Opazila sem, da je že ful veliko skupin na to temo, ampak se mi zdi, da bi bilo fajn imet eno, kjer bi oglaševali samo 1D fanfice,...

Verjetno bi bilo najbolje, če bi vsaka napisala: NASLOV in kratko vsebino oz. en del zgodbe.

Point te skupine pa je, da se nas čim več potrudi in zares prebere oglaševane zgodbe in s tem lahko zares dobre zgodbe pridobijo tudi več bralcev.

Uživajte
30. november 2014
u113053
u113053
Hei! Ja spet ta moder linkec, ki ti gre menda že pošteno na živce. Pišem zgodbo skupaj z TripeG. Malo o zgodbi: Marcel Harry Styles. Normalen dijak po vzdevku ''Piflar''. Nekega dne spozna prikupno blondinko. Vse postaja romantično in polno raznih zapletov. Pričkanje, sovraštvo,...kljub temu pa ljubezen, nova prijateljstva...Bo tako ostalo? Bo vse v najlepšem redu?

You tell all the boys "No"
Makes you feel good, yeah.
I know you're out of my league
But that won't scare me away, oh, no
You've carried on so long,
You couldn't stop if you tried it.
You've built your wall so high
That no one could climb it,
But I'm gonna try.
Would you let me see beneath you're beautiful?
Would you let me see beneath you're perfect?
Take it off now, girl, take it off now, girl
I wanna see inside
Would you let me see beneath your beautiful tonight?

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=MjariY_3EqM&feature=youtu.be

Upam da ti je uvod všeč in upam, da boš bral/a zgodbo <3 Hvala ti
http://www.igre123.com/forum/tema/the-heart-wants-what-it-wants-~-harry-styles-ff/76697/
30. november 2014
Moja zgodba FINALLY FREE! Polna čustvenih, pretresljivih, ljubezenskih in dramatičnih trenutkov, ki te bodo takoj zasvojili

https://www.igre123.com/forum/tema/finally-free-%281d-ff%29/72638/1»Ti je bilo všeč?« Kakšen domišljavec. Seveda sem pomagala, da se je njegov moški ego dvignil v višave, ko mi je menda končno dokazal, da je imel prav.
»Ne.« Moj odgovor ni bil takšen kot bi si želela. Ni bil odločen »ne«. Bil je negotov, komaj slišen »ne«.
»Nisem dobil takšnega občutka, ko so se tvoje ustnice prilepile name in ko sem komaj dihal zaradi tvojega objema.« Začel se je smejati in to me je prizadelo. Vedela sem, da od njega ne smem ničesar pričakovati. In vedela sem, da me bo ob prvi priložnosti prizadel. Ampak šele zdaj sem dojela, da sem zanj igra in da me ima samo za zabavo. In prav za nič drugega.
»Meni je bilo všeč,« je pripomnil, ko je iz obešalnika vzel plašč. Ko se je približeval vratom, sem se nagonsko umaknila na drugo stran, zopet tja, kjer sva pred nekaj trenutki stala oba.
»Kolikor sem lahko ujel, medtem, ko sem sanjaril o tebi, o tem kako bi te položil na to mizo in si te vzel, ti lahko povem, da mi tvoja ideja ni všeč. Usnje in blago mi nekako ne gresta skupaj. Še razmišljaj Anna, išči nove ideje. Se vidiva jutri.«
30. november 2014
Tole zgodbo sem začela pisat že lani ampak sem napisala samo 6 delov tko da grem zdej od začetka in bom še nadaljevala.
Je Louis Tomlinson ff.
celotno vsebino je nekak težko povzet v parih staukih, zato prosin kliknte na linkec in berte
https://www.igre123.com/forum/tema/99-steps/76768/
30. november 2014
http://www.igre123.com/forum/tema/maybe-i-m-yours-(one-direction-ff)/76651/1
ok torej to je moja prva zgodba in bi bla res vesela če bi komentirali/e.
torej zgodba pripoveduje o Rose, ki se iz New Yorka preseli v London. Tam spozna Harrya, ki pa še ni slaven. Ima sestro Meddyson in brata Eda njihova mama je modna oblikovalka oče pa režiser. So ena najslavnejših in najbogatejših družin.
30. november 2014
a bi prosm kdo brauu...sicer sm nehala pisat ampk če dobim nazaj bralce bom spet začela i hope you like it<3
https://www.wattpad.com/54376620-who-stole-my-heart-oh-yeah-you-did

Ime mi je Natasha Woodlock.Stara sem 19let in imam rjave lase ki mi segajo čez ramena ter modre oči.Sem še kar suha.Imam brata po
imenu Ian ampak sta ga starša odgnala od doma ker se je odločil za glasbeno pot namesto da bi postal odvetnik.Tudi jaz naravnost ljubim glasbo in bom pobegnila od doma.Vem da to ni pametno vendar če želim postati pevka nimam izbire.Imam dosti denarja za študentski dom in za šolanje.Moja starša sta me pretepala če sem samo pomislila na to da bi postala pevka.Ko bom prišla v dom bom v sobi s prijateljico Amando.Zdaj pa upam da me noben ne bo ujel pri pobegu.Zaželite mi srečo.
---------------------------
01. december 2014
u113053
u113053
Jessie Ella Ware. Normal Girl. She loves One Direction. One day Niall Horan follows her on Twitter. They starts to write to each other. Jess goes to their concert. Niall falls in love with Jess. They start writing each other every day. Niall asks someday Jess if they can be together. She says yes. Then he breaks her heart. She is depressed. She has scars to prove it. One day she forgives him for all mistakes. They are together again <3 One day he asks her, if she will marry him. She says yes and they will be forever together. Happy ending <3

We keep taking turns
Will we ever learn?

Oh spaces between us
Keep getting deeper
It's harder to reach you
Even though I try
Spaces between us
Hold all our secrets
Leaving us speechless
And I don't know why

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=nRUl3NQdl_8
Link: http://www.igre123.com/forum/tema/~-./77216/
19. december 2014
Prolog

Bolečina je sestavni del življenja,tudi srčna.Lyra je to doživela kmalu po tem ko je rodila saj ji je v prometni nesreči umrl fant ,ki ga je imela zelo rada.Ko je nekega dne hodila iz službe ji je zazvonil telefon in ki ga je peljala pred sabo voziček se je odpeljal naprej.S tem pa bi se lahko tako kmalu končalo življenje male Ariane,če je nebi rešil popoln neznanec Harry Styles,ki je v zadnjem trenutku zaustavil voziček.S tem pa je nezavedajoč tudi zapečatil usodo sebe,Lyre in mnogih pomembnih ljudi v njunih življenjih.Torej kaj se bo zgodilo?Se bosta Harry in Lyra zaljubila ali pa se bo Lyra odločila za koga drugega iz skupine One direction?

http://www.igre123.com/forum/tema/baby-i-love-you.-(one-direction-ff.)/77586/
21. januar 2015
Hej oprosti ker oglašujem, ampak bi bila zelo vesela če bi si kdo prebrau fanfic o 1D http://www.igre123.com/forum/tema/he-stole-my-heart.that-s-all.-one-direction-an-ic/78235/1
23. januar 2015
http://www.igre123.com/forum/tema/love-me-like-you-do-harry-styles/79161/

PLEASE GIRLS, ČE BOSTE PREBRALE VAM BOM FUL HVALEŽNA *-*
THANKS <3
12. marec 2015
u124578
u124578
http://www.igre123.com/forum/tema/so-what-louis-tomlinson-ff./79553/
Hei ful bi bla vesela če bi vsaj pogledala...
12. marec 2015
http://www.igre123.com/forum/tema/music-and-love-(-one-direction-fanfiction)/79659/2

Heeeej punce!Zelo bi bila vesela če bi brale mojo zgodbo<33 *___*
23. marec 2015
https://www.igre123.com/forum/tema/*dance-with-me(one-direction-fanfic)*/80030/

Speet jaz pišem spet nov fanfic in bi mi dosti pomenilo, če bi ga brale:**

*PROLOGUE*
Alison Smith je navadna 18 letnica, kateri ples pomeni vse. Z njeno najboljšo prijateljico Emmo Alicio Henderson, trenirata ples že 11 let. Šolo sta končale pred 2 mescema in zadnje čase se posvečata samo plesu. Alison je pred 4 leti izgubila mamo, kar jo je še posebej zaznamovalo, z očetom živita sama in zaradi mame se je plesu posvetila še bolj. Zelo nasprotuje temu, da bi imela fanta. Ima zelo veliko 'oboževalcev' vendar se ne zmeni za nobenega, saj meni da fantje znajo samo izkoriščati. A kaj se bo zgodilo, ko bo spoznala fanta v katerega se bo zaljubila na prvi pogled? Bo svoja čustva dajala na stran ali se bo odprla?
03. april 2015
u113053
u113053
Potapljanje. Meghan Sky Pitcher živi za svoj hobi, potapljanje. Prijavila se je na tečaj potapljanja, da bi se lahko naučila še veliko več. Tečaj poteka več kilometrov stran od njene rodne dežele Škotske – na Bahamih. Ampak kaj se zgodi, ko na tečaju zagleda fanta po imenu Zayn Malik? Zakaj se z njim vedno zapleta v prepire? In kaj je najpomembnejše med njima?
''You'll never be mine. I'll be yours forever.''

Link: http://www.igre123.com/forum/tema/i-won-t-mind-zayn-malik-fanfiction/79994
03. april 2015
u181656
u181656
http://www.igre123.com/forum/tema/tears-because-of-you-niall-horan-ff/80111/

Ko ji je nesreča spremenila življenje, je mislila da se ji je svet porušil. Njen sin Jim je umrl in z njenim slavnim možem sta morala preživljati družino. Ko je izgubila še ljubezen svojega življenja je skoraj umrla. Njena otroka sta namreč morala v posvojitev.

Ampak kako bi se vi počutili če bi pristali na cesti? Kar dve leti je zdržala na cesti, nato pa se je spomnila na svojo sestro na drugi strani sveta.

Ampak kako bo odreagirala, ko bo izvedela, da je njena sestra soseda rejnice njenih otrok?

In kako bo odreagirala, ko bo spet videla svojega moža? Ampak kaj če se bodo vrnila stara čustva do njegovega 'band member-ja'?
06. april 2015
u90982
u90982
pri mojem ne gre link tako da kliknite moje ime in idite pod moje teme in klikni zgodbo z naslovom Forever young (ft. 1D)
18. april 2015
u181656
u181656
Ko se svet obrne eni punci na glavo, začne padati tudi drugi, in tako se nadaljuje. Ko se punca končno spoznajo ugotovijo kako so si različne. Tudi fantje kmalu spoznajo enako.

Ampak vseeno niso si različne tako kot si mislijo. Vse imajo veliko željo po enem čustvo, katero lahko človeka pripelje do smrti. Do ljubezni.
Se lahko kriminalka, upornica, pevka, prostitutka in normalna punca spremenijo?
Vse je mogoče, ampak če le to hočeš.
https://www.igre123.com/forum/tema/different-girls-one-direction-fanfic/80479/

26. april 2015
Vsako življenje se začne z rojstvom in konča z smrtjo. Tako je mislila tudi 21 letna letna Nicole. Ampak, ko doživi prometno nesrečo, se njeno življenje obrne na glavo. Nikoli več se ne postara niti za en dan. Začela je teči stran od ljudi, ki jih je imela rada. Ni hotela, da bi videli, da se ne stara več. Kasneje v 21. stoletju spozna slavnega Nialla Horana. Hotela je zbežati, a ni mogla. Zadržala jo je ljubezen do njega. Problem je, da Niall ne more živeti večno kot Nicole. Bo čas ustavil njuno ljubezen?
http://www.igre123.com/forum/tema/age-of-nicole-niall-horan-fanfiction/79867/

Normalno življenje si zagotovo vsi želijo kajne? Prav tako kot Annabelle. Normalno življenje, simpatije, prijatelji, ljubezen, načrti za prihodnost, vglavnem vse kar bi si človek želel. Večino tega je imela. Nore prijatelje iz bratovega benda in tudi skrito simpatijo. Vsi načrti ti lahko splavajo po vodi čez noč. Prav tako se je zgodilo tudi Annabelle, ko je v življenje njenega brata stopila njena sovražnica iz šole. Jade. Njeni mrki pogledi zagotovo niso bili dober znak. In prav je imela. Zaupanje prijateljev je izpuhtelo, vendar nekdo je ostal. Ji bodo fantje verjeli kakšna je Jade?
http://www.igre123.com/forum/tema/would-you-believe-me-if-i-tell-you-5sos-fanfiction/79412/
28. april 2015
http://m.igre123.com/forum/tema/assistant-harry-styles/83406/
Izgubi cloveka, ki ji je pomenil najvec, nato pa se postavi na noge in zacne se divje custveno popotovanje...
02. julij 2015
Hej
prosim če bi bral<3
http://www.igre123.com/forum/tema/the-edwards-family-(ff.-zayn-malik)/84361/
hvalaaaaa upam da vm bo všeč<3<3<3
09. julij 2015
~Zayn je poročen z Perrie že leto dni in tudi leto in pol je že od njegovega odhoda iz benda. Fantje na njegovo poroko niso smeli priti, ampak z Zaynom so ostali v stikih in so še naprej bratje. Po letu premora si je našel službo na Akademiji za glasbo in ples, kot profesor. Takoj prvi dan nove službe, na hodniku sreča študentko Laro, ki ga spomni na njegovo najboljšo prijateljico s katero je prišel v London. Spomni se svoje preteklosti z njo, preden je odšel na x-factor. Bila je njegova najboljša prijateljica in prva velika neuslišana ljubezen. S časom se ji poskuša približati, vendar pozablja, da ga doma čaka Perrie.
~Lara je običajna 22 letna punca, ki že drugo leto obiskuje Akademijo za glasbo in ples. Na pogled prijetna punca z dolgimi rjavimi lasmi. Ampak znotraj sebe bije pravo bitko že približno 6 let odkar je izgubila svojega najboljšega prijatelja. Prvi šolski dan pa stopi v njen razred on. Zayn Malik.
Lara se odloči, da bo svojemu novemu razredniku vrnila vse, kar je ona doživljala, ko jo je zapustil. Postane uporna in težavna študentka, ki mu vselej nagaja in ga spravlja v neroden položaj. Njeni najboljši prijatelji njenih dejanj ne podpirajo. Lara pa se ne zaveda, da neno srce že od nekdaj bije samo za črnolasega poročenega moškega iz Bredfurda.
http://www.igre123.com/forum/tema/you-re-bad-idea.-but-i-like-bad-ideas.-zayn-malik/84243/1
12. julij 2015
Hej!
Sem Maja in to je moj prvi FF.: If love is war I will fight for it- Harry Styles FF.
http://www.igre123.com/forum/tema/f-love-s-ar-i-fight-for-t-he-harry-sty-es-ff./105672/
Sophiah Annie Colle:
Moji hčerki Darcy in Daisy sta pritekli k meni. "Mami telefon ti zvoni!" sta kričali. Nasmehnila sem se in šla po telefon. Bila sem prepričala, da je kakšna stranka iz psihiatrije. A zmotila sem se... Na drugi strani je bil nekdo drug. Ta človek mi je spremenil življenje. Bil je najboljša stvar, ki se mi je zgodila. A po letu zveze mi je v spomin podaril pisemce, bolečino v srcu in nosečniški trebušček... on pa je izginil. Nadaljeval je z kariero in pozabil name. Pomagala sem mu nazaj na noge on pa je mene porinil na tla. Unič me je. "Hej," je rekel. "Zakaj? Zakaj!" sem rekla v joku in odložila. Učitno je dojel da mu še nisem oprostila in ni poklical nazaj. Obrnila sem se in ju zagledala. Njegovi kodri, njegove uči in njegov nasmeh. "Mami?" sta me pogledali. Nič nisem rekla. Počepnila sem k hčerkama in ju objela. Zaslišala sem kako je nekdo vstopil v sobo. "Sophiah!" je rekel Harry....
Če želite izvedeti več--------------> kliknite na tist moder link
Hvala<3<3<3
04. oktober 2015
u89740
u89740
https://www.igre123.com/forum/tema/story-of-my-life-~-1d/105522/

**Bella je mlado in navihano dekle ki je navajeno razkošja ampak nato podjetje njene mame bankrotira ter ostanejo brez vsega zato se preselijo v revnejši del mesta kjer se začne njeno burno življenje saj ko spozna postavnega Jake-a pade v svet alkohola,drog ter podobno in vse skupaj pride tako daleč da obleži v bolnici ter jo pošljejo v London kjer prvič v življenju vidi očeta,spozna starejšo sestro ki je slavna pevka ter začne zdravljenje na rehabilitaciji.Na kliniki preživi dve leti nato pa vsa spremenjena začne živeti novo življenje.Vpiše se na faks kjer spozna postavnega,mladega profesorja angleščine ter se med njima vname romanca.Tudi njena mlajša sestra se noro zaljubi v nogometnega trenerja in tako se težave zopet pojavljajo...In kaj se zgodi ko pride romanca med študentko in profesorjem na uho ravnatelja?Če želite biti priča vzponom,padcem,ljubezni in solz potem kliknite na zgornji link
04. oktober 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani