u142585
u142585
Neeext!
21. julij 2014
Next
21. julij 2014
Punce in mogoče fantje ... midve priznava, da na začetku nisva napisali nobenih pravil, ampak zdej vas pa prosiva, da na najinem fanfictionu NE aranžirate in objavljate NOBENIH linkov od svojih fanfictionov. Mislim, da tudi vam ne bi bilo všeč, če bi na vašem fanfictionu aranžirali najinega.

Hvala za razumevanje

Love ya
22. julij 2014
Ker je danes spet ZELO poseben dan, sva se odločili nextati

...

ONE DIRECTION VSE NAJBOLJŠE ZA VAŠO 4. SKUPNO OBLETNICOOOOOOO

Enjoy this special next~Diana~
»Posebna pošiljka hahaha …« sva se z Niallom smejala Rosie in Harryju. Očitno se med njima dogaja nekaj zelo čudnega, da imata take izpade posebnih pošiljk.
Ko so prišle Danielle, Perrie in Eleanor, sem bila zelo presenečena. Moja reakcija je bila samo: »Kaj pa ve delate tu?«, potem pa so mi vse lepo razložile. Objela sem jih in jim na lička prilepila poljubček.
Danielle in Perrie sta se ravno poslavljali od svojih preljubih fantov, ko sva se tudi midva z Niallom odpravljala malo na sveži zrak. Povabili sta me, da se skupaj odpravimo v nakupovalni center. Takoj sem bila za, saj sem nujno potrebovala stilsko preobrazbo. Niall mi je posodil nekaj denarja in skupaj smo odšle proti trgovinam. Še preden smo odšle, sem seveda poljubila Nialla in ga močno stisnila k sebi.
Na poti smo se pogovarjale o tem, kaj si bo katera kupila. Zaupala sem jima, da sem bila vabila zelo vesela, ker sem vedno v enakih oblekah in se me bo Niall kmalu, če se me ni še, naveličal.
»O moj bog, kako lepa obleka!« so bile Perrijine besede, ko smo vstopile v trgovino.
»In ta! Božanska je!« se je zopet oglasila, tokrat na drugem koncu trgovine.
V kabine smo nosile po deset oblek skupaj. Prodajalke so nas samo debelo gledale.
Ko smo prehodile že skoraj cel nakupovalni center, smo srečale Seleno Gomez. Nisem mogla verjeti svojim očem. Sprejela nas je kot še ene oboževalke, ki jih je srečala na svoji poti, ampak ko smo ji povedale, kdo smo v resnici, smo se začele pogovarjati. Na žalost je bilo našega pogovora kmalu konec, saj je morala na svoj koncert. Za slovo smo jo objele, potem pa je izginila med množico ljudi.
Odpravile smo se še v zadnjo trgovino, trgovino s čevlji! Na noge sem si natikala vse mogoče čevlje, od 20 centimeterskih pet do čevljev brez pete …
»You & I, we don't wanna be like them …« je nekaj zazvonilo. Pogledala sem naokoli in ugotovila, da ima Perrie to pesem za melodijo, ko jo nekdo kliče.
»Prosim ljubček?« se je oglasila in takoj sem vedela, da je pri telefonu Zayn.
»No prav, pridemo.« Sem vedela! Ravno takrat, ko smo v najboljši trgovini, moramo iz nje, ker se nam mudi na koncert.
»Nasvidenje!« smo se zadrle in stekle iz trgovine. Lahko smo slišale, kako se je neka prodajalka drla na nas, vendar smo jo ignorirale. Samo smejale smo se in tekle proti izhodu.
»Kje za vraga je avto?« se je spraševala Danielle. Jaz in Perrie sva ji samo skomignili, češ da ne veva, kje je oziroma kje smo ga pustile. Začele smo hoditi po parkirišču, ki je bilo veliko kot nogometno igrišče ali še več. Parkirišče smo obkrožile vsaj trikrat, ko smo ga le našle. Hitro smo se usedle vanj in se odpeljale proti dvorani.
»Ste le prišle!«
»Sem mislil, da vas ne bo nazaj,« sta takoj rekla Zayn in Liam, Niall pa je me je le pogledal in se mi nasmejal. Približala sem se mu in mu na uho zašepetala samo: »Hvala!« pogledal me je in se mi spet nasmejal. Potem sem stekla do ostalih punc. Začele smo se pogovarjati o naših dogodivščinah v trgovskem centru, ko se je nekdo prav grdo zadrl:
»Punce, kaj ko bi utihnile! Diana, Rosie … takoj v garderobe!«
Skupaj z Rosie sva odšli v garderobe in se pripravili za maskiranje.
Na moj stol se je prvi usedel Liam, ampak ko je prišel Niall, ga je porinil iz stola in se sam usedel nanj. Vprašala sem ga, zakaj je to naredil, on pa je samo rekel, da je želel čutiti moj rahel dotik. Postala sem rdeča, zato sem zahtevala, da zamiži, če ne želi imeti koščkov pudra v očeh. Takoj je zamižal in tako ni opazil, kako sem bila rdeča.
»Naslednji!« sem se zadrla. Na stol se mi je zopet usedel Liam, ki me je grdo gledal. Rekla sem mu, da mu nisem jaz naročila, naj se vrine, ampak je to naredil po svoji volji. Nekaj časa se je še kujal, potem pa sva se začela pogovarjati.
»Tako, nared si! Zdaj pa hitro pojdi na oder, ker te že vsi čakajo!« sem rekla Liamu, ki je brž odtekel na oder.
Odšla sem v dvorano k drugim dekletom. V dvorano sta vstopili dve dekleti, ki sta prišli na koncert. Takoj sta se začeli smejati. Ko sta prišli bliže, sta pokazali na naju in vprašali, če sva tisti novi dekleti. Odgovorili sva jima, da sva tisti novi dekleti. Rosie je bilo na začetku težko, saj ima na directionerke slabe spomine, ampak se je kasneje sprostila, ko je izvedela, da naju imajo nekateri directionerji tudi radi.
Ko sta se nama predstavili, je Rosie ugotovila, da je eni izmed njiju prav tako ime. Bila je tako presenečena, da ju je povabila v zaodrje. Ko je izgovorila besede:
»Punci, bi radi spoznali fante?« sem ravno pila. Pijača se mi je zaletela in vse sem izpljunila.
Potem sta spoznali fante. Preden sta jih spoznali, sta bili čisto nervozni, ker nista vedeli, kako se bosta pred njimi obnašali, ampak sta se kasneje, pred njimi, obnašali dokaj normalno.
Ko smo odšle nazaj v dvorano, sem na vrhu dvorane zaslišala glas, ki je bil podoben glasu enega od fantov.
»Miška, pridi malo sem!« Ker glasu nisem razločila, se nisem obrnila okoli. Čez čas, ko sem že čisto pozabila, da je kdorkoli sploh koga klical, se je nekdo naslonil na moje rame in me poljubil na vrat ter mi zašepetal:
»Tebe sem klical.«
Ko sem se obrnila, sem ugotovila, da je bil za mano Niall. Vprašala sem ga, kaj dela tukaj, ko bi moral biti na odru skupaj z drugimi fanti. Rekel je samo:
»Ko pa nisem zdržal brez tvojega poljuba in tvojega glasu.« V glavo sem postala rdeča. Samo nasmehnila sem se mu in pogledala v tla. Niall je dvignil mojo glavo in rekel:
»Nič naj ti ne bo nerodno!«
Poljubila sva se, potem pa je Niall odšel na oder, jaz pa z njim v zaodrje. Čeprav imam na zaodrje slabe spomine, sem ostala tam, ker nisem imela več časa, da se bi stlačila v prvo vrsto, zraven mojih punc.
Med koncertom me Niall ni velikokrat pogledal, ker sva se zavedala, da s tem ogrožava najino zvezo.
Po koncertu smo se odpravili v naš hotel.
Ko smo vstopili vanj, sem lahko rekla samo: »Wooooow!«
Niall me je pogledal in vprašal:
»Ti je všeč?«
»Seveda! Božansko je!« sem mu odvrnila in si ogledovala razkošen hotel.
»Pozdravljeni v hotelu Starhotels Business Palace! Upam, da vam bo udobno!« nas je nagovoril strežnik.
»Hvala!« mu je odvrnil Liam.
»Ali nam lahko razkažete naše sobe?« je vprašal Niall. Bila sem zelo živčna, saj sem vedela, da bo danes najina prva ''uradna'' noč.
»Seveda.«
Potem smo odšli z dvigalom v tretje nadstropje. Strežnik nam je razkazal pet sob. Z Niallom sva se odločila za sobo, ki je najbližje dvigalu.
Najine stvari sva razpakirala v omare in se domenila, kdo bo spal na kateri strani postelje.
»Večerjaaaa!« se je zadrl Louis in vsi smo stekli do dvigala. Ker imava z Niallom do njega najkrajšo pot, sva bila pri njem prva. Kmalu sta pritekla še Rosie in Harry. Vstopili smo v dvigalo. Rosie mi je takoj začela razlagati, kako uživata. Med drugim je rekla tudi:
»Zakaj nismo že prej imeli tako sob? Prečudovito si je deliti sobo s svojo ljubeznijo!«
Kaj? To je rekla Rosie? Rosie? Ona? O moj bog, ne morem verjeti. Dobila sem napad smeha. Vsi so me čudno gledali, jaz pa sem se samo valjala po tleh dvigala. Ko smo prišli v jedilnico, me je Niall moral iz dvigala nesti, ker nisem bila zmožna hoditi, ker sem se tako smejala.
Večerja je bila odlična. Med njo je bilo veliko smeha in poljubov.
Po večerji sva z Niallom odšla na svež zrak, potem pa v NAJINO SOBO!!! O moj bog, kako se to lepo sliši. NAJINA SOBA, SOBA MENE IN NIALLA!!!! O moj bog.
Ko sem se preoblekla, sem se ulegla na posteljo in se zazrla v svetlo moder strop najine sobe. Pridružil se mi je tudi Niall. Strmela sva v strop in se pogovarjala. Niall se mi je približal in me stisnil v objem. Poljubila sem ga in on mi je poljub vrnil. Potem je ugasnil luč in me še enkrat poljubil.
»Nočko moja največja ljubezen!«
»Nočko moj princ na belem konju!« sem mu odvrnila in mu poljub vrnila.

~Rose~
»Styles, kolikokrat ti moram še povedati, da si bom poiskala svojo sobo nekje na drugem koncu Milana, če boš še enkrat vprašal, če lahko vstopiš v kopalnico!« sem se zadrla, ko sem stopala izpod tuša.
V mislih sem si predstavljala Harryja kako zavije z očmi in se vrže na posteljo. No, če odštejemo Harryjevo teženje, pa mi je Milano še kar všeč. Ljudje tukaj so prijazni in se ne derejo nate, če se sprehajaš s svojim fantom.
Hitro sem se oblekla v pižamo in si umila zobe. Lase sem si spela v figo in stekla iz kopalnice. Harry je sedel na postelji in strmel v svoj telefon.
»Kaj je narobe?« sem ga v smehu vprašala in skočila zraven njega.
Telefon je vrgel iz rok in me vzel v svoje naročje. Zaskrbljeno sem ga pogledala in z rokami šla skozi njegove lase.
Nasmehnila sem se in rekla: »Bolj si mi všeč, ko se smejiš.«
»No, ne vem če je ravno smešno, da grozijo tvoji punci.« je rekel in me še močneje stisnil.
V grlu se mi je naredila kepa in šlo mi je na jok. Sedaj bodo začeli s tem že po twitterju? Zakaj ne poskušajo preprosto ignorirati? Saj nisem ničesar naredila … no, razen tega, da hodim s Harryjem.
»Ej, vse bo še v redu.« je rekel in me poljubil.
Zasmejala sem se: »Harry, nisem pri volji … samo spat bi šla.«
Zaskrbljeno me je pogledal in me dvignil v naročje. Odnesel me je na drug konec postelje in me pokril z odejo. Ulegel se je zraven mene in se zasmejal.
»Torej, pa sva skupaj v postelji.«
»Ne domišljaj si preveč, Styles. Povedala sem ti, da nisem pri volji za nič, razen za spanje.« sem rekla in ga boksnila v ramo.
Pogledal me je z dvignjeno obrvjo in se mi zasmejal. Svojo glavo sem zakopala v blazino, da ne bi videl moje rdečice.
»Hej, zakaj ti je nerodno?« je vprašal. No, izgleda, da moje skrivanje ni preveč uspešno.
»Styles … ne maram, da se mi smejiš.« sem rekla trmasto in se obrnila stran.
Svoje ustnice je približal mojemu ušesu in zašepetal: »Obožujem, ko me pokličeš Styles.«
»Harry … LAHKO NOČ!«
»Ampak, Rosie …«
»LAHKO NOČ … Styles.« sem rekla in ga odrinila stran.
Zasmejal se je in me stisnil v svoj objem. »Lahko noč, Rosie,« je rekel in utihnil.
……….
Zbudila sem se, ko je Harry še spal. Previdno sem se izvila iz njegovega močnega objema in vstala. Vzela sem zalet in skočila, kakor se je dalo, visoko.
»Harry, zbudi se!« sem se drla.
»Hvala za prijetno budnico.« je rekel in glavo zakopal v blazino.
Nehala sem s skakanjem in se ulegla zraven njega. Zasmejala sem se, ko si je čez glavo trmasto povlekel odejo.
»Harry…« sem zašepetala in mu z rokami začela risati vzorce po hrbtu.
Sploh se ni obrnil, niti rekel ni nič. zakaj je taka trma?
»HARRY EDWARD STYLES, prosim vstani.« sem se najprej zadrla, nato pa komaj slišno zašepetala.
Z glave sem mu počasi potegnila odejo in pričakal me je njegov popolni nasmeh. Zavila sem z očmi in mu pritisnila poljub na lice. Zahihital se je, ko je videl da sem pri tem skoraj padla s postelje. Potegnil me je bližje k sebi me poljubil na čelo. Namrščila sem se in ga jezno pogledala.
»Kaj bi rada Rosie?« je v smehu vprašal.
Desno roko sem položila na njegovo lice in ga poljubila. Potegnil me je še bližje k sebi in mi vrnil poljub. Zahihitala sem se, ko me je prevalil tako, da sem ležala pod njim. Postala sem rdeča v obraz in pogledala skozi okno.
»Sem ti že povedal, kako si luštna, ko zardiš?« je vprašal in mi z roko šel čez lice.
Pokimala sem in njegovo glavo potegnila bližje k sebi. Zastokal je in me poljubil. Moje telo je vzdrhtelo, ko so se njegove ustnice premaknile na moj vrat.
»Ne bi rad motil, ampak res nujno moramo iti na intervju. In zato rabimo Harryja, ki je še živ in ni postal žrtev mesojede Rosie.« je rekel Louis, ki se je kar naenkrat prikazal pred vrati.
»Že grem, no.« je jezno rekel Harry in mu v glavo vrgel blazino.
Louis se je užaljeno obrnil in zaloputnil z vrati. S Harryjem sva se spogledala in zasmejala. Njegov pogled je potoval od mojih oči in se ustavil pri ustnicah. Spet se je sklonil k meni in me začel poljubljati po obrazu.
»Styles, iti moraš.« sem se zasmejala in ga odrinila stran.
»Če že moram…« je zastokal in skočil s postelje.
Vzel je oblačila in odšel v kopalnico. Če ni moje življenje ena, sama pravljica? Imam čudovitega fanta, cel kup prijateljic in sem na turneji s skupino One Direction. To si najbrž želi čisto vsaka punca.
Zasmejala sem se, ko je v sobo vstopil Harry. Vprašljivo me je pogledal in se usedel zraven mene. Prijel me je za roke in me potegnil v objem.
»Kaj je vzrok tvojega dobrega razpoloženja?« je zapeljivo vprašal.
Pogledala sem ga naravnost v oči, kar je povzročilo, da so se mi v trebuhu pojavili metuljčki. Rahlo sem se mu nasmehnila.
»Ti.« sem zašepetala in pogled usmerila v svoje roke.
Zasmejal se je in me poljubil. Čez trenutek se je rahlo odmaknil in me prijel za ramena. Njegove zelene oči so spet poiskale moje.
»Ljubim te, Rosie.« je rekel.
Že spet se mi je pojavil tisti čuden občutek v trebuhu, ko je izrekel te besede. Po telesu se mi je razširila toplota in bila sem čisto omamljena. Vem, da mi je to rekel že tisočkrat, ampak vsakič, čisto vsakič odreagiram takole.
»Tudi jaz tebe.« sem rekla in se stisnila k njemu.
Nekaj časa sva še sedela takole objeta, nato pa je rekel: »No, mislim da bo skrajni čas, da se odpravim. Ostali me že sigurno čakajo.«
Vstala sem iz njegovega naročja in ga pozorno opazovala, medtem ko je vstajal. Kodri so mu padli čez oči, zato si jih je z roko, takoj postavil na pravo mesto. V licih so se mu pojavile luknjice, zaradi nasmeha, ko je videl da ga opazujem. Nasmehnila sem se mu nazaj in ga še enkrat objela.
»Haha, poslavljava se, kot da se ne bova videla štiri leta.« se je zasmejal in mi vrnil objem.
Zasmejala sem se: »Čavči.«
Pomahal mi je in stekel iz sobe. Takoj, ko je Harry odšel, je v sobo prišla Diana.
»Kako kaj vajina prva, skupna noč?« je vprašala v smehu.
Zavila sem z očmi in ji v glavo vrgla blazino. Hitro sem odprla omaro in iz nje potegnila kratke hlače z naramnicami, ter črtasto majico s kratkimi rokavi.
»Samo preoblečem se.« sem rekla in smuknila v kopalnico.
Ko sem se preoblekla sva z Diano odšle v jedilnico, k ostalim puncam. Veselo smo klepetale in se odločile, da tudi danes gremo v trgovino, tokrat vse skupaj. Po zajtrku sem stekla v svojo sobo po denarnico, ki sem jo dala v svojo ponošeno torbico. Hitro sem stekla k ostalim, ki so me že čakale na vhodu v hotel.
»Rosie, si prepričana, da greš z nami v trgovino? Veš, lahko nas opazijo oboževalci.« je rekla Diana in me resno pogledala.
Iz torbice sem potegnila sončna očala in si jih nataknila na nos. Pogoltnila sem cmok, ki mi je nastal v grlu in prikimala.
Perrie, me je potrepljala po rami in rekla: »Vse bo še v redu.«
No, pa začnimo z nakupovanjem.
23. julij 2014
u142585
u142585
Neeext!
23. julij 2014
Neeeeeeeeext
23. julij 2014
next
23. julij 2014
Next
23. julij 2014
neeeeeeeext
24. julij 2014
Ojla punce Tuki je še zadnji next, potem pa ga do naslednjega petka ne bo, ker sva obe na morju. Uživejte Midve bova~Diana~
»Shoping, prihajamo!!« sem se zadrla in vse so se mi zasmejale.
»Kaj je?« sem vprašala in jih čudno pogledala.
»Ah nič. Včasih imaš ravno take izpade kot tvoj fant, Niall.« je rekla Danielle, jaz pa sem postala čisto rdeča. Samo nasmehnila sem se in pogledala v tla, da ne bi opazile moje rdečice na licih.
Ko smo hodile po trgovinah, smo srečevale directionerke, na srečo take, ki niso želel škoditi Rosie, nasprotno, celo slikati so se želele z njo.
»Zdaj vidiš, kakšno je zvezdniško življenje. Čeprav smo samo dekleta zvezdnikov, se želijo vsi slikati z nami,« je rekla Perrie in vse smo se ji nasmejale.
»Tole mi postaja všeč.« je rekla Rosie. Vse smo bile olajšane, saj smo mislile, da jo bodo določene directionerke čisto zamorile.
Čeprav si tokrat nisem kupila veliko, sem še vedno veliko zapravila in mislim, da če mi bo Niall vedno posojal denar, bo obobožal.
Ko smo prišle nazaj v hotel, so nas tam že čakali naši gentlemani.
»Dianaa!« se je zadrl Niall in pritekel do mene. Dvignil me je in me močno objel. Nisem vedela zakaj taka dobrodošlica, ampak mi je bila všeč, zato ga nisem spraševala. Poljubil me je na moje ustnice in pustil vročo sled. Na moja lica se je privabila rdečica, ker sem se zavedala, da naju vsi opazujejo.
»Fuuuj …« se je zadrla Rosie, takoj za njo pa tudi Harry.
»Dajta no, poiščita si sobo, če ne zdržita drug brez drugega!« je pripomnil Louis.
»Pa naju ne glejte, če vas motiva!« je osorno rekel Niall, potem pa je pogledal mene in se mi nasmejal. Začel mi je pripovedovati, kaj vse se mu je danes na intervjuju zgodilo.
Počasi smo odšli na kosilo, po njem pa na koncert.
Na koncertu je bilo noro, ampak še bolj noro je bilo, ko ga je bilo skoraj konec in je Niall prišel v zaodrje, me prijel za roko in me privlekel na oder ter zahteval, da z njimi zapojem zadnjo pesem. Vsi v dvorani so me gledali in mi verjetno zavidali.
Začela se je melodija pesmi You & I. Niall me je prijel za rame in skupaj sva začela peti. Na začetku sem imela tremo, kasneje pa sem v petju začela uživati.
»Čudovita si bila,« je rekel Niall takoj, ko smo prišli v zaodrje.
»Niall, da tega nikoli več ne ponoviš!« sem mu zabrusila nazaj. Niall se je samo zasmejal in mi na uho zašepetal:
»Všeč si mi, ko se jeziš.«
Moja jeza je takoj izginila in na lica se mi je prikradla rdečica.
Po večerji smo se odpravili vsak v svojo sobo, seveda po parih. Niall mi je ušel naprej, zato sem do najine sobe odšla v spremstvu Rosie in Harryja.
Ko sem prišla do vrat sobe, so bila ta zaklenjena. Začela sem tolči po vratih in vpiti, naj mi pri priči odpre vrata.
Ko mi jih je odprl, je imel v ustih rdečo vrtnico. Zasmejala sem se mu in hitro vstopila v sobo. Vzela sem si pižamo in se hotela iti preobleč, vendar mi je Niall preprečil vstop v stranišče.
»Saj se lahko preoblečeš tudi v sobi.«
Premišljevala sem in se odločila.
»No prav. AMPAK PRVIČ IN ZADNJIČ!« Videlo se mu je, kako se mu je na obraz prikradel nasmeh zmagoslavja. Čeprav ga je hotel skriti, mu to ni uspelo.
Začela sem se preoblačiti. Od Nialla sem zahtevala, da se obrne okrog, vendar sem videla kako je glavo počasi obračal, da bi me lahko opazoval.
»Prečudovito telo imaš, Diana,« mi je laskal Niall, ko sem se preoblačila. Čutila sem, kako sem bila rdeča v glavo.
Ko sem se preoblekla, je stopil do mene in me objel okoli bokov. Začel je poljubljati moj vrat. Glavo sem naslonila na stran, da je svoje delo lažje opravljal. Kasneje je prešel na moja lica, potem pa je prišel tudi do mojih ustnic, ki so bile rahlo roza barve zaradi glosa. Močno me je stisnil k sebi. Poljube sem mu vračala. Prevalila sva se na posteljo. Potem je Niall ugasnil luč.
…………
Dnevi so minevali in dekleta smo si postajale kot sestre. Hodili smo iz kraja v kraj in povsod je bilo nekaj directionerjev, ki nas, deklet, niso marali videti. Ozmerjali so nas, vendar smo jih ignorirale.
Zayn je bil v družbi Perrie veliko bolj zgovoren, kakor takrat, ko je ni bilo zraven.
Nekega dne nas je Zayn povabil na kosilo v neko drago restavracijo. Nismo vedeli zakaj, vendar smo rade volje sprejeli povabilo.
»Si pripravljena draga?« me je vprašal Niall.
»Samo še minutko,« sem mu odvrnila in si še do konca na obraz nanesla make – up.
Ko sem stopila ven iz kopalnice, me je Niall najprej premeril po celem telesu, potem pa pripomnil:
»Prečudovita si!«
Zasmejala sem se mu in mu odvrnila:
»Tudi ti si prečudovit.« Potem mi je ponudil roko in skupaj sva odšla do restavracije. Odločila sva se, da bova do nje šla peš. Hodila sva približno deset minut.
»Tako, pa sva prispela,« je rekel Niall. Pogledala sem ga in se mu nasmehnila.
Vstopila sva v njo in videla, da čakajo samo še naju. Sedla sva za mizo.
Natakarji so nam prinesli juho. Niall mi jo je nadeval.
»Hvala Niall,« sem se mu zahvalila in ga pogledala s prav posebnim pogledom. Nasmejal se mi je in odvrnil:
»Ni za kaj, draga.«
Ko smo pojedli juho, smo dobili glavno jed, za njo pa sladico.
Ko smo vse pojedli, sta Zayn in Perrie vstala in Perrie je začela:
»Najino vabilo je bilo namenjeno temu, da se jaz za nekaj časa poslovim od vas.«
Vsi smo jo debelo pogledali.
»Gotovo vsi veste, da sem članica skupine Little Mix in zaradi tega enostavno ne morem biti vedno zraven Zayna.« Zayn jo je objel, saj se je videlo, da ji gre na jok.
Kasneje smo se poslovili od nje in ji zaželeli vso srečo na njeni poti domov in srečo v njeni skupini, ter da naj se čim prej vrne.
Močno sem jo objela in ji na lica pritisnila poljub. Na uho sem ji zašepetala:
»Pogrešala te bom. Čeprav greš le za nekaj dni, te bom pogrešala. V teh nekaj tednih, si mi postala kakor sestra.« Po licih so nama pritekle solze in Perrie me je zelo močno stisnila k sebi.
Gledali smo, kako z Zaynom odhajata na letališče ter ji mahali v slovo.
»Srečno pot!« se je zadrl Louis, potem pa ju ni bilo več mogoče videti. Odpravili smo se v hotel. Vsi smo bili zelo tiho, celo Louis.
»Nikoli si ne bi mislila, da se bo zgodilo kaj takega,« sem rekla Niallu, ko sva prišla v najino sobo.
»Tudi jaz ne,« mi je odvrnil in legla sva na posteljo.
Čez nekaj časa je nekdo potrkal na vrata. Niall jih je takoj odprl. Pred vrati je stal Zayn.
Zaynu so po licih pritekle solze. Niall ga je objel in ga tolažil.
»Zayn, saj bo kmalu prišla nazaj.«
Do njiju sem stopila tudi jaz in Zaynu nekaj zašepetala. Takoj si je obrisal solze in me prijel za boke, me dvignil ter zavrtel. Začel se je smejati in se mi zahvaljevati. Niall naju je nekaj časa samo gledal, potem pa rekel:
»No pusti jo no! Saj je vendar moja punca!« postala sem rdeča v glavo, ker sem vedela, da Nialla daje ljubosumje zaradi mene.
Zaynu sem samo še rekla:
»Takoj zdaj ti kupim karto.«
Potem je odšel iz sobe.

~Rose~
»…tako jo bom pogrešala,« sem rekla in se s solzami v očeh vrgla na posteljo v moji in Harryjevi sobi v Parizu.
»Punce se pa res jokate za vsako stvar. Pa saj je ne bo samo en teden!« Zavil je z očmi in se usedel zraven mene.
Jezno sem ga pogledala, vzela pižamo in se zaprla v kopalnico. Na hitro sem se stuširala in umila zobe, nato pa sem z vso silo odprla vrata kopalnice, pri čemer sem skoraj ubila Harryja.
»Ljubica, oprosti če sem te užalil. Jaz … samo ne razumem vas. Zganjate paniko za prazen nič.«
Za prazen nič?! Perrie je za en teden odšla in ubogi Zayn jo bo pogrešal. Kako lahko reče, da zganjamo paniko za prazen nič. No res, da en teden ni veliko in da sta bila narazen že veliko dlje časa, ampak … sedaj je Perrie moja prijateljica. Zadnjič mi je povedala, kako se počuti, ko zapusti Zayna … prazno, ni dobre volje - vendar se mora na intervjujih delati, da je super srečna – ponavadi, dneve preživi na telefonu in se pogovarja z njim. In potem Harry Edward Styles reče, da je to en prazen nič! Lepo, res lepo.
»Si že mogoče kdaj opazil, da Zayn komaj govori, kadar Perrie ni tu? Si opazil kako se je Perrie jokala, ko se je morala posloviti od njega? O, saj res. Nisi, ker si se preveč ubadal sam s seboj,« sem rekla in se pokrila z odejo.
Čez čas, sem začutila roko na svojem boku. Harry se je zahihital, ko je opazil da poskušam ignorirati njegove poljube, ki so puščali vročo sled na mojem vratu. S svojo levo roko, je začel risati kroge po mojem hrbtu. Rahlo sem trznila, ko se je roka približala mojemu vratu.
»Styles, kar koli že počneš, ne bo uspelo,« sem rekla hladno in se obrnila tako, da sem ga gledala v oči.
Na njegovih ustnicah je igral nasmeh. Zavila sem z očmi in se stisnila k njemu.
»No, zgleda da je uspelo,« se je zasmejal.
»Še vedno, ti ne odpustim za to, kar si rekel prejle. Moral se boš precej potruditi, da ti bo uspelo, ampak za danes naj ti bo,« sem rekla in vdihnila njegov vonj.
Glasno se je zasmejal. »Greva stavit, da mi bo uspelo prej kot v enem dnevu.«
Pomenljivo sem ga pogledala in zabrusila: »Kaj bo dokaz, da ti je uspelo?«
»Poljub. Ob polnoči, na vrhu Eifflovega stolpa.« Pobožal me je po licu in mi pomežiknil.
»Prav, ampak če ti ne uspe, bom do konca turneje imela svojo sobo, se pravi še približno štiri mesece,« sem rekla in mu podala roko.
Sprejel jo je in jo rahlo stresel. V njegovih očeh je bilo opaziti strah, da mu ne bi uspelo, ampak ga je kmalu nadomestila samozavest in upanje.
Spet sem zavila z očmi, nato pa sem se stisnila k njemu. »Lahko noč, Harry.«
»Lahko noč. Pa ne pozabiva na poljubček pred spanjem …«
»Styles, ne bom nasedla. Sploh pa morava biti na vrhu Eifflovega stolpa,« sem rekla in ga pomenljivo pogledala.
Zasmejal se je in ugasnil luč.
……………………
Zbudila sem se, ko je sonce že močno sijalo skozi okno. Oči sem spet zaprla in zavzdihnila. Roko sem rahlo premikala po blazini gor in dol, da bi našla Harryjeve kodre, vendar jih ni bilo. V trenutku sem se usedla in se začela ozirati po sobi. Harryja ni bilo nikjer. Hujši je kot petletni fantek. Če ga ves čas nimaš na očeh, se ti lahko še izgubi.
V roke sem vzela telefon, da bi preverila, če mi je poslal sporočilo. Nič. Vstala sem in se odpravila do potovalke, da bi si poiskala nekaj za obleč. Ravno sem jo hotela odpreti, ko sem se zavedla kaj sem ravnokar opazila na mizi. Vstala sem in zagledala pladenj na katerem so bili: rogljiček, vroča čokolada, vrtnica in sporočilce. Če ni to najbolj romantična stvar na svetu.
V roke sem previdno vzela sporočilce in ga počasi odprla. V njem je s pisanimi črkami pisalo:
Rosie!
S fanti smo odšli na nenapovedani intervju. Ob petih je v sobo prišel Paul in me odvlekel v kombi. Sicer bi tebe in Diano vzeli s seboj, vendar bodo za naš izgled poskrbeli tisti, ki delajo na televiziji. Nazaj pridemo ob poldne.
P. S.: Upam, da sta ti bila zajtrk in vrtnica všeč.
Za vedno tvoj,
Harry x

Ko sem brala pismo se mi je na obraz prikradel ogromen nasmeh. Mislim, da si ne bi mogla želeti boljšega fanta. Harry je najpopolnejši, najlepši, najbolj smešen in pozoren fant, kar jih je. Vem ,da je to najbrž načrt, kako bo dobil stavo, ampak me ne briga. Tole je res … popolno.
Pojedla sem rogljiček in popila kakav, nato pa sem se leno odvlekla v kopalnico in se uredila. Oblekla sem si oblekico, ki mi sega do malo nad koleni. Obula sem vanske, lase pa sem si rahlo skodrala.
Ko sem končala, sem poklicala Diano in ji povedala, da se dobiva pred vhodom.
»Jutro, zaspanka moja,« se je zasmejala, ko me je zagledala.
Objela sem jo. »Ej, nisem jaz kriva, da Harry ne utihne do dveh zjutraj. Ves čas samo govori in govori …«
Spet se je zasmejala in me premerila od glave do pet.
»Izgledaš čudovito,« sva rekle obe skupaj.
Kako pogrešam čas, ko sva bili z Diano čisto sami. Nobenih slavnih fantov in njihovih oboževalk, nobenega natrpanega urnika in paparacijev.
»In kaj bova počeli danes?« je vprašala.
Oči so se mi zasvetile in potegnila sem jo za sabo. Tekle sva in tekle, dokler nisva prišli do podzemne železnice. Vprašujoče me je pogledala.
»Diana, v koliko mestih sva že bili in nikoli si jih nisva ogledali? Samo hoteli, arene in nekaj restavracij. Čas je da postaneva turistki.«
V roke sem vzela fotoaparat in jo slikala. Zasmejala se je in prikimala. Kupili sva karte in se odpeljali na drugi konec Pariza. Ogledali sva si Notredamsko katedralo, Slavolok zmage, muzej Louvre in Luksemburški vrt. Eifflov stolp sva pustili na miru, ker naj bi si ga ogledali danes zvečer. Ura je kmalu odbila dve in ugotovili sva, da že zelo zamujava.
Ko sva prišli nazaj do hotela, sta naju tam pričakala Harry in Niall, ki sta naju jezno gledala.
»Kaj se pa gresta?« je začel Niall.
Z Diano sva se spogledali in skomignili z rameni.
»Samo mesto sva si hoteli …« se je hotela braniti Diana, a jo je prekinil Harry.
»Sploh vesta kako je to nevarno? V mestu je kup oboževalk, ki vaju ravno ne obožujejo, vidve pa se gresta turiste brez varnostnikov!« je zavpil.
Prestrašeno sem ga pogledala. »Harry, prosim umiri se in Niall, zate velja isto.«
»Ja, imeli sva sončna očala in nihče naju ni prepoznal in res ni treba zganjati panike.« je pritrdila Diana.
»Kaj pa če vaju bi? Pa še nikomur nista povedali, kje sploh sta.« Niallove oči so dobesedno postale črne.
Diana je pogledala v tla in po licih so ji stekle solze. »Veš kaj Niall? Prvič po šestih mesecih sem bila čisto sama s prijateljico in imela sem se super. Zakaj morata vidva vse pokvariti?«
Pogledala sem Nialla, katerega oči so bile spet normalno modre barve in polne skrbi. Začel se je opravičevati Diani in jo tolažiti. Čez čas jo je prijel za roke in jo odpeljal v svojo sobo. No, onadva sta že v redu. In sedaj …
»Še vedno ne razumem, zakaj nista povedali?« je jezno rekel Harry.
»Pa kaj ti ni jasno?! Hoteli sva biti sami in se zabavati, kot sva se pred vsem tem! Zakaj ne dojameš, da lahko sama poskrbim zase in da sem polnoletna punca, ki se ne bo zgubila, če bo šla na izlet sama s svojo najboljšo prijateljico,« sem rekla v joku.
Zakaj ne dojame?! Saj je najpopolnejši fant kar jih je, ampak včasih se mi zdi, da stvari dojema bolj počasi in da se ne zaveda, da se dere name.
Stopil je bližje k meni in me objel. »Psst, samo ne jokaj. Vem, da sem včasih popoln kreten in da ti ne pustim sami hoditi naokoli. Ampak to je zato, ker te ljubim. Veš kako me je skrbelo za vaju, zate? Nočem, da se ti kaj zgodi. Sama veš, kakšne so lahko oboževalke in nočem te izgubiti samo zaradi tega, ker si moja punca in ker te moje oboževalke ne marajo. Ne vem, kako bi preživel brez tebe. Ljubim te Rosie in vedno te bom, verjemi mi. In oprosti, ker sem bil kreten.«
»Nisi samo kreten, Styles. Ti si moj kreten,« sem se zasmejala, čeprav so mi po licih še vedno tekle solze.
Pridružil se je mojemu smehu in me močno objel. »Torej, mi je oproščeno?«
»Seveda, ampak sedaj boš še težje dobil svojo stavo,« sem rekla in obrnila glavo tako, da so se njegove ustnice dotaknile mojega lica in ne ustnic.
Nagajivo me je pogledal in si z roko šel skozi lase.
»Ne bodi tako prepričana,« je rekel in me poljubil na čelo.
»Khm, brez poljubljanja dokler ti ne uspe,« sem rekla in stekla v hotel.
Stekel je za mano in me začel loviti. Najin smeh se je razlegal po avli hotela, dokler nisva zagledala Diane in Nialla, ki sta se strastno poljubljala pred dvigalom.
No, očitno jima ni uspelo priti do sobe. Hahahaha.
24. julij 2014
next
24. julij 2014
Neeeeext
24. julij 2014
u142585
u142585
Neeext!
24. julij 2014
Neeeeeeext nujnooo
25. julij 2014
Okej ... Jst sm dons končno wifi na morju dobila ampak nexta pa na žalost ne morem objavt ker mam vse to shranjeno na prenosniku ki pa ga nimam sabo hahaha ... Ampak ker pač piševa fanfic o one direction se spodob da jim čestitam ... čeprov z zamudo kar upam da šteje hahah ( okej zdej se ful sekiram ker takrat nism wifija mela ... Ampak sm pa odštevala pa skor jokala tm pred sladoledarjem haha) Mislem da so te leta odkar jih poznam bla res najboljša leta u mojem življenju in včasih res ne vem kaj bi brez njih ker me zmerej ampak res zmerej spravjo v dobro voljo. Sploh ne morem opisat koooook sm vesela za njih, kok sm ponosna na njih in koook jih mam rada. Ob enem sm jim pa tuut zloo hvaležna. Prvič, ker mi polepšajo usak faking dan, drugič pa ker brez njih ne bi blo tega fanfica in ne bi nikol mele tok super bralk. #4YearsOfOneDirection #proud28. julij 2014
Ojla še iz moje strani tud jest sm dobila wifi šele pred kratkim in mi je res žou, da nimam nexta za vs. Prenosnik je ostou doma ... sej bova nextali prec k prideva dam ... OBLJUBLVA do takrt pa uživejte
28. julij 2014
neeext (:
28. julij 2014
Next
30. julij 2014
evo ... res nama je žal, ker nexta ni blo u petek al pa včerej ampak res sva mal pavze rabile od dopusta hahha
love ya~Diana~
Rosie … NAJBOLJŠA PRIJATELJICA ZA VEDNO!! Ljubim Pariz! Tako, kot sva z Rosie uživali danes, že dolgo nisem.
Ko sva prišli nazaj, sta nama Harry in Niall takoj začela očitati, kaj se greva. Bila sta zelo groba do naju, zato nama je šlo na jok. Ko je Niall to opazil, me je zgrabil za roko in me odvlekel stran. Začel se mi je opravičevati.
»Lahko se je opravičevati, da bi pa prej pomislil, kaj lahko s tem nekomu narediš, pa nisi čisto nič. Samo drl si se na naju, kot da sva dva izmečka, ki ju lahko vsi obmetavajo z vsemi žaljivkami!« sem mu z jezo odgovorila medtem, ko sva hodila do dvigala.
»Diana, res sem velik osel. Osel, ki izgovori vse, kar mu pride v glavo še preden bi pomislil, kaj lahko s tem neki osebi naredi. Ampak Diana, moraš mi oprostiti, ker moje srce zelo močno bije in če mi ne boš oprostila, ne vem, zakaj bi še živel na svetu. Izgubil bi svojo ljubezen življenja, to je vse, kar imam, torej lahko kar umrem, če je ne dobim nazaj.«
Ko je izrekel te besede me je zaskrbelo, kaj si bo naredil, če mu ne oprostim, zato mi ni preostalo drugega, kot da mu oprostim.
»No prav, oprostim ti. Ampak drugič ne bo tako lahko!« sem mu rekla. Na obrazu se mu je narisal širok nasmeh. Prijel me je za roke, me povlekel k sebi in svoje roke položil na moje boke. Naslonil me je na rob dvigala in me poljubil, najprej na lice, potem pa tudi na ustnice. Poljub sem mu vrnila in ta poljub se je razpletel v veliko poljubov.
Zaslišala sva glasen smeh, ki se nama je približeval, vendar se nisva dala motiti. Poljubljala sva se še naprej. Smeh je kar naenkrat utihnil in zaslišal se je Rosiin glas:
»Diana, prosim potrpita do sobe.«
Pogledala sem jo in zavila z očmi.
»Če že ravno prosiš,« sem ji odvrnila in pritisnila na gumb za dvigalo. Niall me je pogledal in se mi nasmejal.
Ko sva prišla v najino sobo, sem na postelji zagledala veliko darilo. Pogledala sem Nialla in ga vprašala, kaj je to.
»Zate je, draga. Odpri in poglej kaj sem ti kupil, ker sem moral na nenapovedan intervju,« mi je odgovoril.
Kako je lahko človek tako sladek? O moj bog, imam najboljšega fanta na svetu! Ker je moral na nenapovedan intervju, se mi je zato oddolžil. Kako lepo!
Pogledala sem Nialla in mu skočila v objem.
»Kako prijazno od tebe, Niall,« sem mu rekla.
»Še pogledala ga nisi in se mi že zahvaljuješ. Ali ga ne bi raje odprla?« je rekel z nasmehom na obrazu.
»Seveda!« sem mu odvrnila in stekla do darila na postelji. Začela sem ga odpirati. Ko sem ga odprla, sem zagledala … LUTKO NIALLA!!!!
»Da me boš imela vedno blizu, tudi takrat, ko bom odšel na kakšen nenapovedan intervju,« mi je z nasmehom na licih povedal.
»Hvala Niall! Si najpopolnejši fant in res te ne želim izgubiti!! Si me slišal? NE ŽELIM TE IZGUBITI, ZA VEDNO TE HOČEM OB SEBI!« sem se zadrla in mu skočila v naročje. Poljubil me je in me odnesel do postelje, kamor sva se usedla.
Od veselja, sem ga še enkrat poljubila, on pa mi je poljub vrnil.
»Čas za kosilo!« se je nekdo zadrl pred najinimi vrati. Bil je Louis.
»Vstopi, saj ne grizeva.« je v smehu odgovoril Niall.
Louis je odprl vrata in ob sebi je imel tudi Eleanor. Nasmejala sem se ji, ona pa mi je nasmeh vrnila.
»Želela sva samo povedati, da je čas za kosilo, in da vas bova čakala v jedilnici.«
»Prideva.«
»Se vidimo potem,« je rekla Eleanor in mi pomežiknila.
Z Niallom sva v jedilnico prišla skoraj pred vsemi. Prehitela sta naju le Louis in Eleanor. Sedla sem poleg Eleanor, Niall pa je sedel poleg mene. Z Eleanor sva se začele takoj pogovarjati.
»Mene boš pa kar ignorirala?« je rekel Niall. Pogledala sem ga in ga poljubila.
»Veš, včasih se moraš pogovoriti tudi s prijateljicami.«
Potem sem se zopet začela pogovarjati z Eleanor. Medtem so v jedilnico prišli še ostali. Natakar nam je prinesel juho. Bila sem že navajena, da mi jo nadeva Niall.
»Hvala dragi,« sem se mu zahvalila.
Ko smo pojedli kosilo, smo se odpravili na ogled Pariza, tokrat z varnostniki in vsemi fanti ter dekleti.
Ko se je zvečerilo, smo se odpravili do Eifflovega stolpa. Ker je bila pred dvigalom velika gneča smo se odločili, da gremo na vrh kar po stopnicah.
Pot do vrha je bila naporna in dolga. Hodili smo kar nekaj časa in ura je bila vedno več. Ko smo prišli na vrh, je do polnoči manjkalo še slabe pol ure. Z Niallom sva stopila do ograje in si ogledovala lepoto Pariza.
»Kako lepo je tukaj.« je začel Niall.
»Kakor v pravljici,« sem mu odvrnila.
»Tu bi lahko bil za vedno.«
»Tudi jaz,« sem mu odvrnila.
Ura se je hitro bližala polnoči. Rosie mi je povedala za njeno stavo z Harryjem, zato sem bila zelo nestrpna. Nisem si morala pomagati, da nebi za stavo povedala svojemu fantu. Niall me je pogledal in mi na uho zašepetal:
»Resnično sem vesel, da mi ti nisi postavila take stave oziroma se nisva domenila za stavo.«
»Če povem po resnici, sem tudi jaz vesela, da ti nisem postavila take stave. Tvoje besede so me ganile in čakati do polnoči v negotovosti, ali si še vedno živ ali ne in ali boš počakal do polnoči, da ti odpustim, bi bilo preveliko. Preprosto, preveč te imam rada, da te bi pustila usodi.«
Ko sem izrekla te besede, me je Niall povlekel v velik objem in me strastno poljubil. Poljub sem mu vrnila.
»Khm …« zaslišala sem Rosiin glas in odtrgala sem se od Niallovih ustnic.
Kaj naju mora vedno nekdo videti? Ravno takrat, ko so poljubi najbolj strastni? Zavila sem z očmi in se ji opravičila:
»Oprosti Rosie.«
Ko je Rosie odšla, sem se obrnila k Niallu in mu povedala, da mi gre to zelo na živce, da naju vedno zmotijo. Tudi on je rekel, da ga to zelo moti. V jezi sva zopet začela opazovati Pariz. Zagledala sem veliko uro in ugotovila, da do polnoči manjka samo še minuta.
»Niall, poglej koliko je že ura,« sem s komolcem počila Nialla.
Hitro sva se obrnila in poiskala Rosie in Harryja. Držala sta se za roke. Niall me je stisnil v objem. Opazovala sva ju in ko je ura odbila polnoč sploh nisem več pomežiknila, da ne bi kaj zamudila.
Počasi sva se začela približevati Rosie in Harryju. Zaslišala sva Rosiine besede:
»Tepček, si res mislil, da ti ne bom odpustila? Mojemu najpopolnejšemu fantu?« ko je izrekla te besede ga je tudi poljubila, poljubila ga je na ustnice.
»Torej med nama ni več zamer?« je z negotovim glasom vprašal Harry.
»Seveda ne!« se je nasmehnila Rosie.
Z Niallom sva se spogledala in se nasmehnila drug drugemu. Niall je svoj obraz približal mojemu. Najina nosova sta se dotaknila drug drugega. Počasi je približal svoje ustnice k mojim in me poljubil. Tokrat mu poljuba nisem takoj vrnila, ampak sem najprej pogledala, če naju kdo opazuje. Šele potem, ko sem se prepričala, da naju nihče ne opazuje, sem se lahko sprostila in mu vrnila poljub.
»Počasi bo čas, da se vrnemo v hotel. Jutri nas čaka nov dan in z njim tudi prvi koncert v Parizu,« je rekel Liam.
Niall me je prijel za roko in tako smo se vsi skupaj odpravili nazaj v hotel.

~Rose~
To sem že videla. To tudi. Dolgčas!
»Harry, to delate zanalašč!« Zdolgočaseno sem ga pogledala.
»Kaj?! Kaj pa naj bi počeli zanalašč?« je smeje vprašal.
Včasih zna biti pravi kreten, ampak v dobrem pomenu besede. Pač, mi malo teži in me zafrkava, se vsaj nasmejim.
»Vlečete naju po vseh krajih, ki sva jih danes obiskali. In vem, da ste si vi vsi že vsaj stokrat obiskali Pariz.« Še bolj se je zasmejal in skomignil z rameni.
»Zakaj sta se pa odločili, da nam pobegneta in si ogledata mesto?« je rekel in me objel čez ramena.
Stisnila sem se k njemu in si na nos nadela očala. V trenutku, ko smo prišli iz muzeja, nas je namreč obkolilo na tisoče oboževalk in res nočem, da me slikajo v glavo. Očala pomagajo, da sploh kaj vidiš.
»Lačen sem,« se je pritožil Niall.
»Stari, jedel si pet minut nazaj. Bili smo v restavraciji pod muzejem, se še spomniš?« je zavzdihnil Liam.
»Oprosti, ker imam hitro prebavo,« mu je ugovarjal Niall.
»Saj veste, da postane tečen, ko ne dobi hrane. Raje, ga hitro odpeljimo v McDonald's.« Louis je zavil z očmi in s prstom pokazal na drugo stran ulice.
»Hvala kolega!« se je zadrl Niall in stekel čez cesto.
»LOUIS!« smo se zadrli vsi ostali.
Namenila sem mu grozeč pogled. »Če mu še enkrat samkrat dovoliš, da gre jest, bom…bom…Eleanor poslala na prvo letalo proti Angliji.«
Zaščitniško je objel Eleanor in užaljeno dvignil glavo. »Kako ste kruti.«
Vsi smo se začeli smejati in pridružila se nam je tudi skupina punc, ki so vse to slišale. Prijazno so se nam odmaknile, ko smo sledili Niallu in Diani čez cesto. Ko se je Niall končno najedel, smo nadaljevali turnejo po mestu Pariz. Beda!
Počasi se je stemnilo. Pogledala sem na uro in opazila, da je že enajst zvečer.
Obrnila sem se k Harryju: »Veš, časa imaš samo še eno uro.«
»Rosie, ne bodi tako neučakana.« Zavil je z očmi in se mi nasmehnil.
Rahlo sem ga boksnila v ramo in zašepetala: »Če boš tak, ti ne bo nikoli uspelo.«
Zasmejala sem se in stekla do Eleanor, ki je z Danielle in Diano veselo razpravljala o prednostih in slabostih čevljev z visoko peto. Za delček sekunde sem se ozrla nazaj, da bi videla če Harry gre za mano. Njegove nagajive oči so se srečale z mojimi, medtem ko je klepetal z Liamom. Pomežiknila sem mu in se obrnila k Diani.
»Koliko je še do Eifflovega stolpa?« sem jo vprašala, ona pa me je samo pogledala z »neumna si« pogledom in s prstom pokazala na stolp pred mano.
»Aja, no najbrž hitro raste.« sem rekla in zaslišala smeh.
Eleanor in Danielle sta se režali in vpili: »Vidve sta tako smešni!«
Z Diano sva se spogledali in zavili z očmi. »Pusti ju. Obnašata se kot dve najstnici.«
»Pač, nekateri so še vedno na zelo nizkem nivoju razvoja,« je dodala Diana in se zasmejala. »Čeprav si pa res trapasta, da ne vidiš tako velikega stolpa, ki stoji pred tvojim nosom.«
»Oprosti Rosie.« je rekla Danielle, ko se je umirila in opazila moj jezni pogled.
»Opravičilo sprejeto,« sem rekla še vedno malo jezna, ker so se norčevale iz mene, ampak hej, saj smo prijateljice.
»Sem gor ne grem!« se je zadrl Zayn.
Saj res, čisto sem pozabila. Zayn Javaad Malik se boji višine. No, sva že dva. Tudi meni ni ravno prijetno stati na vrhu 324 metrov visokega stolpa, ampak bom preživela.
»Zayn, če hočeš lahko greva gor skupaj. Tudi mene je malo strah višine,« sem rekla in ga potrepljala po ramenih.
»Oooo, Zayn pa rabi punco, da ga drži za roko, drugače si ne upa na nek miniaturni stolp,« je rekel Harry. V njegovem glasu je bilo čutiti ljubosumje.
Jezno sem ga pogledala in rekla: »Izgleda, da je ti ne boš imel, Styles.« Zayna sem prijela za roko in ga odvlekla naprej.
»Hahaha, dobila te je kolega,« se je zasmejal Liam in ga udaril po hrbtu.
Eleanor je zavila z očmi. »Harry, a boš izgubil stavo?«
Seveda ne bo izgubil stave. Dobil jo bo v trenutku, ko me bo hotel poljubiti, ker ga ne bom morala zavrniti, tudi če bi ga hotela. Sploh ne vem, zakaj sva šla stavit, če je bilo že prvo sekundo jasno, kdo bo zmagal. Ampak ne! Ne bom popustila, ker nočem, da me zafrkava s cmero in ne bom prenašala njegovega nakladanja o tem, da sta Zayn in Perrie bedna. Ne bom!
»Ne bodi tako prepričana, Eleanor,« je rekel in se samozavestno nasmehnil.
Malo je manjkalo, pa bi spustila Zaynovo roko in stekla Harryju v objem, ter ga začela poljubljati, ampak sem ostala močna, za voljo svojega ponosa.
Začela sem se smejati: »Styles, ne bodi tako prepričan.«
Stopil je korak k meni, jaz pa sem spustila Zaynovo roko in se mu približala. No, pa je šel načrt po vodi.
Harry je sklonil glavo, tako da me je lahko gledal naravnost v moje oči. Pogledala sem ga z dvignjeno obrvjo in se zasmejala.
»Kaj je tako smešno?«
»Voham poraz. Tvoj poraz. Najbolje bo, da Henryju povem, da naj rezervira eno sobo več.« sem rekla in se le s težavo upirala, da ga nisem poljubila. Ne bo uspel, tako zlahka.
»Okej, umirita se! Gremo počasi na vrh,« je rekel Zayn in me prijel za roko.
Z dvignjeno glavo sem odkorakala stran od Harryja in se postavila v vrsto. Začeli smo se vzpenjati. Z Zaynom sva se celo pot pogovarjala, da ne bi opazila višine, ki se je razprostirala pod nama. Harry naju je ves čas jezno gledal. Ko sem se enkrat smejala Zaynovi šali, o malem zajčku, se je z vso silo prerinil med nama in nato umirjeno nadaljeval pot.
Ko smo prišli na vrh sem spustila Zaynovo roko in stekla do ograje. Zvrtelo se mi je v glavi, ko sem pogledala proti tlom in stopila korak nazaj. Zaletela sem se v nekoga velikega. Hitro sem se obrnila, da se mu opravičim.
»Opros…Styles,« sem rekla in prekrižala roke na prsih.
»Ojla, lepotička,« je rekel in mi pomežiknil.
»Spet počneš to.«
»Počnem kaj?«
»Osvajaš me in flirtaš z mano. Styles, tokrat ne bom kar tako popustila,« sem rekla, čeprav sem se komaj zadrževala, da nisem dobesedno skočila nanj.
Zasmejal se je in si z roko šel skozi lase.
»STYLES!« sem se zasmejala in odšla stran. Prav zanalašč počne to, ker ve kakšen učinek ima name.
Hodila sem in hodila, ko sem pred sabo zagledala Diano in Nialla, ki sta se poljubljala. Mislim, lahko bi dala prostor ljudem, da si premikajo.
»Khm…« sem rekla in Diana se mi je začela opravičevati. Zavila sem z očmi in stekla nazaj k Harryju.
»Glej no, glej. Izgubljena princesa se je vrnila.« Spet mi je pomežiknil.
Pogled sem usmerila na svojo ročno uro in se sama pri sebi nasmehnila. Dve minuti do polnoči.
»Styles,tvoj načrt bo spodletel,« sem se zlagala. No, poljubi me že. Že cel dan me nisi in počasi umiram.
Prijel me je za roke. »Torej mi ne odpustiš, ker sem ti rekel da si preveč občutljiva in ker sem se drl nate, pa še z Zaynom sem vaju skoraj ubil? Rosie, res mi je žal.«
Oh, kaj še čaka. Prav, bom pa jaz. »Tepček, si res mislil, da ti ne bom odpustila? Mojemu najpopolnejšemu fantu?«
Vrgla sem se mu v objem in ga poljubila. Močno me je stisnil k sebi in mi vrnil poljub. Ravno takrat, pa je ura odbila polnoč.
»Torej med nama ni več zamer?« je z negotovim glasom vprašal Harry, a sej je pri tem rahlo smejal.
»Seveda ne!« sem se zasmejala in ga še enkrat poljubila.
Zasmejal se je in me zavrtel v zraku. Moj smeh je postal malo šibkejši, ko se mi je zvrtelo v glavi.
»Harry, vrtoglavica.« sem rekla.
Zaskrbljeno me je pogledal in rekel: »Ups, greva raje na trdna tla.«
Pokimala sem.
Med potjo nazaj sva se cel čas poljubljala in objemala. Ko sva prišla v hotel sva se vrgla na posteljo in v objemu zaspala.

hope u like it
03. avgust 2014
uuuu pa lihk kar sm vidla, da mava že 1389 ogledov (to je ful velka številka tko by the way hahha)

HVAAAALAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

kr smeji se mi hahaha

P.: mogoče dns dobite še en next
03. avgust 2014
neeeeeeeeeext (:
03. avgust 2014
Neext
03. avgust 2014
Next
03. avgust 2014
u142585
u142585
Awii:$
Neeext!!
03. avgust 2014
next
03. avgust 2014
Awwe
Next
04. avgust 2014
Neeeeext
05. avgust 2014
Danes je že kar en mesec, odkar sva bili na Njihovem koncertu. To, da jih vidi nastopati pred svojimi očmi, privoščiva VSAKI directionerki/directionerju, ker je to res nepozabno doživetje, ki se ga ne da opisati z besedami. Oni so toooooooooook popolni

Hahaha drugač sva vam pripravili tudi ... NEXT!
Enjoy it~Diana~
Ko smo prišli v hotel, sva se z Niallom odpravila v najino sobo. Takoj sem se šla preobleč. Skozi vrata kopalnice sem zaslišala Niallov glas:
»Veš Di, nekaj ti moram povedati.«
»Želiš ljubček?«
»Hotel sem ti povedati …« odprla sem kopalnična vrata in si brisala mokre lase.
»Hotel sem ti povedati, da te ljubim!« je Niall dokončal svoj stavek. Pogledala sem ga in odvrgla brisačo. Stopila sem do njega in ga poljubila.
»Tudi jaz te ljubim.«
Potem sva sedla na posteljo. Med najinim pogovorom sem legla na Niallov trebuh in počasi zaspala.
Zjutraj me je zbudil Niallov poljub na čelo. Počasi sem odprla oči.
»Dobro jutro, moja zaspanka,« me je pozdravil Niall.
»Dobro jutro, ljubček,« sem mu odzdravila.
»Veš, čas bo, da se odpraviva na zajtrk. Vsi naju že čakajo.« Iz dremeža sem se takoj prebudila in hitro stekla v kopalnico.
»Saj se ne mudi tako zelo.«
»Niall, če naju vsi že čakajo pomeni, da se nama mudi!« sem zavpila iz kopalnice. Potem Niall ni rekel nič več.
Ko sem prišla iz kopalnice, me je Niall že čakal. Prijel me je za roko in skupaj sva odšla do dvigala.
»Dobro jutro, lenobi,« naju je pozdravila Rosie. Odzdravila sva ji potem pa sva se usedla za mizo.
Po zajtrku smo se odpravili v dvorano, kjer bomo danes imeli koncert. Ker je nama z Rosie zmanjkovalo ličil, sva namesto v dvorano odšli v trgovino z ličili.
»Pazi nase, ljubica,« mi je rekel Niall in me objel.
»Obljubim, da bom pazila,« sem mu odvrnila in ga poljubila.
Ko sva prišli z Rosie v trgovino, sva potrebovali kar nekaj časa, da sva našli vse potrebno.
»Tako, mislim, da imava vse,« mi je z nasmeškom na obrazu rekla Rosie.
»Tudi jaz mislim, da sva vzeli vse, kar potrebujeva za maskiranje,« sem ji odvrnila.
Ko sva vse kupili, sva se peš odpravili proti dvajset minut oddaljeni dvorani. Med hojo sva se pogovarjali o vsem mogočem.
»Rosie, veš, že kar nekaj časa mi nekaj pravi, da ti moram to povedati,« sem z zadrego začela pogovor.
»Diana, ti kar. Na dan z besedo, lepotica,« mi je z nasmehom na obrazu odvrnila.
»Se spomniš dneva, ko sem jaz prespala pri tebi in te je Drew zaprosil?«
»Seveda se ga, le kako bi tak dan lahko pozabila.«
»No, takrat sem te zbudila s tem, da sem ti rekla, da imam karte za koncert od 5 Seconds Of Summer.«
»Tudi tega se zelo dobro spominjam,« mi je še vedno z nasmeškom na obrazu odgovarjala Rosie.
»Ali si še vedno želiš na ta koncert?«
»Jasno! Je kakšna težava? Tvoj glas mi zveni nekam zaskrbljujoč,« mi je odgovorila, tokrat brez nasmeha na obrazu.
»Veš, Rosie, takrat sem si vse to izmislila. Želela sem le, da bi mi pripravila hrano in si bi poiskali službo.«
»Kaj? Diana, tega ti ne bom NIKOLI odpustila!«
»Rosie, veš, nisem za nalašč. Nisem vedela, kaj naj storim in potem mi je kar naenkrat prišla v glavo ta ideja in sem jo izdavila.« Po licih so mi pritekle solze.
»Za to ni opravičila, Diana. Nisi več moja prijateljica!« mi je z besom odgovorila, potem pa je začela hitreje hoditi, da bi se oddaljila od mene.
Po licih so mi tekle solze in Rosie je bila vedno bolj daleč. Nisem vedela, kje sploh hodim, zato sem se izgubila. Ko sem se zavedala, da sem se izgubila, sem se usedla na stopnice, ki so bile tam blizu. V roke sem vzela svoj telefon in videla neprebrano sporočilo. Odprla sem ga in v njem je pisalo:
Draga, kje si? Močno te že pogrešam. Tvoj dotik, tvoje ustnice, tvoje oči, celo te pogrešam.
Prosim, čim prej se vrni.
Z ljubeznijo,
Vedno tvoj Niall Horan xx
Ko sem ga prebrala, se mi je na ustnicah narisal širok nasmeh vendar nisem mogla preko tega, da sem se ravno kar skregala s svojo BFF. Niallu sem odpisala:
Dragi moj Niall!
Že dolgo časa me ni, ker sem … ker sem se:
1. Skregala s svojo najboljšo prijateljico, ki je ravno sedaj verjetno v objemu Harryja in
2. Ker sem se izgubila.
Ne vem kje sem, zato prosim Niall, pomagaj mi!
Za vedno tvoja, Diana x
Takoj, ko sem sporočilo poslala, mi je zazvonil telefon. S solzami v očeh sem se oglasila.
»Prosim?«
»Draga, ljubica, je vse v redu s tabo? Tako me je skrbelo zate.«
»Niall, v redu sem. Samo hitro pridi pome,« sem mu rekla.
»Ne skrbi, draga. Že hitim.«
Prekinila sem in še naprej sedela na stopnicah in jokala. Čez deset minut sem zaslišala poznan glas.
»Diana, si ti?« pogledala sem skozi lase.
»Niall …« skočila sem mu v objem in moje solze so se še bolj izlile.
»Tako sem te vesela.«
Poljubil me je na ustnice.
»Zdaj mi boš vse pojasnila,« mi je rekel.
»Bom Niall, ampak zdaj sem zelo lačna.«
»Ne skrbi, tamle čez cesto je McDonald's in če želiš, lahko greva vanj jesti.«
»Hvala Niall.«
»Tukaj imaš robček, da si boš obrisala svoje solze.«
»Hvala ti Niall. Res si prijazen.« Potem sem vzela robček in si obrisala solze. Niall me je na poti v McDonald's poljubil še neštetokrat. S tem me je spravil v boljšo voljo.
»Niall, ti si takšen sonček. Vedno me spraviš v dobro voljo. Brez tebe nebi mogla živeti!« sem mu rekla, ko sva odhajala iz McDonald'sa.
»Oh, Diana … ti si ena velika rožica, ki mi dopolnjuje vsak dan mojega življenja. Tudi jaz si ne predstavljam življenja brez tebe.«
Potem me je objel in poljubil. V dvorano sva prišla okoli tretje ure popoldan.
»Pa sta le prišla.«
»Zelo nas je skrbelo za vaju!« sta naju pozdravili Danielle in Eleanor. Samo nasmehnila sem se jima in nadaljevala pot proti garderobam.
Ko sem zagledala Rosie, sem pogled usmerila v tla. Niall me je še vedno držal za ramena in počasi sva šla v garderobe.
»Diana, zakaj se tako kislo držiš?« me je vprašal Louis. Pogled sem preusmerila v tla, ampak sem vseeno videla, kako ga je Niall grdo pogledal in mu zabrusil:
»Če nimaš nič pametnejšega za vprašat, se odpravi drugam!«
»Oprosti no, nisem vedel, da sta tako nerazpoložena za hece.«
»Hece? To ni noben hec, da žališ mojo punco!« se je Niall zadrl na Louisa.
»Oprosti Niall. Ne bom več.«
Potem se je odmaknil. Niall je sedel na kavč in me povlekel, da sem se usedla njemu v naročje.
»Ne skrbi draga, ne bom pustil, da ti nagajajo.« mi je zašepetal na uho. Poljubila sem ga, potem pa sem vstala in mu nakazala, naj se usede na stol za maskiranje.
»Niall, če želiš biti prvi, se prosim usedi na ta stol,« sem mu rekla.
»Seveda moja ljubezen.« Ko je izrekel te besede, se je usedel na stol. Uredila sem ga in mu na obraz nanesla nekaj make – upa.
Ko so bili vsi nared za koncert, so se odpravili na oder.
»Srečno dragi!« sem se zadrla za Niallom. Obrnil se je in mi pomežiknil, potem pa je za vogalom izginil.

~Rose~
»Ne, res ni bilo lepo od nje ampak, saj ni tako hudo.«
»HARRY EDWARS STYLES, če ona takrat ne bi bila taka lažnivka, bi bilo moje življenje sedajle normalno. Najbrž ne bi tako obupano iskale službe in potem vas ne bi spoznala in…«
Prekinil me je: »In potem bi bila ti zdaj poročena z Drewom in me sploh ne bi poznala.«
Prav ima. Ne vem, zakaj sem bila tako huda na Diano. Če ne bi bilo nje bi bila še vedno z Drewom in če povem po pravici, si tega res ne želim. Rada imam Harryja in ne vem, kako bi preživela brez njega. Ja, res se sliši pocukrano, ampak je res. Namesto, da bi se drla nanjo, bi se ji morala zahvaliti.
Pogoltnila sem slino in se zazrla v tla. »No, potem bo najbolje, da se ji grem opravičit in … zahvalit.«
Harry se je zasmejal in me stisnil v objem. »Zahvalila se ji pa boš za…« je začel.
Pa saj ve, o čem govorim. To dela samo zato, ker ve da mi je nerodno. Grr, včasih ga sovražim.
»Za to, da sem spoznala vas … tebe,« sem rekla in zardela.
Na usta se mu je prikradel gromozanski nasmešek. Še bolj me je stisnil k sebi ter mi pritisnil poljub na čelo. Zasmejala sva se, nato pa sva se poslovila.
»Vso srečo na koncertu,« sem rekla in mu pomahala.
»Imel jo bom, dokler boš ob meni, ti.« Zasmejal se je in stekel k ostalim.
Srce mi je začelo hitreje biti, ko je izrekel te besede. Stala sem sredi garderobe in zasanjano strmela za njim. Kako ja to možno? Kako ga lahko tako zelo ljubim?
Za sabo sem zaslišala korake in ko sem se obrnila sem zagledala … Diano.
»Hej.« Pogled sem usmerila v svoje roke.
»Rosie, tako mo je žal …« se je začela hitro opravičevati, a sem jo prekinila.
»Diana, meni je žal. Res, da sem si res močno želela na njihov koncert, ampak mi je sedaj čisto vseeno. Če se ti takrat ne bi zlagala, najbrž sploh ne bi iskali službe…saj ne tako zagreto. To pomeni, da ne bi nikoli spoznali One Diraction, Eleanor, Danielle, Perrie … ti ne bi imela fanta in jaz … najbrž bi bila poročena z Drewom. Po tvoji zaslugi je Harry moj fant. Ne morem biti jezna nate, ampak lahko rečem samo … HVALA DIANA!«
Gledala me je kot, da sem padla z neba.
»A si ti resna?« je vprašala.
Ne, samo lažem se! Včasih zna biti res nedojemljiva. Zavila sem z očmi in stopila k njej.
»Mi oprostiš?« Bila sem že na robu joka.
Zasmejala se je in me močno objela. »Seveda ti odpustim, Rosie.«
»Hvala,« sem rekla in ji vrnila objem.
Odmaknila se je od mene in zavpila: »Čas za koncert!«
Zasmejala sem se, nato pa sva skupaj stekli v dvorano k ostalim puncam. Med koncertom smo plesale kot nore, čeprav ni bilo isto brez Perrie.
»Dragi directionerji, za vas imamo posebno novico,« je pred zadnjo pesmijo rekel Harry.
Liam je takoj vskočil: »Točno čez en mesec …«
»Bomo izdali …« je nadaljeval Zayn.
»NOV ALBUM!« se je na koncu zadrl Niall.
»Ime bomo razkrili jutri, zato pridno spremljajte naš profil na Twitterju.« Louis se je zasmejal in pomežiknil Eleanor.
Onadva sta najbolj popoln, smešen, ljubek par, kar sem jih videla. Včasih se bojim, da bom dobila sladkorno, ker sta tako pocukrana.
»Pariz, ste pripravljeni na še eno pesem?!« je zavpil Liam, čeprav je imel mikrofon.
Po dvorani so se razlegli kriki občinstva. No, najbrž so pripravljeni. Ko se je po dvorani razlegla melodija pesmi What Makes You Beautiful, je občinstvo ponorelo. Z Diano sva se spogledali in se jim pridružili.
V zaodrju sem takoj stekla do Harryja. »Super ste bili!«
»Hvala,« je rekel in me poljubil.
Na začetku mi je bilo malo nerodno, ker sva stala sredi sobe in so naju vsi lahko videli, ampak sem se kmalu sprostila. Svoje roke sem zapletla v njegove lase in ga potegnila bližje k sebi. Na ustnicah mi je zaigral rahel nasmeh, ko je njegova roka potovala na moje boke. Stisnila sem se bližje k njemu in ga trenutek za tem, porinila ob steno.
»Ej, ej, ej! Poiščita si sobo, nočem gledati, kako se moja prijatelja slinita drug po drugem,« naju je prekinil Liam, ostali pa so se nama smejali.
»Ne pritožuj se! Z Danielle, nista čisto nič boljša,« sem mu vrnila.
Danielle je zardela in svojo glavo, zarila v Liamov vrat. Niall in Diana, sta se od smeha že skoraj valjala po tleh in začelo me je že pošteno skrbeti, da bomo priča pomanjkanja kisika v možganih, zaradi smeha.
»No, umirite se! Gremo že v hotel, da spakiramo in se odpravimo domov,« je rekel Zayn. O, revček. Kako mu mora biti hudo, ko je edini brez punce.
»Domov?« sem vprašala Harryja, začudeno.
Zasmejal se je: »Hoteli smo, da ostane presenečenje.«
»Misliš resno?! Domov gremo! V Anglijo?!« Od sreče me je skoraj razneslo.
»Ja, Rosie. Malo se moramo spočiti od tega direndaja, zato gremo za dva tedna v Anglijo, k družinam,« je zdolgočaseno rekel Louis.
Ampak, jaz nočem domov. Takoj, ko bom prišla, me bo mami zvlekla v svoje stanovanje in zahtevala pojasnilo, zakaj sem ves čas v časopisih in po televiziji. Odkar smo na turneji, je nisem poklicala. Zakaj bi jo? Z njo se ne razumem, odkar se je ločila od očija in se poročila z Garyjem. Tega tipa sovražim in on tudi mene. Zaradi njega se jaz, moja mami in sestra komaj kdaj vidimo. Nihče razen mami ga ne mara. Sploh ne vem, zakaj. Je navaden pijanec in kadilec, ne hodi v službo in se grdo obnaša do moje mami. Kako ga sploh prenaša?! Oči je bil stokrat boljši.
»Rosie, postala si čisto bleda … Je vse v redu?« je vprašal Harry in me rahlo stresel.
»Bi … bi imel kaj proti, če grem k tebi domov? Diana bo šla k svojim staršem, jaz pa nočem biti sama v najinem stanovanju,« sem rekla in pogledala v tla.
Niall se je takoj oglasil: »Ne boš šla k svojim staršem?« Diana ga je jezno pogledala in ga odvlekla iz garderobe.
Harry se ni pustil zmotiti, njegov pogled je bil usmerjen naravnost v moje oči. »Kaj je narobe, ljubica?«
»Samo, amm … z mami se ravno ne razumeva in … Bi naju lahko pustili, za trenutek sama?«
Pokimali so in odšli. Eleanor sem namenila hvaležen pogled, nato pa pogledala v svoje čevlje. V očeh so se mi nabrale solze, ko sem pomislila na to, koliko smo z mami in sestro Brooke pretrpele.
Harry se je usedel na stol in me potegnil v naročje. »Če nočeš povedati, ti ni treba.«
Kislo sem se nasmehnila in začela: »Samo to je, da sta se starša ločila, nato pa se je mami poročila z debilom Garyjem, ki je ob večerih hodil domov pijan in nas dvakrat ali trikrat pretepel. Z mamo sva se nato na smrt skregali, ker sem ji rekla naj ga vrže iz stanovanja. Še istega večera, sem si poiskala svoje stanovanje v Londonu in kmalu se mi je pridružila tudi Diana, ki si je želela malo zasebnosti. Po tistem se z domačimi nisem več pogovarjala, razen kadar sem dobila slabe ocene, ali pa me je kdo opazil in zatožil mami, da kadim. Vedno sta me nadrla kaj se grem, brez pozdrava ali prijaznih besed, samo drla sta se.«
Po licih so se mi ulile solze. Glavo sem zakopala v dlani, pri tem pa sem hlipala kot nora.
»Psst, nikoli več ti ne bodo naredili česa takega. Obljubim. In če se te tisti Gary samo še enkrat dotakne …«
»Prosim, pomiri se. Nočem se vtikati v njuno življenje. Zanima me samo, če sem lahko med odmorom pri tebi? Prosim?« sem rekla in ga proseče pogledala.
Rahlo se je nasmehnil: »Seveda, ampak obljubi, da bova enkrat šla do tvojih staršev in se pogovorila z njimi.«
»Obljubim in hvala.« Močno sem se stisnila k njemu.
Njegove velike roke so se močno ovile okoli mojega majhnega telesa. Globoko sem vdihnila njegov vonj, ki je pomiril moje telo. Tiho se je zahihital, ko je opazil, da spet vdihavam njegov vonj.
»Greva v hotel, da spakiramo in se odpravimo?«
Prikimala sem in vstala iz njegovega naročja. Harry me je prijel za roko ter me povlekel za sabo. Ko sva odprla vrata garderobe, sva na tla podrla Eleanor, Louisa, Nialla, Zayna in Danielle. Samo Liam in Diana sta bila tako prijazna, da nista prisluškovala. Super, sedaj za Garyja vejo vsi.
»Rosie, saj bo še vse v redu,« je s solznimi očmi rekla El in me objela.
Nasmehnila sem se ji in pokimala.
……………………………………
»Ne morem verjeti, da bom spoznala tvoje starše!« sem zavpila in Harryju ovila roke okoli vratu.
Zasmejal se je: »Še nikoli nisem srečal nikogar, ki bi se tega veselil?«
»Živci me dajejo,« sem rekla resno.
Zmajal je z glavo in svoje roke položil na moja stegna. Rahlo sem trznila, ko so se njegovi prsti dotaknili mojih stegen in po telesu mi je stekla elektrika. Zgleda, da me res dajejo živci!
Na letalu sem se usedla na sedež, ki je najbolj oddaljen od okna, saj nisem imela namena, preživljati še izpadov zaradi višine. Harry je zavil z očmi, ko je videl da se nisem usedla v njegovo naročje. Zasmejala sem se in mu nakazala, naj pride k meni.
»No,pa gremo domov,« je rekel, ko sem se mu usedla v naročje.
»Domov …« sem zašepetala ter mu pritisnila poljub na lice.
»Khm, preden začneta z izmenjavanjem sline, bi rad opozoril, da smo tu še drugi potniki,« je zatežil Louis.
On. Naju. Zmoti. Čisto. Vsakič.
»Lou, raje ne bom omenjal tebe in Eleanor, na lanskih počitnicah,« se je zasmejal Harry.
Pridružili so se mu še ostali, samo z Diano sva zmedeno gledali okoli. Louis in Eleanor sta jih jezno gledala.
»Neprijetni spomini, nočeš vedeti,« je rekel Harry, ko je opazil moj pogled.
Ko so se umirili, smo vsi počasi zaspali.
…………………
»Dobrodošla! Me veseli, da sem te končno spoznala. Moje ime je Gemma.« Pred mano je stala punca z dolgimi svetlimi lasmi in rjavimi očmi. Z zanimanjem je buljila vame in se mi smejala.
»Rosie, me veseli,« sem rekla zaspano in ji podala roko.
»Gemma, ne nadleguj moje punce!« se je zadrl Harry in vstopil v sobo.
»Se je že zbudila?« V sobo je prišla malo starejša gospa in se mi prijazno smejala. »Prav si imel Harry, res je lepa,« je rekla.
Harry se je zasmejal in rekel: »Tole je moja sestra Gemma in tole moja mama Anne. In sploh nista nadležni.«
»No, me veseli, ampak … ali je kakšna možnost, da se vsaj malo uredim in se potem bolje spoznamo?« sem rekla, čisto rdeča v obraz.
»Seveda, ljubica,« je rekla Anne, medtem, ko ju Harry, skupaj z Gemmo, porinil iz sobe.
Zaloputnil je z vrati in se mi nasmehnil: »Oprosti za tole, včasih ne poznata meja.«
»Prijetni sta,« sem rekla in se mu nasmehnila nazaj.
Harry se je vrgel na mojo posteljo in me poljubil.
06. avgust 2014
next
06. avgust 2014
Neeext
06. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani