No...stara sm 11 let, 31. decembra bom 12, in imam fanta.....mogoče je prehitr ampak men je prou ušeč :* on je samo za 6 mescev starejši od mene..........no, moj problem je...oz jih je zelo veliko. bom kr naštevala:
1.On misli, da jaz nisem v njega...jaz pa sem fuul...kak mu naj to dopovem?
2.Imam sošolca, ki sem mu zelooo ušeč in pri slo sediva skupi pa mi stalno neki govori pa blablabla......pa stalno se me samo dotika pa take, pa ker sem že zaradi njega imela težave s fantom, me je strah da bo zdaj ful jezn...kaj naj naredim glede tega?
3. Rekel je, da mu morem dokazat da sem v njega, tak, da mu dam lupčka (na usta), ampak jaz tega nočem...in zdaj bo mislil da nisem v njega
4.Mislim, da je zaljubljen v mojo najboljšo prijateljico...razlogi pa so:
a)stalno se pogovarja samo z njo
b)enkrat ko je šla po stopnicah gor pa je on za njo hodo je tak z roko naredo češ kak ma rit vlko pa da bi jo rad prijel...
c)skupaj hodita peš domov
č)seveda sta soseda in ona ZELOOO DOSTIKRAT GRE K NJEMU!!
aja...pa ona ma fanta, ki je njegov najboljši frend!!
kaj naj naredim vsega tega??
Z njim se vidiva samo v šoli, še prek fbja se ne pogovarjava več....v šoli me niti ne pozdravi, samo nasmiha se mi...nikoli me ne ogovori....jooj kaj naj naredim?!!!
res nočem in res nočem da bi šla narazn

IN

31. bom mela bday, pa ga bom jannuarja praznovala...vedno ga praznujem doma z mojimi sošolkami..igramo se modno revijo, pojemo, plešemo.......ampak zdej bi povabla mojga in sošolkinega fanta...sploh ne vem kva bi lohk delali pa sploh ne vem če bi mojmu fantu blo naše stanovanje ušeč.................plis heeelp
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
06. december 2012
odgovarjam
1.pač mu povej povab ga kam
2.povej če ti ni všeč kaj npm.ko se te dotika povej učitlci
3.pač dej mu tiga lupčka na usta
4.
a)povej mu da ti to ni všeč
b)pa ga vpraši če bi jo rad prjev ampak potem naj ne misl da te bo dubu naza
c)jst hodim domov t enim fantom 5,5 km pa mi še noben ni reku da sm njega ampak da je on vame
č)seveda pa pejt še ti k njem
ps.stara bom 12.let 27 12
še nimamfanta ampak mi je en všeč in jst sm njem všeč
06. december 2012
u114904
u114904
1. pejdi do njega in mu reči da ima ful lepo frizuro (oči, postavo...) DA TI JE NASPLOH FUL UŠEČ.
2. povej ga učiteljici in jo prosi če se lahko presedeš. Če se te dotika tam kjer se te nebi smel to povej staršem ali učiteljici.
3. opogumi se in naredi to! najbolje je po pouku, takrat ko gre večina otrok domov. NASAMEM (če mu daš lupčka pred sošolci bo slabše saj te bodo izivali)
4. mogoče to dela samo zaradi tega da mu boš fouš po domače povedano. Približaj se mu in se pogovarjaj s prijateljicami bodi privlačna. Tudi ti se mu moraš kdaj nasmehniti.

KO BOŠ PRAZNOVALA ROJSTNI DAN POVABI SAMO NAJBOLJŠE PRIJATELJICE (naj vas nebo preveč) POVABI TUDI NJEGA IN SEVEDA TUDI NJEGOVEGA NAJBOLŠEGA PRIJATELJA ( če bo v družbi deklet mu bo neprijetno) POJDITE NA KRATEK SPREHOD. POVABI GA NA KLEPET. GOVORITA O TEB KDO JE KOMU VŠEČ! KMALU MU POVEJ DA JE ON TEBI ZEEEELO UŠEČ!!

ŽELIM TI VSO SREČO!
07. december 2012
Omgf falaa!! <3<3
07. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg