Sva dve najstnici, directionerki, ki v prostem času radi bereta fanfictione. Odločili sva se, da ga napiševa tudi midve. Najin fanfiction je sestavljen iz več delov, v njem pa opisujeva dve polnoletni Angležinji, ki sta hkrati BFF. Ker potrebujeta denar, si začneta iskati službo. Čez čas jo najdeta pri skupini One Direction in takoj se med njimi splete neka posebna vez ...

Upava, da vam bo najin fanfiction všeč.
~Diana~
»Zemlja kliče Rosie! A se ti zavedaš, da sem lačna??? Lačna!!!!« sem zavpila in začela skakati po postelji. Začela je nekaj momljati, nato pa se je obrnila na drugo stran postelje in spala naprej. »Grozaaaaa!!!! A bi se lahko prosim zbudila?? Čutim, da me bo ravnokar pobralo od lakote!« sem še enkrat zavpila.
Mislim groza, ta punca je res ena lenoba. VELIKA lenoba. Čakaj, mogoče bo pa to pomagalo.
»Rosiee, v žepu imam… ugani kaj? KARTE ZA NA KONCERT OD 5 SECONDS OF SUMMER!!!!!«
Nič, čisto nič! Čez nekaj trenutkov pa me močno zgrabi za roko in povleče k sebi.
»Kaj imaš?« je napol grozeče zašepetala.
Ustrašila sem se je, kot da bi se pred mano prikazal duh. Težko je verjeti, ja vem, ampak še vseeno, predstavljajte si, da mrtveca prebujate – nemogoče. Tako sem se jaz počutila in potem te zagrabi za roko. GROZAAA!!
»Karte za na koncert tvoje najljubše skupine…« sem začela, a me je prekinilo njeno vreščanje in skakanje po sobi. Ko se je le umirila, sem ji povedala še slabo novico.
»Stvar je v tem, da kart še nisem plačala, ker imam premalo denarja.«
Pogledala me je z besom v svojih rjavih očeh in zavpila: »Da mi takoj poiščeš službo!!!!« Pomirila sem jo in rekla, da sem za to že poskrbela. V očeh se ji je videlo, kako je bila olajšana.
Preiskala sem vse mogoče časopise, da sem našla 5 služb, za katere sva usposobljene, tj. maskerki, frizerki, modni oblikovalki… Poleg tega pa sem zanimanje za službo objavila tudi na facebooku, tako da je res ne sme nič skrbeti.
Čez eno uro je ugotovila, da sem jaz že čisto sestradana. Odhiteli sva v kuhinjo, da si bi pripravili zajtrk. Začela je peči jajca, ko nekdo pozvoni na vratih.
Nemogoče! Sigurno je njen fant. Super! In sedaj naj stradam še uro več! HVALA, RES HVALA!!!
Seveda, ko je vstopil, sem ga prijazno pozdravila: »Živjo Drew.« Odzdravil je, potem pa strastno poljubil Rosie. Fuuuuujj!! Kako sta lahko taka? sem si sama pri sebi mislila. Drew je že tako ali tako prasec!
»Diana, ali naju pustiš za trenutek sama?« je zabrundal Drew.
Slabe volje sem odšla nazaj v Rosiino sobo. Tam sem se smilila sama sebi in gledala, kdaj bo Drew odšel in bom lahko prišla do hrane.

~Rose~
Drew je prišel?! Kaj pa on dela tu? Pa saj je vseeno, važno je da je PRIŠEL MOJ DREW!!!!
»Živjo Drew.« ga je pozdravila Diana, on pa ji je na hitro odzdravil.
Te ženski prav v očeh piše, da ga ne mara. Okej, to sprejmem, samo da se do njega lepo obnaša, ampak on pa še toliko ni! Ima jo za nekakšen izmeček! Sicer pa naj se zmenita sama, to ni moj problem. Jaz imam rada oba.
Drew je stopil do mene in me zagrabil za boke. Počasi je približal glavo in mi pritisnil strasten poljub na usta. Po telesu se mi je razširil požar, ki je z vsakim njegovim poljubom postajal še močnejši.
Drew me je počasi odrinil in prosil Diano: »Diana, ali naju pustiš za trenutek sama?«
Zavila je s svojimi velikimi modrimi očmi in trmasto odšla v mojo sobo.
Drew je počakal, da je Diana zaprla vrata, nato mi je na uho zašepetal: »Rosie, si dekle mojih sanj in že dolgo sanjam o taki, kot si ti…«
Počasi se je spustil na eno koleno in srednje glasno rekel: »Rosie, bi se poročila z mano?«
Nisem vedela kaj naj rečem. Samo stala sem tam in buljila v steno.
Čez nekaj trenutkov sem končno rekla: » Ne bodi razočaran, ampak moram ti povedati, da… se boš poročil! Da, seveda se bom poročila!!!«
Od veselja sem skočila nanj, on pa se je prevrnil na tla. Med smehom sva se usedla na kavč. Poljubljati me je začel po obrazu, nato pa je končno našel moje ustnice. Spet se je pojavil požar, ki je v trenutku zajel vse moje telo. Roke sem ovila okoli njegovega vratu in ga potisnila še bližje k sebi.
Z roko sem zagrabila pramen njegovih las. Bili so tako mehki. Njegova roka je potovala po mojem telesu do gumba srajce…
Kako se vam zdi? Če vam je všeč, pišite v komentar
02. junij 2014
Next <3
02. junij 2014
Next, next, next <3 <3 <3
03. junij 2014
next-nova bralka
03. junij 2014
next+nova bralka
04. junij 2014
Next itak (nova bralka
04. junij 2014
evo next ... na začetku je use bl kratko ampak bojo hmal pršli dougi deli
p.s.: hvala ker berete

~Diana~
Še zmeraj ne morem verjeti, da je moja BFF zaročena, s tipom, ki je nagravžen, sluzast osvajalec in lomilec ženskih src. In to že dva dni!! Pri 18 zaročne?! Jaz? NIKOLI!!
»Diana službo sva dobile!!« sem zaslišala glas izpod stopnic.
Naprej ji nisem verjela, ampak me je prepričala z objavo, ki jo je na njen zid nalepil Drew. Seveda, se mi je zdelo, da je on kriv za to, da sva tako hitro dobili službo.
Vprašala sem jo: »Kaj pa bova delali?« Odgovora seveda ni bilo, tako da sem iz njene govorice telesa izvedela, da bova nekaj, česar jaz ne maram.
Čez pet minut je zamomljala: »Čistilki bova.«
Kaaj??? A se mi lahko še kaj hujšega zgodi v življenju. Takoj sem ji oporekala. Prepričevala me je, da ni važno, kaj sva po poklicu, važno je, da dobiva denar za karte. Prepričala me je.
Jah, tako je pa če poslušaš svojo BFF, ki ji želiš v vsem, ampak res v VSEM ustreči.
ČEZ MESEC
Te službe imam čez glavo. Danes sem se odločila, da dam odpoved! Čisto resna sem, popolno resna!!! Nihče me ne more več prepričati, da čistim wcje, ki so polulani, pometam tla…
Rosie bom to povedala šele, ko dam odpoved, ker drugače me bo spet prepričala, da naj ostanem v tej službi. Ona se naj zase odloči, ali bo še ostala v službi ali ne, jaz vem, da ne bom nikoli več prišla v to službo!!!
»Rosie, nekaj ti moram povedati. Jaz se tega ne grem več! Si razumela?? DALA SEM ODPOVED, in to brez kakšnega zadržka. Uživala sem, ko sem rekla, da dajem odpoved. Tako, sedaj sem prosta in prosim, da svojemu zaročencu poveš, da me je s to službo zelo razočaral. Od zdaj naprej si iščem službo SAMA!! Brez pomoči Drewa!!!!«
~Rose~
KAJ je rekla?! Sama si išče službo? Prav!
»Veš kaj Diana, če nočeš službe tudi prav. Upam, da še dolgo ne najdeš druge!! Pa še o mojem ZAROČENCU ne boš tako govorila! Adijo!«
Buljila je vame kot tele v nova vrata, nato pa jezno odšla. Pa naj bo mulasta, jaz ne mislim več prenašati njenega pritoževanja. Naj bo vesela, da ima službo oz. jo je imela.
Nekaj časa sem stala sredi sobe in razmišljala, da sem se ravnokar skregala s svojo najboljšo prijateljico, nato pa so se mi po licih ulile solze. Jokala sem celo uro,nato pa me je Drew poslal domov, ker je videl, da nisem sposobna, da bi sploh prijela metlo.
S solzami v očeh sem tekla domov. Pred sabo nisem videla nič, zato sem se zaletavala v ljudi. Ravno, ko sem hotela steči čez prehod za pešce sem se zaletela v visokega fanta s kodrastimi lasmi.
»Oprosti, nisem te videl…« je začel, nato pa me je pogledal v oči in me zaskrbljeno vprašal: »Kaj se je zgodilo?«
»Nič se te ne tiče! Pusti me!« sem zakričala in ga odrinila, on pa me je prijel za roko in potegnil bliže k sebi.
Dvignila sem glavo in ga pogledala v njegove zelene oči, ki so me v trenutku pomirile. Zamežikala sem in pogledala v tla.
»No, pravzaprav sem se skregala s svojo najboljšo prijateljico, ampak saj je v redu.« sem se zlagala.
Žalostno me je pogledal in me objel.
V hipu sem ga odrinila in zavpila : »Kaj se greš? Saj me sploh ne poznaš!!«
Začela sem teči in edino kar sem še slišala je bilo: »Oprosti in ime mi je Harry, če te zanima.«
Doma sem stekla v sobo in se še bolj glasno zjokala.
05. junij 2014
next
05. junij 2014
next
05. junij 2014
next-nova bralka
11. junij 2014
Vaaaav (nova bralka) next cim preej
12. junij 2014
Next+nova bralka
13. junij 2014
next
14. junij 2014
pa ste dobile next ... se opravičujeva k nisva doug nextale, sm sva mele ful obveznosti in ni blo časa

~Diana~
Že teden dni nisem slišala glasu moje BFF. Zelo mi je žal, ampak ne vem, kaj naj naredim. Ne vem kaj se ji plete po glavi, želi še biti moja prijateljica, me ne želi niti pogledat… nič, čisto nič ne vem. Če po resnici povem, sem ji jaz oprostila že prvo minuto, ko sva se skregali, vendar je bila ona zelo užaljena, zato ji nisem rekla nič. Dnevi tečejo in zmeraj bolj se mi zdi, da se najino prijateljstvo uničuje. Za vse sem kriva jaz.
Veliko sem razmišljala in ugotovila, da brez moje BFF nimam volje do življenja. Res je, priznam, da okusa za fante žal nima, ampak saj ni nihče popoln, kajne?
Nič, poklicati jo moram. Tako bom le ugotovila, pri čem sva. Samo… kaj če reče, da me ne želi več videti? Zaradi teh besed si ne upam poklicati Rosie.
Po obrazu so mi pritekle solze in takrat sem se odločila, da lahko to priložnost izkoristim in pokličem BFF, da bo slišala po mojem jokanju, kako mi je žal.
Vzela sem telefon v roke, v imeniku poiskala Rosie in pritisnila tipko za klicanje. Nisem bila čisto sigurna, če sem se odločila prav. Zvonilo je in zvonilo…
Nič, ne oglasi se. Solze so mi same od sebe pritekle iz oči, saj sem se zavedala, da se lahko zanalašč ni oglasila. To spoznanje je bilo šokantno. Še enkrat sem poskusila, preprosto nisem zdržala brez, da bi slišala pri čem sva, ali če sva še prijateljici, ali ne. Zvonilo je, zvonjenje je bilo moreče!
Moje razpoloženje se je spremenilo, takoj sem hotela ven iz hiše. In le zakaj? Rosie se je oglasila in mi povedala, da me je imela namen poklicati in se mi opravičiti.
Zmenili sva se, da se dobiva na kavi v najbližji kavarni.
V kavarni sva si vse povedali, se objeli in iskreno povedano, vse sva pustili za sabo. Tako med nama ni bilo več nobenih zadržkov. Povedala mi je, da se je takrat, ko sva se skregali, na poti domov zaletela v nekega fanta. Ko mi ga je opisala, sem takoj vedela, da je to Harry Styles iz skupine One Direction.
»Kaj?? Zaletela si se v Harryja?? O MOJ BOG, NE MOREM DIHATI??« Tako sem bila šokirana, da nisem vedela kaj reči. Rekla sem lahko samo: »Srečnica!«.

~Rose~
Spet imam svojo najboljšo prijateljico nazaj! Juhu! Najbrž sem ji res malo preveč zamerila, ker je dala odpoved, ampak sedaj mi je bilo za to res zelo žal in sem vesela, da je spet vse v redu. In še novica dneva … izgleda, da se mi je med mojih histeričnim jokom uspelo zaleteti v Harryja Stylesa, ampak jaz se seveda tega takrat še nisem zavedala. Ups.
»Srečnica!« me je iz misli zbudila Diana. Rahlo sem se ji nasmehnila in pogledala v prazno skodelico kave.
»Diana misliš, da bo Drew zameril, če dam odpoved?« sem vprašala.
Z rahlim dvomom je rekla: »Svoji zaročenki že ne bo zameril.«
No, če je še ona v dvomih me je pa res lahko strah, kaj se bo zgodilo.
Ko sva se poslovili, sem hitro stekla domov in poklicala Drewa. Na začetku je bil malo jezen, ampak na koncu mi je obljubil, da nama bo pomagal poiskati novo službo. In zato je najboljši zaročenec na svetu! Med razmišljanjem o Drewu sem potonila v spanec.
Zbudilo me je zvonjenje telefona. Jezno sem pograbila telefon in se oglasila.
»Ja, kdo kliče ob tako zgodnji uri?«
»Rosie, jaz sem. Diana. Imam odlično novico.« je vznemirjeno rekla.
»Kaj je že spet…«
»Se spomniš, ko sva zadnjič Maddison povedali, da iščeva službo? No, v glavnem, prek vez je nekaj našla. Šle bova na turnejo z neko skupino in bova njihovi maskerki!« je zakričala.
»Kaj! O moj bog. Za koliko časa pa?«
»Za eno leto. Celo turnejo bova z njimi. In jutri se dobiva z njimi, da jih spoznava!«
O. Moj. Bog.
14. junij 2014
O se mi že sanja katera skupina bi lahko to bila
Next
15. junij 2014
neeext
16. junij 2014
u60555
u60555
mhm 1D! Al pa 5SOS
Neeext
16. junij 2014
neext NUJNO!
16. junij 2014
Next čim prej
17. junij 2014
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
17. junij 2014
evo, dobile ste next Midve sva tele zadnje dni ful vesel, ker greva na koncert od One Direction. A gre še katera druga v Milano al pa Torino?

~Diana~

Celo življenje bom hvaležna Maddison. Našla nama je službo, ki sva jo z Rosie lahko samo sanjali. Upam le še, da je ta skupina fantovska in da so fantje zelo lepi. Še en dan čakanja do razgovora. Mislim, da bo noč še dolga.
Maddison je sicer omenila ime skupine vendar se ga ne spomnim, važno je, da bova dobili možnost za to službo. Plača mora biti visoka, sicer je ne vzamem, oziroma odvisno od lepote fantov. Čas je, da odidem k Rosie in greva na razgovor.
O. MOJ. BOG. NEVEM ALI SANJAM ALI SEM ZBUJENA? No, sedaj sva bili z Rosie na razgovoru za službo. Fantje so NAJVEČJI LEPOTCI NA SVETU!! SEVEDA, TO SO ONE DIRECTION. O MOJ BOG, O MOJ BOG, O MOJ BOG. Trenutno je moje življenje kot v pravljici.
Najpomembnejše je, da so nama podelili tudi kompliment, tj. da sva zelo lepi in pametni najstnici. Sedaj lahko le še drživa pesti, da jih nobena druga ne bo navdušila in bodo bili prisiljeni izbrati naju.
ČAKANJE UBIJA! Še 29 dni do razkritja, katero so izbrali. Rosie mi je povedala, da se njen ljubi Drew ne strinja s to službo. SUPER! KAJ SE MORA ČISTO POVSOD VTIKATI?? MISLIM, GROZA!!! Sedaj lahko le še molim, da si ne bo Rosie premislila, ker so fantje res HUDI!!
Odštevam dneve, ure, minute, a zaradi tega se vse še bolj vleče. Drew pritiska na Rosie naj pusti to službo, če jo dobiva, ampak jaz mu tega ne dovolim. Še več, prepričujem jo, naj Drewa pusti, saj ga, če dobiva to službo, ne bo videla eno leto.
Še 6 dni. Rosie sploh ni vesela, da je do razkritja samo še 6 dni. Mislim HALO?? KAKO NE MOREŠ BITI NEUČAKAN? JAZ TUKAJ PANIČARIM ŽE 24 DNI, ONA PA NIČ. NE GANE JE, DA MANJKA SAMO ŠE 6 DNI.

~Rose~

Okej, samo še ena ura in povedali bodo, koga so izbrali za službo. Če jo dobiva, bo to najlepši dan v mojem življenju, saj bom končno imela pravo službo.
Drew je novico o moji odpovedi sprejel še kar dobro. Na začetku je bil malo jezen, ampak na koncu se je vse lepo izteklo in trenutno sva zelo srečna.
»Rosie še ena ura!!« se je zadrla Diana.
»Ja vem, da si nestrpna, ampak ŽENSKA ALI LAHKO ZA PET MINUT UTIHNEŠ!!« sem zavpila in zavila z očmi.
Diana me je užaljeno pogledala, nato pa spet začela z navdušenim poskakovanjem po hiši. Ta punca je res hiperaktivna.
Minute so minevale in počasi je čakanje začelo načenjati tudi moje živce. Sprehajala sem se po hiši gor in dol, jedla sladoled, šla na kratek sprehod … skratka, bila sem živčna.
Prišel je čas, ko naj bi poklicali dva kandidata, ki sta sprejeta. Z Diano sva čakali in čakali, a klica ni bilo.
»Najbrž bi že poklicali, če bi bili izbrani.« sem rekla žalostno.
»Ne obupaj.« je zašepetala.
Čakali sva in čakali … Po petnajstih minutah sva se odločili, da bova pozabili na vse skupaj, ter za tolažbo odšli pogledat kakšen film. Ravno, ko sem stekla v sobo po jopico, pa sem zaslišala zvonjenje mojega telefona.
»Dober dan…« sem rekla previdno.
»Dober dan. Ste vi Rose Amelia Mason ali Diana Georga Lee?« je vprašal tujec.
»Da… Ime mi je Rose, Diana pa je moja prijateljica…« sem začela, a me je tujec prekinil.
»No me veseli. Moje ime je Henry Wood in sem menedžer skupine One Direction. Povedati Vam moram, da sta dobili službo maskerke in garderoberke omenjene skupine.«
Od šoka nisem bila sposobna reči niti besede, ampak po nekaj sekundah sem iz sebe le uspela izdaviti: »Super. Službo seveda sprejmeva, ampak ali vas lahko za več informacij pokličem malo kasneje?«
»Seveda. Nasvidenje.« se je zasmejal Henry.
»Hvala in nasvidenje.«
»Kdo je bil?« je vprašala Diana, ki je ravnokar prišla k meni.
Edino kar sem lahko rekla je bilo: »Dobili sva službo Di.«
26. junij 2014
Neeext
26. junij 2014
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext in to takoj a me razumeta
26. junij 2014
Nevem če jst tut nisem bla pri tem delu tk hiperaktivna kot Diana
Next,čimprej
27. junij 2014
Neext
+ nova bralka
Fuul je dobr
27. junij 2014
Next bo najbrž ju3 ali pa v nedeljo ker je eni od naju "umrl" računalnik in bolj težko objavlja hahah in zato objavlja samo ena.

Rada pa bi rekla, da sva vama res hvaležni da berete in da nama to res pomeni veliko ... ste res super bralke.

P.S.: Pa3cija Styles tvoj komentar me je res nasmejal in mi polepšal dan.

Radi vas 'mava. <3
27. junij 2014
Meni pa vajini nexti polepšajo dan in me razvedrijo kadar sem slabe volje
28. junij 2014
Next
28. junij 2014
Next
28. junij 2014
Ker ste najboljše bralke na svetu sva se odločili, da vam že kar danes objaviva next! In kakor sva že zgoraj napisali ... Res nama VELIKO pomen, da berete najin fan fiction in da vam je všeč ...

~Diana~

»O moj bog, o moj bog, o moj bog… aaaaaaaaaaaa… Dobili sva službo, dobili sva službo…PRI NAJBOLJ HUDIH TIPIH! Rosie, ne morem dihat, davi me, pomagaj mi!«
Čakanje je ubijalo, ampak se je splačalo. Le zakaj? One Direction bom lahko gledala celo leto, vsak dan, vsako minuto, sekundo… vedno bom ob njih. In upam, da bom na popotovanju okoli sveta, spoznala fanta mojih sanj. O. MOJ. BOG.
S Rosie pripravljava še zadnje stvari za najino popotovanje. Sicer članov še nisva čisto spoznali, a se veselim sodelovanja z njimi. Na prvi vtis bi rekla da je:
- Niall super zabaven,
- Louis želi biti zabaven, a izpade kot klovn,
- Liam je očka skupine, to se mu vidi,
- Harry je pravi osvajalec,
- Zayn pa je čisti samovšečnež.
Ko sva z Rosie prišli do njihove hiše, sta naju na pragu pričakala, kdo drug kot slavni Harry Styles, s katerim se Rosie že pozna in očka skupine, torej Liam Payne. Prve besede so bile polomija, seveda moje. Pogovor se je začel:
»Živjo, jaz sem Diana, ti pa si verjetno Harry. Me veseli.«
Groza! Če pa takrat ni dobil slabega vtisa o meni, pa tudi nič ne rečem. Mislim, namesto da sem bila čisto živčna, bi lahko kakšno uro prej sestavila pozdrav. Super! Ampak sedaj ne morem nič. Je, kar je.
No potem je pogovor seveda stekel kot po maslu, osrednja tema pa je bila turneja. Peljala sta naju v hišo, kjer skupaj živijo. Moji občutki nanjo so bili neverjetni. Tako lepe hiše verjetno še nisem videla, vsaj spomnim se ne. Predstavila sta nam še ostale člane, Nialla, Zayna in Louisa. Niall je bil za mizo in jedel. Povedali so nama, da on večino časa preživi za mizo s hrano. Zayn je bil na skypu, videti je bilo, kot da se pogovarja s Perrie - svojo punco. Torej, eden manj. Louis pa je pripravljal svojo prtljago. Svoje stvari je kar zmetal v kovček. To ga bo treba odvaditi.
Čez pol ure se nam je pridružil menedžer. Delal se je zelo prijaznega, vendar se mu je iz oči iskrilo, da je včasih zelo strog. Z Rosie sva ga samo gledali in zbrano poslušali.
Ko smo odhajali na letalo, sem še enkrat preverila mojo prtljago.
»O NE, MOJA LIČILA. CELA TOALETNA TORBICA JE OSTALA DOMA. BREZ NJE NE GREM NIKAMOR!«
Rosie me je želela utišati, vendar ji ni uspelo. Do mene je pristopil Niall in mi na uho zašepetal:
»Diana, če si upaš prositi Henryja, naj te domov zapelje po ličila, ti bom v naslednjih dneh na lice prilepil majhen poljubček.« in nato smo se zmenili, da me odpeljejo domov po ličila. Za to sem jim res hvaležna.
Hitro sem se usedla v menedžerjev avto in se odpeljala. Na poti je bilo nekaj kratkih zastojev, vendar sva bila v uri in pol že nazaj na letališču. Fantov ni motilo, da zaradi mene zamujamo, rekli so mi celo, naj ne skrbim, da bo še vse v redu. Fantje so res prijazni, mislim da takih kavalirjev sploh še nisem spoznala.

~Rose~

»O NE, MOJA LIČILA. CELA TOALETNA TORBICA JE OSTALA DOMA. BREZ NJE NE GREM NIKAMOR!«
»Diana pomiri se. Ko bomo prispeli v New York ti bom kupila celo škatlo novih ličil … obljubim, samo pomiri se.« sem rekla in jo objela okoli ramen.
»Ti sploh ne veš koliko denarja sem zapravila za ta ličila! HOČEM JIH IMETI NA TURNEJI!« je zavpila.
Skomignila sem z rameni in se obrnila k fantom »Naredite, kar hočete. Ko so v igri njena ličila, sem nemočna.«
Niall je stopil do Diane in ji nekaj zašepetal na uho, kar je sprožilo njeno rdečico. Z velikim nasmeškom na obrazu se je obrnila do Henryja ter ga prijazno prosila za prevoz domov, da bi vzela ličila.
Ko se je Niall obrnil sem se mu začudeno nasmehnila, on pa je samo skomignil z rameni.
Karkoli je že rekel moji prijateljici je bilo zelo koristno. Niti meni, ki jo poznam že celo življenje, mi je ni uspelo odvrniti od njenih ličil. Ta fant dela čudeže.
Ker je Diana šla po svoja ličila smo ostali imeli uro in pol prostega časa, zato smo odšli v bližnjo kavarno. Tam smo naročili vsak svojo kavo in prijetno poklepetali.
»Fantje samo še na stranišče skočim preden gremo na letalo.« sem rekla čez nekaj časa in vstala od mize.
»Okej.« je rekel Harry in mi pomežiknil.
Sramežljivo sem pogledala v tla in odkorakala na stranišče. No, lahko bi rekli da sem stekla na stranišče in se zaprla v kabino. Sem res ravnokar zardela, ker mi je Harry Styles pomežiknil? Vem to je normalno ampak … lepo prosim ZAROČENA SEM!! Kaj se grem? Kdo sploh mislim, da sem in kdo misli, da je on? No najbrž ve, da je Harry Styles, ampak saj je vseeno.
Ko sem se pomirila sem odšla s stranišča in se, ko sem stopila skozi vrata zaletela … v nikogar drugega kot Harryja. Spet.
»Harry kaj delaš pred ženskim straniščem?« sem vprašala še vedno jezna, zaradi tistega prej.
Nič. Prav, če se noče pogovarjati bom pa šla stran, itak je to še najbolj varno glede na to, da mu veke trzajo kot nore. Lahko me še poškoduje.
Obrnila sem se na peti in že hotela oditi stran, ko je zavpil: »Vem da si se ti zaletela vame.«
»Ja ne, moja teta se je.« sem rekla jezno.
»Pa ne tukaj, saj veš … jokala si, ker si se skregala s svojo prijateljico.« je zašepetal in mi spet pomežiknil.
»Amm … ja … to sem bila jaz.« sem rekla osramočeno, nato pa sem mu prisolila močno klofuto.
Prijel se je za lice in me debelo pogledal, jaz pa sem se privoščljivo zasmejala. Zakaj pa osvaja zaročene punce?
»Kaj je bilo TO?« je vprašal.
»Zaročena sem … zato NE OSVAJAJ!!« sem zavpila in odšla stran, on pa mi je sledil.
Ko sva prišla nazaj na letališče so naju tam že vsi čakali. Vključno z Diano. Prišle so celo Perrie, Danielle in Eleanor, da bi se poslovile. Vsi so naju čudno gledali in takoj mi je bilo jasno zakaj. Harry se je držal za lice, jaz pa sem bila živo rdeča v glavo in izgledalo je točno tako, kot je bilo v resnici.
»Še en neuspel poskus Hazza?« je vprašal Louis, Harry pa ga je samo jezno pogledal.
Ko so se fantje poslovili od punc smo odšli na letalo. Ob vzletu sem si v ušesa dala slušalke in ob zvoku moje najljubše pesmi zaspala.
Zbudila me je Diana, ki je vpila: »Rosie!!! V New Yorku smo!!«
To je to. Začela se je enoletna turneja s temi petimi »idioti«.
28. junij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani