u135143
u135143
Prejšnja zgodbica se mi je zbrisala tko da bom še enkrat napisala c:

_________________________________________________________________________________
*Flash back*
»Imel si priložnost. Drugo priložnost,« je tiho rekla in se trudila, da ne bi zajokala. Ni ga želela pustiti. Prizadel jo je- a ona ga je še vedno ljubila. »Beca, prosim,« je rekel in jo prijel za roke. Iztrgala se mu je iz prijema in se objela okoli ram. Izdajalska solza ji je spolzela po licu. »Prosim,« je še enkrat poskusil. Strmela je v tla in ni odgovorila. Prijel jo je za brado in njune oči so se srečale.
Proseče jo je pogledal. Njegove električno modre oči so jo prebijale. Odkimala je. »Adijo,« je rekla in odšla. Nihče jo ni več videl.
*End of flash back*
Dekle izpred dveh let se je sprehajalo po ulicah Londona. Vsaka klop, vsaka stvar, vse… Vse jo je spominjalo nanj. Ampak bala se je. Bala se je, da bo izvedel. In potem, ga je videla. In dobila je dodaten izgovor, da ga zapusti. Seveda ga ni hotela. Ampak strah je bil premočen. In to jo je pripeljalo do tega, da se je še dve leti zatem grizla in ob vsaki stvari pomislila nanj.
Beca je prišla do parka in se sesedla na klop. Njuno klop. Na plan so privreli spomini, ki jih je do sedaj vztrajno potiskala v skrajne kotičke njenih misli. Pogledala je naokoli. Ni vzdržala in oči so ji zalile solze. Mogoče so bili krivi spomini, mogoče pa to, da ga je opazila dve klopi naprej, kako je objemal neko dekle. Čez pet minut, de domala izrabila zalogo solz in skrušeno obsedela na klopi. Pogled je upirala vanj. Kako jo je lahko objemal? Beca se je opomnila, da je bila ona tista, ki ga je zapustila. Vedela je, da ne more pričakovati, da jo bo… Čakal? Vstala je in si obrisala rdeče oči. Samozavestno je zakorakala mimo njega ter njegovega dekleta. Njeni rdeči lasje so zaplapolali za njo. Vzdignil je pogleda. Ni bil čisto prepričan… Pa vendar – Beca se je vrnila.

Beca se je na hitro ozrla čez ramo in opazila, da jo gleda. Njen bivši, namreč.
Potem, ko se je dobri dve leti uspešno skrivala pri babici se je Beca vrnila. Ne, Beca vsekakor ni bila popularna, da bi vse to tako osupnilo. Bila je pač Beca. In vrnila se je. Naslednja postaja je bila hiša njene najboljše prijateljice Sam. Beca je pozvonila in prijateljica ji je odprla. »Beca?!« To ni bil vesel vzklik. Beco je ton njenega glasu zmedel. Sam je strmela vanjo. Ni se ji nasmehnila, ni je objela… Kot, da ne bi bili nikoli prijateljici. »Vrnila sem se,« je tiho dejalo dekle pred vrati. Ni vedela kaj naj pričakuje. »O. Moj. Bog!« je zavreščala Sam in ji skočila v objem. Očitno je rabila potrditev, da je Beca dejansko tu, in ni prišel le njen duh. »O ti bogca! Kako sem vesela da si nazaj!« je zavpila Sam in jo povabila v hišo. Beca si je nekoliko oddahnila. Torej jo Sam le ni pozabila. »O bog, oooo moj bog!« je ponavljala Sam na poti v kuhinjo. »Sam! Ne kriči!« se je od nekje zaslišal vzklik Samine mame. »Ja!« se je zadrla nazaj. »Odkar je pri hiši Tom, moramo govoriti čiiiisto tiho.« Beci se je zaletel požirek vode in začela je silovito kašljati. Ko se je za silo pomirila je vprašala: »Kdo je Tom?« »Oh. Moj bratec. Veliko se je zgodilo odkar si odšla,« je razložila Sam. Beca se je zazrla v kozarec vode pred sabo. Koliko je zamudila. »Preveč,« je rekla Sam, kot, da bi vedela, o čem razmišlja Beca. »Gremo v sobo,« je zavzdihnila Sam. Beca je hotela reči, da se je ustavila tu le na hitro a si je premislila. Bolje, kot da bi ves dan ždela v prazni hiši. Sam je hodila za Beco, in ko je ta hotela zaviti v sobo jo je potrepljala po rami. »Moja soba je zdaj tamle,« je rekla in pokazala na sosednja vrata. Beca je prikimala in vstopila. Soba je bila popolnoma drugačna. Bila je manjša in imela je čisto novo pohištvo. Ampak Beci je bila všeč. »No kaj praviš?« jo je vprašala prijateljica in se zavrtela po sobi. »Lepa je,« je zadržano rekla Beca. V dveh letih se je močno spremenila. Zaprla se je vase, ni bila več 'klepetava' in je samo plaho odgovarjala. Vse se je spremenilo le njen videz je ostal enak. Še vedno suha, kot prekla si Beca ni prebarvala las. Ostale so živo rdeče, kot pred dvema letoma. In le še to je kazalo, da je dekle, ki sedi v na prijateljičini postelji Beca.

Next? slik ne bom dala ker hočem, da si sami predstavljate osebe :3
16. maj 2013
nextt < 3
16. maj 2013
next< 3
16. maj 2013
u138300
u138300
next:3
03. junij 2013
neeeeeeeeeext. ej ti si res naj pisatlca i love you and your storys
04. september 2013
neeeeext< 33
03. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg