Zdravo! Vem, da je takih tem ogroooommmmnnnoooooo, a jaz sem se še vseeno odločila, da bom ustvarila še eno. A, da bo vse skupaj malo bolj urejeno in, da bomo sploh vedeli kaj o zgodbi izpolnite prijavnico:
PRIJAVNICA:
naslov zgodbe:
avtor:
vrsta (grozljivka, ljubezenski roman....):
kratek opis/obnova (ni potrebno):

No, sedaj pa kar začnite z oglaševanjem.
06. avgust 2017
Pardon, pri prijavnici sem POZABILA dati še link. Upoštevajte tto prijavnico:
PRIJAVNICA:
naslov zgodbe:
avtor:
vrsta (grozljivka, ljubezenski roman....):
kratek opis/obnova (ni potrebno):
link:
06. avgust 2017
PRIJAVNICA:
naslov zgodbe: I look world whit eyes of tiger
avtor: LoveDogs<3
vrsta (grozljivka, ljubezenski roman....): pustolovska zgodba
kratek opis/obnova (ni potrebno):
Katty je najstnica, ki živi v Sydneyu v Avstraliji. Vsak dn v njenem življenju je popolen, dokler nekega dne z očetom, mamo in bratom odpluje proti Rusiji. A na poti jih doleti strašna nevihta, ki dela trimeterske valove. Katty pade v vodo, njeno družino pa tokovi odnesejo proti Evropi. Po treh urah težav in plavanja Katty končno najde splav. Na njem pa jo čaka presenečenje.... tiger! Po tednu dni na splavu, je tigra in Katty naplavilo na otok, ki ga nihče ne pozna. Spoprijateljiti se bo morala s tigrom in preživeti na otoku. Vsak dan ima manj upanja, da jo bo kdo našel, a nekega dne pa....
link: http://www.igre123.com/forum/tema/i-look-world-whit-eyes-of-tiger/194749/
06. avgust 2017
Prijavnica
Naslov zgodbe: World of magic- story
Avtor:Love sea
vrsta: Fantazijska,žalostna,ljubezenska.
Kratek opis: Zgodba se začne s pripovedovanjem sedemnajstletne Adnes o svojem otroštvu. Pristane v sirotišnici. Spozna bff Victoria. Ampak kaj prekriva Adnes,to ve samo njena bff in njen pes Hardy. Zanimiva zgodba polna zapletov. Kdo oziroma kaj je Adnes?
link: https://www.igre123.com/forum/tema/world-of-magic-story/194695/

Upam,da bo kdo bral, saj je to moja prva zgodbica,zdi se mi fajn in zelo mi primanjkuje bralcev. Mini in je že en teden od zadnje objave a nisem še dobila niti enega nexta.
07. avgust 2017
PRIJAVNICA:

naslov zgodbe: Royal Garden

avtor: Rose Smith

vrsta (grozljivka, ljubezenski roman....): hm vsega po malo... od drame do ljubezni..predvsem drama

kratek opis/obnova (ni potrebno): Zgodba govori o 25-letni Ani Habuk, ki mladost preživi v rojstni Siriji, a kmalu odide v London. Tam se spoprijema z običajnimi težavami - nima fanta, išče službo in stanovanje si še vedno deli z rahlo trmoglavo Alice. Poleg tega pa jo navdajajo občutki, da je manj vredna zaradi njenega porekla. A ko se že zdi, da bo končno zaživela normalno življenje se vse nenadoma obrne.. In Ana se znajde v prepletu preteklosti in sedanjosti, ljubezni in zla... Njene odločitve nemudoma postanejo odločilne, če želi obvarovati svoje življenje...

link: http://www.igre123.com/forum/tema/royal-garden/195823/
27. julij 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani