u126408
u126408
Hvala https://www.igre123.com/g-n pa full hvala za use nexte!
_______________________________________________________________________
Sploh nisem dojela....še zdaj ne dojamem! Na majhnem ekrančku se je prikazal ***** *********! Katy je bulila v ekran in mislila sem da je od škoda ohromela. "Katy Katy!" -sem jo začela buditi,***** pa je rekel "Hej punci! Kako sta?" -Sploh ne dojamem....***** se pogovarja z mano Lauro Annie Blanchard! Kakšna možnost je,da se ***** ********* pogovarja z MANO? Očitno mi je bog po teh letih končno naklonil srečo. Saj ne rečem,da z mamico nisem srečna ampak od kar je umrl oče,mi gre vse narobe. No pustimo zdaj to!
"Amm....jaz sem super! Ti?" -sem ga vprašala,zdaj že nisem bila več tako napeta. Lepo sem se sprostila in se začela pogovarjati. Nisem pa bila prepričana,da se je sprotila tudi Katy. "A je tvoja prijateljica v redu?"-je vprašal. "Ja samo malo je..hmm...šokirana."-sem se zasmejala." "No,ti pomoje že veš kdo sem....jaz pa nevem kdo si ti." "Moje ime je Laura Annie Blanchard,to je pa moja BFF Katy Sophia Hamilton."sem mu odgovorila. "Ja,ja"-je zdolgočaseno rekel. "Ali je ***** ****** kje v bližini?"-sem ga vprašala,saj ga Katy obožuje. "ja mislm,da je. ***** pridi sem,nekdo bi te rad videl!"-je zakričal. "O moj bog!"-je zakričala Katy,***** pa se je samo zasmejal. "Hey,kako si?"-očitno je govoril s Katy,seveda je bil očarljiv seksi in popoln,vendar nisem se zmenila zanj. Mene je zanimal samo *****. "***** zdaj pa se umakni!"-je zakričal *****,saj se vsi nismo mogli pogovarjati prek ene kamerce. "***** in Katy,pojdita na velik računalnik,jaz pa ***** pa bova ostala na laptopu."-sem rekla. "Ampak vidva se že bosta lahko pogovarjala prek chatroulette,jaz pa Katy pa se ne bova mogla."-je žalostno rekel *****. "Počakaj ti bom dala svoj Skype: Katy.loves.1D."-je rekla Katy on pa se je samo zasmejal. Končno sta odšla iz kamerce in se preklopila na Skype. "Zelo si lepa."-je rekel. "Hvala,da tebe ploh ne omenjam. Ti si popoln."-zasmejal se je. On ima tako lep nasmeh....lepšega fanta na svetu ni!
_______________________________________________________________________
Tista,ki bo ugotovila do danes do 15:00 ime in priimek vsaj ene osebe,ki sta jo videli Katy in Laura na Chatroulette,naj v komentar napiše ime osebe,svoje ime in s katerim zvezdnikom bi hodila....nagrada: Naslednji del bo posvečen njej in bo tudi govori o njej.


08. junij 2013
u139294
u139294
Louis Tomlinson?
08. junij 2013
next + novi bralec
08. junij 2013
u137240
u137240
Louis Tomlinson
Harry Styles
tina
liaam :**
08. junij 2013
u137240
u137240
in seveda next
08. junij 2013
u126408
u126408
In imamo zmagovalca...ste pa hitr uganil Pikca sam napiš tvoje ime pa s kirim zvezdnikom bi hodila,the wanted pa pikica bosta ble u naslednem delu! Pa ga napišm čez kkšne pou ure sam da pospravm svojo sobo
Drgač pa če kdu neve kdu sta louis pa harry:Louis


08. junij 2013
u139294
u139294
hodla bi s harry-jom pa louis-om
08. junij 2013
u126408
u126408
Ja oba ne morš sam enga (vem težka odločitu)
08. junij 2013
u139294
u139294
hazza
08. junij 2013
u126408
u126408
Okej...dobite next čez pou ure al pa še prej
08. junij 2013
u139294
u139294
ok?
08. junij 2013
u139294
u139294
ok
08. junij 2013
u125064
u125064
sori ker oglašujem http://www.igre123.com/forum/tema/najprej-bff-nato-par!/56419/ bi kdo bral?
08. junij 2013
u139294
u139294
jas
08. junij 2013
nekštttt
08. junij 2013
u126408
u126408
Trajalu je več kot pol ure ampak okej....nextam
_______________________________________________________________________
*Oh,ta najstnica! 6.del*
"Čudno,da ne kričiš in skoraj padeš v nezavest."-je rekel Louis "Kaj nisi navajen,da punce ne kričijo. Ne boš verjel ampak v sebi sem že 5 padla v nezavest,sploh ko sem te videla hahahahhahha."-sem se zasmejala "Lep nasmeh imaš."-Okej,pomoje sanjam...Louis William Tomlinson se pogovarja z mano prek Chatroulette. Še vedno ne dojamem....pomoje sanjam. Ne! Katy mi je enkrat pripovedovala zgodbo kako so neko punco zafrknili ko so dali na fejk kamerco video od 1D in ta ženska je mislila,da so tapravi. Punca je pogruntala,da so fejk ko jim je rekla naj ji pomahajo in to seveda lastnik fejk kamerce ni mogel narediti. Isto bom naredila z fejk/pravim Louisom. "Hvala,a mi lahko pomahaš?"-sem ga prosila in neverjetno...pomahal mi je! "Kaj si mislila,da je fejk kamerca?"-pogruntal me je. "Jap,mislim kakšne možnosti so da na Chatroulettu srečam Harry-ja in Louisa??" "Ja,zelo zelo zelo zelo zelo majhne hehehhhehehe"-oohhhh kako lep nasmeh ima. "Daj povej mi kaj o sebi."-me je prosil. "Okej....Stara sem 16 let,živim v New Yorku,živim z mamico,obožujem glasbeno skupino One direction.." "V new yorku živiš? Škoda,saj bi te prosil za telefonsko ampak....če bi se dopisovala bi bilo predrago"-Louis me hoče prostit za fonsko??? WTF?? "Dobra novica...čez 1 teden se preselim v London"-še vedno sem upala da me bo prosil za telefonsko. "No v tem primeru pa....ali lahko dobim tvojo telefonsko?-YES,YES,YES,YES! Hvala ti bog! "Seveda,051228131!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nedelja,1.dan
Drin,drin,drin,drin! "Nova pošiljka revije Bravo!"-skočila sem iz postelje in stekla proti vratom,ter jih odprla še preden je poštar lahko sploh pozvonil. "Dobro jutro mlada dama,tukaj je pošiljka za vas!" -je rekel poštar Luka. "Hvala"-vrnila sem se v hišo in stekla v sobo. Vrgla sem se na posteljo,odprla revijo Bravo,ter pričela iskati rubriko One Direction. "Aha,tukaj je!"-sem zakričala,Katy se za čudo ni zbudila tudi ob mojem kriku. Očitno sanja o Harry-ju.
-Eskluzivne novice! Harry Styles-a in njegovo ljubko punco Pikico Jolie smo včeraj ujeli v Parizu,kjer sta se strastno poljubljala. Očitno golobčka nič ne moti,če ju ujamemo saj zelo rada pozirata. Vendar njuno življenje kljub slavi in denarju ni popolno,čudno je da nista po poklicu igralca saj se zelo dobro pretvarjata da je med njima vse v redu. Očitno vas zanima o čem sploh govorim. Ne boste verjeli,policisti so v Harry-evi sobi našli mini kamero ki je pripadala novinarju Garry-u Brooks-u. Policisti so kamero vrnili novinarju,čeprav je Harry temu nasprotoval. Že ko smo mislili,da je konec se pojavi posnetek na youtubu. Na posnetku se prav očitno vidi,da je bil Harry včeraj okoli 22:00 na Skypu kjer je klepetal s prikpno mlado damo. Saj to ni nič kaj takega,če klepeta z svojo oboževalko kajne? Ja to smo miislil tudi mi. Harry vendarle ni tako nedolžen kot si mislimo. Do mlade dame po imenu Katy je bil zelo očarljiv,prijazen in seveda preveč zapeljiv. Harry je hvalil Katy-in nasmeh,jo zapeljeval in celo izmenjala sta si TELFONSKI ŠTEVILKI! Kakšen škandal! Harry ve,da njegova draga ne gleda posnetkov na youtubu zato ga ni skrbelo. Toda posnetek z nalovom *Harry Styles cheating Pikica Jolie* je prišel tudi na facebook,twitter,myspace in netlog. Bomo videli kako se bo to razrešilo ali pa tudi ne. Mu bo njegova draga odpustila ali pa se bosta razšla?
Pusitmo zdaj Harry-ja in njegove ljubezenske težave. Vrnimo se k našemu ljubemu Liamu. O njem že dolgo dolgo nismo nič pisali,vendar zdaj je čas da razglasimo,da sta Liam in Tina skupaj že 2 leti. Dolga doba kajne? Oba nista več najstnika in mislim,da bi bil počasi čas da se poročita kajne? Na Tininem prstu smo slučajno opazili prstan in ne boste verjeli prstan je bil na prstancu....Ali jo je Liam že zaprosil ali pa je to kakšen prstan zaobljube? Mislim,da bi bili vsi veseli če bi se poročila kajne?
Poroke,poroke! Kaj pa naši trije samski moški? Louis Tomlinson,Zayn Malik in Niall Horan so trenutnu samski ampak.....ko smo včeraj Louisa vprašali ali ima kakšno simpatijo je odgovoril: V bistvu včeraj sem spoznal zelo lepo in prijazno punco,ki pa na vso žalost živi v New Yorku ampak dobra novica je....čez 1 teden v soboto se bo preselila v London,tako da komaj čakam. Waw,očitno je Louis spet na lovu! Imena skrivnostne punce nam ni hotel zaupati,amapk novinarji vse izvejo!
Za razliko od Louisa,ki je pravi lovec na ženske,ampak NI lomilec src se Niall in Zayn raje delata nedostopno (NO VSAJ ZAYN). Niall se je vrnil k družini v rodno Irsko. No,mogoče pa bo tam spoznal ljubezen svojega življenja ali pa se bo posvetil hrani
Drugače lahko rečemo za Zayna! Zayn je samski vendar....se je tudi on odpravil z Niallom na Irsko. Naši viri pravijo,da so videli Zayna s svojo srednješolsko ljubeznijo ehhehheheh....čeprav ni živel na Irskem naj bi se ta njegova srednješolska ljubezen preselila na Irsko in no nikoli se ne ve mogoče se bo med Zaynom in njegovo bivšo ljubeznijo kaj spletlo.
_______________________________________________________________________
Upam,da ni predolgo.
08. junij 2013
u139294
u139294
zlo lepo in kul
08. junij 2013
next
08. junij 2013
u139294
u139294
next
08. junij 2013
next!!!!!!!!!
08. junij 2013
u126408
u126408
*Oh,ta najstnica! 7.del*
Kako je to sploh mogoče? Kako so lahko to novinarji zvedeli? Res sploh mi ni jasno! Še vedno ne dojamem,da sem se včeraj pogovarjala z Louisom in potem danes pa kar že cel svet ve,da se je Katy pogovarjala z Harry-jem in da sem se jaz z Louisom...no vsaj ne vedo kdo je ta skrivnostna punca ki se je pogovarjala z Louisom (jaz). Slej ko prej bodo izvedeli in potem bo vedela cela šola....Saj sem si vedno želela postati slavna,se poročiti z Louisom,ga sploh srečat...in včeraj sem mu dala fonsko,potem govori o meni v intervjuju in potem vsi izvejo da se je Katy pogovarjala z Harry-jem. Mislim WAW! Moje želje se očitno zelo zelo hitro uresničujejo.-Tako sem še nekaj časa premišljevala in se sploh nisem zavedala,da se je Katy zbudila,mi vzela iz roke revijo in jo začela brati. Dokler....."O MOJ BOG!" -je zakričala Katy. Končno sem prišla spet v realnost in jo pogledala še vedno presenečena. "Laura,ali si videla? O nama pišejo v reviji in kmalu bo to na internetu!"-očitno je bilo da je zelo navdušena. "Katy,lej vedno sem si želela postati slavna vendar ne na tak način. Če moja mami izve da sve bile na chatroulettu me bo kaznovala.Saj veš da mi ne pusti takih stvari."-moja mami je zelo stroga,čeprav od kar je umrl oče se je omehčala in niti enkrat nisem bila kaznovana ampak...."Laura,sej sploh ne vedo tvojega imena."-me je skušala pomiriti. "Mami ve,da si včeraj prespala pri meni tako da...." "Kaj?"-me je vprašala "Če si bila ti na Chatroulette sem bila tudi jaz,mami ve da vse počneve skupaj!"-začelo me je resno skrbeti. "Daj pomiri se no...Saj je še veliko Katherine v New Yorku" "Saj je posnetek,kjer je tvoja slika gor." "Lej nihče ne bo izvedel,da sem bila to jaz in da je o tebi govoril Louis."-Končno me je potolažila...."Okej"_______________________________________________________________________
Ta je bil mau kratek.....4 nexte pa napišem še danes nov next
08. junij 2013
next!!!!
08. junij 2013
u139294
u139294
next
08. junij 2013
next
08. junij 2013
nekšttttttt
08. junij 2013
u139294
u139294
jej next-i
piši naslednji next
08. junij 2013
π€×T
08. junij 2013
heej.! sori k oglašujm sam a lahko prosim kdo glasuje zame.? c: http://www.igre123.com/forum/tema/***tekmovanje-fotografiranja***/55554/4 prosim.... hvala če boš < 3

+ next! <33
08. junij 2013
u137240
u137240
Jjooj 2 leti skupaj z Liamom Hvala ti
NEXT!
08. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani