konjčno se mi je ratal prebit čes to zgodbo res je fajn da pišeš zlooo dolge nexte zato sm jo brala kr 15 ur ponavadi preberem zgodbice v parih urah sam iz med useh je tvoja najboljša
a) Kako mislete, da sta Niall in Diana preživela lunapark?fuuul sta se mela fajn
b) A je imel Niall dovolj poguma, da je šel na vlakca smrti?jaaaa zarad diane
29. januar 2015
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next
29. januar 2015
kdaj bo
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next
29. januar 2015
u188251
u188251
Omg še ena popolna zgodbica haha:3
Res toptop sam bi lahko bili bolj zapleti ker mi je malo bolj pocukrano to da so sami ljubezenski momenti haha eww:$
Uglavnem res top..
Uno res čudn da sploh berem te 1D zgodbice ker jih nea poslušam pato haha..
Jaz bi predlagala da tko 1 par mata srečn konc 1 pa ne hah..
Next!
30. januar 2015
kdaj bo next noooooooo
31. januar 2015
Hi you lovely people

Okej sam nekej ... Ju3 ma naš dragi Harry rojstni dan in ker bo to že tko al tko tok čustvem dan sva se odločile da ga bova mal polepšale z enim prov posebnim nextom k je zlo zlo zlo zlo ... Boste vidle hahah. We are evil.
Hvala za razumevanje.
Nιrvαɴα.* hvala ker bereš in če povem po pravici sva počaščene da nekdo k ni 1d fan bere ta fanfic. In ja tut mi2 se zavedava da je fuuuul preveč pocukran ker včasih še nma k bereva to gre kr mal na bruhanje hahah in se strinjam da je premal zapletov, ker vrjem jst sm prebrala več fanficov kt je harry pojedu banan u lajfu haha. Glede konca pa ... Napisan je že in ga boste tut kmal lahko prebrale in ga ne bova lihk nekej ful spreminjale ha. Bova pa začele pisat še en ff ki bo pa mal drugačn pa več zapletov. Ampak hvala za predlog.
And ... Love ya haha

ema11 zarad telih tvojih komentarjev sm se med matematko smejala kt budala in so me vsi mal čudn gledal haha #legenda
Manca jih pa še ni vidla ampak k sm ji povedala je bla čist naudušena

Love ya all in uživejte lajf dokler je Harry še 20 star
31. januar 2015
u105006
u105006
Juhu!!!!!!! Kumi čakam!!
P.S. Moja mami ima tudi jutar rojstni dan
31. januar 2015
ko bota začele pisat še en ff pošli link
31. januar 2015
Že tale zgodba je pouna presenečenj in zdej ko veta ka je usem ušeč bo ziher naslednja mela šeeee večččč presenečenj če je že to temo obiskal več kot 8000 ljudi to temo bi mogle vidve v knjigo spremenit kr je en next dovol doug za 2 strani v knjigi
31. januar 2015
okej kt sva vam obljubile bo danes next - poseben next. in ker je dns harryjev rojstni dan in smo že tko usi čist čustveno uničeni bova še mal nadaljevale tole. včerej berem komentarje in vidm da ste omenile, da ma ta zgodbica 8000 + ogledov in po pravici povedan naju je obe mal šokira. idejo za ta fanfic nama je dala u bistvu bivša učitlca k je bla naša mentorca pr novinarskem krožku in je rekla, da nej napiševa nekej na temo NA TURNEJI Z ONE DIRECTION in vrjemte al ne jst sm takrat rekla, da bo to dougo 20 strani ... in mislem da se v lajfu še nism tok zmotila haha in zato res fuuul cenva da to berete in ... ahg rade vas mava fuuuuuuuuuuuuul

in zdej še nekej ... we would like to say one big massive happy birthday to the most amazing person on this fucked up planet - Harry Styles aka the angel.

°stay in love° zaželi svoji mami vse najboljše v najinem imenu

~Rose~
ČEZ POL LETA
»Ljubo doma kdor ga ima,« sem se zasmejala in se vrgla na posteljo.
S fanti smo se danes danes vrnili s turneje. Pol leta sem spet delala kot njihova maskerka in bilo je super. Moja in Harryjeva zveza je bila bolj močna kot kdaj koli, Dianin trebušček je že pošteno zrasel, v glavnem vse je potekalo super. Ti meseci so bili res najboljši v mojem življenju in ne bi jih zamenjala za nič na svetu. Niall in Liam sta bila stara enaindvajset, kar smo proslavili v velikem slogu, prav tako Dianin dvajseti rojstni dan, kjer pa nismo imeli alkohola, ker je to slabo za dojenčka. Zayn in Perrie sta napovedala poroko, ki naj bi bila na silvestrovo, kar je super romantično; Liam, Sophia, Louis in Eleanor pa so še vedno odštekani in noro zaljubljeni.
Harry se je zvrnil zraven mene in se prav tako zasmejal. Njegovi kodri so bili odmaknjeni s čela z naglavno ruto, ki jo je kupil v Diorju. Na ustnicah mu je igral nasmeh, ki je razkrival njegove luknjice v licih, ki so postale rahlo manj vpadljive, vendar so bile še vedno popolne. Obrnil je glavo in njegove zelene oči so srečale moje, rjave.
»Spet me opazuješ,« je rekel, na ustnicah pa mu je še vedno igral nasmeh.
Skomignila sem z rameni. »Samo občudujem tvojo lepoto,« sem zašepetala in mu pomežiknila. Harry me je zgrabil za boke in se prevalil name. Moje srce je začelo biti hitreje, prav tako se je pospešilo tudi moje dihanje.
Po vsem tem času, ko sva skupaj se mi to zgodi čisto vsakič. Človek bi pomislil, da ga bom s časoma rahlo prebolela, ampak jaz ga z vsakim dnem ljubim bolj in bolj. Kaže, da je ljubezen nekaj, kar ne usahne, pa čeprav poznaš osebo že toliko časa. Harryja ljubim z vsakim delčkom mojega telesa in res mi je vseeno, kaj si mislijo mediji, ko se sprehajava po ulici in se poljubljava. To je najino življenje in nihče nama ga ne bo uničil.
Harryjeve polne ustnice so se v trenutku znašle na mojih in me zbudile iz razmišljanja. Roke sem hotela zaplesti v njegove lase, a mi je naglavna ruta to preprečila, zato sem jo odvezala in jo vrgla na tla. Začutila sem kako so se njegove ustnice oblikovale v nasmeh in se pri tem še sama nasmehnila. Levo roko sem osvobodila njegovih kodrov in z njo zdrsnila na njegove prsi, pri čemer mi je bila njegova napol odpeta srajca v veliko pomoč. Osvobodila sem še desno roko in prekinila poljub. Harryjeva srajca je bila v trenutku na tleh skupaj z njegovimi kavbojkami. Rahlo sem se ugriznila v ustnico ob pogledu na njegovo popolno telo, nato pa se vrnila k poljubu.
Zasopel je, ko sem s svojimi majhnimi dlanmi zdrsnila čez njegovo telo in se ustavila tik nad boksaricam, ki jih je nosil. Zastokal je in svoje boke pritisnil ob moje. Začutila sem izboklino, za katero sem bila stoodstotno kriva jaz in se zahihitala. Svojo desno roko sem zakopala nazaj v njegove lase in ga rahlo pocukala. Harry je glasno zastokal in svoje ustnice obupano pritisnil ob moje. Zasopla sem in ga odrinila stran.
»Mislim, da se grem stuširat,« sem rekla zadihano ter povlekla za pas njegovih boksaric, nato pa se zasmejala in se poskušala rešiti njegovega prijema. Izraz na Harryjevem obrazu je bil neprecenljiv. Na lice sem mu pritisnila majhen poljub in se odpravila v kopalnico.
Ko sem zaprla vrata sem ga zaslišala kako je tiho zaklel, zato sem še enkrat odprla vrata in pokukala v sobo. »Oh, in vso srečo … s tem,« sem rekla in pomignila proti njegovim spodnjicam, ki so bile še vedno napete.
»Rose Amelia, tole se ti bo maščevalo,« je rekel zadihano in si obliznil svoje ustnice. Pomežiknila sem mu in zaprla vrata. Hitro sem se stuširala in se oblekla v Harryjevo belo Rolling Stones majico, ki sem si jo prisvojila že nekaj mesecev nazaj. Ko sem vstopila v spalnico je Harry še vedno ležal na postelji samo v spodnjem perilu, njegove oči pa so me dobesedno požirale.
Vstal je in stopil nekaj korakov proti meni. In če si me je prej ogledoval on, sem bila sedaj na vrsti jaz. Z očmi sem potovala čez vse njegove tatuje, ki sem jih videla že stokrat in bi jih znala narisati še celo sama, dokler nisem zagledala nekaj novega. Komolec njegove leve roke je krasila vrtnica.
»Kaj je to?« sem vprašala in stopila do njega. S kazalcem svoje desne roke sem drsela čez tatu.
»Vrtnica. Dal sem si jo narediti prejšnji teden,« je rekel tiho in se sklonil k mojemu ušesu. »Da me bo spominjala nate, edino punco, ki sem jo, jo, in jo bom ljubil z vsem srcem. Za vedno.« Nato je premaknil glavo in se rahlo dotaknil mojih ustnic.
»To je nekaj najlepšega, kar mi je kdo rekel in naredil zame,« sem zašepetala in ga poljubila.
To ni bil tiste vrste poljub, ki ga vidiš v filmu o Pepelki, ki je več kot očitno zaigran, ampak je bil poljub poln strasti in ljubezni.
»Harry Edward Styles, ljubim te z vsem kar imam,« sem zašepetala. Harry je spet povezal najine ustnice in nadaljeval s poljubom, a se je nato ustavil.
»Rose Amelia Mason, ljubim te in nikoli te ne bom nehal.«
Zahihitala sem se in povlekla Harryja s sabo na posteljo. Najine ustnice so se spet srečale v poljubu, Harryjeve roke pa so zdrsnile pod mojo – njegovo majico. Ni jih premaknil višje ali nižje, ampak jih je pustil počivati na mojih bokih. Moje srce je razbijalo kot noro in mislim, da bi ga razneslo, če bi samo premaknil roko.
Harryjevi boki so pritisnili ob moje, zaradi česar sem glasno zasopla. Odprl je svoje zelene oči in se zazrl naravnost vame. Pokimala sem, da je vse v redu in se ugriznila v spodnjo ustnico.
»O moj Bog, Rose,« je rekel z rahlo hripavim glasom in me spet poljubil.
……………………………
Na čelu sem začutila ustnice, ki so pustile vlažen poljub, vendar nisem odprla oči. Bila sem preveč izmučena, da bi lahko počela še kaj drugega poleg spanja.
»Ja mami, res sem prepričan, da hočem to … Ne, ne, ne na različnih krajih … Mislim, da je skrajni čas … Niall bo šel na London Eye … NE cvili prosim in ne povej Gemmi, ker bo vse zblebetala … Tudi jaz te imam rad … Adijo.«
Zaslišala sem kako so se zaprla vrata spalnice in v trenutku odprla oči. Pred vrati je stal Harry, ki se je navihano smejal z rokami prekrižanimi na prsih.
»Ni lepo prisluškovati telefonskim klicem svojega fanta,« je rekel in stopil do postelje. Sklonil se je k meni in mi pritisnil poljub na lice. »Dobro jutro lepotička.«
»Dobro jutro … Harold,« sem rekla in se zahihitala.
Harry je zmajal z glavo in me nato poljubil. Ko je hotel že oditi sem ga zgrabila za roko in ga povlekla na posteljo. Prevalila sem se na njega in zgrabila njegove roke, da mi ne bi ušel – čeprav bi se me z lahkoto odkrižal, ampak kaj hočem?
»Kdo je bil na telefonu?« sem vprašala in poljubila njegov vrat.
»Moja mama,« je rekel skozi zobe. Zahihitala sem se, ko sem na njegovih hlačah začutila izboklino. Debelo sem ga pogledala, on pa je skomignil z rameni in s svojimi ogromnimi dlanmi zdrsnil na moje boke.
»Povej srček, zakaj si tako napet?« sem zašepetala v njegovo uho, nato pa ga poljubila tik pod levim ušesom, kjer je njegova šibka točka. Zastokal je in me poskušal poljubiti, a sem ga odrinila. Oboževala sem tole najino igro, ko sem ga imela popolnoma pod svojo kontrolo, on pa je izgledal rahlo razdražen.
Takoj sem ugotovila, da sem sklepala prehitro, ker naju je v trenutku zasukal in sedaj sem jaz ležala pod njim. Namrščil se je in me zamišljeno pogledal. »Kaj je narobe s tabo Rose?«
Skomignila sem z rameni in se ugriznila v spodnjo ustnico. Harry je sklonil svojo glavo in začel puščati poljube po mojem vratu in nato hitro našel ustnice. Z rokami je držal moja stegna in jih vsake toliko časa rahlo stisnil, kar je vsakič povzročilo, da sem glasno zasopla. Sedaj je on pustil poljub na moji šibki točki, ki je na levi strani, točno kjer se stikata vrat in moja čeljust. Zastokala sem in ga potegnila bližje k sebi, on pa je skočil s postelje in zamomljal, da gre pripravit zajtrk.
Kaj za vraga?
.......................................
»Zajtrk za gospodično Rada Izzivam,« je rekel Harry in pred mano postavil krožnik na katerem so bila jajca in kruh.
»Hvala Styles,« sem rekla in mu pritisnila poljub na lice.
»Veš, mislil sem, da bi danes šla v Holmes Chapel. Najprej sem mislil, da bi te odpeljal na London Eye, ampak sta se za to odločila že Niall in Diana, pa sem si mislil, da ne bi bila ravno vesela, če bi gledala njuno poljubljanje.«
Ugriznila sem v kos kruha, ga prežvečila in pogoltnila. Do Holmes Chapela je ura vožnje z letalom in pol ure vožnje z avtom, kar bi morala nekako preživeti, zato sem pokimala in se mu nasmehnila. Tako ali tako bi rada videla Gemmo, ker sva se nazadnje videli pred tremi meseci.
»Torej zmenjeno?« je vprašal Harry in se poln upanja nasmehnil.
Nimam pojma zakaj ga tako skrbi, če mislim resno, ampak bom raje ostala tiho. Opazila sem tudi, da je danes neverjetno dobre volje in poln energije, kar je verjetno zaradi včerajšnih dogodkov, ampak mora biti še nekaj. Še nikoli se ni tako močno veselil poti v Holmes Chapel.
»Seveda.«

***

Verjemite ali ne … let je bil obupen. Ne vem,če je legalno, da sem med potjo zgodi toliko turbolenc. Upam, da Harry še vedno lahko uporablja svojo desno roko, ker se mi zdi, da sem ji med potjo nekajkrat prekinila dovod krvi. No, ampak na srečo sva letela le eno uro, ker bi v kakšnem drugem primeru najbrž potreboval amputacijo roke (kar pa ne bi bilo ravno … zabavno).
»Tukaj sva,« je rekel Harry, ko je s svojim avtom zapeljal pred hišo. Zazehala sem in se pretegnila, saj sem pol ure sedela v res neudobnem položaju, vendar se mi res ni dalo premakniti, pa še v šoku sem bila zaradi tega prekletega leta.
»Super,« sem rekla. »Upam samo, da Drewa ne bo tukaj, ker mi gre res na živce.« Spačila sem se, Harry pa tudi.
»Ne bo ga. Če pa bo, bom Gemmo prisilil, da spokata kam drugam. Tudi meni se ne da gledati tega zateženega čudaka.«
Zasmejala sem se in ga boksnila v ramo. »Ej, ne govori tako o mojem bivšem zaročencu Styles.«
Brezbrižno je skomignil z rameni in izstopil iz avtomobila. Ponovila sem njegova dejanja, stekla do njega in ga zgrabila za roko. Skupaj sva se odpravila v hišo, kjer sta naju že čakala Robin in Anne, ki sta naju prijazno pozdravila, nato pa povabila na kosilo.
»Rosie!« se je zadrla Gemma, ko sem vstopila v jedilnico in me objela. Od šoka sem se skoraj prevrnila na tla, vendar me je Harry na srečo ujel, ko je položil svoje roke na moje boke. No, kaže, da Drewa ni v Holmes Chapel - u.
Gemma me je spustila in se nato zazrla v svojega brata. Razširila je roke, da bi ga objela, a je neto le zmajala z glavo in roke položila v bok. »Ne, nisem te vesela,« je rekla z nagajivim nasmehom na obrazu, ki je rahlo spominjal na Harryjevega.
»Utihni,« je rekel Harry in jo objel. Zasmejala sem se, ko ga je Gemma namrščeno pogledala, nato pa se je zasmejala in zaprla oči. Lepo ju je bilo gledati, ko sta takole stala objeta sredi kuhinje.
Anne me je potrepljala po ramenu in se mi nasmehnila. »Bi mi lahko pomagala pripraviti mizo, dragica?«
»Oh, seveda,« sem prikimala in ji sledila v kuhinjo. Harry in Gemma tako ali tako potrebujeta nekaj časa zase, ker se nista videla več kot štiri mesece.
»In? Je moj sin že naredil, kar mora?« je vprašala Anne iz nenada. Zmedeno sem jo pogledala in zmajala z glavo.
»Kaj mislite?«
Rahlo je trznila, njeno navdušenje je nekako usahnilo, vendar je bila še vedno vznemirjena. »Ah nič nič, ljubica … in lahko me tikaš. Kolikokrat ti moram še povedati?«
Priznam, da ji gre spreminjanje tem dobro od rok … ampak na meni ne deluje. Vseeno sem si njeno vprašanje zbila iz glave in se pretvarjala, da sem nasedla. »Umm … vsakič, ko se srečava. Res nočem biti nespoštljiva in …«
»Ljubica, sedaj si del naše družine in me lahko tikaš. Poleg tega, pa se počutim staro, če me kdo vika,« je rekla in se zasmejala, več kot očitno zadovoljna s spremembo teme.
Nasmehnila sem se ji in v roke vzela krožnike, ki mi jih je Anne postavila na pult. Odnesla sem jih v jedilnico, kjer sta Harry in Gemma vneto klepetala. Smem dodati, da je bila Gemma ravno tako vznemirjena, kot njena mama nekaj trenutkov nazaj? Za kaj se gre? In zakaj vsi vejo za nekaj, o čemer jaz nimam pojma?
Nekaj trenutkov kasneje je v sobo prišla Anne, ki je držala pribor za njo pa Robin, ki je prinesel hrano.
Kosilo je bilo gotovo najhujše kar sem jih preživela do sedaj. Vsi so se nasmihali, v očeh pa se jim je iskrilo vznemirjenje - tako kot Harryju – vendar pa ni nihče omenil zakaj so tako veseli. Pogovarjali so se o totalno nezanimivih temah, medtem ko je meni po glavi hodilo Anne - ino vprašanje. Kaj bi Harry moral narediti? Upam, da ne misli na vnučke, ker je za to totalno prezgodaj.
»Greva na sprehod?« je vprašal Harry, ko sva končala s pospravljanjem jedilnice. Sklonil se je in me poljubil na vrh čela.
»Harry, sva pri tebi doma. Mislim, da bi moral preživljati čas s svojo družino, ki je nisi videl štiri mesece, ne pa z mano,« sem rekla. Harry se je namrščil in ovil roke okoli mojega pasu ter me spet poljubil na čelo.
»Tudi ti si moja družina.«
Če se ne bi Harry trdno oprijemal mojega pasu in me opominjal, da še stojim, bi najbrž mislila, da sem se stopila. Na ustnice se mi je v trenutku prikradel nasmeh, ki se je prikazal tudi na Harryjevih ustnicah.
»Torej greva na sprehod?« je vprašal in pri tem s kazalcem zdrsnil čez moje lice.
»Ugh, sovražim te Styles,« sem se zasmejala, nato pa prikimala.
Harryju so se oči še bolj zaiskrile in več kot očitno je postal še bolj navdušen, kot je bil prej. Svoje ustnice je pritisnil ob moje. Poljub je bil kratek, vendar popoln. »Tudi jaz te ljubim,« je zašepetal.
………………………………………..
»Resno? Pelješ me k vrbi na kateri sva sedela, ko si me prvič pripeljal v Holmes Chapel?« sem rekla in zavila z očmi.
»Ti ni všeč?« Harryjev glas je bil poln skrbi.
»Ne ne, popolno je … samo spominja me kaj vse se je zgodilo od takrat. Čeprav nama nekaj časa ni uspevalo, ne bi spremenila ničesar,« sem zašepetala in rahlo stisnila njegovo dlan – no, pravzaprav sem stisnila rokavico, ki jo je imel na dlani … Spet se mi meša.
Bližal se je začetek novembra in zunaj je bilo že zelo hladno, celo malo preveč za ta letni čas. Harry je imel oblečeno svojo rjavo jakno – ja, tisto z naslovnice Midnight Memories - svoje slavne črne kavbojke, na glavi pa je nosil kapi izpod katere so mu štrleli kodri. Izgledal je … kar preveč prisrčno.
»Spet strmiš vame Rose,« me je opozoril in se mi nasmehnil.
»Kot sem že nekoč rekla … pač sem zaljubljena vate.«
Harry me je zgrabil za ramena in me zasukal tako, da sem ga gledala naravnost v oči. Njegove zelene oči, ki so intenzivno vrtale vame so me delale živčno, zato sem se ugriznila v spodnjo ustnico in se ozrla naokoli. Bila sva pri vrbi. Pogled sem spet usmerila nazaj k Harryju, ki je še vedno strmel vame.
»Spet strmiš vame Styles,« sem ponovila njegove besede, čeprav komaj slišno. Med nama je vladala taka napetost, čeprav ne vem zakaj.
»Kot sem že nekoč rekel … sem pač zaljubljen vate.« Nasmehnila sem se, ker je tudi on ponovil za mano. Če povem po pravici so se mi v očeh nabrale solze. Ne vem, če je možno, da koga ljubiš bolj, kot jaz ljubim njega. To je preprosto … nemogoče. On je edina oseba, ki me lahko spravi v slabo voljo in me trenutek za tem spet nasmeji. Je edina oseba, ki je ne morem preboleti še pol leta po tem, ko se razideva. Harry je edini, ki sem ga kdaj zares ljubila.
Zveza z Drewom je bila očitno le nekaj v kar sem se zaljubila. Nisem se zaljubila v njega, ampak v idejo biti z njim. Poznala sva se že vse življenje in zdelo se mi je nekako … popolno, da bi bila z njim. Ampak, če je to kar čutim do Harryja prava ljubezen, potem do Drewa nisem čutila ničesar, razen prijateljstva.
Ko sem se zbudila iz razmišljanja sem opazila Harryja, ki se je spustil na koleno.
»Harry kaj …« sem začela, a so se mi usta zaprla, ko je iz žep potegnil majhno črno škatlico. Počasi jo je odprl in v njej se je lesketal prstan, ki ga je krasil majhen rožnat diamant.
»Rose,« je začel in se angelsko nasmehnil. Po licih so se mi že ulile solze, usta pa sem si prekrila z dlanjo (ne vem ali zaradi šoka ali zato, da ne bi zakričala od sreče). »Bi se poročila z mano?«
V tem trenutku so me zapustile vse govorne sposobnosti, ki sem jih imela in sem lahko le prikimala. Harry je počasi vstal, jaz pa sem iztegnila levo dlan, na prstanec katere mi je previdno nataknil prstan. Nekaj trenutkov sem ga občudovala s še vedno solznimi očmi, nato pa sem objela Harryja. Svoje roke sem ovila okoli njegovega pasu, on pa je svoje položil na moj hrbet in me še bolj stisnil k sebi. Tiho se je hihital, medtem ko sem jaz še vedno hlipala kot nora.
»Vse bo še v redu Rosie,« se je zasmejal Harry in z roko drsel gor in dol po mojem hrbtu.
Še enkrat sem zahlipala in dvignila glavo, da bi srečala njegove zelene oči. Presenetilo me je, da so bile tudi njegove rahlo solzne, čeprav mu je na ustnicah igral največji nasmeh, kar sem jih videla.
»Ljubim te,« sem komaj slišno rekla, nato pa svoje ustnice pritisnila ob njegove. Poljub je bil popoln, čeprav so mi po licih tekle solze.
»Tudi jaz te ljubim,« je zamomljal Harry in me nato poljubil na čelo, lice in nos. Svoje dlani je položil na moja lica in obrisal solze, ki so še vedno tekle iz mojih oči. Na hitro je pritisnil še en poljub na moje ustnice, nato pa me je spet stisnil k sebi.
Zaročena sem. Ampak tokrat nisem zaročena z nekom, ki se mi je zdel popoln zame, ampak sem zaročena z nekom, ki JE popoln zame. In naj dodam, da je občutek enkraten.
Zaročena sem s Harryjem Edwardom Stylesom, fantom iz Holmes Chapela in domnevnim članom skupine One Direction in še najpomembnejše: zaročena sem z mojim Harryjem.

a) ...
b) ....
c) .....
d) OMG haha ZAROČENA STAAAA
e) jokala k sm pisala btw

love yaaa lots and lots
01. februar 2015
OMG še kr nee morm vrjet to je tko POPOUNO na koncu sm ostala kr brz besed zej se pa sprau pisat za diano kr me res zanima kak gre pa njej
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next
01. februar 2015
okej zdej je to temo obiskal točn 8933 ljudi
01. februar 2015
še pred 20 sekundami je blo 8940 zdej je pa že 8947 pa mislim da je zdej še več
01. februar 2015
OMG zaročena sta. To je tok najlepša stvar na svetu!!! Ona sta najpopolnejša skupi, tok sta srčana. neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext čimprej
01. februar 2015
Neeeeeeeeeext
01. februar 2015
hahahahaha a jim je že sploh kak koncert ratu brez bedarij na odru
01. februar 2015
dobesedno
01. februar 2015
omg js jokam tle zrm fak omg resno brez besed,cela zgodbica je tok faking perfect,sam se mi dozdeva da je za usako next še bolj faking perfect,vidve sta res najboljše,top pisatlce fak,dejansko sm obsedena s to zgodbico,in tale next je popoun,zaročena sta iiiiiiiij hahahah :3
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext < 333
01. februar 2015
omg
ne morem verjet da sta in rose in diana že zaročeni!!!!!!!!!!!!!!
to je facking kill perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!
ta zgodbica je res top!!!!!!!!!!!!!
jap h.b. harry!!!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
01. februar 2015
Next
01. februar 2015
u105006
u105006
Iiiiiiiiiiiiii
Zaročena sta!!!!
Jest sem tooooook vesela!!!!
P.S sem zaželela pa je bla najprej malo zmedena rekla je hvala

P.S.S rekla sem da si moja prjatlca de ne bi bl čudno upam da ni zamere
01. februar 2015
hahah ni panike

p.s. naju veseli, da ste tok navdušene nad zaroko haha
01. februar 2015
ok zdej je pa to temo obiskal že 9000+
01. februar 2015
Next + nova bralka
02. februar 2015
neext
02. februar 2015
upam da je normalno da jokam
omfg omfg ka si ti sploh zavedaš kak popouno pišeš ??!!! resno je tole bolš od večine knig v knjižnici faaak res
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext takooooooooj !!!
04. februar 2015
Omg,kako lepo si to napisala,še jaz sem dobla solzne učke
Next
05. februar 2015
Dns dobite next sam bo pol bl pozn zvečer ker manca dns igra snežno kraljico in sm io mogla it gledat in ja ... Nobena nima časa.
Upam da razumete.

Mirjam&Manca(v zaodrju oblečena v kraljico hahaha)
07. februar 2015
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
07. februar 2015
u105006
u105006
yey
snežna kraljica!!!
07. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani