kdaj bo next
07. februar 2015
NEEEEEXT!!!!
Ful bi se vm rade zahvalile za use commente in podporo in u glavnem ... za vse. HVALA.
p.s. tukej maste en zlooooo doug next~Diana~
»Aaaaaaaaaaa …«
»Gospa prosim dihajte z mano. Vdih in izdih, vdih in izdih …« Začudeno sem pogledala Nialla, ki je sodeloval pri dihanju. Na vsake toliko časa me je v trebuhu tako zabolelo, da si nisem mogla pomagati, da ne bi glasno zavpila obenem pa tudi močno stisnila Niallovo dlan.
Niall se je sklonil do mene in mi na čelo prilepil poljub.
»Še malo potrpi ljubica. In ne pozabi, s tabo sem in vedno bom.« Niallu sem se lepo nasmehnila, čeprav je bilo to pri tistih bolečinah zelo težko. Njegove besede so mi vlile novih moči. Spet sem močno potisnila.
»Aaaaaaaa …«
»Gospa še malo. Verjemite mi, glavico lahko že vidim.«
Spet sem močno potisnila in kmalu zatem sem zaslišala otroški jok. Oddahnila sem si, ko sem ugotovila, da je porodnih bolečin konec. Niall me je močno stisnil za roko.
»Uspelo ti je Diana. Uspelo ti je.«
Povlekla sem ga k sebi in ga poljubila. Potem sem svoj pogled usmerila k zdravnici, ki je v rokah držala mojega in Niallovega dojenčka.
»3137 kg in 52 cm,« sem slišala iz ust zdravnice. Z iskricami v očeh sem pogledala Nialla in se mu nasmehnila. Kljub moji šibkosti, sem komaj čakala, da končno primem dete v svoje roke.
Zdravnica je začela hoditi proti meni. Kmalu je bila pri moji postelji. Najprej je pogledala Nialla in se mu nasmehnila, potem pa dojenčka položila k meni.
»Popolnoma zdrava deklica je,« je rekla in dodala, »zdaj pa vas bom pustila nekaj časa same. Čestitam!« Potem je zapustila porodniško sobo. Niall me je pogledal in me objel oziroma naju je objel. Z levo roko sem mu objem vrnila, v desni pa sem držala najino punčko.
»Poglej Niall, kako lepo in nasmejano punčko sva dobila. To je sigurno podedovala po tebi,« sem mu rekla in se mu nasmehnila. Zasmejal se je, zraven pa odkimal z glavo:
»Diana še zdaleč ne. Lepoto je podedovala po tebi, za vedno narisan nasmeh na obrazu pa sva kriva oba. Kadar sva skupaj se večino časa samo smejiva.«
»Ampak to zaradi tebe Niall,« sem mu ugovarjala. Niall se z mano ni strinjal, vendar se ni želel prepirati. Samo poljubil me je in mi na uho zašepetal:
»Zdaj imam dve ljubezni. Tebe in najino punčko. Obljubim, da bo imela najlepše življenje na svetu, ki bo obdano s starševsko ljubeznijo.« Njegove besede so bile tako sladke, da se nisem mogla upreti, da ga ne bi poljubila. Ravno, ko so se najine ustnice združile, je najina punčka zajokala. Oba sva jo pogledala in se zasmejala.
»Amelia bo. Če se strinjaš seveda,« je rekel Niall. Nasmehnila sem se mu.
»Meni je všeč. Pa tebi Amelia?«
.........

»Dobro jutro lepotička.«
Iz prelepih sanj me je zbudil poznan glas. Z nasmehom na obrazu sem počasi odprla oči.
»Dobro jutro bodoči očka,« sem odvrnila Niallu. Najine ustnice so se po moji krivdi kmalu združile. Nialla sem potegnila poleg sebe in nadaljevala s poljubi.
»Kaj pa je danes pičilo mojo lepotico, da je že na vse zgodaj tako ljubezniva?« me je začudeno vprašal. Nasmehnila sem se mu.
»Ugotovila sem, da morava čas, ko sva še sama izkoristiti najbolje.«
»Niti sanja se mi ne, kako si do te ugotovitve prišla, ampak mi ugaja,« je rekel in mi pomežiknil. Potem se mi je približal in mi na ustnice prilepil strasten poljub. Poljub sem mu vrnila. Niall me je rahlo odrinil.
»Razmišljal sem, da bi lahko odšla danes malo po Londonu.« Nasmehnila sem se mu in ga potegnila nazaj k sebi. Na ustnice sem mu prilepila poljub, potem pa odgovorila:
»Ideja se mi zdi odlična. Samo počakajva še nekaj časa,« sem ga lepo prosila in ga poljubila. Niall mi je poljub vrnil.
»Prav. Še nekaj časa bova ostala doma.« Prijazno sem se mu nasmehnila. Niall se mi je želel nasmehniti nazaj, vendar mu tega nisem pustila. Takoj se je znašel ob mojih ustnicah. Niall me je kmalu odrinil.
»Diana, kaj je bilo to?«
»Kaj pa je bilo moj srček?« sem ga zapeljivo vprašala in ga potegnila nazaj k sebi. Niall je izgledal prestrašen. Njegova lica so izgubila vso barvo in iz njegovih oči si lahko prebral, da ga je na smrt strah.
»Nekaj sem začutil. Nekaj me je brcnilo v roko,« je prestrašeno odgovoril Niall. Takoj mi je bilo jasno, kdo ga je brcnil. Moram priznati, da je zadnje čase dojenček res nekoliko nestrpen.
»Hmmm Niall, le kaj bi to bilo?« Naredila sem zelo zamišljen obraz, ki pa ga v trenutku ni bilo več. Začela sem se glasno smejati.
»Diana, meni se to ne zdi smešno.« Niall je bil še vedno prestrašen.
»Naj ti predstavim gospodiča ali gospodično v mojem trebuhu,« sem mu rekla v smehu. Nekaj časa me je Niall še prestrašeno gledal, potem pa se je začel tudi on smejati.
»Kako sem neumen,« je rekel v smehu. Takoj sem mu prekrila usta in mu rekla:
»Niall nisi neumen. In prosim, da tega nikoli več ne ponoviš. Si najbolj pameten in talentiran človek na svetu!« sem mu rekla, potem pa mu na usta prilepila poljub. Niall me je začudeno pogledal in mi hotel oporekati, vendar mu nisem pustila do besede. Najine ustnice so bile ves čas združene.
»Samo preobleč se grem,« sem mu rekla in mu na lice prilepila poljub. Potem sem odšla do omare in iz nje pograbila svetle kavbojke in majico, ki mi jo je zadnji dan turneje kupil Niall. Bila je bela in oprijeta, a ne preveč. Ko sem imela vse stvari, sem odšla v kopalnico.
Ko sem se vrnila iz nje, Nialla ni bilo več v postelji. Odšla sem po stopnicah navzdol in ga našla za mizo polno hrane. Pridružila sem se mu pri zajtrku, ki ga je pripravil.
»Di, moram priznati, da izgledaš čudovito,« je rekel Niall. Lepo sem se mu nasmehnila, potem pa svoj obraz obrnila k tlom. Na licih se mi je namreč pojavila rdečica.
»Hvala,« sem mu tiho odvrnila. Potem sem v roke vzela kos kruha in si nanj namazala nutello.
…………….
»Greva na London Eye?« sem veselo vprašala Nialla. Prikimal mi je. Od veselja sem ga močno objela, čeprav je bilo to ob tako velikem trebuhu zelo težko. Niall mi je v lasišče prilepil poljub.
»Vesel sem, da ti je moja izbira všeč,« je rekel. Pogledala sem ga naravnost v njegove modre oči. Stopila sem na prste in mu na ustnice prilepila poljub. Potem sva se postavila v vrsto, da si kupiva vstopnice za London Eye.
Kmalu sva prišla do prodajalca in naročila vstopnice.
»Hvala,« se je Niall zahvalil prodajalcu. Potem sva odšla do varnostnikov, ki pregledujejo vstopnice in te spuščajo v prazne košare na London Eyu.
»Prijetno vožnjo,« nama je zaželel varnostnik, ki je pregledal najine vstopnice, potem pa naju je zaprl v košaro.
»London mi je tako všeč!« sem veselo rekla Niallu, medtem pa sva se počasi vzpenjala.
»Tudi meni. Čeprav je Irska še vedno najlepša na svetu,« je odvrnil Niall. V smehu sem odkimala z glavo. Vedela sem, da si Niall ne bo nikoli premislil. Je pač Irec po krvi.
Potem sva se v objemu drug drugega vzpenjala zmeraj višje.
»Je tisto Wembley? Stadion, v katerem ste igrali?« sem vprašala Nialla. Prikimal je. Zdelo se mi je zelo zanimivo, da šele zdaj opazim tako gromozanski stadion, čeprav sem bila na London Eyu že vsaj sedemkrat.
Bolj, ko sva se bližala najvišji točki, ki jo doseže London Eye, bolj sem lahko čutila, kako je Niall živčen. Nisem vedela zakaj, vendar sem predvidevala, da zaradi takšne višine. 135 metrov nad tlemi res ni kar tako, še posebej pa za take, kot je Niall, ki se bojijo višine.
»Poglej Niall, kako lep sončni zahod. Ni čudovito?« sem ga vprašala, ko sem strmela v sončni zahod. Niall mi nič odgovoril. Nekaj časa sem še strmela v toplo oranžno sonce, potem pa sem se obrnila proti Niallu. Našla sem ga na tleh, pred mano. Kaj za vraga počne na kolenih?
»Diana Georga Lee. Vem, da sem to storil že enkrat, ampak bi rad še enkrat. Bi se poročila z mano?«
Bila sem čisto šokirana. Usta sem imela na široko odprta in nekaj časa sploh nisem mogla govoriti. Čez nekaj sekund sem končno iz sebe spravila tri besede.
»Jaz. Ti. Seveda!«
Niallu sem od sreče skočila na koleno. Na njegove popolne ustnice sem mu prilepila strasten poljub, s svojimi rokami pa zdrsela skozi njegove popolne lase.
»Komaj čakam, da postanem tvoja žena,« sem mu zašepetala na uho. Niallove oči so se kar iskrile od sreče.
»Tudi jaz komaj čakam. Diana Horan. Se ne sliši popolno?« me je vprašal. Prikimala sem mu in ga še enkrat strastno poljubila. Potem mi je Niall na prstanec desne roke dal moj zaročni prstan. Nekaj časa sem si ga ogledovala.
»Niall, popoln je. Si kupil novega?« sem ga začudeno vprašala. Prikimal mi je.
»Hotel sem pozabiti preteklost. Zato sem se odločil, da kupim nov zaročni prstan.«
»Niall James Horan, ljubim te. Ljubim te z vsem srcem!« sem mu rekla in se močno stisnila k njemu.
»Tudi jaz ljubim tebe Diana Georga Lee. Z vsem srcem!« Potem mi je na ustnice prilepil njegov strasten poljub. Njegov poljub se je pomnožil in nastalo je nešteto poljubov.
Ne morem si pomagati. Ljubim ga. In vedno ga bom. On je ljubezen mojega življenja. In kmalu bo postal tudi očka otroka, ki ga nosim v sebi. Potem bova za vedno nerazdružljiva. Med nama bo vedno vez, ki se imenuje otrok. Komaj čakam!

***

»Niall, sta tam Rosie in Harry?« sem veselo vprašala Nialla, ko sva se sprehajala po londonskem parku.
»Ja Diana,« mi je odvrnil Niall. Potem sva se jima približala. Sedela sta na klopci, v objemu drug drugega. Z Niallom sva se odločila, da ju prestrašiva in ju objameva iz ozadja.
Delala sva tihe korake, da naju ne bi slišala. Kmalu sva bila čisto za njima. Razširila sva svoje roke in ju že skoraj objela, vendar je najin načrt splaval po vodi. Nisva si mogla pomagati, da se ne bi začela smejati.
Rosie in Harry sta se v trenutku obrnila okoli. Očitno sta se naju kljub temu ustrašila, ker sva bila tako blizu njiju. Z Niallom sva ju v smehu pozdravila. Rosie in Harry sta nama odzdravila, potem pa sva z Rosie svoja fanta prosili za nekaj trenutkov zasebnosti. Niall me je poljubil in odšel za Harryjem. Ko sta bila dovolj stran, sem veselo pogledala Rosie. Tudi ona me je gledala z iskricami v očeh.
»Zaročena sem!« sva v en glas rekli jaz in Rosie. Začudeno sva se pogledali.
»Rosie … ti si zaročena?« sem veselo vprašala Rosie. Prikimala mi je. Na licih ji je igral največji nasmeh, kar sem jih kdajkoli videla pri njej.
»In ti Diana? Ti si tudi zaročena?« me je vprašala Rosie. Tudi jaz sem ji prikimala. Od neskončne sreče sva si skočili v objem.
»Vesela sem za vaju,« sem ji zašepetala v uho.
»Tudi jaz sem vesela za vaju,« je odvrnila.
»Poglej Rosie. Niall mi je kupil nov prstan, čeprav je enega že imel od prej. Ni najbolj popoln zaročenec na svetu?« sem jo vprašala z iskricami v očeh in ji pokazala moj zaročni prstan. Samo nasmehnila se mi je.
»Prstan je res lep. Ampak poglej ti mojega! Ni prečudovit?« me je vprašala.
»Res je prečudovit. Rosie, moraš priznati, da sva si izbrali najboljša zaročenca na svetu!« sem skoraj zavpila in pogled preusmerila k Niallu in Harryju. Oba sta se mi lepo nasmehnila, potem pa nadaljevala svoj pogovor.
»Diana, prav imaš. Imava najboljša zaročenca na svetu!« se je skoraj zadrla še Rosie in tudi ona pogled preusmerila k Harryju in Niallu. Spet sta se nama nasmehnila. Niall mi je pomežiknil in mi poslal poljubček na daljavo. Tudi jaz sem mu poslala poljubček na daljavo.
»In kje sta se zaročila? Rosie, želim izvedeti vse podrobnosti od A do Ž,« sem ji rekla. Rosie je prikimala.
»Seveda Diana. Izvedela boš vse podrobnosti, od A do Ž,« je rekla in se rahlo zasmejala. Potem sva sedli na klopco in Rosie je začela pripovedovati.
»Vse je bilo tako popolno!« je zaključila. Potem sem bila na vrsti jaz. Izpovedala sem se ji, tako kot se je ona meni.
Minute so hitro tekle, prav tako ure. Začelo se je že mračiti, ko sva z Rosie še vedno sedeli na klopci in se pogovarjali o najinih zarokah.
Kar naenkrat sta se pri naju znašla najina zaročenca. Niall se je sklonil k meni in me poljubil.
»Kako je moja zaročenka?« me je vprašal. Zapeljivo sem se mu nasmehnila in mu odgovorila:
»Odlično!« Svoje roke sem ovila okoli Niallovega vratu in ga potegnila bližje k sebi. Na ustnice sem mu prilepila strasten poljub.
»Khm …« Zaslišala sva, kako je nekdo v najini bližini zakašljal. Hitro sva se ločila drug od drugega.
»S Harryjem sva se odločila, da gremo danes mi štirje na skupno večerjo,« je rekla Rosie in mi pomežiknila. Z Niallom sva se seveda strinjala. Odšli smo do naših avtomobilov in se odpeljali do restavracije.
…………………….
»Dobro jutro lepotička,« me je pozdravil Niall, ko je vstopil v najino sobo. Približal se mi je in se sklonil do mojih ustnic. Na njih je pustil vročo sled.
»Dobro jutro največji lepotec na svetu,« sem mu odzdravila in se mu nasmehnila. Vedela sem, da bo Niall protestiral proti tem besedam. Želel je nekaj reči, vendar sem ga prej potegnila k sebi in združila najine ustnice.
»Diana, sp…« Niall je želel nujno nekaj povedati. Nekaj časa mu nisem pustila do besede, zato je izgovarjal le delčke stavka, ki ga mi more povedati. Da bi mi povedal celega, je imel med kratkimi predahi premalo časa. Takoj sem spet združila najine ustnice.
»No Niall, povej kar želiš, potem bova pa nadaljevala,« sem mu odgovorila in mu pomežiknila.
»Spodaj naju čaka tvoja in moja družina.« Ko je izrekel te besede sem hitro vstala iz postelje in odšla v kopalnico.
»Zakaj me nisi prej ustavil?« sem ga vprašala.
»Saj mi nisi pustila,« je tiho odgovoril. Čutila sem, kako sloni na kopalnična vrata. Hitro sem se preoblekla in si na obraz nanesla nekaj make upa. Svoje neurejene skodrane lase sem si spletla v kito. Potem sem hitro odprla kopalnična vrata. Niall je skoraj padel vanjo.
»Ojoj, oprosti Niall. Čisto sem pozabila, da sloniš na kopalnična vrata,« sem se mu hitro opravičila in ga strastno poljubila. Zagotavljam vam, da je poljub ob opravičilu NUJEN! Tako ti tvoja ljubezen takoj odpusti … vsaj manjše napake.
»Je že v redu Di. Saj razumem, da se ti zelo mudi,« je rekel Niall in mi vrnil poljub.
Potem sem hitro odšla do omare in vanjo položila pižamo. Živčno sem hodila po sobi gor in dol. Ni se mi niti sanjalo, kako bosta najini družini sprejeli najino zaroko in kako se bosta ujeli med sabo.
Niall je opazil mojo nervoznost, zato se mi je približal. Prijel me je za lica in mi dvignil glavo tako, da so moje oči strmele naravnost v njegove.
»Diana, ne skrbi, kako bo potekal današnji dan. Družini se že poznata in se med sabo prav gotovo razumeta. Zdaj pa globoko vdihni in izdihni,« je rekel in me poljubil. Potem sva skupaj trikrat počasi vdihnila in počasi izdihnila.
»Hvala Niall,« sem se mu zahvalila. Z dihanjem sem se čisto pomirila.
»Greva?« sem ga z nasmehom na obrazu vprašala. Niall mi je prikimal. Podal mi je svojo levo roko. Svoje prste sem prepletla z njegovimi, potem pa sva odprla vrata najine sobe in odšla po stopnicah navzdol.
Kmalu sem pred svojimi očmi zagledala obe družini. Mami sem zletela v objem.
»Pogrešala sem te,« sem ji zašepetala v uho.
»Tudi jaz sem te pogrešala,« mi je odvrnila. Potem sem objela še atija in mojo sestro Emily.
»Diana, bi lahko dobila od Nialla avtogram? Še zmeraj ne morem verjeti, da sta spet skupaj.« Emily sem se nasmehnila in jo povlekla nazaj v objem. Na uho sem ji zašepetala:
»Niall ti bo z veseljem dal avtogram.« Ko sem izrekla te besede, sem lahko začutila, kako me je Emily še bolj objela. Na ustnicah ji je igral gromozanski nasmeh in verjetno so se vsi spraševali, kaj sem ji povedala.
Ko sem objela mojo družino, sem stopila še do Niallove. Objela sem jih in jim izrekla dobrodošlico. Potem sem stopila do Nialla in ga objela okoli pasu. Niall mi je na čelo prilepil poljub.
»Sedite za mizo,« je prijazno rekel Niall najinim ''gostom''. Vsi smo sedli za mizo. Na njej je bilo polno hrane. Nialla sem veselo pogledala in mu zašepetala:
»Si vse to pripravil sam?« Niall se je ponosno nasmehnil in prikimal.
»Za to te čaka še velika nagrada,« sem mu še zašepetala in mu pomežiknila. Potem smo začeli z našim skupnim zajtrkom pri katerem ni nikoli zmanjkalo teme.
Ko smo pojedli, je moj zaročenec v roke vzel kozarec in nož. Vstal je in po kozarcu trikrat udaril.
»Posluh prosim.« Vsi so takoj utihnili in pogled usmerili vanj. Niall mi je z levo roko rahlo nakazal, naj vstanem. Takoj sem vstala. Prijela sem ga za roko in ni se mi niti sanjalo, kaj želi Niall povedati.
»Na zajtrk sem vas povabil s posebnim namenom. Z Diano imava čudovito novico za vas.« Šele, ko je izrekel te besede, mi je postalo jasno. Niall je pogled usmeril naravnost vame in tiho zašepetal:
»Pokaži jim.« Nasmehnila sem se mu in svojo desno roko dvignila v zrak. Prstanec je krasil diamantni prstan oziroma moj zaročni prstan. Nekaj časa sem roko držala v zraku. Kar naenkrat so vsi vstali in prihiteli k nama. Vsi so naju objemali in nama čestitali za zaroko.
»Zakaj mi nisi takoj povedala?« me je vprašala mami.
»Mami zelo sem vesela, da ti je prstan všeč,« sem ji odvrnila. Mami se je rahlo zasmejala. Svojega vprašanja ni več ponovila.
Na koncu me je objela še Emily.
»Diana. Ne vem, kako ti je uspelo, ampak osvojila si moškega, ki si ga želi vsaka. ČESTITAM!« se je skoraj zadrla. Potem me je izpustila iz objema in začela teči gor in dol po stanovanju. Zraven je vpila:
»Diana je pa zaročena z Niallom, Diana je pa zaročena z Niallom …« Vsi smo se ji smejali, ampak njej je bilo vseeno. Ko se je le umirila, sem jo potegnila k sebi.
»Očitno si zelo vesela zame in za Nialla,« sem ji zašepetala na uho. Prikimala je. Potem sem stopila do Nialla in ga objela.
»Emily želi tvoj avtogram,« sem mu rekla in se mu nasmehnila. Niall se je glasno zasmejal.
»Emily,« je zavpil. Emily ga je pogledala in videlo se je, da ni mogla verjeti, da je Niall poklical njeno ime.
»Pridi malo sem,« je rekel. Hitro je pritekla do naju.
»Imaš kemični svinčnik ali flomaster?« jo je vprašal. Na začetku ji ni bilo čisto nič jasno.
»Za kaj ga pa rabiš Niall?« ga je začudeno vprašala.
»Za avtogram. Slišal sem, da ga želiš,« ji je rekel in jo objel. Emily mu je vrnila topel objem.
»Jasno, da ga imam,« mu je odvrnila. Potem mu je v roke porinila kemični svinčnik in nastavila svojo roko.
»Želim, da se mi podpišeš na roko in na list,« je rekla. Niall se je nasmehnil.
»Kakor želiš,« ji je odvrnil in se ji podpisal, najprej na roko, potem pa tudi na bel list papirja. Emily se mu je prijazno zahvalila.
»Ni za kaj. Saj smo skoraj že družina,« ji je odvrnil. Emily mu je še enkrat skočila v objem.
»Počasi bomo morali oditi,« je rekla mami. Stopila sem do nje in jo objela.
»Hvala, da ste prišli,« sem ji rekla. Potem sem se poslovila še od ostalih članov moje družine. Emily je bila široko nasmejana, verjetno zaradi Niallovih dveh avtogramov, ki ju je prejela.
Kmalu sta odšla tudi Niallova starša. Tudi od njiju sem se poslovila.
»In še kdaj se oglasite pri naju,« sem jima rekla, preden sta odšla skozi vhodna vrata.
»Brez skrbi ljubica. Še prevečkrat se bom oglasila,« je rekla Maura.
»Lepo se imejta,« nama je zaželel Bobby, Niallov ati, potem pa zaprl vhodna vrata. Tako sva v stanovanju ostala samo še jaz in moj dragi Niall.
»Niall, hvala za tale zajtrk. Res si najbolj popoln zaročenec na svetu,« sem mu rekla in ga poljubila na njegove mehke ustnice.
»Ni za kaj. Samo da ti je bilo všeč,« mi je odvrnil in mi vrnil poljub.
»Zvečer te čaka nagrada, ki sem ti jo obljubila,« sem mu rekla in mu pomežiknila. Niallu se je na ustnicah narisal širok nasmeh.
»Moram res počakati do večera?« me je vprašal in me strastno poljubil.
»Hmmm, naj pomislim. Mislim, da ne,« sem mu odvrnila in mu vrnila strasten poljub.
Zaljubljena drug v drugega sva odšla po stopnicah navzgor. Vmes sva se poljubila vsaj desetkrat.
Ko sva prišla do najine sobe, sva odprla vrata in vstopila vanjo. Niall me je začel strastno poljubljati.
»Niall, počakaj. Ne smeva pozabiti zagrniti rolet,« sem mu rekla in stopila do okna. Zagrnila sem roleta, potem pa odšla nazaj k Niallu, ki me je že čakal na postelji.
Poljubila sem ga enkrat, poljubila sem ga dvakrat, trikrat .. ah saj je vseeno kolikokrat. Prepustila sem se mu in uživala v njegovi nežnosti.

a)VSI SO ZAROČENI *stupid mini dance*
b)A bo dojenček fantek ali punčka? Ime mogoče?

love yaaa
07. februar 2015
uuu še nekej
*tamyloves1D* hvala ker bereš in pozravljena v naši družbi
p.s. sorry k nisva že gor napisale tega

all the love
07. februar 2015
u105006
u105006
Hihihih
Veš da si nam že povedala ime punčke!!!
zaročeni vsi povrsti!!!
Ja te dve imata pa res popolna zaročenca!!
to je the best
oprosti sam mi telefon šteka in mi ne dela tipkovnca najboljše
Neeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!
07. februar 2015
to je pa najlepš. Usi so zaročeni no
nevem če bo punčka nej bo Anabela če bo fant nej bo Jamie
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
07. februar 2015
Jap jaz sek presrecna, da so vsi zariceni!!!
Taksni popolni pari so!!!
Neeeeeeeeext
07. februar 2015
po mojem bopunčka pa ime ji bo amelia ubistu se ji bojo njene sanje uresničle(sanje ki jih je sanjala)nujno
NNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXXXTTTTTTTTTTTTTTTTTT
07. februar 2015
Neext
08. februar 2015
Takšni pari so,mi najbolj všeč
Hmm.... rodila bo fanta in punčko,punčki bo dala ime Amelia zaradi tistih sanj
Next
10. februar 2015
awwwwwwwwwwwww jaaaaaa
punčka pa amelia seveda
perfeeeeeektno je res neeeeeeeeeeeeeeeeeeext !!!
12. februar 2015
a boš zdej med počitnicami večkrat dala next
12. februar 2015
Dns bo en next ker je lihk valentinovo
14. februar 2015
In ja med počitncam bova bl na pogosto objavlale ampak pol bo hitrj konc ker je sam še ene par delov do konca
14. februar 2015
u105006
u105006
Hihihihihihi

Valentinovo!!!!!
14. februar 2015
u105006
u105006
Neee sam še par delov??!!!!
Neeeee
Tale next dones more bit ZLOOO romantičen!!!!
14. februar 2015
pol ko bo pa tega konc pa lahka že kr začneta zdej razmišlat o še eni
14. februar 2015
okej. jst sm misnla da je do konca vsaj še ene pet delov ampak kakor kaže je tole zadnji del od rosie pol pa ju3 najbrž sledi še en deu od diane in pol je s tem fanficom realno konc.
in ja ... zdej bi se nejprej rada opravičla manci ker vedno govori da v dvojini nej pišem ampak zdele bom v enini, ker morem nekej o rosie napisat haha (sori manca, ju3 lahko ti tut v ednini pišeš ker kukr veš mene to ful neki ne gane hah)

okej realno si nikol nism misnla da bo ta fanfic ratau tok posrečen kt je haha. kukr že veste nej bi blo to za šolski časopis ampak ja ... fuck that haha mi2 sva se realno čist preveč uživele v tole in je kr nastajal pa nastajal. in če povem po pravici sm jst nekej mescov živela za tole našo drago rose. sanjala sm da sm ona in da grem s harryjem na izlet, vsakič k sm poslušala kkšn komad z mm mi je šlo na jok ker sm se spomnla nanjo in harryja u glavem živela sm zanjo. in najbrž je lihk zarad tega ful težko nehat pisat tole ker ( okej, jokam haha) sm čist notr padla in sm bla čist v svojem svetu - tko kt manca. in še nekej - predn sva začele z manci pisat tole sm bla jst totalno niall's girl ampak sm manci prepustila da piše za diano (k je dobila ime po komadu Diana) in ja na koncu sm začela palit na tega kretena po imenu Harry Styles ( dokaz kaj ti lahko pisanje fanfica nrdi).
p.s. Rose je dobila ime po tatuju, ki ga ma Harry na roki haha kok sva izvirne
p.p.s.: FUUUUUUL HVALA KER BERETE TOLE NAJINO ZGODBICO. SPLOH NE VEM KAKO BI POKAZALE KOK NAMA TO POMEN KER, O MOJ BOG, JST SM MISNLA DA BOVA MELE LIHK 100 OGLEDOV. ČE BI BLO MOĆNO BI VS USE V EN KAFIČ POVABILA KER BI VS FUUUL RADA SPOZNALA ... ampak ja mislem, da smo mal z različnih koncev.

in sedaj bi vam rada predstavila zadnji del v Rose's POV in pa predzadnji del najinega fanfica. jst sm jokala k sm pisala tole in če ve ne boste bom užaljena HEC HEC HEC hah. okej pa gremo ...

Rose~

Zbudila sem se pred Harryjem, ki je tako kot vedno rahlo smrčal, njegovi kodri pa so ležali čez celo blazini. Pritisnila sem mu rahel poljub na čelo in se po prstih odpravila iz spalnice, čeprav sem to storila le s težavo. Kar v njegovi srajci, ki mi je segala do sredine stegen sem si pripravila kosmiče in se usedla za mizo, da bi v miru pojedla.

Ko sem v usta dala zadnjo žlico, sem skodelico pomila in jo pospravila na njeno mesto v omarici, ki je bila nad štedilnikom. Začela sem se spraševati, če Harry sploh kdaj uporablja svojo kuhinjo, ker je ves čas na turneji, kadar pa je doma, pa ponavadi naroči hrano iz kitajske restavracije.

Zmajala sem z glavo in se sama pri sebi nasmehnila, ker se sprašujem tako butasta vprašanja, ampak si nisem mogla pomagati, da ne bi pomislila kako bi izgledalo, če bi s Harryjem skupaj pripravljala zajtrk za otroke in-

Rose, utihni in se spravi v red.

Ker nisem vedela kaj naj počnem v tej ogromni hiši sama, brez Harryja, ki je še naprej spal, sem se odločila, da bom po dolgih stoletjih pogledala kakšno epizodo Vampirskih dnevnikov, zato sem se odpravila v dnevno sobo kjer je na kavču ležal moj prenosnik in začela s svojimi jutranjimi aktivnostmi.

Nekje na polovici četrte sezone, kjer sem kar umirala zaradi Paula Wesleyja in Iana Somerhalderja sem na svojih ramenih začutila dve dlani, ki sta počasi drseli po mojih rokah in na koncu pristali na mojem pasu. Na svojem licu sem začutila Harryjeve ustnice, ki so puščale majhne poljubčke.

»Dobro jutro zaročenka,« je zašepetal s svojim hripavim jutranjim glasom.

O, saj res. Sem pozabila omeniti, da sem zaročena s Harryjem? In to že kar tri dni? Moje srce je ob njegovih besedah začelo biti s hitrostjo dvestotih kilometrov na uro, čeprav mi sama beseda ni bila všeč, ampak sem postala vznemirjena zaradi njenega pomena.

»Počakaj malo. Trenutno je Stefan Salvatore ostal brez srajce,« sem ga izzivala.

Harryjeve ustnice so se premaknile do mojega ušesa zaradi česar sem tiho zasopla, kar je Harryja spravilo v tih smeh.

»Trenutno ga zelo dobro razumem, ker sem tudi jaz ostal brez nje, ker mi jo je nekdo ukradel.« Njegovi prsti so rahlo pocukali za rob moje – njegove srajce, jaz pa sem se zahihitala in se ugriznila v spodnjo ustnico.

Ustavila sem nadaljevanko in prenosnik odložila na mizico, nato pa sem se zavrtela ter se postavila na kolena tako, da sem Harryju strmela naravnost v oči. Njegove roke so počivale na mojem pasu zaradi česar je bila moja srajca rahlo privzdignjena. Nehala sem s strmenjem v tisto zeleno barvo oči in se s pogledom sprehodila po njegovem telesu. Spet sem se ugriznila v ustnico ter se zahihitala.

»Jo hočeš nazaj?« sem ga vprašala in s prsti segla po prvem zapetem gumbu. Harryjeve oči so kar zažarele, na ustnicah pa mu je zaigral zapeljiv nasmeh.

Odpela sem si še naslednja dva gumba, nato sem se sklonila k njegovemu ušesu in zašepetala: »V omari jih ima še približno sto, zato si jo pojdi kar lepo iskat.«

Šokirano se je zasmejal ter umaknil roke z mojega pasu. »Ti me pa res rada dražiš.«

»Utihni Styles. Drugače imaš pa prav, čeprav nikoli ne pokažem vsega kar zmorem.«

»O, verjamem,« se je zasmejal in se odpravil v spalnico, da bi se oblekel.

Ko je prišel nazaj je na sebi imel temno zeleno majico in črne kavbojke, kar je bilo zelo običajno, vendar seksi. Jaz pa sem kot ponavadi obdržala naziv manj privlačnega osebka, ki je na sebi imel preveliko srajco. Ampak se nisem preveč sekirala.

»Veš kaj? Mislim, da je danes ravno pravšnji dan, da razveseliva tvoje starše z najino zaroko,« je rekel in me objel okoli ramen.

Namrščila sem se in se zamislila. Kaj kmalu sem prišla do sklepa, da me bosta najbrž ubila ampak jima moram še vseeno povedati. Mislim, za Drewa sta zvedela … potem ko sem bila spet skupaj s Harryjem. Ups.

»Okej, ampak počakaj minutko, da napišem oporoko.«

Harry se je zasmejal in me poljubil na vrh čela. »Tvoji starši me obožujejo, zato nič ne skrbi. Tvojo mami bo zaradi sreče najbrž zadel infarkt.«

»Kar sanjaj.«
….....................................

Zadnje pol ure je bilo vse, ker je Harry počel , norčevanje iz moje živčnosti. Mami in oči sta se odločila, da bosta skupaj z Brooke priletela v London, namesto, da bi midva hodila tja, kar je bilo še toliko bolj stresno, ker nisem imela pojma kdaj bojo prišli … zaradi česar sem bila živčna.

Sedela sem za mizo in s prsti tapkala po njej, da bi pozabila na tole celotno zadevo.
»Bi lahko nehala,« se je zasmejal Harry in svoje dlani položil na moja ramena, ter me začel masirati. »Rekel sem, da me obožujeta in mislim, da se ne lažem.«

»Upam, da res ne.«

Harry me je prijel za mojo roko in me nežno povlekel s stola. Ko sem stala pred njim in strmela vanj, je s svojim kazalcem zdrsnil čez moje lice in nato pod brado ter jo rahlo privzdignil. Nasmehnil se je ter se sklonil bližje k meni. Najine ustnice so se srečale v kratkem, vendar sladkem poljubu. Harry se je nato odmaknil in zgrabil moj obraz z obema dlanema.

»Vse bo v redu. Nehaj si delati nepotrebnih skrbi.«

In ker nama vedno nekdo pokvari take romantične trenutke, se je to zgodilo tudi tokrat. Pri vratih je zazvonilo in kar je pomenilo, da so tukaj najbrž moji starši.

Zavzdihnila sem in svojo glavo naslonila na njegove prsi. Harryjeve roke so se ovile okoli mojega telesa, nato pa me je zvlekel v močan objem in mi pritisnil poljub na čelo.

»Pripravljena?«

»V moji nočni omarici je oporoka, za vsak slučaj.«

Z roko v roki sva odšla do vrat in jih odprla. Mislim, da je bilo logično, da me je skoraj zadela kap, ko se mi je mami vrgla v objem in se zjokala na moji rami. Oči in Brooke sta se pretvarjala, da je ne poznata in se kar takoj začela pogovarjati s Harryjem.

»Tako sem te pogrešala,« je mami še naprej jokala.

Zavila sem z očmi in se zahihitala. »Tudi jaz sem te, ampak ali bi lahko vstopili v hišo, ker … no, zunaj nekako zmrzuje.«

Vsi so se strinjali in sledili Harryju v hišo. In glede na to, da nismo ravno … ne vem, bogati, se je mamina čeljust povesila do tal, ko se je začela zavedati okolice. Zgroženo sem jo pogledala in poskušala odmisliti, da je bila točno taka tudi moja reakcija, ko sem prvič prestopila prag tega stanovanja. Popravek, te palače. Sploh ne vem, kako me je Harry lahko zaprosil, ko pa izgledam kot zehajoči povodni konj, vsakič, ko mi pokaže nekaj novega.

»Lepa hiša, Styles,« je rekel oči in poskušal delovati kul. Halo, kdo kliče hčerinega fanta po priimku?

Proseče sem pogledala Harryja, on pa se je le zasmejal, nato pa ovil roko okoli mojega pasu in me poljubil na čelo. Tiho se je zahihital in se obrnil nazaj k mojemu očetu. »Hvala.«

»Vidva sta tako … LUŠKANA!« je zacvilila Brooke. »Poročita se že!«

Še preden je lahko Harry pripomnil nekaj trapastega, sem se vmešala: »Kaj, ko bi odšli v dnevno sobo.«

»Dobra ideja Rose. Brooke, bi prosim svojim staršem pokazala kje je dnevna soba, midva z Rose, pa samo skočiva po čaj in piškote?« je vprašal Harry in se vljudno nasmehnil. Ugh, kdo bi ga lahko sovražil? On je preprosto … najprijaznejši, najpopolnejši in najlepši človek na svetu.

»Okej, ampak ne misli, da se ne bom zgubila. Hišo poznam samo toliko, kolikor mi jo je pokazala Rose na skypu.«

Harry se je zasmejal. »Samo naravnost.«
…........................
Eno uro kasneje smo še vedno sedeli v dnevni sobi in se pogovarjali o brezveznih stvareh, namesto, da bi že opravili s to zaroko, ampak najbrž samo še nismo naleteli na pravi trenutek.

Harry je vsakih nekaj sekund pogledal proti meni in se mi nasmehnil, ko je opazil, da tako kot že celo uro, tiho sedim stisnjena ob rob kavča in si živčno grizem ustnico. Igrala sem se s prstanom na roki, ki pa ga mami in oči še nista opazila in upam, da tudi ne bosta, ker ju bo zadela kap. Ali pa ne. Mogoče bosta samo šokirano sedela in buljila v prazno.

»… in potem sem videla kako je Rose skočila iz gugalnice in pristala na zadnjici v blatu. In potem se je pri-«

Pravilo številka ena: ko tvoja mami začne govoriti o sramotnih dogodkih iz otroštva, jo prekineš.

»Mami, oči, Brooke, s Harryjem vam morava nekaj povedati.«

Mami je zaprla usta in zmedeno pogledala od očija k Brooke, nato pa se zastrmela vame.

»Seveda Rose, izvolita.«

Okej, a se ji res niti malo ne sanja, kaj ji želim sporočiti. Mislim, če bi se to zgodilo meni, bi najprej posumila, da je noseča ali pa se bo poročila. Temu se reče logika.

»Gospod in gospa Mason,« je rekel Harry in se nasmehnil, nato pa pogledal še k moji sestri, »Brooke,« in pokimal. »Z Rose vam želiva povedati, da ...« je začel, nato pa mi namenil spodbudni nasmeh. S prsti je rahlo zdrsel čez mojo dlan.

Zajela sem sapo in nato počasi in umirjeno rekla: »Da sva zaročena.«
Kar se je zgodilo kasneje, je bilo na mojem seznamu z naslovom NIKOLI.

Prva, ki je prekinila neprijetno tišino je bila Brooke, ki je komaj zadrževala svoj izbruh sreče in se mi vrgla v objem. Nato je vstala in se trudila, da bi ostala normalna vsaj pri Harryju, vendar je obupala in se tudi njemu vrgla v objem.

»Mami, oči?« sem vprašala moja preljuba starša, ki sta še vedno v tišini sedela na kavču.

»Rose, ljubica ...« je začel oči, nato pa se je vmešala mami.

»Mislila sva, da ne boš nikoli povedala!« se je zasmejala in me objela. »Ljubica tako sem vesela zate,« je rekla na robu joka.

Pridružil se je še oči, ki je objel obe z mami in nato zraven potegnil še Brooke, ki je za rokav povlekla Harryja in nastal je prijeten družinski objem. S pol galjona solzami. In tokrat ni bila kriva samo mami.

»Ne morem verjeti, da je moja mala Rosie zaročena s Harryjem Stylesom! Kaj sem naredila, da sem si zaslužila tako neverjetno hčerko?« se je zasmejala v solzah in me še enkrat stisnila v močan objem.

»Rada te imam,« sem zamomljala in glavo naslonila na njena ramena.

»Tudi jaz,« je zašepetala in me še močneje objela.

Ko sva končali svojo sezono solz sem jo še enkrat objela in se ji rahlo nasmehnila, nato pa sem se stisnila h Harryju, ki je ves čas v tišini opazoval naše … družinsko jokanje? O moj Bog, ali je to sploh stvar?

»Kaj je moja mami mislila z „Mislila sva, da ne boš nikoli povedala,“ vzklikom, Harry Styles?« sem ga vprašala.

Njegov nasmeh je postal še večji. »Mogoče sem po nesreči to povedal že čisto vsem, še preden sva se sploh zaročila. No, razen Brooke ni imela pojma.«

Stopila sem na prste in mu zašepetala v uho: »Tole bova še temeljito premlela, Styles.«
Prekinil naju je moj oči, ki se je odkašljal in se nato nasmehnil. »No, kot kaže, vama moramo čestitati, zato … čestitke obema. In Harry, pazi na mojo pikico.«

»Jasno, gospod,« se je zasmejal in me poljubil na vrh glave. Mami in Brooke sta skoraj omedleli, kar je bilo smešno za umret, vendar sem se zadržala. »In hvala. Moram pa priznati, da je Rose celo napisala oporoko, ker jo je bilo tako strah, da jo bosta, citiram, ubila.«

Brez, da bi ga pogledala, sem ga boksnila v ramo in se pretvarjala, kot da se ni zgodilo nič. Harry me je za povračilo rahlo uščipnil na rami, vendar je bolj žgečkalo, kot bolelo.

Preostanek dneva je potekal normalno in mislim, da sem se celo uspela vključiti v pogovor, ki je tekel okoli poroke. Najbrž se mami sploh ni zavedala, da se ne misliva poročiti vsaj še leto ali pol, in da ni še nobene panike zaradi poročne obleke in dekoracije, vendar pa smo ji pustili uživati.

V trenutku, ko je pogovor naletel na vnučke, se je oči skoraj zadušil s čajem, nato pa se začel opravičevati, da je že pozno, in da morajo v njihov apartma. Brooke, ki je sedela zraven mene je skoraj umrla od smeha, ko je gledala kako se njen lastni oče duši ob misli na to, da bo njegova hčerka imela otroke. Mislim, da se je to navezovalo bolj na to kako bi prišla do stanja nosečnosti, kot pa na same otroke, ampak to se mene nič ne tiče.

Kmalu za tem so se res poslovili in mami je celo obljubila, da bo poklicala Anne, da se z njo pogovorita o krstnih botrih za otroka, kar je povzročilo, da jo je oči, kar zvlekel do avta in se nato še sam poslovil. Brooke se nama je opravičila, nato pa naju še enkrat objela.
»Nikar ne zamočita. In pri tem mislim oba,« je rekla resno in stekla do avta.
…..................................
»Torej, kar mi hočeš povedati je, da sta moja starša vedela za zaroko že nekaj tednov, ti pa si to skrival samo zato, da bi me videl kako sem živčna, ker moram povedati, da sem zaročena? Že drugič, ampak tisto ne šteje.«

Harry se je prevalil name in mi pritisnil majhen poljub na lice. »Tako nekako. Praktično so vsi vedeli, da te bom zaročil, še preden smo se vrnili iz turneje.«

»Ugh, sovražim te.«

»Ne, ti me ljubiš,« je rekel in se nasmehnil, ko sem zasopla takoj, ko so se njegove ustnice dotaknile mojega vratu.

»Najbrž imaš prav,« sem zašepetala. »Ljubim te.«

»Ljubim te,« je ponovil za mano in me poljubil.

In v tistem trenutku je bil pomemben le še on. Harry Styles, fant, ki je nepričakovano in iz nenada prišel v moje življenje, mi uničil zaroko, nato pa mi vsak dan pokazal kako je, če imaš nekoga res rad. Kakšen je občutek, če to osebo izgubiš, vendar pa se na koncu spet najdeta in je vse skupaj še popolnejše, kot je bilo prej.

V mojem življenju ne bi spremenila ničesar. Ne Garryja Debila, ne mojih prepirov z mami, ne moje selitve v London in zaroke z Drewom, ker me je vse to vodilo, do tega trenutka, ko sem srečnejša, kot sem kdajkoli bila. Lahko sem samo hvaležna, da sem spoznala toliko neverjetnih ljudi in se naučila, da je vsaka stvar za nekaj koristna. Od Eleanor, Perrie, Danielle, Sophie in seveda Diane, pa vse do Kendall. Za vse sem hvaležna, da sem jih spoznala, in da so me pripeljali do tukaj, kjer sem danes. Do Harryja. In ne morem verjeti, da ima lahko človek takšno srečo. Ne morem verjeti, da me je Liam Payne dostavil Harryju, ko sem zaspala na letalu. Ne morem verjeti, da sem bila lahko priča Niallovi in Dianini romanci. Ne morem verjeti, da sem lahko sploh govorila z Zaynom Malikom, ali da mi je Louis Tomlinson uničeval življenje s svojimi komentarji o moji domnevni nosečnosti (no, vsaj to je mislil on). In ne morem verjeti, da sem lahko bila priča preprostemu življenju tega preprostega fanta, ki pospeši bitje mojega srca. Vse v povezavi z njim me naredi šibko. Pa naj bojo to njegovi poljubi, oči, kodri ali pa samo način, kako se smeji, ko gledam Raziskovalko Doro in ponavljam za njo. Na njem je nekaj, kar me je preprosto zvleklo k njemu in me ne misli več spustiti nazaj. Še celo medtem, ko sva se razšla so moje misli veš čas uhajale nazaj k njemu in mi niso dale miru niti v sanjah. Vse kar lahko rečem je: to ti naredi ljubezen.
Harryjeve ustnice so se ločile od mojega vratu in začele lačno iskati moje. Roke sem zakopala v njegove kodre in ga potegnila k sebi in najine ustnice so se končno združile.

Harry se je za trenutke ustavil in se zadihano odmaknil od mene. »Samo, da veš. Ti si najbolj popolna punca, kar sem jih srečal in vem, da boš sedaj najbrž zavila z očmi in me boksnila v ramo, vendar je res. Popolna si. In ljubim te, Rose.«

Nasmehnila sem se in se zazrla v njegove zelene oči. »Ljubim te Harry Styles. Za vedno.«

»Za vedno.«

a) kaj vm je blo najbl ušeč pr rose in harryju, kakšna se vam je zdela rose? (realno napište use kar vm pride na pamet k pomislete na rose ker me fuuul zanima kaj si mislete)
b) kaj mislete da se bo zgodilo s tema dvema pikija
c) žalostne ker je že skor konc???

to je pa vse z moje in rose-ine strani.

mirjam aka tista k je pisala dele za rose amelio mason
14. februar 2015
a) kaj vm je blo najbl ušeč pr rose in harryju, kakšna se vam je zdela rose? (realno napište use kar vm pride na pamet k pomislete na rose ker me fuuul zanima kaj si mislete) men se je zdela Rose supe, zanimiva in kul oseba glavmo samo poziivne stvari
b) kaj mislete da se bo zgodilo s tema dvema pikija? kmalu se bosta poročila še prej pa mora Rose izgubiti devičnost
c) žalostne ker je že skor konc??? ja zelo
14. februar 2015
u105006
u105006
A) rose?? Mmmmmmm če po pravici povem..... (oprosti) bi bla rajše diana!!! Hihihi
Drugače pa rose:hm. Ona je takoo ranljiva ampak ko pa se ji eden zameri takrat je pa se jo za bat!!!!! Waw. Cel je mal meni podobja. Obedve na zunaj pridna punčka. Na notr pa pazi se ker boš ostal brez glave!!! Hahaha mogoče pa bi mi rose res bolje pasala!!!!!
Če bi bla rose resnična oseba bi jo poiskala pa prisilila da bi bila moja prijateljica!!!

B)hmmm poročla se bosta in bosta imela ogromno poroko ker druge dva pikija bosta pa imela skromno. In ja prve dva pikija bosta imela 3 otroke. 2fantka pa 1punčka. In živeli bodo v veliki hiši in tu je tu!!

C)jaz jokam. Sem bolna in zdaj imam dvakrat polen nos!!!!! (zmankalo mi je robcev!) še samo en next!!!!! Žal mi je ker nisem spremjala zgodbe že od začetka!!!!

Pa pa rose in harry!!!!!!!!

~and they lived happily to the end~
No in nazadnje: čestitam ti mirjam ker si prefektno napisala rose-ino vlogo in jo ja naredila perfektno (mal se narobe sliši)

In ja še zadnjič

neeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
14. februar 2015
a) kaj vm je blo najbl ušeč pr rose in harryju, kakšna se vam je zdela rose? (realno napište use kar vm pride na pamet k pomislete na rose ker me fuuul zanima kaj si mislete)hmmm Rose je bla zlo prjazna in blo bi fajn če bi tale zgodba bla RESNIČNA bla je tut učasih trmasta ampak fajn da si uprašala kaka se nam je zdela ker je moja najljubša oseba v tej zgodbi
b) kaj mislete da se bo zgodilo s tema dvema pikija mela bota otroke pa fullll vlko hišo in tak naprej
c) žalostne ker je že skor konc???KOK SI UPAŠ KONČAT DEU OD ROSE JS SM TOK ŽALOSTNA DA BI NAJRAJ....BLO BI FAJN DA BI ZAČELA PISAT ŠE ENO ZGODBO PA POPOUNO TOK KOT TO
ZAKA ŽE MORE BIT KONC
14. februar 2015
14. februar 2015
14. februar 2015
GLAVOBOL BOM DOBLA KER JE KONEC NJNE STRANI WEEEEE
14. februar 2015
Neeeeeext
14. februar 2015
u188251
u188251
Omg *o* Sori k sm sputila par nextov
a) kaj vm je blo najbl ušeč pr rose in harryju, kakšna se vam je zdela rose? (realno napište use kar vm pride na pamet k pomislete na rose ker me fuuul zanima kaj si mislete) - Najblj mi je blo ušeč k sta se skregala haha, am preveč občutljiva? Prijazna, uredu, trmasta...
b) kaj mislete da se bo zgodilo s tema dvema pikija - am Rosie bo noseča?
c) žalostne ker je že skor konc??? Jaa
Kdaj bota začele pisat nov FF? C:
Next!
14. februar 2015
omg use skup je tok faking popouno js sm se jokala tle zrm pa sladkorno skor dobla tok sta pocukrana hahhahaha uglaunm ja dejansko ne najdm besed da bi opisala tole,najboljša zgodbica tle gor,škoda k se konča kr sm postala obsedena z njo hahah *-*

''Sploh ne vem, kako me je Harry lahko zaprosil, ko pa izgledam kot zehajoči povodni konj, vsakič, ko mi pokaže nekaj novega.'' tale del me skine s tem zehajočim povodnim konjem fak hahahaha kes najdla tko idejo x''D

uglaunm use skup je popouno,ceu razplet zgodbice je biu popoun,mau smo trpele umes k so bli problemi med tem golobčkim ampak ja tud to je mogl bit da je use skup še bol zanimivo,res perfektna zgodbica,najboljši pisatlci sta res,js bi dejansko brala knjige vajine če bi jih napisale(čeprau sm u lajfu sm eno knjigo prebrala hahaha),torj ja neda se mi nakladat hahah ful bi bla vesela če bi še pol kak next dale kak bi blo čez par let ko so starejši p to pa da grejo na kake skupne počitnce za en tedn da neb biu zadn next,da še to mal,uglaunm ija nwm ful sm žalostna kr se bo končal,upam da bosta še pisale kako zgodbico kr mata neverjetne ideje in smisel za pisat,torj ja še zadnič en velek neeeeeeeeeeeeext < 3
14. februar 2015
a) kaj vm je blo najbl ušeč pr rose in harryju, kakšna se vam je zdela rose? (realno napište use kar vm pride na pamet k pomislete na rose ker me fuuul zanima kaj si mislete)
hmmm, par, romanca, harryjevi kodri(resno), njun kratek premor, ljubezen, pocukranost. aja pa ne wem zakaj ravnokar razmišljam kako bi izgledali njuni otroci.
b) kaj mislete da se bo zgodilo s tema dvema pikija
sreča za vedno?
c) žalostne ker je že skor konc???
zzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllloooooooooooooo!!!!!!!!!!!!
ne morem verjeti, da že. jokati se bom začela zaradi tega!
prosim še zadnjič neeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxxxxxxtttttttttttttt
14. februar 2015
Živjo! No kot sva vam obljubili, vas je danes pričakal še zadnji next najinega fanfictiona! Kr ne morem verjet, da ga je že konc (realno se jokam)

Okej ... Kot vam je že Mirjam rekla, nej bi to blo v originalu kratko sm ene dve strani, ampak se je use spremenil takoj, ko sva se usedli za računalnik. In ja, na koncu je to nastal fanfiction, na katerega sva zelo ponosni Za najini junakinji sva res realno živeli in ni blo dneva, k ga bi preživeli, brez da bi druga drugo vprašali, kdaj bo next. Preprosto nisva mogli, da ne bi vsak dan zapisali nekej novga o najinih junakinjah. Sploh ne vem, kaj nej še napišem, ker je Mirjam res use napisala, ampak ja, tole je res težko zaklučt, ker je bil ta fanfiction moj lajf kr nekej časa in sem vam RES fuuuul hvaležna, da ste ga brale in me s svojimi komentarji vsakič znova in znova nasmejale ter me prepričale, da sva z Mirjam res dobri pisateljici Res se vam ne morva zahvalt za use, kar ste nama pričarale s svojimi komentarji in že sploh s tem, da ste brale najin fanfiction. HVALA VAM! STE RES NAJBOLJŠE!

Okej, še zadnjič ... Enjoy!~Diana~

»Še en mesec …«

»Še en mesec?«

»Še en mesec in končno se bom znebila tega gromozanskega trebuha,« sem veselo odgovorila Niallu. Svoje oči sem imela oprte v strop najine spalnice v hiši mene in Rosie, oziroma uradno mene. Slišala sem, kako se je Niall rahlo nasmehnil. Pogledala sem ga z nasmehom na obrazu. Tudi njemu je obraz krasil topel nasmeh. Počasi se mi je začel približevati. Na čelo mi je prilepil poljubček.

»Dobro jutro lepotička,« je rekel in poljubil še moj gromozanski trebuh. Potem je vstal s postelje in začel hoditi proti vratom. Moje oči so spremljale vsak njegov gib, ki je izgledal naravnost popolno.

»In še nekaj … danes te bom nekam odpeljal. Obljubim, da ti bo kraj všeč,« mi je rekel in mi pomežiknil, potem pa zapustil sobo. Nekaj časa sem še strmela za njim, potem pa sem počasi vstala iz postelje. Prijela sem se za križ.

»Počutim se kot stara babica,« sem rekla sama sebi. S počasnimi koraki sem odšla proti kopalnici, da se bi preoblekla.

V kopalnici sem se kar malo ustrašila same sebe. Imela sem podočnjake in izgledala sem res kot nekakšna gromozanska napihnjena žoga.

»Kako na svetu Niall še ni odšel stran od mene? Res sem grozna!« sem vprašala samo sebe.

Ker sem ugotovila, da s sekiranjem zaradi mojega izgleda ne bom nikamor prišla, sem se odločila preobleči in si na obraz nanesti kar precej make – upa. Z njim bom vsaj nekoliko izboljšala svoj videz.

Oblekla sem si rdečo majico s črno pentljo in črne pajkice, saj drugih hlač tako ali tako zaradi mojega trebuha ne spravim nase. Lase sem si spletla v kito in vanje dodala rdečo pentljo, ki se je ujemala z mojo majico. Potem sem si na noge nataknila še črne all starke, ki so bile že precej stare in raztegnjene od mojih otečenih stopal.

Ko sem končno zapustila kopalnico, sem se počasi odpravila v pritličje k Niallu. Točno sem vedela, kje ga bom našla. Tiho sem odšla do kuhinje in se mu približala. On me seveda ni opazil, saj mi je kazal hrbet. Ko sem se mu dovolj približala, sem se zadrla:

»Roke k višku! Aretirani ste zaradi pretirane prijaznosti do svoje zaročenke! Priznajte, da je njen trebuh res gromozanski in vas izpustimo!« Ob mojih besedah mi je šlo na smeh, a sem ohranila mirno kri. Prestrelila sem ga z ostrim pogledom. Videlo se je, kako gre Niallu na smeh, a se ni zasmejal. Počasi je dvignil roke v zrak. Približala sem se mu s pištolo iz mojih prstov. Ko sem bila dovolj blizu njega, sem ga boksnila v trebuh in se mu rahlo nasmehnila.

»Tokrat ti je oproščeno,« sem mu rekla in začela hoditi proti hladilniku. Bila sem sestradana.

Kar naenkrat me je nekdo prijel za roko in me zavrtel za 180o. Svoje ustnice je prilepil na moje in na njih pustil vročo sled. Nialla sem pogledala naravnost v njegove modre oči in se mu nasmehnila. Nisem se mogla upreti svojim čustvom, da mu poljuba ne bi vrnila.

»Čas za zajtrk,« sem se čez čas zadrla, ko sva se ločila drug od drugega. Niall se mi je nasmehnil, jaz pa sem vzvišeno odšla k hladilniku. Odprla sem ga in začela izbirati hrano, ki jo bom pojedla. Pult je hitro postal poln, zato sem hladilnik zaprla in si vso hrano odnesla na mizo.

Na kos kruha sem si namazala Nutello. Niall mi je želel ukrasti en grižljaj, vendar mu tega nisem dovolila. Samo lepo sem se mu nasmehnila, krožnik s kruhom pa skrila za svoj hrbet.

Niall se je začel glasno smejati. Čudno sem ga pogledala, saj nisem vedela, kaj je tako smešno.

»Kaj je?« sem ga začudeno vprašala, ko se je malo pomiril.

»Ah nič. Všeč mi je, da ti je hrana všeč. Tako kot meni. In da si sprejela svojo podobo,« je rekel in spet zapadel v smeh. Hotela sem mu ugovarjati, saj se s svojo samopodobo nikakor, ampak res NIKAKOR nisem še sprijaznila, ampak me v tistem trenutku sploh ne bi slišal, zato sem na svoje ugovorne besede raje pozabila in se posvetila kosu nutelle. Ko sem ga pojedla, sem se lotila še ostale hrane na mizi, ki je čakala name.

Ko sem vse pojedla in pospravila, sem spet pogledala Nialla. Svoje modre oči je imel uprte naravnost v moje. Na licih se mi je pojavila rdečica. Svoj pogled sem usmerila k tlom, noge pa prekrižala. Seveda sem se ob tem spotaknila ob drugo nogo in sem se zato, pod težo mojega trebuha, skoraj zvrnila po tleh. Kar naenkrat se je ob meni znašel Niall, ki je bil še ravno pred dvema sekundama od mene oddaljen najmanj deset metrov. Nežno me je ujel v svoje naročje. Zahvaljujoče sem se mu nasmehnila in mu na lice prilepila poljub.

»Všeč si mi, ko si štorasta. In ta rdečica na ličkih … prikupna si z njo.« Zaradi njegovih besed sem še bolj zardela. Da Niall ne bi opazil moje grozne rdečice, sem moje ustnice združila z njegovimi. Niall mi je poljub seveda vrnil. Bil je zelo nežen. V trebuhu so se mi pojavili metuljčki. Res ne vem, kako se mi po tolikem času v trebuhu še vedno pojavljajo metuljčki. Naj ne bi bilo to samo prvikrat? No, pa saj je vseeno.

Ker se nisem želela ločiti od mojega zaročenca, sem ga še enkrat strastno poljubila. Čutila sem, kako sva se začela premikati proti kavču v dnevni sobi in kar naenkrat se je Niall znašel nad menoj.

Zasoplo sem ga pogledala in se mu nasmehnila. Niall mi je nasmeh vrnil, potem pa me je strastno poljubil. Ta poljub se je razpletel v tisoče poljubov. Niall je kmalu ostal brez majice. Moja leva roka je potovala po njegovem golem hrbtu gor in dol, desna pa se je zapletla v njegove mehke lase.

»Din, don!« Najino romantičnost je prekinil prekleti vratni zvonec. Ugh, sovražim tistega, ki stoji pred vrati.

Niall se je hitro zvalil z mene in si oblekel svojo belo majico. Lase si je hitro uredil, meni pa nakazal, naj zapustim poslopje. Seveda sem ga ubogala, saj sem si predstavljala, kako izgledam.

»Niall!« sem ga poklicala, preden je odprl vhodna vrata. Obrnil se je okoli in me pogledal z nagajivim nasmehom na obrazu. Hitro sem stopila do njega in mu iz kotičkov ustnic obrisala sledi mojega roza glosa. Niall se mi je prijazno nasmehnil. Potem sem hitro odšla v zgornje nadstropje.

Ko sem prišla po stopnicah navzgor, sem odšla samo naravnost v kopalnico. Hitro sem stopila pred ogledalo, si popravila mojo kito in si na ustnice na novo nanesla roza glos. Vse to mi ni vzelo več kot pol minute.

Potem sem se še nadihala zraka in kmalu zapustila kopalnico. Po stopnicah sem se odpravila v spodnje nadstropje.

Bolj ko sem se bližala dnevni sobi, vse glasnejši so bili glasovi. Vsi glasovi so mi bili znani, a nisem se mogla spomniti, kdo bi to lahko bil. Preveč jih je bilo in preveč so govorili eden čez drugega.

»Očitno jih je kar veliko,« sem rekla sama sebi, potem pa sem pred seboj zagledala obiskovalce, ki so naju z Niallom tako nesramno zmotili.

Prvo kar je bilo, je bilo, da sem pred seboj zagledala pare debelih oči, ki so strmela v moj gromozanski trebuh. Pa naj še kdo reče, da ni gromozanski!

»Osem mesecev lepo prosim,« sem jim rekla in se jim lepo nasmehnila. Bila sem jih zelo vesela. Ob mojih besedah so pari debelih oči kar naenkrat izginili iz mojega trebuha. Rosie mi je priletela v objem.

»Pogrešala sem te,« mi je rekla.

»Tudi jaz tebe,« sem ji odvrnila. Kmalu so se nama v objemu pridružila še ostala dekleta: Perrie, Sophia in Eleanor. Ja, one in njihovi ˝kul˝ fantje so zmotili najino romantičnost! Ampak v resnici nisem jezna na njih. Potrebovala sem žensko družbo in tako rečen ˝babji čvek˝.

Ko smo se vse pozdravile, smo sedle na kavč. Pogovarjale smo se o vsem mogočem, o tem, kako smo pogrešale druga drugo, kaj smo med tem časom počele in tudi o dojenčku.

»Ime ji bo Amnesia,« je rekla Rosie. Začudeno sem jo pogledala in ji hotela ugovarjati, saj sploh ni nihče rekel, da bo deklica, a me je prehitela Perrie, ki je dodala:

»Tako kot je naslov pesmi od 5 Seconds Of Summer!«

»Oh, obožujem jih,« je rekla Sophia, vse skupaj pa je dokončala Eleanor, ki je rekla:

»Še posebej njihovo pesem Amnesia. To bi bilo popolno ime zanjo!«

Obraze vseh deklet je krasil gromozanski nasmeh. Očitno so se počutile zelo ponosno, saj so skupaj izbrale ime za mojo ˝punčko˝, čeprav sploh NE VEM, kakšnega spola bo otrok. In mislim, da imamo oz. imava z Niallom še dovolj časa, da se odločiva glede imena in zato sploh ne vem, zakaj smo načele to temo.

Ker nisem želela biti nesramna sem se jim lažno nasmehnila, potem pa sem odšla v kuhinjo po kozarec vode. Vodo sem hitro spila, saj sem bila pošteno žejna. Preden sem kuhinjo zapustila, sem globoko vdihnila, potem pa spet odšla med moje prijateljice, ki so bile danes zelo veselo razpoložene.

Ko sem se jim spet pridružila, so se med seboj prepirale. Nekaj časa sem jih poslušala, saj sem mislila, da se bodo umirile, a ker se niso, sem jih prekinila.

»Dekleta!« sem se zadrla. Vsa dekleta in vsi fantje so takoj utihnili in svoje poglede usmerili vame. »Mi lahko prosim razložite, zakaj ste se prepirale?« sem jih napol jezno vprašala. Vse so mi hotele vse razložiti. Pri tem so govorile druga čez drugo, zato sem jih morala spet umiriti.

»Eleanor, besedo imaš!« sem se napol glasno in jezno zadrla. Pogledala me je malce negotovo, potem pa začela razlagati.

»Vse se je začelo, ko je Perrie rekla, da bo to njena krščenka. Rosie jo je prestrelila z jeznim pogledom in ji zagrozila, da bo to le in SAMO njena krščenka. Potem se je v njun prepir vmešala Sophia, ki je trdila, da bo to njena krščenka in na koncu sem se za tvojo punčko borila tudi jaz.«

Nekaj časa sem jo debelo gledala, potem pa sem zapadla v globok smeh.
»Prepirate se zaradi malenkosti!« sem jim rekla in nadaljevala s svojim smehom. Ko sem se malo umirila, sem jim še rekla:

»Do krsta je še kar nekaj časa in mislim, da ima lahko otrok vse štiri za svoje botre.« Lepo sem se jim nasmehnila. One so mi nasmeh vrnile. Kmalu so tudi one zapadle v globok smeh.

»Kako smo bile lahko tako neumne?« je v smehu vprašala Rosie. Vse smo se glasno smejale.

Fantje so nas po petnajstih minutah našega smeha očitno imeli dovolj, saj so zapustili stanovanje. In to BREZ slovesa!

Nekaj časa smo strmele za njimi in čakale, kdaj se bodo vrnili. A naše čakanje ni bilo dolgo. Po nekaj sekundah ga je namreč prekinila Sophia.

»Pa naj grejo,« je rekla. Vse smo se strinjale z njo in zopet zapadle v smeh.

Kar naenkrat pa me je v trebuhu nekaj močno zabolelo. Zavpila sem od bolečine.

»Diana, tebe pa že tako boli trebuh, da kar vpiješ od bolečine!« je rekla Perrie v smehu. Za kratek čas sem se strinjala z njenimi besedami. Spet sem se jim pridružila pri smehu, ko me je v trebuhu spet nekaj močno zabolelo. Bolečina je bila še močnejša kot prej. Še bolj sem zavpila. Začelo me je skrbeti, kaj se dogaja z mano. Niti sanjalo se mi ni, kaj bi to lahko bilo, saj mi je do rojstva manjkal še cel mesec.

Na obrazu se mi je narisal zaskrbljujoč izraz. Nič več mi ni bilo do smeha. Dekleta so kmalu opazila moj izraz. Vse so kar naenkrat utihnile in svoje poglede usmerile vame.

»Di, si v redu?« me je zaskrbljeno in napol prestrašeno vprašala Rosie. Nič ji nisem odgovorila, saj v tistem trenutku nikakor nisem bila v redu. Skrbelo me je zame, skrbelo me je za otroka, skrbelo me je, kaj se dogaja z mano! Mi lahko prosim kdo pojasni??

»Čisto si bleda,« je rekla Perrie in se dotaknila mojega čela.

»Vročine pa nimaš,« je dodala z rahlim nasmeškom na obrazu. Nasmeh sem ji vrnila. Njene smešne izjave te res spravijo v dobro voljo.

Potem so nekaj časa še strmele vame. Ker se podobne bolečine niso več pojavile, smo se zapletle v pogovor.

»Diana, prej si nas zelo prestrašila,« je rekla Eleanor. V obraz je bila čisto bleda. Očitno se je zelo ustrašila.

»Je že mimo,« sem jo potolažila in ji naklonila topel nasmeh.

A očitno sem se s tem prekmalu hvalila. Namreč že naslednji trenutek me je v trebuhu zopet močno zabolelo. Prijela sem se za svoj trebuh in se rahlo sklonila ter glasno zavpila.

»Diana, kaj se dogaja s tabo?« me je panično vprašala Rosie. Na njeno vprašanje ji nikakor nisem znala odgovoriti. Pod seboj sem začutila nekaj mokrega. Hitro sem vstala. Na kavču je bila gromozanska luža.

»VODA MI JE ODTEKLA!« sem panično zavpila in začela hoditi po dnevni sobi gor in dol. Niti sanjalo se mi ni, kaj moram storiti.

»Diana, sedi tukaj in se poskusi umiriti!« je rekla Perrie, me prijela za roko in me posedla na gugalnik.

»Kako naj se pomirim?! OTROK JE NA POTI!« sem ji panično odgovorila.

»Torej so bili tisto popadki?« je prestrašeno vprašala Rosie. Vse so ji pomikale, jaz pa sem se utapljala v bolečini popadkov.

Sophia je Eleanor nakazala, naj vzame telefon. Eleanor ga je vzela in poklicala Nialla. Dolgo časa je držala telefon naslonjen na uho, potem pa ga je odložila.

»Nič,« je napol panično rekla.

»Potem pokliči reševalce!« je rekla Perrie.

»Drugo nam ne preostane,« je dodala Rosie.

Eleanor je takoj zavrtela številko reševalcev in jih poklicala. K sreči je tokrat uspelo in se je nekdo oglasil.

»Čez deset minut bodo tukaj,« je rekla in me pogledala. Rahlo sem se ji nasmehnila. Eleanor je stopila do mene.

»Diana vse bo še v redu. Ti samo globoko dihaj, me pa bomo poskrbele za vse drugo.«

Upoštevala sem njen nasvet z globokim dihanjem. Počasi sem vdihnila in izdihnila, vdihnila, izdihnila … Kar naenkrat sem ostala sama sredi dnevne sobe. Zgrabila me je panika, da so me vsa dekleta zapustila, a sem vseeno nadaljevala s svojim globokim dihanjem, saj je bila tako bolečina manjša.

Kmalu sem ugotovila, da je bila panika zaman, saj so se dekleta prikazala v dnevni sobi. V roki so držale kupe oblačil.

»Preden pride reševalec te bomo preoblekle, saj ne moreš oditi čisto mokra v porodnišnico,« je rekla Rosie. Vsa dekleta so se mi nasmehnila in začela hoditi proti meni.

»Hvala,« sem jim tiho rekla. Poklonila sem jim rahel nasmeh. »A preoblačile me ne boste,« sem jim rekla. Pogledale so me z žalostnim izrazom na obrazu.

»Saj nisem invalid,« sem jim rekla, jim naklonila nasmeh in prevzela oblačila. Hitro sem se preoblekla, potem pa sedla nazaj na gugalnik. Vsa dekleta so držala v svojih rokah svoje mobitele in panično klicale svoje fante.

»Kaj se nočejo oglasiti?!« je napol jezno rekla Eleanor in svoj telefon vrgla na kavč.

»Saj je v redu. Boste pa ve šle z mano,« sem jim rekla in se jim lepo nasmehnila. Vse so me presenečeno pogledale.

»Kaj je?« sem jih vprašala. Nekaj časa so me še gledale, potem pa je Rosie odgovorila:

»Takih besed nisem pričakovala od tebe. Mislila sem, da boš ob porodu ob sebi hotela imeti svojega zaročenca.« Njen izraz na obrazu je bil res zelo nenavaden. Bila je tako presenečena, da si nisem mogla pomagati, da se ne bi zasmejala.

Potem je nastala tišina.

»Reševalec je prišel!« je zavpila Sophia, ki je stala pri oknu ob cesti. Hotela sem vstati z gugalnika, vendar mi je Eleanor to preprečila.

»Da ne bi slučajno vstala. Te bodo že prišli iskat z vozičkom,« je odločno rekla. Nisem imela druge izbire, kot da jo ubogam.

Ko smo prišli do praga naše hiše, so se kar na lepem pojavili fantje. Vsa dekleta so jih grdo pogledala, oni pa se niso menili za njihove poglede. Vsi so strmeli vame. Niti sanjalo se jim ni, kaj je narobe.

Niall je hitro pritekel k meni. Reševalec ga je ustavil. Reševalca sem lepo pogledala. Zavil je s svojimi očmi in ustavil voziček. Niall se mu je zahvalil.

»Di, ljubica, si v redu?« Bil je ves prestrašen. Rahlo sem mu prikimala.

»Čas je,« sem mu rekla in dodala, »kmalu bomo družina.«

Takrat mu je vse postalo jasno. Ugotovil je, da grem v porodnišnico. Potem sva oba utihnila. Takrat se je reševalec odločil, da ne bo več čakal. Prijel je za ročaje vozička in me odpeljal proti reševalnemu avtu.

»Diana ne gre nikamor brez mene!« je odločno rekel Niall in začel hoditi za reševalcem.

Ko so me spravili v rešilni avto, je reševalec dovolil, da se mi pridruži tudi Niall. Sedel je poleg mene in začel globoko dihati. Pri tem sem se mu pridružila tudi jaz. Rešilni avto se je začel počasi premikati.

»Očitno je to ta izlet, ki si mi ga obljubil zjutraj,« sem mu rekla in mu pomežiknila. Na obrazu sem imela narisan rahel nasmeh. Niallu so se ustnice razširile v njegov prikupen nasmeh.

»Očitno je usoda hotela kraj izleta spremeniti,« je rekel in se še enkrat nasmehnil. Tudi jaz sem se nasmehnila. Potem sva nestrpno čakala, da pridemo do porodnišnice.

Ko so me peljali na postelji v porodno sobo, sem Nialla močno držala za roko. Nisem je želela izpustiti.

»Čas je, da se poslovita,« je rekla porodna sestra in se mi nasmehnila. Nasmeh sem ji vrnila, potem pa pogledala Nialla.

»Ljubim te,« je rekel.

»Ljubim te,« sem mu tudi jaz rekla. »In vedno te bom. Si najbolj popoln zaročenec na svetu!«

»Iti bo treba,« je rekla porodna sestra in me začela peljati na postelji v porodno sobo.

»Samo še nekaj!« je rekel Niall in me pogledal naravnost v oči. Približal se mi je in me strastno poljubil. »Drži se,« je rekel, potem pa so se najine roke počasi razklenile. Pred svojimi očmi kmalu nisem več videla mojega zaročenca.

Ko so me pripeljali v porodno sobo mi je postalo jasno, da gre zares. Začela sem globoko dihati. Nisem ravno vedela, kaj moram storiti, zato sem le sledila navodilom, ki mi jih je dajala porodna sestra. Močno sem jo stiskala za roko.

»Še zadnjič močno pritisnite,« je umirjeno rekla zdravnica, ki je mojega dojenčka spravljala na svet. Bila sem že čisto brez moči, a sem se še zadnjič potrudila, saj sem hotela, da je te more že enkrat konec.

Kar naenkrat sem zaslišala otroški jok. Oddahnila sem si.

»Čestitam,« je rekla porodna sestra, potem pa je zapustila sobo. Kmalu je nazaj prišla skupaj z Niallom. Stopil je do mene in me poljubil.

»Čestitam ljubica,« je rekel z gromozanskim nasmehom na obrazu. Nasmehnila sem se mu nazaj, potem pa je sestra položila dojenčka v moje naročje.

»Zdaj smo družina,« je rekel Niall in naju oba z dojenčkom objel. Bilo je tako, kot sem si predstavljala. Vsi smo bili srečni. Ob sebi sem imela najbolj popolnega zaročenca na svetu, ki ga NIKOLI ne bom odnehala ljubiti. Čeprav sva se srečala po naključju, ko sva z Rosie iskali delo, sem že takrat vedela, da bo med nama nekaj več, kot le prijateljstvo. Prvič, ko so se najine oči srečale, mi je srce začelo močno biti. Takrat še nisem vedela, da se bo med nama razvila taka ljubezen, ampak sem srečna, da se je. Ob pogledu nanj, se mi na ustnicah vedno znova nariše zaljubljen nasmeh in ob njegovih besedah se moj realen svet zamenja za svet, kjer sva le jaz in Niall, za svet, kjer ni nobenih skrbi, za svet, kjer obstaja le ljubezen. Čeprav se je med nama včasih tudi kaj zapletlo, sva na koncu vedno našla rešitev. Začela sva na novo, najina ljubezen pa je bila še močnejša. V resnici sem Barbari hvaležna, saj mi je pokazala, kako vrednega zaročenca sem dobila. Zaročenca, ki si ga želi vsaka najstnica, a je Niall vseeno izbral mene. Zaročenca, ob katerem mi ni nikoli dolgčas, saj me s svojimi besedami vedno spravi v smeh. Zaročenca, ki mi da samozavest in zaročenca, ki me vedno znova in znova na novo preseneti. Zaročenca, ki me pred svojimi prijatelji nikoli ne osramoti. Zaročenca, ki se me ne sramuje pokazati svetu, kljub vsem mojim napakam. Zaročenca, ki je naravnost popoln. Preprosto ljubim ga. In vedno ga bom. Konec koncev pa sva dobila tudi najinega prvega člana najine družine. Majhno okroglo kepico, ki jo imava najraje na vsem svetu!

Potem sem pogledala Nialla. Nasmehnila sem se mu in ga poljubila.

»Ljubim te,« sem mu rekla.

»Tudi jaz te ljubim,« mi je odvrnil Niall. Čez čas je dodal: »Za vedno Diana. Vedno te bom ljubil! Bili bomo najsrečnejša družina na svetu!«a) Kaj vm je blo pr Diani najbl ušeč? Dejte jo na kratko opisat z besedami, ki vam prve pridejo na pamet ob besedi Diana.
b) Kateri je bil vaš najljubši dogodek pri Diani in Niallu? Kako ju bi opisale kot par?
c) Žalostne, ker je konec?

No, da pa ne boste preveč žalostne, ker je konec, sva se z Mirjam odločili, da če imate res fuuuuul veliko željo, bova napisali mal daljši POV od ene tretje osebe

to pa je zdaj vse iz moje in Dianine strani.

Manca aka tista ki je pisala dele za Diano Georgo Lee.
15. februar 2015
u105006
u105006
A)emmmmm taka preprosta punca. Ne preveč tega ne tega!!!!!! Preprosta pa perfektna za nialla!!!

B)ko sta bla nazaj skup!!! Un trenutek!!!!!!! Al pa ko je bil niall cel presrečen za otroka!!!!!

C) ja nemoreta končat!!!!!!!! Oziroma novega začnita pisat!!!!!!!!

Hihihihihi

A bo prihodnost!!!!!!!!!!!!!

In pa tud teb manca čestitam za perfektno pisanje v vlogi diane!!!!!
Nista napisali kaj je fantek al punčka!!!?????????????

Kumi čakam naslednji next upam da bo dalna prihodnost!!!!!!

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!
15. februar 2015
Woow
15. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani