O*G*N*J*E*V*I*T*A

Vedno sem bila čudakinja. Ne rečem, niso me ignorirali in tudi zbadali ne toda vedno sem bila drugačna od njih. Klicali so me ognjevita, zaradi mojih rdečih las. In ne nisem pobarvana. Moji lasje so že od rojstva strupeno rdeči in na svetu še nisem videla človeka z takšnimi lasi. Če povem po pravici mi je ognjevita veliko bolj všeč kot moje pravo ime, Florence. Namreč Florence se sliši kot kakšna rožica. Halo?
To sem jaz, Florence:
Nimam najboljše prijateljice, imam pa dve zelo dobri prijateljici Emmo in Bello. V mestu, kjer živim je navada, da so čim krajša imena, zato je moje ime posebnost.
Emma:
Bella:
Vedno sem vedela, da sem drugačna od ostalih, nisem pa vedela, da sem drugačna na TAK način. Da imam sposobnosti, ki jih oni nimajo. Da sem močnejša in mogočnejša. Da lahko ubijam z enim zamahom...

začnem/nekstam? (:
01. avgust 2012
kliknte na sliko kr je ne pokaže -_-
01. avgust 2012
u30718
u30718
se plis prjau kdo: http://www.igre123.com/forum/tema/g-z-3-1-sezona/39012/2 sori kr oglašujem
01. avgust 2012
u102269
u102269
Next.!
01. avgust 2012
u93404
u93404
Next
01. avgust 2012
u100749
u100749
neext
01. avgust 2012
hvala vam za nekste (;
-------------------------------
Odprla sem oči in se pretegnila. Danes je bil 27. junij! Danes bo najbolj nora zabava v mestu, prireja pa jo Inna, najbogatejša in najpopularnejša punca v mestu. Še vesela sem lahko, da sem povabljena. Toda ne vem zakaj imam občutek, kot da se bo zgodilo nekaj nenavadnega, toda ta občutek hitro preženem in se vstanem iz postelje ter stopim k velikemu ogledalu na steni. Pograbila sem krtačo in si razčesala moje ognjevito rdeče lase, zaradi katerih se me je prijel vzdevek ognjevita. Nato se preoblečem v to:in se naličim (: Stečem dol po stopnicah, kjer je že moja 19 letna sestra Kaia. Pozdravim jo, nato pa mi da krožnik z ogromnimi rdečimi jagodami. Zahvalim se ji in se ji nasmehnem ter pojem jagode. Potem pokličem Bello in Emmo, s katerima se dogovorimo, da bomo ob 4h odšle v trgovino po oblačila za zabavo. ''Kdo pa ima danes zabavo?'' me vpraša Kaia. ''Inna,'' ji odgovorim in ona me začudeno pogleda ter reče: ''Res? Ona? Vau! No uživaj sestrica.'' Nasmehne se mi, nato pa odide iz jedilnice v svojo sobo k svojemu fantu Nicku.
Do 4h ležim na postelji in sem na računalniku (nič ne jem vmes, ker vem da bomo z Bello in Emmo odšle na eno veliko pico). Ob 4h pa me pokliče Emma. ''Ja?'' se ji oglasim na telefon. ''Kje si ti? Midve sva že v centru!'' ''Takoj pridem!'' ji odgovorim, si v torbico zbašem denarnico in stečem iz hiše. Tam se usedem na moj motor, si na glavo poveznem čelado in se odpeljem. Da, motor vozim. Precej čudno mogoče za punco ampak meni je motor veliko bolj všeč kot avto. Pripeljem se do centra, tam pa že stojita Emma in Bella. Stečem do njiju in se objamemo in obe hkrati rečeta: ''Živjo ognjevita.'' Nasmehnem se jima in odidemo najprej po trgovinah, kasneje pa še na pico. Zabava je šele do osmih, zato imamo štiri ure, da nakupimo, se najemo in uredimo.
*ČEZ 3 URE*
Smo že pri meni doma in urejamo se za zabavo. Moja obleka je bele barve z modrim pasom in modrimi rožicami. Izgleda približno tako:Bellina obleka je rdeča z belimi pikicami:Emmina pa je črna z rožami različnih barv:
Ko se oblečemo in uredimo je ura že 8.07. ''Zamujamo,'' jezno reče Emma in odhitimo v avto, ki ga vozi Bella. Do Innine hiše imamo približno deset minut, zato na zabavo zamudimo skoraj dvajset minut. Innine hiše ni možno zgrešiti. Hiša je ogromna, velika za vsaj polovico gradu v katerem živi Kraljica Elizabeta. Za hišo je ogromen bazen. Vse se sveti, glasba je zelo glasna in tudi polno balonov je. Živčno pozvonimo in odpre nam Inna. ''Živjo,'' zažvrgoli. ''Kar naprej!'' Vstopimo v veliko sobo, z šankom in plesiščem. Zasmejem se Emmi in Belli in grem na plesišče ter malo plešem. Emma se mi takoj pridruži, Bella ki pa je malo bolj sramežljiva pa se tudi sama pridruži po približno petnajstih minutah. Kmalu opazimo enega fanta, ki se nam približa in nas pozdravi. ''Kako vam je ime?'' vpraša. ''Emma, Bella in Florence,'' reče Emma in se mu ljubko nasmehne, on pa jo vpraša, če bi plesala z njim in Emma navdušeno prikima, zato z Bello ostaneva sami. Nenadoma se zasliši kričanje. Najprej mislim, da gre za hec, toda ko se zavem kaj se je zgodilo, se tudi sama zelo prestrašim.

kaj se je zgodilo?.....
upam da vam je všeč :Đ
02. avgust 2012
neexttt!!!!!!
02. avgust 2012
u93404
u93404
nnext!
26. avgust 2012
u97794
u97794
https://www.igre123.com/forum/tema/e-ov-je-z-j-oljso-p-elj-co-2-ezo/40825/1 prijavite se prosim
oprosti ker oglašujem
26. avgust 2012
u188485
u188485
next
05. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani