla vladati Atlantidi,“ jima je rekla Lexi.
„Hej s tabo ne grem, da mi boš razlagala kako bo ko bom poročena z tem tepcom,“ se je razjezila Kay.
„Jaz tudi ne grem s tabo zato, da mi boš razlagala kako bo ko bom poročen s to princesko,“ se je razjezil Ace.
Potem se je Lexi posvetilo in je rekla:“Sploh nisi princ. Si čarovnik. Ampak zakaj so te poslali, da se poročiš s princeso?“
Ace je pokimal in nadaljeval zgodbico:“Sem so me poslali zato, da bi sklenili zavezništvo z Atlantido. Vendar so mi izrecno naročili, da se naj predstavim kot princ. Saj me če ne nebi sploh vzeli na dvor. In tako je bilo vse lepo in prav dokler me nisi ti Lexi razkrinkala.“
Obe sta bili začudeni. Nato je Kay spregovorila:“Zakaj niso poslali pravega princa?“ to je vprašala še malo žalostno. Toda Ace ji je vseeno odgovoril:“Je že poročen z ljubeznijo svojega življenja. Jaz pa sem obtičal na neki poti namesto, da bi bil na pripravah na poroko s to kokošjo,“ je rekel in pokazal na Kay. In tako sta se prerekala še celo noč.
................................................................................................................
Next?
31. december 2016
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
Aja sam neki ljudek... Js nism kokoš ok?
31. december 2016
jajaja Kay. nisem mela idej drugih. pa hvala
HAPPY NEW YEAR (čeprav je malo prezgodi)
31. december 2016
sori ker že dolg nisem nexta napisala.
nextam
....................................................................................................................
Lexi je zbudil hrup. V daljavi je zaslišala kraljeve rogove. "Hitro na noge. Našli so nas. Pobrati se moramo od tod." Kay se je celo usedla toda Ace se je samo obrnil na drugo stran in spal naprej. Lexi je prekipelo. Prijela je še ostanek vode in ga polila. Zdrznil se je in jo grdo pogledal."Kaj je???? Zakaj me..." Toda je utihnil ker je zaslišal rogove. Nato se je razjezil na Lexi. "Zakaj za vraga nisi prej povedala. Morali bi že iti."
"Zdaj je pa to moja krivda??? Ti spiš kot polh in se zbudiš le če te nekdo polije z vodo!!!!!" Začela sta kričati drug na drugega dokler se ni vmešala Kay. "DOVOLJ!!!!! Ne bodita taka otroka. " Toda bilo je prepozno. Vojaki so pridirjali v njihov tabor in bili so obkoljeni.
................................................................................................................
sori za kratek Next
Next????
25. januar 2017
Next Next Next Next Next Nexttttt nujno!!
26. januar 2017
Nextam
....................................................................................................................
Ojej si je mislila Lexi. Potem pa se ji je posvetilo. In je spregovorila: „Jaz sem ju ugrabila. Onadva nista nič kriva. Upirala sta se toda sem ju z urokom zvezala. Dovolite, da izničim urok in spet bosta prosta.“
Seveda Kay in Ace nista imela pojma o čem govori. Še sama ni vedela kaj bo izgovorila ko je iz njenih ust zletelo: „Teleportation.” in že je ni bilo.
Pristala je na trdnih tleh. Najprej se ji je vrtelo in meglilo pred očmi toda potem je spet videla normalno. Toda naenkrat se ji je posvetilo, da je zbežala verjetno in postala verjetno najbolj iskan zapornik v celi Atlantidi. Ozrla se je naokoli in opazila, da ni sama. Zraven nje je ležala Kay zraven Kay pa je ležal Ace. Kaj za vraga se je zgodilo si je mislila Lexi. Takoj je odšla do Kay. „Kay, Kay“ je govorila in tresla Kay. Toda nič se ni zgodilo. Ni se zbudila. Lexi je zastalo srce. Kaj če se ne bo nikoli več zbudila?? Bilo jo je strah. Nič drugega ni mogla storiti, le zgrudila se je zraven Kay in jokala. Minilo je več dni. Vsaj Lexi se je tako zdelo. Ko pred sabo zagledala meč. Meč je bil lep in obrobljen z ognjem. Lexi se najprej ni svitalo kakšen čuden meč je to. Toda čez nekaj minut. Seveda to je Meč Pogube, si je mislila Lexi. Začela je teči proti njemu vendar se je zdelo, da je vedno dlje. Bilo je srhljivo. Toda Lexi je nekaj začutila in kar naenkrat...
je bila zbujena. Bile so le sanje. Lexi je pogledala okoli sebe in zagledala Kay.
„Kaj je narobe Lexi?“ je vprašala Kay.
„Oh imela sem grozno nočno moro in videla sem Meč Pogube. In samo povejte kaj se je zgodilo prejšnji večer, da vem od kje naprej sem sanjala.“
Zraven je sedel še Ace. Zdaj so bili vsi zbrani in so se pogovarjali.
„No nazadnje me je Ace zmerjala s kokošjo,“ je potožila Kay. Najprej se je zasmejala Lexi nato sta se ji pridružila še Ace in Kay. Nekaj časa so se smejali, ko je Lexi pred sabo zagledala.....
Bil je fant star približno toliko kot Lexi. Fant je bil vse bliže roko je držal na pasu, toda ko jo je odmaknil je Lexi zagledala kri. Fant se je zgrudil po tleh. „AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!“ se je zadrla Lexi in stekla k fantu, da bi mu pomagala. Izrekla je urok za zdravljenje, ki ji ga je povedala mama. Toda ni pomagalo. Nato je pogledala rano. Če urok ni pomagal bo pa Lexi. Nekajkrat je zdravila vojake zato je vedela kaj narediti. Toda take rane še ni videla. Na straneh je bila ožgana ampak zarezana kot nož. Ko je fant spregovoril:“ Ime mi je T.J,“ je jecljal. Lexi se je spomnila kje je že videla tak meč. Zato je vprašala;“Kdo te je napadel? Kje si bil, da so te ranili z Mečem Pogube? In odgovori hitro.“
„Bil sem v bitki proti Diablu. On ima ta meč. In kako ti veš za to?“ je vprašal z radovednostjo. Gledal jo je in čakal na odgovor. „Ace prinesi vodo, Kay imaš mogoče šivanko in nit?“ je ukazovala Lexi. Kay ji je prikaimala in ji dala nit te šivanko, Ace pa je odhitel po vodo. Lexi je prijela šivanko in nit ter polila malo ruma, ki ga je imel Ace pri sebi po šivanki in malo ga je zlila še na rano. T.J je zavpil. „Po daj v usta,“ je rekla Lexi in mu dala krpo potem pa nadaljevala:“Ker bo bolelo.“ in začela ga je šivati.
................................................................................................................
Next??
pa sori za obupen Next
19. februar 2017
Neeeeeeeeeeeeext supr je ni obupn!!!
19. februar 2017
hahahahahaha ker dobr vic
19. februar 2017
.-. ne res je supr
19. februar 2017
nextam
....................................................................................................................
Znočilo se je že, Lexi pa je še vedno razmišljala o današnjem dnevu. Sedela je ob ognju in gledala zvezde. Bilo jo je strah. Mogla je dobiti meč, ki ga ima v lasti Diablo potem najti še dva predmeta in ga poraziti. Ne, si je mislila to mi ne bo uspelo. Do nje je prišel T.J. „Ne boš mi odgovorila na prejšnje vprašanje kajne?“
„Seveda ne. Sploh te ne poznam. Prvič te vidim in kako za vraga si sploh prišel sem?“
„No prvih nekaj dni sem jahal, potem mi je konja splašilo nekaj volkov in nato sem hodil približno pet dni, ko sem našel vas.“
Lexi je nekaj časa premišljevala ali naj mu verjame ali ne, toda nekaj na njem jo prepričalo, da laže. Pogledala je proti zvezdam in že spet T.J-ja.
„Kaj bi rad?“
„Nič. Le zbežal sem iz bitke dokler sem še imel možnost in prišel sem.“
„Ne. Kaj bi zares rad? In kaj zares delaš tukaj? Mislim nisi po naključju tukaj. In nisi mogel priti sem v enem tednu ne, da bi umrl. Nekaj drugega se dogaja tukaj in jaz bom to ugotovila upam, da ti je to jasno,“ je rekla in odšla. Ni vedela kaj naj stori. Počutila se je zmedeno in prestrašeno. Ko je prišla do mesta kjer sta spala Kay in Ace se je ulegla na svojo spalno vrečo in je že skoraj zaspala, ko je zagledala.....
V grmovju se je nekaj premikalo. Bilo je veliko, črno in premikalo se je z veliko hitrostjo.
...................................................................................................................
Next??
pa sori za kratek Next
20. februar 2017
Neext Next Next Next Next nest supr je čimprej nextej
21. februar 2017
Dej nexti plsss <3
22. februar 2017
Next
23. februar 2017
nextam
....................................................................................................................
Začelo je teči proti njej. Pobrala se je in začela teči. Tekla je kolikor hitro je lahko toda po približno desetih metrih se je spotaknila ob vejo ker je ni videla zaradi teme. Toda tisto jo je dohitelo in se postavilo pred njo. Izgledalo je kot medved le da je bilo dvakrat večje. Bilo jo je strah. Ko se je kar iz nikjer pojavil T.J z mečem je zamahnil proti pošasti in jo zdel toda ta se je še vedno premikala le ne tako hitro. Pošast je s šapo zamahnila proti T.J in ga popraskala, da se mu je rana, ki mu jo je prej Lexi zašila odprla in kri je privrela na plan. „AAAAAuuuu!!!!“ je zavpil T.J. Lexi si je pa mislila super. Toda pošast se še ni dala in je še enkrat zamahnila proti T.J on pa se s težavo izmaknil vendar se je. Naslednjega napada ne bi prenesel, je pomislila Lexi. Pobrala se je s tal in se vrgla pred T.J medtem ko je pošast zamahnila proti njemu in je pošast zadela njo in ne njega. Nato je T.J pobral meč in ga zabodel pošasti direktno srce. Pošast je zatulila potem pa še Lexi. T.J jo je čudno pogledal. Lexi ne pošast. Pošast se je zavlekla pod drevo in se ulegla. Potem je zaprla oči in umrla. Čez nekaj časa se je spremenila v človeka, toda ne v katerega koli človeka, v Lexino mamo.
„AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!“ se je slišal Lexin krik, ki se je po vsej verjetnosti izvil čisto iz njene duše. Skratka bilo je strašno za slišati. T.J je skoraj oglušel. Lexi se je še z zadnjimi močmi odvlekla k mami. Ko je prišla k njej je začela govoriti:“Ne, ne, ne, ne ne moreš biti mrtva. Ne ne.....“
Nato je začela jokati. Prišla sta še Kay in Ace. T.J je vprašal:“Kje sta se tako dolgo obirala? Je kdo umrl? Mislim razen te gospe??“
„Kakšne gospe?“ je vprašala Kay. T.J je pokazal na Lexi in njeno mamo. Kay je takoj stekla k Lexi in jo začela tolažiti. Toda Lexi je le rekla:“Pusti me pri miru Kay, saj vem, da mi hočeš pomagati ampak tukaj ni pomoči. Počakaj mogoče pa je.“
„Lexi ne, pusti zmešane načrte. Prosim.“
„Kay umakni se. Pojdi umakni se z Aceom in T.J-om. Čakaj on jo je ubil. Ta brezčutna pošast.“
„Ne Lexi. Počakaj malo,“ vendar prepozno Lexi se je že pognala proti T.J-u. Tekla je ubistvu šepala. Zato se je Kay obrnila in stekla za njo. K sreči jo je ujela preden bi ta lahko naredil kaj hudega.
„Ace za boga pomagaj malo. Ti si čarodej pomagaj malo,“ je rekla Kay nato pa še hitro dodala:“ T.J ti pa se nekaj časa izogibaj Lexi, če ti življenje kaj pomeni.“
T.J je le pokimal. Ace pa je ta čas uspaval Lexi. Potem so odšli nazaj do njihovega postajališča. Preden so zaspali je še Kay rekla:“Če se bo Lexi tega večera spomnila kot sanje to tako pustimo. Rečemo, da so bile le sanje. Jasno?“
„Kaj pa rečem za mojo rano, ki je po čudežu že spet odprta in kri še kar teče iz nje. In za njeno rano?? Kaj bomo rekli za to??“
„Ne skrbita bom že jaz kaj spomnila le meni zjutraj vse prepustita.“
Naslednje jutro, ko se je Lexi zbudila je rekla:“ Ne veste kako nore sanje sem imela. Au kaj za vraga je to??“ pogledala je svoj bok in na njem je bila ogromna, ravna črta. Bila je globoka.
„Kje sem pa to staknila??“ je vprašala Lexi. In vse pogledala nejeverno.
„Niso bile le sanje kajne??“
................................................................................................................
Next???
pa sori ka je tale Next obupen
24. februar 2017
Next
24. februar 2017
hvala
24. februar 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani

Spletna stran uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo boljše storitve. Z uporabo portala se strinjate, da jih lahko uporabljamo.
Ali dovolite našim partnerjem, da bodo zbirali podatke in uporabljali piškotke za prilagajanje in personalizacijo oglasov?

Več o tem