u145481
u145481
tu bomo svojo zgodbo v 5 ali 6 vrsticah lahko tudi več opisale in ji dodale link!
obvezen je opis še bolj pa link.
To naredite nekako tako:
16 letna kelly ima težave v šoli in začnejo se pojavljati še doma.
ko nekega dne v sanjah sliši grozen glas, se začne ponavlja vsako noč.
V šolo pride nova učenka Bella,ki pozna skrivnosti kally-ine preteklosti in ji to poskuša pojasniti.Vedno,ko se kelly ozre na Bello zasliši glas enkrat tak drugič tako.
Vse se spreobrne,ko sliši las o šolski ekskurziji in se ta tudi uresniči.
Z Bello naredi nekaj česar prej nikoli nebi naredila.
Oditeta na otok kjer spoznata kup prijateljev in seveda tudi kup težav!!
če želite izvedeti več o tej zgodbi preberite:
http://www.igre123.com/forum/tema/grozne-sanje/59172/
In potem kliknite
01. avgust 2013
u145481
u145481
Dodaj
01. avgust 2013
a bereš pliss??
http://www.igre123.com/forum/tema/my-beautiful-world-z-1d/61473/
govori o Emi , ki obožeje 1d nato se skrega s frendico, njeno življenje nato postane polno zapletov,ki ji pomagajo da uresniči svoje sanje
02. september 2013
u147357
u147357
zɢodвα ɢovorι o šтιrιɴαjѕтleтɴιcι, ĸι je v rαzredυ ɴα roвυ, rαzredɴα vαžιčĸα je cel rαzred ɴαščυvαlα proтι ɴjej, ĸer ѕe reѕ velιĸo poɢovαrjα z υčιтeljι ιɴ je ɴαjвolj prιljυвljeɴα мed υčιтeljι. ιмα le eɴo prιjαтeljιco, ѕoѕošolĸo. ɢlαvɴα jυɴαĸιɴjα ιмα тeмαčɴo ѕĸrιvɴoѕт, ĸι je ɴιнče ɴe ve, ѕαj je ɴι ɴιĸoмυr zαυpαlα, čeprαv ιмα ɴαjвoljše ѕтαrše ιɴ ѕυper prιαтeljιce... želιš ιzvedeтι več?
poтeм ѕι preвerι тeмαčɴo zɢodвo:
http://www.igre123.com/forum/tema/the-dark-secret/61654/
07. september 2013
۞ https://www.igre123.com/forum/tema/severni-klan/63723/1
۞ Imam ideje za zgodbo, nimam pa bralcev.. In ja bi bla zlo vesela, če bi pogledali in napisali next če vam bi blo ušeč, hvala
04. november 2013
hey... jaz bi bla zelo hvaležna če bi kdo bral... al pa vsaj pogledal... obljubim da se bodo stvari začele dogajat in prišlo do velikih zapletov....
http://www.igre123.com/forum/tema/don-t-say-goodbye-and-become-just-a-memory-(1d-fanfic.)/63393/
HVALA ŠE ENKRAT <3 <3
16. december 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/life-of-marie-antoinette/73748/
zgodovinska zgodba o življenju Marije Antoinette.

odlomek
februar 1770
Cela Avstrija se mrzlično pripravlja na mojo poroko. Vse poskuša usklajevati s Francijo ki bo že čez 2 meseca moj novi dom. Poročila se bom namreč s francoskim prestolonaslednikom (uporabljala bom francosko besedo-dofen) Ludvikom Augustom. Meni se zdi vse prečudovito...
več lahko prebereš tako, da klikneš na modri link
29. julij 2014
Celotna zgodba bo govorila o SLAVI. Dobrih ter slabih stvareh, ki jih doživi 15-letnica (Bella Lee) na poti do svetovne slave. Spremljali boste lahko kako se deklica s pomočjo 'STRIČKOV IZ OZADJA' spreminja v lutko, ki mora storiti karkoli ji rečejo.

https://www.igre123.com/forum/tema/od-deklice-do-lutke...lutka-sem/74545/

ZELOO bom vesela če boste brali ali pa vsaj pogledali
20. avgust 2014
https://www.igre123.com/forum/tema/kateri-cevlji-so-lepsi/74430/31

je katera za ocenjevanje čevljev?NAJ TAKOJ KLIKNE NA LINK!
27. februar 2015
https://www.igre123.com/forum/tema/kateri-cevlji-so-lepsi/74430/31

je katera za ocenjevanje čevljev?NAJ TAKOJ KLIKNE NA LINK!
27. februar 2015
Hєι! тσƖє נє тєкмσναηנє мσɗηιн σвƖιкσναƖк, ρяנανтє ѕє кєя вσ ѕυρямєgα zαηιмινσ! <333 http://www.igre123.com/forum/tema/mi-e-gir/79573/1
11. marec 2015
KRALEKA KEHOMETA NASLEDILA KALVARA TEMYNA
Kalvara Temyna je Kraleka Kehometa nasledila, kot prva ministrica za čaranje po izginotju Tistega Ki Ga Ne Smemo Imenovati leta 1981 ter koncu mandata predhodnice Corneliusa Schushmaarja leta 1990. Čeprav množica staršev učencev Bradavičarke tega ne odobrava, se je Temynova odločila, da h kar veliki množici odredb za izobraževanje doda še nekaj novih. S šolskim letom, ki se začne prvega septembra letos se bodo kriteriji za vpis na šolo zvišali.
»Prihajajo novi časi, povem vam!« je za preroške novice navdušeno povedal hišnik Bradavičarske akademije za čarovnike in čarovnice, Argus Filch.
Anne Styles-Cox, pripadnica starodavne čistokrvne rodbine je na to temo povedala:
»Moj sin Harry, bo končno imel možnost, da se druži s sebi enakimi in primernimi njegovi čisti krvi, brez, da bi ga obkrožali otroci bunkeljnov.«
Toda na ministrstvo sploh ne prihajajo same pohvale. Uslužbenci ministrstva, ki imajo na šoli svoje otroke so zato začeli s stavko.
(Več o tem kako naj bi bile stavke povezane z mračnimi silami na 15. strani)
več o zgodbi pa izveste če sledite temu linku: http://www.igre123.com/forum/tema/fighting-till-the-end-trilogy:-the-new-war-begins-(harry-potter-one-direction-crossover)/101328/
12. avgust 2015
http://www.igre123.com/forum/tema/if-you-love-me-ian-somerhalder/90733/

Katerina je poznana organizatorka podpisovanj, zabav in ostalih prireditev v svetu slavnih. Nekega dne se njeno življenje poruši, ko izve, da jo je dolgoletni fant prevaral. Usodna pot v Portorož pa ji za vedno spremeni življenje.

Ian je slavni igralec iz Vampirskih dnevnikov, ki je prišel na kratek oddih v državo, ki je bila le majhna točka na globusu. Vendar srečanje s Katerino mu za vedno spremeni življenje. Ženska, ki ne ve ničesar o njem, ga popolnoma očara, da zamolči svojo identiteto.

Kako se bo končala njuna zgodba?
12. avgust 2015


●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Prolog:
''Samo en korak še te loči in vsega bo konec''
Na nikakršen način se nisem mogla znebiti glasov v glavi,a po eni strani so imeli prav,če zdaj skočim se bom rešila vseh bolečin in težav,ki sem si jih nabrala.
Zakaj se to dogaja meni? Zakaj sem to storila? Zakaj sem se sploh rodila? Vsa ta vprašanja so se mi rojila po glavi,čeprav nočem umreti bo to najboljša rešitev za vse.
Zaprla sem oči in globoko vdihnila nato pa naredila drobcen korak,zaradi katerega sem zgrmela čez prepad,a v istem trenutku me je nekdo prijel za roko.
Bila sem ga vesela bol kot kadar koli prej,a upanje,da bom vstala živa se je razblinilo v trenutku. Začela sem mu polzeti iz rok...
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

https://www.igre123.com/forum/tema/triangle-fanfiction-andy-biersack-and-oli-sykes/103774/
20. avgust 2015
Spoznali sta se v šoli. Pred telovadnico. Postale so nerazdružljive. Špricali sta pouk. Spoznali sta dva fanta,ki sta jima najboljša prijatelja. Med njimi medicinski tehnik Michel.Nekega dne pa Amy bratranec pretepe in dobi hude udarce. Mora na operacijo. Mesec dni po operaciji jo pošljejo v psihiatrično bolnišnico. Njena preteklost je bila grozna. Kmalu za Amy pristane v umobolnici tudi glavna junakinja Kira. Tam spoznajo punco Hazel. Spoprijateljijo se. Kmalu za tem pa se v umobolnici zaposli Michel,ki kmalu postane njihov zaveznik.Iščejo izhod iz umobolnice. Vse je zavarovano. Le kako jim bo uspelo?
http://www.igre123.com/forum/tema/upornici-(zgodba)/165626/1
14. januar 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani