Omgggggggg nextttt
13. julij 2014
next
13. julij 2014
Ubila te bom kje mi končaš nooo? Malo olike pokaži haha hec
Neeexttt:*
14. julij 2014
evo ... next za najboljše bralke EVER~Diana~
O moj bog. Ko sva z Niallom zaslišala dretje v Harryjevi garderobi, sva takoj odhitela tja. Bolj ko sva se ji bližala, vse bolj sem bila prepričana, da gre za prepir med Harryjem in Drewom. Ko sva prišla do tja, je Niall vprašal Louisa, za kaj gre.
»Veš, Rosie je slišala pogovor med mano, Zaynom in Harryjem. Ko je hotela oditi stran, se je spotaknila in tako jo je Harry našel pri prisluškovanju. Harry jo je jezno vprašal, kaj počne tukaj. Sicer se je izmikala, vendar ji ni uspelo. Potem sta se zbližala in poljubila in ravno takrat je v sobo vstopil Drew.«
Oh ne. Čeprav sem po eni strani vesela za Harryja in Rosie, vem v kakšnem položaju je zdaj ona. Izgubila bo svojega zaročenca in nikoli si ne bo odpustila.
»Niall, prosim ukreni nekaj, ker drugače se bosta še pobila.«
»No prav, Dani. Ampak vedi, da to delam zaradi tvoje želje.«
»Hvala.«
Ko ju je Niall želel ločiti, sem stopila do Rosie.
»Ne sekiraj se. Vse se bo uredilo. Čeprav ti bo prve dni hudo zaradi zaročenca, boš zdaj vsaj lahko zaživela s Harryjem.«
»Diana, kako lahko to rečeš? Kaj ne vidiš kaj sem naredila? Izgubila sem največjo ljubezen – Drewa!!«
»Nekaj ti povem. Če bi bila še vedno tako zaljubljena v Drewa, ne bi dovolila Harryju, da se ti sploh približa. Med vama je bilo mogoče opaziti iskrice.«
»Hvala Diana!! Res mi zelo pomagaš s temi neumnimi praznimi besedami!! Zame je konec življenja!«
»Pa daj no, Rosie.«
»Nič daj no. Odločila sem se in tako bo. Z bogom svet.«
Potem je odšla skozi vrata. Ker nisem vedela kaj namerava sem se zadrla čez fanta, da me je bilo moč slišati tudi zunaj.
»Hej, nehajta s prepirom. Kaj ne vidita, kako težko je Rosie?! Če se ji bo zaradi vaju kaj zgodilo, vama nikoli ne oprostim!«
Harry me je takoj vprašal kam je šla Rosie. Povedala sem mu, da je čisto obupana in z groznimi nameni, odšla ven. Takoj je zletel za njo, Drew pa je samo stal na sredi sobe in gledal, kaj naj stori. Mislim halo??? Ti ni čisto nič mar za svojo zaročenko?
Ker Rosie in Harryja že kar nekaj časa ni bilo nazaj, sem se ustrašila, da se jima je kaj zgodilo. Objokana sem poiskala Nialla in se mu vrgla v objem. Niall me je seveda potolažil. Potem sva poklicala Harryja, kje je. Povedal je, da je našel Rosie, vendar se noče pogovarjati z njim.
Z Niallom sva takoj odhitela do njiju. Ker nisem bila zmožna hitro teči, me je Niall prijel v naročje in me nesel.
Ko sva prišla do njiju, se mi je Rosie vrgla v objem. Zaupala mi je, da že kar nekaj časa sploh ne misli več na zaročenca, vendar ji po glavi roji samo še Harry. Potem sem ji svetovala, naj si vzame nekaj dni zase in dobro premisli, kaj do katerega čuti.
Skupaj smo se vrnili nazaj v garderobe. Drewa sem prosila, če se lahko za nekaj dni umakne iz Rosiinega življenja, da razčisti svoje občutke. Drew me je takoj ubogal v primerjavi s Harryjem. Harry je tako trmasta oseba, da mi je pri prepričevanju moral priskočiti na pomoč tudi Niall. S skupnimi močmi sva ga le prepričala.
Z Niallom sva se po vsem tem, hotela umakniti nekam na samo. Odšla sva na krajši sprehod. Tam sva odmislila vse težave in se posvetila najini zvezi. Niall me je strastno poljubil.
Ko sva se vračala nazaj v hišo, je bila ura že veliko. Ker se me je alkohol, ki sva ga popila v neki restavraciji, že malo prijemal, sem šla z Niallom v njegovo sobo. Niall je sprva samo debelo gledal, potem pa sva se ulegla na posteljo. Začela sva se pogovarjati. Niall me je poljubil najprej na lica, potem pa je našel tudi moje ustnice. Poljub sem mu vrnila, potem pa sva si zaželela lahko noč.
Niall je ugasnil luč in v sobi je zavladala tema. Moje veke so postajale čedalje težje, ko me je nekdo prijel za roke in me poljubil. Iz rahlega spanca sem bila takoj prebujena. Niall me je začel poljubljati. Najprej se je lotil mojega vratu. Na mestih, kjer me je poljubil, sem čutila vročo sled. Ko je le našel kotiček mojih ustnic, mu je roka zašla pod mojo majico. Nisem vedela kaj storiti, zato sem mu poljube vračala. Ko je opravil svoje delo, sem se ga lotila še jaz.
Tako je bila ura zopet zelo veliko. Zaspala sva šele ob treh zjutraj, v objemu drug drugega, čisto v rožicah.

~Rose~
Sranje, kaj sem naredila?
Stala sem sredi sobe in buljila v Drewa, medtem ko so Harryju iz oči švigali plameni jeze. Videlo se mu je, da bi Drewa najraje ubil, ker je prišel nazaj.
»Rosie, umakni se od tega izkoriščevalca!« je zavpil Drew in me zgrabil za roko.
Harry me je v trenutku zgrabil za drugo roko in potegnil nazaj k sebi. Jezno me je pogledal in zarenčal: »Ostani tukaj!«
Stekla sem na drug konec sobe in se stisnila k omari. Fanta sta začela kričati drug na drugega in še malo je manjkalo pa bi se stepla,a je na srečo v sobo prišel Louis, za njim pa tudi Diana in Niall.
Nekaj sekund so šepetali med sabo, nato pa sta Niall in Louis skočila med Drewa in Harryja, ter ju poskusila ločiti.
Diana je stopila bližje k meni in me želela potolažiti. Kljub njenim poskusom, da bi me spravila v dobro voljo, so mi po licih še vedno lile solze. Počasi sem jo imela dovolj in stekla sem ven iz garderobe.
Ko sem prišla ven iz arene sem zavila na pločnik ob glavni cesti in tekla v neznano. Malo pred križiščem sem zavila na stransko ulico. Počasi sem se ustavila in si začela ogledovati okolico. Na enem od blokov sem zagledala požarne stopnice, ki so vodile čisto do vrha stavbe. Povzpela sem se po njih in naenkrat pod sabo zagledala celotno mesto.
Zakaj sem poljubila Harryja? Lahko bi ga preprosto odrinila stran ali mu prisolila klofuto. Aja saj res, tega ne morem narediti, ker ga ljubim. Zakaj se je to zgodilo ravno meni? Na svetu je na milijone punc, ki umirajo, da bi bile na mojem mestu. Ne, to se je zgodilo ravno meni. In zakaj moram, zaradi tega prizadeti Drewa?
Po licih so se mi spet ulile solze.
Med mojih histeričnim hlipanjem, mi je čez nekaj časa uspelo zaslišati korake. Pogled sem usmerila na vrh stopnic.
Kaj če bo prišel vodja kakšne tolpe in me ugrabil? Ali pa še huje … Drew, ki je na smrt pijan in se mi želi maščevati.
Srce mi je razbijalo, ko sem se poskušala čim tišje splaziti za kup vreč za smeti. Skoraj sem se že skrila za njih, ko so se vrče podrle in jaz sem se iz oči v oči soočila s Harryjem.
»Ne, pusti me pri miru!« sem zavpila in v njega vrgla steklenico, ki je padla iz vreče.
Spretno se ji je izognil in me jezno pogledal.
»Rosie, ne vem kaj se greš ampak tole je res trapasto.« je rekel in stopil nekaj korakov bližje.
To kar počnem je TRAPASTO! No bo že videl.
»Se ti tole zdi trapasto?!« sem zavpila in stekla na rob strehe.
Prestrašeno me je pogledal in začel: »Rosie, jaz…«
»Utihni! Sploh veš kaj si naredil?! Nikar se ne opravičuj, ker vem da ti ni žal! In ne kliči me Rosie!« sem se zadrla in stopila korak naprej.
»Umiri se … Rose. Res mi je žal, ampak če ti ne bi bilo všeč, mi poljuba ne bi vrnila, še predobro te poznam.« je rekel in se rahlo nasmehnil.
Ko se je nasmehnil so se mu v licih pojavile luknjice, zaradi katerih se po navadi čisto stopim … in tudi sedaj sem se. Kako je lahko tako srčkan?
»Styles, ne preizkušaj svojih osvajalskih metod na meni.« sem mu zagrozila in stopila korak bližje k njemu.
Oči so se mu zasvetile, ko je videl da sem se premaknila.
»Saj jih ne.« se je zlagal in mi pomežiknil.
Točno ve, kaj dela. Ve kakšen učinek ima na mene in ve, da bom vsak čas popustila. Zakaj se mi to dogaja?
Obrnila sem glavo, ko sem zaslišala zvok sirene in takrat se mi je zvrtelo. Harry je hitro stekel do mene in me uspel ujeti, preden sem padla na trda betonska tla.
Prijel me je za ramena in me rahlo stresel.
»Si v redu?« je vprašal zaskrbljeno.
Rahlo sem prikimala, on pa me je stisnil v medvedji objem. Objem sem mu vrnila, a sem ga nato hitro odrinila stran.
»Styles, ne bom pozabila! In vedi, da ne govorim več s tabo … in hvala, da si me ujel.« sem na koncu že skoraj zašepetala.
Kislo se mi je nasmehnil ter me prijel za roko, da sva skupaj odšla nazaj na ''trdna tla''.
Nekaj časa sva hodila v tišini, ko sta se nama približala zaskrbljena Diana in Niall. Spustila sem Harryjevo roko in stekla Diani v objem.
Zaupala sem ji vse kar čutim do Harryja in na moje presenečenje se mi ni smejala. Celo prosila je Drewa in Harryja, da me za nekaj dni pustita na miru, da malo razmislim.
Kljub vsemu pa se nisem morala izogniti Harryju, ker sem njegova maskerka. S težavo sem ga ignorirala in mu pri tem nanašala make up.
»Rosie, jaz … ne morem več tako naprej.« je naenkrat rekel.
V trebuhu so se mi pojavili metuljčki, ko me je poklical Rosie.
Pogledala sem v tla in moj obraz je rahlo zardel.
»Kako naprej, saj ničesar nisva imela.« sem se prisilila reči in se ob tem počutila grozno.
Harryjev pogled sej je povesil in v očeh se mu je iskrila čista žalost.
Nisem ga morala gledati takšnega, res ne. V očeh so se mi začele nabirati solze in le še malo je manjkalo, da bi začela histerično jokati.
»Jaz … jaz, te ljubim … Rosie.« je komaj slišno rekel Harry.
Debele solze so se mi ulile po licih in začela sem glasno hlipati.
»Harry, z - zaročena sem.« sem rekla in mu z roko zdrsnila čez lice.
Zgrabil me je za roko in me hotel potegniti v objem, ko mi je zazvonil telefon.
Dobila sem sporočilo od Drewa, v katerem je pisalo:
Draga Rosie!
Upam, da te tole ne bo preveč prizadelo … Rad bi razdrl zaroko. V teh tednih, ko te ni bilo sem začel razmišljati, da se poznava že celo življenje in da sva prijatelja že od malih nog. Tudi par sva bila kar nekaj let in nihče od naju, ni bil še z nikomer drugim. Mislim, da bi morala poskusiti kaj novega in po pravici … našel sem si drugo. Tako mi je žal. Ampak, ko sem te videl s Harryjem, tako srečno, sem pomislil, da morda najino razmerje ne pelje nikamor več. Res mi je žal. Upam, da bova ostala prijatelja.
Z ljubeznijo,
Drew.
»Kaj je narobe?« je vprašal Harry, ko sem se vsa tresoča obrnila k njemu.
»Izgleda, da nisem več zaročena.« sem rekla in mu podala telefon, preden sem se zavedala kaj bo lahko prebral. Ampak nisem imela moči, da bi ga mu vzela.
Usedla sem se na kavč in zaprla oči.
…………
»Rosie, dobro jutro.« me je pozdravila Diana z nasmehom na obrazu.
14. julij 2014
Omg neeeeeeeeeeeext
14. julij 2014
next
14. julij 2014
Neeeexttt
14. julij 2014
u142585
u142585
Neeext!
14. julij 2014
u156327
u156327
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
14. julij 2014
Wow to je perfektno<3
Daj že spravi Harrya pa Rose skupaj no haha:3333
Love itt<3
NEXT
14. julij 2014
Next nujnoooooooo
14. julij 2014
u171835
u171835
Omg...nova bralka+next
15. julij 2014
Dns je en ful vesel dan, zato mava za vs eno presenečenje ... NEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vse najboljše želiva Luku, Theotu in Eleanor. HAVE A GOOD ONE!!!!!!!!~Diana~
Ko sem se zbudila sem ugotovila, da sem v Niallovi postelji. Hitro sem se odtihotapila v najino sobo z Rosie.
Ko sem prišla v sobo, je Rosie še spala. Zbudila sem jo z nasmehom na obrazu: »Rosie, dobro jutro.«
Rosie me je samo debelo pogledala in izjavila:
»Kje imaš pa svoje cunje?«
Ko sem se pogledala sem ugotovila, da imam na sebi Niallovo srajco. Hitro sem se stekla preobleči.
Takoj ko sem se vrnila, sem morala Rosie vse razložiti. Povedala sem ji vse, kar se je zgodilo, ona pa se mi je samo smejala v glavo.
Na zajtrku sem se usedla zraven Nialla, Rosie pa zraven Harryja. Z Niallom se nisem skoraj nič pogovarjala, ker mi je bilo zelo nerodno.
Ko sem enkrat vmes pogledala proti Rosie, je ta nekaj zelo vneto razlagala Harryju. V svoji glavi sem si mislila, da če mu kaj pove, jih bo že slišala.
Moje domneve so se izkazale za pravilne, ker me je Louis po zajtrku napadel, kako je bilo sinoči. Postala sem čisto rdeča. Na vprašanje seveda nisem odgovorila, vendar sem le odšla stran. Na naslednjem vogalu sem opazila Nialla. Stopila sem do njega in mu na uho zašepetala:
»Današnja noč je bila zelo vroča. Všeč mi je bilo.«
Niallu se je pojavila rdečica na obrazu. Obrnil se je in me poljubil, kasneje pa zašepetal:
»Tudi meni. To morava ponoviti.«
Ko je izrekel te besede, sem postala vsa rdeča še jaz. Nisem vedela kaj storiti.
Po minuti molka, sva preklopila na bolj vsakdanjo temo. Pogovarjati sva se začela o turneji … Povedal mi je, da ima zelo veliko oboževalk, ampak ga ne privlačijo. Preveč so histerične. Sploh mu ne dajo možnosti, da bi kaj povedal, ampak samo vreščijo.
Kasneje sva odšla na krajši sprehod, tokrat proti parku.
Hodila sva in hodila, ter se pogovarjala. V parku sva se usedla na klopico in se naprej pogovarjala. Ker sva se zaklepetala, sva pozabila na uro. Nanjo sem pogledala šele, ko je bil čas za kosilo že mimo.
Odločila sva se, da tokrat pojeva kosilo iz Niallove najljubše restavracije – iz Nando'sa. Hrana iz tam je res odlična.
Ko sva pojedla najino kosilo, sva odšla nazaj v hotel, saj se je Niall moral pripraviti za koncert.
Na koncertu sem dobila VIP karto. Stala sem poleg Rosie in directionerk, o katerih mi je razlagal Niall. Vsakič ko me je Niall pogledal ali mi pomežiknil, so one norele, češ da je pomežiknil njim.
Po koncu koncerta je Niall takoj odšel v zaodrje in me poljubil. Videla sem nevoščljive poglede directionerk, vendar mi je bilo vseeno.
»Pogrešal sem te, medtem ko sem bil na odru.«
Zaradi teh besed sem ga poljubila tudi jaz. Najin poljub je zmotil Louis, ki je prišel v zaodrje.
»No no no, ali se morata pred vsemi kazati?«
Samo nasmehnila sva se mu in odšla stran.
Odšla sva na večerjo, ker sva že kar nekaj noči bedela dolgo v noč in sva se odločila, da danes ne greva nikamor.
Za večerjo so bile palačinke z nutello. Niall jih je pojedel kar 6, jaz pa komaj 3. Sama pri sebi sem si mislila, kam stlači vso to hrano, ki jo poje.
Ura je bila devet zvečer. Poslovila sva se drug od drugega in odšla vsak v svojo sobo.
Ko sem vstopila v sobo, sta bila v sobi Rosie in Harry. Nisem vedela kaj storiti, zato sem samo zaprla vrata sobe in odšla k Niallu.
Niall me je najprej čudno pogledal, ker ni vedel, kaj delam pri njem. Vse sem mu razložila. Ugotovila sem, da imava z Niallom enake želje, in to je spraviti Rosie in Harryja skupaj.
Začela sva si domišljati vizije, kako bi ju spravila skupaj.
Ura je hitro tekla in spet je bila ura enajst, ko sem odšla iz Niallove sobe. Poslovila sva se, tokrat z vročim poljubom.
Ko sem vstopila v najino sobo z Rosie, sem takoj zahtevala pojasnilo. Povedala mi je, da ji je prišel povedat, da je pustil Molly, ker enostavno preveč močno ljubi njo, Rosie.
Bila sem čisto šokirana, da mu je Rosie odvrnila, da z njo ne more imeti nič, ker še preveč misli na Drewa. Halo?? Ali mi nisi ravno včeraj rekla, da si zaljubljena v Harryja? Zakaj ga potem zavračaš?
Rekla sem samo: »Rosie, ti si tudi eden od posebnih ljudi.«
Odvrnila mi je le: »Daj no Diana, saj veš, da si ti veliko bolj posebna.«
Potem sem ji zaželela lahko noč in zaspala v mislih na mojega fanta.

~Rose~
Vem, da sem na to pomislila že stokrat ampak: Moje poroke NE BO! Ob tej misli se mi v grlu vedno naredi kepa. Vem, da sem zaljubljena v Harryja, ampak tudi Drewa ljubim z vsem srcem. Oh, počutim se kot Bella iz Somraka.
Nekdo je počasi odprl vrata moje hotelske sobe in ko sem bolje pogledala, sem videla da je to Harry. Pogled sem usmerila nazaj v moj telefon in ga ignorirala.
»Prosim, ne ignoriraj me spet. Danes sem se imel prav lepo, v tvoji družbi.« je rekel rahlo žalostno.
Pogled sem spet usmerila na čudovitega fanta, ki mi je čisto zmešal glavo: »No prav, kaj bi rad?«
Počasi je odšel do postelje in se ulegel zraven mene. Odprl je usta, da bi mi odgovoril, a so se vrata v tistem trenutku silovito odprla. Diana je stala tam in zbegano gledala sem ter tja. Pomenljivo sem jo pogledala, tako da je hitro odkorakala stran. Spet sem pogledala Harryja in mu namignila, naj nadaljuje.
»Rad bi da veš, da sem pustil Molly.« je rekel potihoma.
Od srca se mi je odvalil kamen. Res sem bila ljubosumna na njo, toda…še vedno ljubim Drewa.
»In to si mi povedal ker…?« sem vprašala.
»Ker te ljubim Rosie.« je rekel in me s svojimi zelenimi očmi pogledal naravnost v oči.
V njegovih besedah je bilo moč čutiti resnico. Čeprav mi je to povedal že prej, so se mi tudi tokrat lica obarvala živo rdeče in v trebuhu so se mi pojavili metuljčki. Z roko mi je šel čez lice in pri tem za sabo puščal vročo sled. To se mi ni nikoli zgodilo pri Drewu. Kako je to možno? Rahlo sem trznila, ko mi je lase zataknil za ušesa. Na ustnicah se mu je hitro prikazal nasmeh, ko je videl kakšen vpliv ima name. Ne vem…eno minuto sva skregana do smrti in se ne pogovarjava, drugo minuto pa sva že takole…skupaj.
Na lice mi je pritisnil poljub. Rahlo sem ga odrinila stran, saj nisem hotela še večje zmešnjave v moji glavi…srcu. Harry se je kislo nasmehnil in vprašal: »Torej…ne čutiš isto?«
S tresočim glasom sem rekla: »Harry, če bi videl kakšna zmešnjava vlada moji glavi. Še vedno ves čas mislim na Drewa in res ne vem, kaj naj storim.«
»Ne razmišljaj, raje sledi srcu.« je rekel s kislim nasmehom na ustnicah.
Potem bi seveda izbrala njega! Ampak ne morem si pomagati, Drew je bil ob meni vedno, v vseh težkih trenutkih in je predstavljal velik del mojega življenja. Ne morem kar pozabiti vseh skupnih spominov, ki jih imava…čeprav pa, je Drew sam rekel da si je našel drugo.
S solzami v očeh sem odvrnila: »Prosim Harry, dajva času čas in na koncu bo še vse v redu.«
Kako sem lahko tako kruta? To je bilo že tretjič, da sem ga zavrnila.
Kljub mojim strahovom, da bo s solzami v očeh odšel skozi vrata, se je nasmehnil in rekel: »Se popolnoma strinjam s tabo.«
Prijel me je za pas in me začel žgečkati. Začela sem se smejati in ga nekajkrat po nesreči, skoraj brcnila v trebuh. Čez pet minut, sva se z nasmehom poslovila.
………..
Minilo je nekaj dni in s fanti, smo še vedno obiskovali različne konce Avstralije. Prišel nas je obiskat celo Simon Cowell, da bi videl kako fantom uspeva turneja. Ves čas so mu pripovedovali nore zgodbe s koncertov, medtem ko smo se ostali člani ekipe smejali kot nori.
Čez nekaj časa je Simon rekel: »Fantje, presenečenje imam za vas.«
Takrat so skozi vhodna vrata prišle Perrie, Eleanor in Danielle. Fantom so se na obraz prikradli ogromni nasmeški in takoj so se začeli pozdravljati in objemati.
Eleanor je pristopila k Diani in ji čestitala: »Dobrodošla v Klub Osovraženih Punc, sedaj ko si z Niallom, si sprejeta.«
Zahihitala se je in jo močno objela, nato pa je stopila še do mene in mi zašepetala: »Vidim, da te Harry še ni omrežil.«
Kava ki sem jo pila se mi je zaletela v grlu, kar je povzročilo napad kašlja. Vsi so me čudno pogledali, razen Eleanor se je smejala in me objela. Pridružili sta se ji še Perrie in Danielle, nato pa so vse tri odšle s svojimi fanti.
Počasi so odšli še ostali člani ekipe, na koncu pa tudi Simon, Niall in Diana, ki so morali na nujen pogovor o njunem razmerju. In tako sva ostala samo jaz in Harry. Spet.
»Vidim, da nisi sprejeta v klub. Lahko ti pomagam, da boš kmalu sprejeta.« je rekel.
Zavila sem z očmi in vprašala: »Styles, spet preizkušaš svoje osvajalske metode?«
Oba sva se zasmejala.
Medtem ko se je smejal, so se mu v licih naredile luknjice. Ko se je umiril, si je z roko šel skozi lase in me pri tem zapeljivo pogledal. To me je spravilo ob pamet. Mislim, da je bilo dovolj razmišljanja o tem, s kom si želim biti.
Povlekla sem ga bližje k sebi in se mu rahlo nasmehnila.
»Kaj delaš?« je vprašal.
»Mislim, da sem se odločila.« sem rekla in zardela.
V očeh se mu je videlo, da je presenečen. Hitro si je opomogel in se mi spet zapeljivo nasmehnil. Potisnil me je ob steno in me nežno poljubil. Po telesu se mi je razlegla toplina, ki pa jo je kmalu nadomestil ogenj. Svoje majhne roke sem zarila v njegove lase in ga potegnila še bližje k sebi. njegova leva roka me je objela okoli pasu, z desno pa mi je po hrbtu risal kroge. Zadihano sem se odmaknila od njega in se izmuznila iz njegovega prijema.
»Ujemi me, če me moreš!« sem zavpila in stekla na oder.
Zaslišala sem njegov smeh in vedela sem, da je takoj stekel za mano. Še preden je prišel na oder, sem že stekla v dvorano med sedeže. Ko me je videl se je zasmejal in stekel za mano. Zaradi mojih majhnih korakov in vse počasnejšega teka, me je ujel in dvignil v naročje. Zasmejala sem se in zardela.
»Rosie, bi bila moja punca?« je zadihano vprašal.
»Ja, ne vem…«sem začela in v njegovih očeh se je prikazal strah.
Glasno sem se zasmejala: »Vedno vžge! Ja, seveda bom tvoja punca.«
Od veselja me je zavrtel v zraku, nato pa mi je pritisnil majhen poljubček na ustnice. Zavila sem z očmi in se nasmehnila.
»Misliš, da imam dovolj?« sem vprašala in ga poljubila.
Med poljubom sem lahko čutila njegov nasmeh. Počasi se je odmaknil in me stisnil v objem. Tako lepo diši. Stisnila sem se še močneje k njemu, da sem lahko vdihnila še več njegovega vonja po…ne da se opisati.
»Lahko to počneta kje drugje!« se je zadrl Zayn, ki je prišel na oder in naju opazil.
Harry je zavil z očmi in si šel z roko skozi lase, z drugo pa je še vedno držal mene. Bog, kako obožujem to, da si gre z roko skozi lase.
»Stlyes, ne zavijaj z očmi!« je zavpil Zayn.
Na oder je prišel Liam, ki je za roko držal Danielle: »Pa kaj se obirate?! Gremo na kosilo v restavracijo, zato prosim pohitite, če želite jesti…«
»In Rosie…dobrodošla v klubu.« mu je v besedo skočila Danielle.
S Harryjem sva se nasmehnila in odpravila k ostalim.
16. julij 2014
Neext
16. julij 2014
Končn sta skupi neeeeext!
16. julij 2014
Next
16. julij 2014
Next
16. julij 2014
u142585
u142585
Neeext!
16. julij 2014
Jeeeeej next*0*
16. julij 2014
Punceee!!!!
Tiste k maste twitter nujno glasovat za One Direction za MTV Hottest
Za #MTVHottest One Direction ne sme pisat nč ker drugač ne šteje
Plus, glasujte za njih na TCA, kjer so nominirani v 7 kategorijah in res morjo zmagat!!!
Hvala

Mogoče dns next dobite
Love ya
19. julij 2014
no dns kot kaže BO NEXT
love ya so so so so much <3


~Diana~
Simon Cowell … OMG! On je tukaj? Ne, privide imam! O moj bog, Simon je tukaj. Toliko let sem se trudila, da bi ga uspela videti, a mi ni nikoli uspelo in sedaj ko sem na turneji z One Direction, ga spoznam brez, da si bi to sploh zaželela. Neverjetno!
V družbi s Simonom je bilo zelo zabavno, ker smo se veliko smejali. Ko je povedal, da ima presenečenje, sem videla, kako so se vsem zasvetile oči. Ko so v sobo vstopile Perrie, Eleanor in Danielle, so bili fantje zelo veseli, še posebej Louis, Zayn in Liam. Takoj so jih objeli, ne nazadnje, saj so vendar njihova dekleta. Potem so se še zahvalili Simonu, da jim jih je pripeljal, ker so jih res že močno pogrešali.
Niall me je takoj predstavil dekletom:
»To je moja punca, Diana.«
Vse so se takoj razveselile, saj so bile mnenja, da je Niall že nujno potreboval dekle.
Eleanor mi je kasneje podala roko in mi čestitala: »Dobrodošla v Klub Osovraženih Punc, sedaj ko si z Niallom, si sprejeta.«
Bila sem tako vesela, da so me takoj sprejele medse, da sem vsaki posebej skočila v objem. Začele smo se pogovarjati o turneji in želele so izvedeti vse o svojih fantih.
Čez čas so Perrie, Eleanor in Danielle, s svojimi fanti, odšle skozi vrata na svež zrak.
Niall me je povlekel k sebi in mi zašepetal na uho: »Simon se želi pogovoriti o najini zvezi.«
Takoj, ko mi je zašepetal sem pomislila, da nama bo očital preveč intimnosti v javnosti.
V sobo, kjer naju je že čakal Simon Cowell, sem vstopila z velikim cmokom v grlu. Nisem vedela, kaj naj pričakujem.
»Pozdravljena!«
Odzdravila sem mu čisto po tihem, Niall pa zelo na glas, zato se je slišalo, kot da mu sploh nebi odzdravila.
»Diana, nič se ne boj. Kar usedita se prosim.«
Usedla sva se na stole. Držala sva se za roke. Simon je začel.
»Najprej bi vama rad čestital za vajino zvezo, po mojem mnenju sta ustvarjena ravno drug za drugega.«
Ko je to rekel, sem si kar malo oddahnila. Potem je Simon nadaljeval.
»Ampak … nekatere directionerke so se pritožile, da se v javnosti preveč spogledujeta in poljubljata.«
Sem vedela! Ja kaj, ali ne smeva kazati, kako rada se imava?? Če bi vedela, katera je to rekla, bi ji razbila glavo!!
»Prosim vaju, da se v bodoče vsaj malo bolj skrijeta.«
»Ja, Simon.« je z dolgočasenim glasom odgovoril Niall.
»Poglejta. Vidim, da sta to vzela preveč resno. Še vedno se lahko poljubljata in zaljubljeno gledata, vendar malo manj očitno. Niall, saj še predobro veš, kaj vse bi naredile directionerke, da bi osvojile enega od vas.«
»Ja Simon, vem.«
»No torej, prosim upoštevajta me, ker drugače bom moral najti drugo maskerko.«
Z Niallom sva odšla v njegovo sobo. Bila sva huda. Sklenila sva, da se na koncertih ne bova več tako kazala, vendar bova po koncertu in v prostem času še vedno hodila vsa zaljubljena po ulicah.
Potem sva se poljubila, da sva, kar sva ravnokar sklenila, potrdila.
Odšla sva na kosilo. Vsi so naju že čakali. Videla sem, da vsi sedijo po parih in začudila sem se, da Rosie sedi zraven Harryja in ga drži za roko. S komolcem sem takoj butnila ob Nialla in mu z očmi nakazala nanju. Oba sva dobila napad smeha, zato so naju vsi pogledali. V smehu sem izjavila:
»O, Diana in Harry, čestitam.« potem jima je čestital tudi Niall.
Harry se nama je zahvalil za čestitke, potem pa sva se usedla za mizo. Sedela sem zraven Eleanor. Med kosilom sva postali zelo dobri prijateljici, zato mi je bilo po kosilu zelo hudo se posloviti od teh treh prečudovitih deklet.
V oči so mi prišle solze. Čeprav smo bile le nekaj ur skupaj, sem se zelo navezala na njih.
Po odhodu, sva odšle z Rosie v najino sobo. Od Rosie sem zahtevala, da mi pove čisto vse. Začela je:
»No, se spomniš včeraj, ko si prišla v sobo in sva bila v njej jaz in Harry?«
»Ja?«
»In potem, ko si mi rekla, da sem eden od posebnih ljudi?«
»Ja, tudi tega se spomnim.«
»No, te tvoje besede so me spravile v dolgo razmišljanje. Hitro sem se zavedala, kaj si mi želela s tem povedati in to je, da sem vse pokvarila, ko sem mu rekla da z mano ne more imeti nič, ker še preveč mislim na Drewa.
Danes, ko so prišle Perrie, Danielle in Eleanor, in ko se te sprejele v Klub Osovraženih Punc, sem se počutila malce izločeno. Ko ste vsi odšli, je Harry prišel do mene in me začel zbadati, češ da mi lahko pomaga pri tem, da bom sprejeta v Klub Osovraženih Punc. Ko se mi je zasmejal, sem ugotovila, da je on pravi zame. Njegove luknjice v licih so me tako prevzele, da sem ga potegnila k sebi in ga poljubila. Kasneje sem mu ušla iz objema in začela sva se loviti. Najprej sem mu ušla na oder, potem pa med stole. Ko me je ujel, me je vprašal, če bi bila njegova punca. Seveda sem mu rekla DA!«
»oooooo … Rosie kako lepo. Veš, že od nekdaj sem si želela, da bi našla pravega zate in zdaj si ga, Harryja.«
»Diana, enako.«
Potem sva se objeli in se zasmejali. Ravno ko sva bili objeti, sta v sobo vstopila Niall in Harry. Niall me je prijel za roko in me izvlekel iz sobe. Povedal mi je, kaj Harry načrtuje, zato sva tiho odšla v njegovo sobo.
V njegovi sobi me je Niall prijel za boke in me poljubil na vrat. Po telesu se mi je razširil ogenj. Potem se je lotil mojih lic, nazadnje pa tudi mojih ustnic. Poljube sem mu vračala, potem pa sem dobila občutek, da naju vsi gledajo. Pogledala sem proti oknu in ugotovila, da okno ni zagrnjeno.
»Sranje Niall. Okno!!«
Niall ga je nemudoma zagrnil in me spet poljubljati. Telefon mu je le enkrat zazvonil. Vedela sva, da je bil to Harry, in da morava oditi nazaj v mojo oziroma v najino sobo z Rosie.
Tam smo se poslovili drug od drugega, potem pa sta Harry in Rosie odšla. Gledala sem, kako so se vhodna vrata počasi zapirala in jima mahala v slovo. Medtem, sem objela Nialla okoli pasu, on pa me je poljubil na lasišče. Ko so se vrata zaprla, sva še kar nekaj časa strmela vanje, ker nisva vedela, kdaj bosta prišla nazaj, če sploh bosta.

~Rose~
V sobo sta prišla Harry in Niall. Rahlo sem se jima nasmehnila in pomahala. Diana je bila v trenutku pri Niallu, ta pa jo je prijel za roke in potegnil iz sobe. Na hodniku sem zaslišala hihitanje, a sem se hitro obrnila h Harryju.
Njegovi lasje so bili še vedno mokri. Z roko si je šel skoznje in se mi nasmehnil. V licih so se mu spet pojavile luknjice in njegove oči so se zaiskrile. Svoj pogled je s tal usmeril naravnost v moje oči. V trebuhu so se mi pojavili metuljčki. Svoj zardeli obraz sem zarila v blazino in se nasmehnila, ko sem začutila roko na svojem hrbtu. Po telesu so se mi razlegli mravljinci in moj obraz je postal še bolj rdeč.
»Luštna si, ko ti je nerodno.« se je nasmehnil in me potegnil v svoje naročje.
Stisnila sem se k njemu in vprašala: »Zakaj si prišel?«
»Moram imeti razlog, da obiščem svojo punco.« je rekel in me poljubil na čelo.
Zahihitala sem se in mu r roko začela risati vzorce po trebuhu. Še bolj me je stisnil k sebi in se zasmejal: »No, pravzaprav…bi šla z mano na zmenek?«
Debelo sem ga pogledala.
»Kaj je narobe …Si ne želiš na zmenek z mano?« je rekel razočarano.
Zasmejala sem se in ga rahlo pocukala za lase: »Tepček, seveda grem na zmenek s tabo!«
Na obraz se mu je prikradel ogromen nasmeh, kar je povzročilo da sem svoje ustnice pritisnila ob njegove. Tiho se je zahihital in mi vrnil poljub.
»Mmm, večkrat bo te moral povabiti na zmenek.« je rekel in me pobožal po laseh.
Zavila sem z očmi in ga porinila stran od sebe.
Hitro se je začel opravičevati: »Nisem mislil…«
»Samo preobleči se grem.« sem rekla in odprla omaro.
Zasmejal se je in prišel do mene. Objel me je okoli pasu in zašepetal: »Ali lahko ostanem v sobi, medtem…«
»Styles, pozabi! Pojdi iz sobe in počakaj, da se preoblečem!«
Obrnila sem se in ga poskušala odriniti stran, on pa se je samo zasmejal in me dvignil v zrak ter me poljubil na nos.
»Harry, spusti me!« sem zavpila in začela brcati z nogami. Spustil me je na tla in z nagajivim nasmehom na obrazu odšel iz sobe.
Zaklenila sem vrata in stekla do omare. Našla sem čudovito oblekico z rožnatim vzorcem, zraven pa sem obula all starke. Lase sem si spela v figo in si na trepalnice nanesla malo maskare. Z izgledom sem bila kar zadovoljna. Hitro sem se nadišavila s svojim najljubšim parfumom in stekla do vrat. Odklenila sem jih in pred vrati zagledala Harryja s šopkom rok v roki.
»Izvolite princesa.« je rekel in se mi priklonil.
Zasmejala sem se in zardela. Rože sem vzela v roke in ga poljubila na lice. Harry mi je pomežiknil in počakal, da sem odložila rdeče vrtnice na svojo posteljo.
»Prečudovita si.« se je nasmehnil.
»Hvala. Tudi ti.« sem rekla in zardela.
Prijel me je za roko in odpeljal skozi stranski izhod. Pred hotelom so namreč čakale oboževalke, ki bi naju raztrgale samo če bi skozi vrata pomolila nos.
Ko sva prišla na zrak, sem lahko zaslišala kričanje oboževalk, ki so želele da fantje pridejo ven iz hotela. Šele sedaj sem se zavedla, da je biti punca Harryja Stylesa prav nevarno. Oboževalke bi me ubile, če bi vedele kaj se dogaja med nama. Upam, da…prepozno.
»O moj bog, to je Harry Styles!« je zakričala ena od njih.
Harry se je obrnil in jo pogledal z nasmehom na obrazu, ko pa se je obrnil k meni je bil videti zaskrbljen.
Prasica, lažnivka, grdoba,uničevalka zvez, izkoriščevalka, so bile le nekatere od krutih besed, ki so jih vpile oboževalke. V očeh so se mi začele nabirati solze in Harryja sem še močneje stisnila za roko.
»Harry, ne morem več.« sem rekla in se začela jokati.
Žalostno me je pogledal: »Rosie, tako zelo mi je žal.«Vidno si je oddahnil, ko je videl varnostnike, ki so se nama približevali. Objel me je okoli ramen in skupaj sva hitro opla proti njim.
»Harry, takoj nazaj v hotel!« je zavpil varnostnik, ki sem ga prvič videla.
Zagrabil me je za ramena in me odtrgal stran od njega. Obkrožena z oboževalkami in brez Harryja sem zbegano gledala okoli sebe. Na srečo me je Harry, takoj prijel za roko in zagrozil varnostniku: »Nikoli več je ne odtrgaj stran od mene!«
Stisnila sem se nazaj k njemu, varnostnik pa naju je zamišljeno gledal, vendar se je kaj kmalu zbudil iz sanjarjenja in naju s pomočjo Paula in drugih, spravil nazaj v hotel.
»Rosie, tako zelo mi je žal. Res te ne bi smel peljati na zmenek brez varnostnikov…« je začel, a sem ga prekinila s poljubom.
Ni mi mar za to, kar se je zgodilo samo, da sem spet lahko v njegovem objemu, brez da bi me kdo hotel odvleči stran. Ampak če dobro pomislim …oboževalke so jezne, pa sploh še ne vejo kdo sem. Kaj bo z mano? Sem se res morala zaljubiti ravno v njega?
Harry me je stisnil k sebi in me poljubil na vrh glave. Po licih so se mi v trenutku ulile solze, vendar se nisem zmenila za to. Hotela sem samo jokati in jokati.
»Psst, vse bo v redu Rosie, zdaj si na varnem.« mi je šepetal Harry v uho, ter me z roko nežno božal po moji roki.
Takoj ko sva prišla v jedilnico (ki so jo samo za nas, izpraznili), mi je Diana stekla v objem.
»Rosie! Si cela?!« je zavpila in po licih so se ji ulile solze.
Vrnila sem ji objem, ampak se nisem morala osredotočiti na nič drugega, kot na fanta s kodrastimi lasmi, ki je stiskal pesti.
»Kako so lahko to naredili?!« je kar na enkrat zavpil.
Prestrašeno sem ga pogledala. Še nikoli se ni tako razburil. Sem jaz kriva, da je hud na svoje directionerje?
Louis je stopil do njega in rekel: »Kolega, pomiri se. Saj je vse v najlepšem re…«
»NIČ NI V REDU! Če bi slišal, kaj so ji govorile! TEGA NE BOM PRENAŠAL!« je zavpil Harry in Louis je brž utihnil.
Njegove oči niso bile več svetlo zelene, ampak so postale temnejše…skoraj črne. Bil je jezen, to se je lahko videlo, ampak…
»Harry, vem da so šle punce čez mejo ampak ljubosumje dela svoje.« je rekel liam in mu položil roko na ramo.
Niall je takoj stopil zraven: »Skupaj bomo zmogli!«
Harryjev obraz se je že za malenkost sprostil in na ustnicah mu je igral rahel nasmeh.
Sedaj sta zraven prišla še Zayn in Louis in vsi skupaj so se objeli. Z Diano sva rahlo zavzdihnili in se nasmehnili.
Harryjev pogled, se je takoj preusmeril name. Stopil je do mene in me močno objel. Glavo sem naslonila na njegovo ramo in globoko vdihnila njegov vonj.
»Ne bom pustil, da te še kdaj prizadenejo.« je zašepetal s solzami v očeh.
Vem, da sem pri njemu varna in vem, da ne bo dopustil, da se mi kaj zgodi.
Rahlo sem se nasmehnila in ga pogledala v oči, ki so bile že spet normalno zelene. Nasmeh se mi je še povečal in rahlo sem se zahihitala.
Čez čas smo vsi odšli nazaj v sobe. Harry se je odločil, da bo Diana spala pri Niallu, samo za to, da me bo ponoči opazoval, da ne bi spet stekla na kakšno streho.
»Lahko noč.« je zašepetal in me poljubil na čelo preden se je ulegel na posteljo zraven mene. Stisnil me je v objem in tako sva tudi zaspala.

hope u like it
19. julij 2014
next
19. julij 2014
Vidve tok dobr pišeta neeeeeeeeeext
19. julij 2014
u142585
u142585
Neeeext!
19. julij 2014
Neeeext
19. julij 2014
Neeeeeext
20. julij 2014
Moreva nekej povedat ...
Do petka bojo še kšni trije nexti pol jih pa nekej časa ne bo ker sva obe ma morju ... nexta ne bo najman 6 dni ampak pol bova pa spet bl redno objavlale

Love ya
20. julij 2014
Vaši komentarji nama res FUL pomenijo. Hvala za use pohvale, use nexte, za to, da vam je najin fanfiction ušeč Tukej maste NEXT!

Enjoy!

~Diana~
»Diana, danes boš spala pri Niallu.« so bile Harryjeve besede, ko sem v spalnem plašču prišla v najino sobo z Rosie. Debelo sem ga pogledala. Ker je opazil moj pogled, je dodal:
»Za to sem se odločil, da ne bi prišla Rosie v glavo kakšna ideja, npr. da bi zletela na streho … in tudi Niall se strinja in že čaka v svoji sobi, kdaj prideš.«
»Ammm … okej. Lahko noč.« je bil moj odgovor na njegove besede in odšla sem ven iz sobe.
Po hodniku sem počasi hodila, in ko sem potrkala na Niallova vrata, sem imela nekakšen cmok v grlu. Niall mi je vrata hitro odprl.
»Hej lepotička. Kar naprej.«
Poklonila sem mu nasmeh in vstopila v sobo.
V sobi je imel majhno mizico. Na njej je bilo pivo, čokolada in vrtnica. Popolna kombinacija v nasprotnem pomenu besede. Pivo bi moral zamenjati za šampanjec ali vino, potem pa bi bila kombinacija res popolna. Vprašala sem ga, zakaj ima to mizo v sobici. Povedal mi je:
»Hotel sem te presenetiti. Ker ne moreva ven na piknik, sem ga pripravil kar v moji sobi, da se spomniva najinega prvega skupnega zmenka.«
»Ooo … kako lepo Niall. Obožujem te!« sem mu odgovorila in mu na ustnice prilepila strasten poljub. Niall mi ga je vrnil, potem pa mi nakazal, naj se usedem.
Na tleh je imel pripravljena dva čisto majhna stola, da sta bila dovolj veliko za majhno mizico.
»Niall veš, s tem si me prijetno presenetil.«
Ker ni bilo odgovora, sem še enkrat rekla, tokrat malo glasneje:
»Niall, s tem si me prijetno presenetil!«
Nič. Začela sem gledati po sobi in ugotovila, da ga ni. Stekla sem na hodnik in začela po celem hodniku vpiti njegovo ime, ampak ker ni bilo odgovora, sem odšla nazaj v sobo in začela brskati po njegovih stvareh.
Kaj pa je to? Sem vprašala sama sebe. Našla sem namreč sliko, na kateri je slikan z neko punco.
Ko je vstopil v sobo, je v roki držal najina najljubša hamburgerja. Sploh nisem pogledala kaj ima v rokah, ampak sem ga takoj napadla, s kom je na sliki.
»Niall, s katero osebo si tukaj na sliki?« sem ga vprašala z jeznim glasom.
»Diana … veš, to je …« moje oči so postajale vedno bolj solzne, ker sem pričakovala najhujše in to je, da bo rekel, da je to njegova prava punca, in da sem jaz samo ena od njegovih avantur.
»Amm … težko mi gre iz jezika …«
»Niall, prosim povej.« solze so mi stekle po obrazu. Niall se mi je približal in me hotel objeti, a mu nisem pustila. Zahtevala sem, da pove, kdo je ta ženska na sliki.
»No prav, če že hočeš, ampak to govorim samo zaradi tebe!« njegove oči so postajale čedalje temnejše, videlo se mu je kako jezen postaja.
»To je moja sestrična, ki je pred nekaj meseci umrla v prometni nesreči!«
Po licih so se mu ulile solze. Takoj sem se mu začela opravičevati. Po licih so nama tekle solze. Niall je vmes pripomnil, da me razume, in da bi on reagiral enako, če bi me videl z drugim. Potem sem ga poljubila in močno stisnila k sebi.
Močno stisnjena drug k drugemu, sva ostala kakih pet minut. Ko si je Niall opomogel, sem se mu še enkrat opravičila:
»Niall, res mi je zelo žal. Kako sem bila tako neumna in sem v trenutku celo podvomila vate. Lahko bi si mislila, da je to oseba, ki ti ali ti je v življenju veliko pomenila. Res OPROSTI Niall.«
»Diana, je že v redu in tudi povedal sem ti, da bi jaz storil enako.«
Potem sva se usedla za mizico. Niall je predme postavil hamburger. Z iskricami v očeh sem ga pogledala in se mu toplo nasmehnila. Nisem se mogla zadržati, da mu ne bi skočila v objem in mu na uho zašepetala:
»Najboljši si!«
»Ne, ti si najboljše dekle. S tem sem te hotel spomniti na najin prvi zmenek na jasici.«
»Bilo je prekrasno.«
Oba sva se usedla nazaj za mizico in začela jesti.
Vmes mi je Niall natočil pivo. Popila sem ga le pol kozarca, preostanek pa je spil Niall.
»Niall, da ne boš spil preveč piva.«
»Ne skrbi draga. Irci imamo v krvi, da obožujemo pivo in nismo hitro pijani.«
»Irci, posebni ljudje. No prav.«
Ko je pojedel svoj hamburger, je nalomil čokolado na koščke in mi enega dal v usta. Polovico sem ga odgriznila, drugo polovico pa je dal v svoja usta.
Lotila sva se še preostale čokolade. Ko sva jo pojedla, me je Niall poljubil, češ da sem imela na ustnici malo čokolade. Poljub sem mu vrnila.
Ura je bila že polnoč, zato sem se ulegla na posteljo. Niall se je odpravil preobleči.
Ko se je vrnil, se je ulegel poleg mene, me stisnil k sebi in mi zaželel lahko noč. Odvrnila sem mu, potem pa me je še poljubil in ugasnil luč.
Zjutraj me je prebudil rahel dotik Nialla. Odprla sem oči in pred sabo zagledala Nialla brez majice. Hotela sem se skriti pod rjuho, saj sem čisto zardela. Ni mi dovolil in podal čisto netehten razlog:
»Saj sva vendar fant in punca. Nimava si ničesar skrivati.«
Malo sem še zaprla oči, potem pa sem vstala in skupaj sva se odpravila na zajtrk.
»Dobro jutro lenuha!« naju je veselo pozdravil Louis.
»Dobro jutro Louis,« sva mu odvrnila in se usedla za mizo.
»Danes se odpravljamo v novo mesto,« je začel Liam.
»Končno!« je pripomnil Zayn.
»In kam odhajamo?« se je oglasil tudi Harry.
»V Milano, Italija.« je odgovoril Liam.
»To! Na to sem čakal celo leto!« se je oglasil še moj fantek, Niall.
»Danes ob treh popoldne imamo let izpred letališča. Bodite točni, ker vas ne bomo čakali.«
Ko sva z Niallom pojedla zajtrk, sva odšla v njegovo sobo. Začela sva se pogovarjati o naši naslednji postaji, o Milanu.
»Veš Diana, razmišljal sem. Kaj če bi imela v Milanu skupno sobo?«
Ideja se mi je zdela prekrasna, zato sem samo rekla:
»Seveda ljubček!« objela in poljubila sem ga, potem pa sva se odpravila do Rosie in Harryja.
»Harry in Rosie, z Diano sva se odločila, da bi imela v Milanu skupno sobo, če vama je seveda prav, še posebej tebi Rosie.«
»Seveda, uživajta vajino ljubezen vsak trenutek!« je pripomnila Rosie in Harryju nekaj zašepetala.
Ker je Rosie znana po tem, da ne zna po tiho nekaj zašepetati, sva jo z Niallom slišala in se začela smejati. Rekla mu je:
»Misliš, da je za naju še prezgodaj, da bi imela skupno sobo?«
Rosie naju je pogledala z njenim hudobnim pogledom.
»Kaj je tako smešno?«
»Nič nič …« sem ji zadržano odgovorila.
»Če ni nič, zakaj se potem smejita?«
»Ah, nekaj sem videl in pokazal Diani in zaradi tega se smejiva.« je napol v smehu odgovoril Niall.
»Recimo, da vama verjamem.«
Harry ji je potem nekaj zašepetal nazaj na uho, vendar ga na žalost nisva slišala.
Napol v smehu sva zapustila sobo. Na hodniku, sva se smejala tako na glas, da je skozi ena vrata pogledala stara mama in zahtevala tišino.
Tiho sva odhitela v Niallovo sobo in se tam do konca nasmejala. Niall se je tako smejal, da se je valjal po postelji. Začela sem ga opazovati in ugotovila, da je zelo prisrčen, ko se smeji.
Ko se je zavedal, da ga opazujem, me je vprašal, zakaj ga tako opazujem. Odgovorila sem mu:
»Če si pa tako lep, ko se smejiš.«
Potem me je potegnil k sebi na posteljo. Padla sem naravnost nanj. Najine oči so se srečale, najine ustnice so iskale druga drugo. Poljubila sva se, potem pa sem se prekotalila iz njega na drugo stran postelje.
»Počasi bo treba pripraviti prtljago.«
Odšla sem v najino sobo z Rosie in pripravila prtljago.
Niall je prišel pome in skupaj sva odšla na letališče. Usedla sva se na letalo in skupaj smo odleteli v … MILANO!!

~Rose~
Na letalu smo vsi veselo klepetali, celo Harry, ki je že malo pozabil na včerajšnje dogodke. Še sreča, drugače se ne bi pogovarjal z mano. Zamišljeno sem gledala skozi okno in si potihoma momljala besedilo pesmi Move od Little Mix. Kmalu sem zaspala.
»Dobro jutro gospa, čas je da se izkrcate.«je z nasmehom na obrazu rekel Harry. Pritisnil mi je poljub na čelo in še enkrat rekel: »Gospa, resno mislim.«
S svojimi majhnimi rokami sem zgrabila njegova ramena, ter ga potisnila stran od sebe.
»Prav, pa nič.« je rekel in zaslišala sem korake, ki so se oddaljevali.
Končno je šel stran! Hvala moji mami, teti in sestri, da so me naučile biti vztrajna in nepopustljiva.
Čez nekaj minut sem spet zaslišala korake. Harry me je dvignil v naročje in me odnesel na zrak.
»Harry, spusti me!« sem se upirala.
Zaslišala sem glas, ki je rekel: »Nisem Harry.«
Odprla sem oči in pred sabo zagledala Liama, ki se mi je smejal.
»Kaj za vraga, pa ti počneš?« sem ga jezno vprašala in poskušala pobegniti iz njegovega naročja.
Spet se je zasmejal in rekel: »Styles pričakuje posebno pošiljko,zato mu jo zdaj dostavljam.«
Zavila sem z očmi in se zahihitala: »Pa si prepričan, da boš prinesel pravo pošiljko?«
»Mislim, da bo zelo zadovoljen.« je rekel in mi pomežiknil.
Zardela sem in pogledala v svoje roke, ki so še vedno držale odejo, s katero sem bila pokrita. Zazehala sem in se naslonila na Liamovo ramo.
Čez nekaj trenutkov sem zaslišala glasen smeh, in ko sem odprla oči, sem pred sabo zagledala Harryja, z rokami prekrižanimi na prsih. Zavila sem z očmi, ko sem zagledala njegov nagajivi nasmeh.
»Liam, vidim da si prinesel mojo pošiljko.« je rekel in mi pomežiknil.
Liam se je zasmejal in me postavil pred Harryja.
»Uživajta.« Priklonil se je in odšel stran.
Postavila sem se pred Harryja in ga pogledala v oči. Pri tem sem morala stopiti na prste, da sem mu segla vsaj do nosu. Zasmejal se mi je in nagnil glavo proti meni.
»Styles, ne moreš kar naročiti Liamu, da me prinese do tebe … ker ti ne moreš.« Njegov smeh je zadonel po sobi, ko me je začel loviti.
Skočila sem na posteljo in mu v glavo vrgla blazino. Od presenečenja me je debelo pogledal, nato pa je skočil k meni in me vrgel čez ramena. Začela sem brcati in se zvijati, toda njegov prijem ni popustil. Ni mi preostalo drugega, kot: »DIANA, NIALL! Pomagajta!«
V sobo je v trenutku pritekla Diana s prestrašenim pogledom, za njo pa je takoj pritekel tudi Niall, ki se nama je začel smejati.
Nialla sem jezno pogledala in se zadrla: »TO NI SMEŠNO!«
Zavil je z očmi in objel Diano okoli pasu. Obrnila se je k njemu in ga poljubila. S Harryjem sva buljila v njiju z odprtimi usti. A se to dela pred prijatelji?
Istočasno sva rekla: »Bljak, poiščita si sobo!«
S Harryjem sva se spogledala in se začela smejati. Niall naju je pogledal s pogledom »kot, da sta kaj boljša«, nato pa sta oba zapustila sobo.
»Kako sta dobrosrčna. Pokličem ju na pomoč, pa ni nič od njiju … no, razen slinjenja,« sem rekla in Harryja boksnila v trebuh.
»Tole, pa ni bilo lepo.« je rekel in me postavil na tla.
Zahihitala sem se in stekla na drugo stran sobe. Skrila sem se za omaro in tiho čakala. Pred mano se je prikazal Harry z velikim nasmeškom na obrazu. Z roko si je šel skozi lase, z drugo pa me je rahlo pritisnil ob omaro. Moje dihanje se je pospešilo, srce pa mi je začelo hitreje biti. Pogoltnila sem slino, ko sem zagledala Harryjeve oči, ki so opazovale moje ustnice. Premaknila sem se bližje k njemu, ko mi je zakrulilo v trebuhu.
»Čas za kosilo!« sem se zadrla, moja lica pa so postala živo rdeča. Harry me je pomenljivo pogledal in se zasmejal.
»Kaj?!« sem vprašala.
Odkimal je in zašepetal: »Tako si prisrčna, ko ti je nerodno.«
Stisnila sem se k njemu in svojo glavo zarila v njegov vrat. Vdihnila sem njegov vonj, ki mi je sprostil vse čute.
Zasmejal se je: »No, greva na kosilo, preden me poješ!«
Moj obraz je še bolj zardel, ko sem ugotovila, da je vedel kaj počnem. Hitro sem ga prijela za roko in ga odvlekla za sabo.
V hotelski jedilnici, sta že sedela Louis in … Eleanor!
»Ellie, kako da si tu!« sem se zadrla in ji stekla v objem.
Objem mi je vrnila in se mi nasmehnila: »Z Danielle in Perrie, smo se odločile, da bomo z vami za evropski del turneje.«
»Juhej!« sem zacvilila in jo še enkrat objela.
Zaslišala sem Harryjev in Louisev smeh, ki je odmeval po celotni jedilnici.
»Punci najejta se, midva pa greva na tonsko vajo. Se vidimo v garderobah.« je rekel Louis in objel Eleanor.
Pogledala sem Harryja, ki je samo stal in me nepotrpežljivo gledal. Stopila sem do njega in se mu nasmehnila.
»Kaj želite gospod?« sem ga vprašala in ga poskušala čim bolje oponašati.
Še vedno resno, je rekel: »Mogoče bi moral vrniti pošiljko, ker ne deluje.«
Pomislila sem na Liama in njegovo dostavo, pri tem pa mi je v glavo šinila zamisel, kako bi Harryja spravila ob živce.
»Je gospod žalosten, ker ni dobil poljubčka,« sem rekla z otroškim glasom.
S komaj opaznim nasmeškom na obrazu, se je obrnil stran in zavil z očmi. Sama pri sebi sem se zahihitala, ker je tako trmast.
Roke sem ovila okoli njegovega vratu in mu skočila na hrbet. Tiho se je zahihital in me prijel za stegna. No, torej moja taktika le deluje.
»Bi slavnemu Harryju Stylesu ustrezal poljub na lica?« sem vprašala.
Trmasto je odkimal in me postavil predse. Pogledala sem v njegove zelene oči in pri tem opazila, da mu na obrazu igra nasmeh. Stopila sem na prste, da bi mu pritisnila poljub na lice, on pa je obrnil glavo, tako da sem ga poljubila na usta. Z rokami je prijel moj obraz in ga potegnil bližje k sebi. Nasmehnila sem se, ko sem videla da sem uspela.
Iz daljave sem zaslišala tihi »OOO«, ki je prihajal od Eleanor.
Zasmejala sem se in Harryja odrinila stran: »Vsi naju gledajo.«
»Rosie, iti bom moral … in gledala sta naju samo El in Lou.« se je zasmejal in me poljubil na čelo.
Še enkrat sem ga objela in nato stekla do Eleanor.
»Vidva sta tako luštna.« je rekla in me zvlekla za mizo.
Med kosilom sva se pogovarjali o vsem mogočem. Povedala mi je, da so Diana, Danielle in Perrie, odšle v trgovine, ona pa je raje ostala z Louisem. Povedala je tudi, da je na twitterju zasledila skupno ime za Nialla in Diano – Diall, ter zame in za Harryja – Mayles. Čez eno uro je po naju prišel Paul in naju odpeljal v areno. Tam so naju že čakale ostale punce, s polnimi vrečkami v rokah.
»Rosie, ne boš verjela kako smo se zabavale!« je zavpila Diana, ko me je zagledala. Povedala mi je vse o oboževalkah, ki so jih prav prijazno pozdravile. No, jaz imam pač smolo in naletim vedno na najbolj nore in nasilne oboževalke.
»Punce, kaj ko bi utihnile! Diana, Rosie … takoj v garderobe!« je zavpil Harry in vse smo v trenutku utihnile.
Z Diano sva stekle mimo Harryja in ker si nisem mogla pomagati, sem ga boksnila v ramo. Začudeno me je pogledal in potihoma zaklel.
»To je zato, ker si se drl na nas,« sem se zasmejala in stekla v garderobo. Harry se je zasmejal in stekel za mano.
Hitro sva vsem uredile pričesko in make – up, nato pa sva z ostalimi puncami šle v dvorano, usedle smo se zraven dveh punc, ki sta nas debelo gledali.
»Hej, vidve sta pa tisti novi punci,« je rekla ena od njiju in pokazala na naju z Diano. Pogledala sem v tla, pripravljena na nove žalitve in obtožbe, glede mojega fanta.
»O moj bog, sploh vesta kako veseli sva, da sva vaju spoznali … pravzaprav vse od vas.« je rekla druga in me objela.
Začudeno sem pogledala Eleanor, ki se mi je smejala, prav tako tudi Diana, Perrie in Danielle.
Punci sem vrnila objem in ji rekla: »No, tudi mene veseli. Kako ti je pa ime?«
»R-rose, tole je pa Mia.« je rekla in pokazala na prijateljico.
»RES! Tudi jaz sem Rose. Punci, bi radi spoznali fante?« sem bleknila. Vem, da ne morem tega kar tako ponujati vsem, ampak oni dve sta me res presenetili s svojo prijaznostjo.
Debelo sta me pogledali in prikimali.
Do konca koncerta sta se mi zahvaljevali in kričali, peli, plesali … Eleanor, se mi je še vedno smejala, Diana pa me je samo začudeno gledala.
Po koncertu smo s puncami šle v zaodrje.
21. julij 2014
Sm brez besed kar se ne zgodi velikrat neeeeeeext!
21. julij 2014
Am a lahko prosm berete to zgodbico, ker je res d-best.
http://m.igre123.com/forum/tema/love-is-a-wind-ft.-one-direction/73072/
21. julij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani