Kot ČISTO NOVA ČLANICA sem se odločila, da bom začela pisati zgodbo oz. tako rečeno nadaljevanko na tem forumu. Hvala za vaše komentarje in kritike, sprejemam oboje, mimogrede. Veselo branje!
09. april 2015
1.DEL

Sem Ana. Živim v majhnem mestecu zraven velikega mesta, ne hodim na veliko šolo z 1000 otroki, naša šola šteje le nekaj sto ali dvesto otrok. Nimam swag-a kot mu pravijo v teh časih, imam življenje. Sem bolj neopazna in sramežljiva, ampak imam veliko prijateljev. To je moja zgodba:

Bilo je tipično ponedeljkovo jutro. Jaz in moj brat dvojček, Jaka sva se že spet prepirala za televizijo, mama pa nama je na brzino delala zajtrk. Mama in oče sta ločena, z bratom živiva pri mami. Moj oče je pravi človek, da te nasmeje, pa tudi razkuri, takoj! Že ko sva z bratom štela le 8 let sta se mama in oče ločila. Ni bilo ne grenko ne sladko. Seveda se še takrat nisem zavedala kaj ločitev sploh pomeni. Kasneje, z letom sem ugotovila, da je to za nekatere otroke pravi pekel, no če imajo seveda posesivno in arogantno mačeho. Prva atijeva punca je bila tak sonček, tudi z njenima otrokoma sva se z bratom razumela odlično, ampak ena stvar vodi k drugi in ženska si je želela otroka, moj oče pa pač ne. Tako je mineval poletni mesec in kar naenkrat sem iz bazena opazila veliko postavo, ki se je kar vbila vame. Bila je skoraj 180 centimeterska ženska, katero je moj oče spoznal na nekem jadranju na katerega me sploh ni vzel s seboj. Takoj za njo je prihitela deklica, leto ali dve mlajša od naju in s svojimi rožnatimi in poleg tega dragimi plavalskimi očali skočila v očetov bazen. Že takrat mi je občutek govoril: ''SOS''.
Tako so minevali mesci in kmalu je napočil 6. razred, kjer sem svoje treninge odbojke začela jemati prekleto resno. Spomnim se enega dne ko je moja visoka prijateljica ugledala fanta, ki je bil zaljubljen vanjo. Takrat si nisem vzela k srcu ampak ena stvar je vodila k drugi in počasi sem začela ugotavljati, da bi mi bil moški mogoče lahko ušeč.
Tako sem to z težkim srcem priznala prijateljici.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nadaljevanje prihaja čez nekaj časa, če pohitite z vsaj 3 nexti, še prej.
NE BO VAM ŽAL
09. april 2015
Naslednji teden smo se z družino (mama, Jaka in jaz, seveda) odločili, da gremo na izlet v prelepo mestece v Italiji. Ker seveda nisem morala zdržati brez sladoleda sva ga z Jako z veseljem šla iskat. V vrsti pred nama je bila povprečne višine črna postava, ki je imela s sabo njegovo ženo, ki je bila tudi črnka, ampak nekoliko svetlejšega odtenka. Ženska je v rokah držala približno nekaj let staro hčerko. Ker je par dolgo naročal, predvsem zaradi tega ker gospod za pultom ni govoril angleško, sem si začela peti pesem znane tako imenovane kraljice pop-a. To melodijo sem zapela malo preveč naglas. In še preden mi je Jaka uspel zabičati naj se brzdam se je ženska z velikim nasmehom obrnila proti meni in me objela. Nisem natančno videla njenega obraza, ampak ko se je iz objema nagnila sem opazila, da sem objela Beyonce. Nisem mogla verjeti svojim očem. Bilo je tako neverjetno, nad vsem tem pa je še dišala imenitno. Nekaj mi je govorila, ampak spomnim se le nekaj besed, ker me je zbudila šele takrat ko je omenila, da je ženska, ki bi morala peti z njo v duetu zbolela. Prosila me je, če bi lahko pela namesto nje. Kako imenitno! Pritrdila sem ji z najbolj profesionalnim tonom, kar sem jih poznala, ampak navdušenje se mi je izžarevalo v očeh. Naročila mi je, da se pred dvorano dobiva ob petih popoldne, da še zvadiva besedilo, ampak omenila je tudi, da mi to verjetno ne bo problem. Stekla sem k mami, ki mi je rekla.....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tole je bilo pa ekspresno, HVALA ZA BRANJE. In na nek način se opravičujem, da je na net že veliko prej prišlo nadaljevanje, ideja pač ne ostane za vedno v glavi, hah?

Hvala in veselo branje!
09. april 2015
Že spet ena objava....iščem le podatke, kakšno naj bo besedilo naprej:
lahko izbiraš med:
a. več besedila
b. več slik
c. nov zaplet
d. več romantike

HVALA!
09. april 2015
u177879
u177879
Next
No meni je vseeno
11. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani