Petra here Xx
-
leт'ѕ мαĸe everyтнιɴɢ cleαr нere... тнe мαɴ 'lιαм pαyɴe' ιɴ тнe ѕтory ιѕ ɴoт ғαмoυѕ.. нe jυѕт нαѕ тнe ѕαмe dɴα тнαт тнe ғαмoυѕ oɴe!
-
Part 1.
ˢᵖᵉᶜᶤᵃˡ ᵈᵃʸ˒ ᵉᵛᵉᶰ ᵐᵒʳᵉ ˢᵘʳᵖʳᶤˢᶤᶰᵍ ᵉᶰᵈ ᵒᶠ ᶤᵗ

◆ cнloe rιdcнαrdѕeɴ (29.8.2010)
» Sing us a song you're the piano man, sing us a song..tonight..« melodija je odmevala med 5 belimi stenami moje sobe. Mrmrajoča melodija moje najljubše pesmi, jih je znova in znova pobarvala v mavrične odtenke. Čeprav sem se trudila igrati spečo princeso, mi dejansko ni šlo tako dobro od rok. Skušala sem zakriti nasmeh, ki se je zašel širiti od levega kotička ustnic, do desnega, a je bil ta preveč iztopajoč 'iz okvirjev', da bi ga lahko kar pospravila v žep.
» MOJA PUNČKA DANES PRAZNUJEEE!« ob očetovemu otoškemu glasku sem padla v smeh. Z roko je pomešal moje, že tako neurejene lase ter mi pritisnil poljub na čelo. » POGLEJ KAJ IMAVA!« upam da bo presenečenje prijetneje kot lanskoletno. Nasploh ne uživam ob presenečenjih. Nekaj je zažvenkljalo..hmm kaj bi lahko bilo?
» Iztegni roko.« je z veseljem v glasu rekel očka ter mi desno roko potegnil izpod odeje. Še vedno ne povsem zbujena ter z rahlo omrtvičeno roko sem čakala na 'presenečenje'.

◆ lιαм pαyɴe (29.8.2010)
» Se mi samo zdi ali je še lepši kot je bil pred enim letom?« pred 5 sekundami sem bil še vedno sam na balkonu. Imam samo prisluhe ali je še nekdo tu? Sunkoma sem se obrnil in se prijel za usta. » KATIE!« se je razlegalo po celotni hiši in moj obraz je bil okrašen z najlepšim nasmehom kar ga premorem. ONA. » Mama si vedela za to?« mama je le skomignila z rameni ter odšla z balkona. » VSE NAJBOLJŠE DRAGII!« ah ta njen glas.. » Čakaj, torej si sedaj.. maturirala?« Katie ni mogla skriti sreče ob tem kako navdušena je nad tem da me vidi. Dejansko je glede tistega z maturo samo malo pokimala in stvari dejansko ni dala neke teže. » Ljubim te, Liam.« » Ljubim te, Katie!« zopet sem začutil njen dih na mojem licu. Zopet ta njen vonj katerega sem pričakoval vse leto. Zopet ona. Le še centimeter sva bila oddaljena eden od drugega, ko.. » STARI KJE SI...UPSS!« ah res, pravi čas si si izbral ginger. » KATIE!« » NICK!« stekel je do nje in jo objel. Čeprav vem, da je moj brat me je 'navdušilo' to da bi ga ustrelil v glavo že samo zato ker se je dotika.
» Greš tekmovat?« premeril me je s pogledom. Dejansko ne opazi, da mi trenutno pomeni več punca s katero se leto dni nisva videla kot pa dirke s konji? Z očmi sem poskušal nakazati na to, da kasneje a se ni izplačalo. » Še vedno tekmujeta?« je z zanimanjem vprašala Katie. » Aha.. si moreš misliti, da je ta zguba že 2x zapored izgubil?« okey sedaj me pa še ponižuje. » Se ti ne zdi, Nick, da bi lahko to preložili na kasneje? Saj veš,da-« » AHH ne ni potrebe. Rada bi vaju videla!« Katie je enostavno pre-dobrega srca, da bi nekoga dejansko odgnala stran. » No, vidiš!« je ponosno izjavil Nick, ko me je kot zadnji pri trojici, ki se odpravlja proti konjušnici potrepljal po ramenu. » Še vedno ne dojamem da si star 21 let, veš!« sem mu povedal samo v slučaju če je pozabil kako otočji je dejansko. » Ah ne skrbi. Ti si 18. Pri 21 boš namesto otročji, samo zagrenjen, verjemi mi!« je rekel in se z največjim nasmehom na ustih postavljal pred katie. Zakaj je vsako leto isto?

◆ preѕeɴт! (тнe yeαr 201З)
» MEGA-A-AN LA-A-A-A-AHKO UPOČASNI-I-I-IŠ?« zarežala se je. Še vedno se privajam na to kako se vsi norčujejo iz mojega govorjenja, pozabljanja besed.
» Se-e-e-e-e-ve-e-e-eda!« je podala v odgovor. » Se zave-e-edaš ka-aako ne-e-e-sramna si?« pogled je usmerila vame ter zavila z očmi. » PAAZI!« sem se zadrla, ko bi kaj kmalu zletele s ceste. No vsaj zdelo se mi je tako. » Pomiri se Chloe. Nič ni bilo!« zopet me je pogledala, sedaj z malo lepšim pogledom. » GLEJ NA CE-E-E-ESTO!« nemogoče je z njo. Dejansko bom prosila če bi lahko namestijo dvojni varnostni pas, ker če se voziš z njo bi človek potreboval tudi dve življenji.
» Saj gledam.« odrezavo je odvrnila, jaz pa sem se prestrašeno prijela za kljuko na vratih avtomobila. Zaprla sem oči in veter mi je prijetno kuštral lase. » AAAAAAAAAA!« ob kriku sem se prijela za usta ter nato desno roko spustila k 'srčni strani'. Dihala sem globoko in ob vsakem takem vdihu me je v pljučih nekaj zabolelo. V glavi se mi je odvrtel neprijeten film, ki mi je v očeh pustil solze. » Oprosti, Chloe..« nepremično sem gledala v volan vozila, ki so ga močno stiskale Megan-nine roke. Tudi sama se je precej razburila. » BEDAK!« naglo je zavila na stran ceste, ugasnila motor vozila ter jezno izstopila. Vrata je besno zaprla ter se z obema rokama uprla vanjo. » Mislim, da bova morali počakati, da se ta kraval konča!« gledala je v daljavo kjer so bili zbrani dirkalni avtomobili. Lahko rečemo tudi navadi a preoblikovani avtomobili. Šokirano sem odprla vrata avtomobila in desno nogo 'prestavila' na zaprašen pesek pomešan s nizkim rastlinjem.

ɴαpovedι?
мɴeɴje? Prooosim nekaj, da vem kako se vam zdi:')

+ Ps: Upam da vam je slikica ušeč. Če se potrudite vidite vse osebke! No to so glavni 'karakterji' zgodbe;* Lahk ugibate kdo je kdo:') Mwa
29. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext^^
ful je dobro:3
29. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeexxtt
supeeer je ;#
29. avgust 2013
next
29. avgust 2013
Neext
29. avgust 2013
Ful dobr sm ne stekam se lih zakaj se gre.... Neext
29. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext
29. avgust 2013
u111192
u111192
Neeeeeeeeeeeeeeeext
Omg to bo se ena tvoja prfektna zgodbica!!
29. avgust 2013
next
29. avgust 2013
neext ;o
29. avgust 2013
Neeeeext
29. avgust 2013
neeeeeeeext
29. avgust 2013
u130737
u130737
Fhoolj zakon *O*
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
29. avgust 2013
u129316
u129316
neext
29. avgust 2013
neext
29. avgust 2013
neeext nika ljubi *_*
29. avgust 2013
next
29. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeext!!
fuuul je dobr sam se mi ne sanja lih za kaj se gre
29. avgust 2013
-
Waaaaw obožujeeem waaas<333 Hwala res:")
-

Part 2.
ˢᵉᵗᵗᶤᶰᵍ ᵗʰᵉ ˢᵉᵗᵗᶤᶰᵍˢ

◆ cнloe rιdcнαrdѕeɴ (29.8.2010)
Poškilila sem skozi levo oko in ga nato tako kot desnega na široko odprla. Še vedno nisem dojemala kaj točno sploh držim v dlani. » KLJUČI AVTOMOBILA?« to je bilo sicer bolj retorično vprašanje, saj so se na velikem črnem ključu svetili štirje srebrni krogi, ki so se med seboj prepletali. » Audi R8. Športni avto leta.« je kot pika na i pripomnil očka, vzel ključe ter se že znašel pri vratih. » Prideš?« ha je to sploh vprašanje? Hitro sem skočila do omare ter si na noge navlekla črne pajkice. Svileno spalno srajco sem si slekla kar čez noge, saj sem pri tem prihranila na času. Medtem ko sem si oblačila 'casual' belo majico s ¾ rokavi sem si že obuvala all-starke. Že sem si spenjala lase v visok čop, ko se še vedno nisem obula. Namreč 'jezik' superg sem z nogo zrinila čisto v konico čevlja tako da dejansko po nobeni fiziki noge ne morem spraviti vanjo (supergo).
Šop las sem še zadnjič povlekla čez zanko gumice nato pa vse skupaj zategnila, da so mi lasje obstali pokonci. » Eh bom pa napol obuta!« sem zamrmrala med tem ko sem zadnji del superg mečkala, saj sem se tako 'lepo' obula. Nikdar se nisem spuščala v število stopnic ampak sedaj ko sem hotela hitro priti ven, teh ni in ni zmanjkalo. » Kje si bila tako dolgo?« se je pošalil oče, ko sem končno le pritekla na dvorišče. » Saj me ni bilo samo..« hotela sem se ozreti na uro, ki jo ponavadi nosim na desni roki a je ni bilo. » Prekleto.« zavzdihnila sem ter jezno pogledala predse. No, jeza me je minila ko sem pred seboj zagledala čisto nova športni avto za katerega priznam.. je moja ljubezen na prvi pogled. » Čudovit je!« sem v transu izjavila ter pogladila njegov srebrn oklep. » Si za vožnjo?« je vprašala mami, ki je to čudo sveta občudovala iz balkona. Oče mi je pred očmi zažvenkljal z ključi. Namrdnila sem se in po trenutku razmišljanja zagrabila ključe.

◆ lιαм pαyɴe (29.8.2010)
Z vrat sem snel ključavnico, ki je sicer na vratih samo tako za okras. Že dolgo namreč imamo varnostni sistem, iz katerega konji tako ali tako ne bi mogli pobegniti. » Skywalker!« konj je v istem trenutku odreagiral. Izjemna bitja so. » Torej Katie greš z mano.?« odpiral sem vrata box-a, ki je pripadal Skywalker-ju. » Nisi rekel, da se ti ne da iti?« Katie-ine misli je preglasil Nick. » Rekel sem, da bi lahko samo malo pre-« » Ni potrebe, da greš.« pomirjeno sem ga pogledal in se mu nasmehnil. Končno me je razumel. » Veš, jaz pa bi rada malo obšla te travnike.. Nick grem lahko s tabo?« ahh saj ne moreš verjeti. » Seveda. Vzemi Skywalker-ja!« je rekel Nick in zdelo se mi je, da nista opazila, da smo v istem prostoru. » Okey poslušajata.. Nick tvoj Kevin je poškodovan, torej bo težko nosil tebe dva pa je že tako nemogoče. In Skywalker danes ni ravno pri volji za ježo. Danes se mi zdi drugačen.« pobožal sem ga po grivi, ter ga spotoma pogladil še s krtačo. » Torej pojdimo s Sandy in Tom-ijem!« na koncu hleva smo zaslišali rezget Sandy. » Niso navajeni ježe!« sem pripomnil in Nick me je naveličano pogledal. » Ti vzemi Sandy, jaz pa bom Skywalker-ja!« prišel je do mene ter Sky-a potrepljal po glavi. Čudno. Skywalker je na sebi imel sedlo.. torej je bil danes nekdo z njim na ježi? Hm kdo bi lahko to bil? » Bo uredu?« ah zopet ta pogled. » Sandy ne bo vzdržala tolikšne teže!« sem objasnil ter se sprehodil do njenega box-a. Katie mi je namenila zloben pogled, namreč slišalo se je tako kot da ji govorim da je debela. » Katie pojdi z Nickom.« sem dodal in Sandy potegnil iz boxa. Iz kavlja sem potegnil sedlo in ji ga namestil. Preveril sem zaponke in bila je nared. » Gremo?!?« se je na drugi strani hleva zadrl Nick. » Si preveril zapon-« » POJDIMO ŽE!« je znova zakričal in zavil sem z očmi. Napel sem mišice in se z desno nogo zavihtel na Sandy. » Greva, punca! NICK POČAKAJ!« Sandy se je pognala v dir in kaj hitro dohitela svojo ljubezen-Skywalker-ja.

◆ preѕeɴт! (тнe yeαr 201З)
» Boš lahko?« je vprašala Megan in z druge strani avtomobila, pritekla do mene tako, da sem se lahko uprla na njeno roko. Lahko sem začutila kako so mi v kolenu škripnili prav vsi kovinski vijaki, ki so mi omogočali, da se moj skelet ne sesede. Po celi cesti so bili nastavljeni avtomobili, da dejansko nihče ne more priti skozi to cestno 'zaporo'. Stopila sem do ograje, ki je visela nad vsem tem 'kravalom'. Kaj je sploh mislila s tem? Ona bi morala to vedeti, saj je ena izmed domačink. No bila je. Sedaj je le občasni gost. » Kaa-aj si mislila z bee-ee-sedo 'kraval'?« pogled sem še vedno usmerjala proti približno 30 avtomobilom lično postavljenih v ravno vrsto.
Vse skupaj je izgledalo kot 'poceni' dirkalna steza. Da ne govorim o dvestotih ljudeh, ki so se zbirali okoli vozil ter nasploh bili povsod v radiju 200-tih kvadratnih metrov. » Ah nič. Zabava za ljudi tu!« je rekla zaničljivo z grdim pogledom v očeh. Mislim, da se bom morala zadovoljiti z odgovorom saj očitno nad temo ni navdušena. » To po-o-o-očnejo velikokrat?« nisem si mogla pomagati, da ne bi vprašala. Zaslišala sem le globok vzdih in nič drugega. » Ni i-i-ilegalno, da puščajo avto-o-omobile tu, sre-e-e-edi ce-eeste?« sedaj še zavzdiha nisem slišala. Zagledala sem se v njene dlani. Eno ob drugo je stiskala tako močno, da so se konice prstov spremenile v bledo rumeno barvo. Bolje, da ne sprašujem več. Glavo sem zamaknila v levo stran in zagledala neke močno nabildane moške. Izgledalo je kot, da stražijo tisto zaporo tam. Vse skupaj smrdi. Tudi dejansko smrdi. Po motornem olju in nafti.

ĸαj ѕe вo zɢodιlo (ɴαpovedι zα leтo 2010)?
ĸαj вo ιzvedelα cнloe (leтo 201З)?
29. avgust 2013
nevem
nevem
neeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
29. avgust 2013
u130737
u130737
ĸαj ѕe вo zɢodιlo (ɴαpovedι zα leтo 2010)?
Nimam pojma :'o
ĸαj вo ιzvedelα cнloe (leтo 201З)?
Ne vem... :'o
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
29. avgust 2013
Neeeeeeext
29. avgust 2013
next
29. avgust 2013
neeeeeeeeeeexr *___*
29. avgust 2013
next
29. avgust 2013
Nexxtt
29. avgust 2013
Neeeeeeeeext!
29. avgust 2013
neeeeeeeext
30. avgust 2013
u61292
u61292
Next
30. avgust 2013
neeeeeeeeeeext
30. avgust 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani