Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Next po dolgem času
ko je zapustil ućilnico in z niim vret vsi moji novi sosolci sem se sesedila na stol.Vsega sem imela dovolj ne zmorem več tega. Šele začela sem hoditi na to šolo pa mi že gre na živce tako kot moje celo novo življenje zato sem se odločila da grem domov prej . Zapustila sem solo in se sprehajala domov. Ko sem za sabo na sredini poti zaslišala cviljenje gum. Hitro sem se obrnila v pričakovanju da bom zagledala Angela iz šole a zaman . Avto je bil čren , nizek in imel je zatemnjena stekla. Srce mi je začelo hitreje biti zato semnse odlocila da bom tekala. Ampak s tem sem vse poslabšala avto mi je začel slediti sranje sem si mislila . Hitela sem proti domu a zaman avto me je prehitel se ustavil . Ničesar več se ne spomnim samo TEME TEMNE TEME!!!
Ko sem se pa zbidila sem zagledala angela iz sole imel me je v kletki no ni bila ravno kletka bil je neke vrste zapor. 5 min sem se še delala da se nisem pri zavesti ampak ves ta čas ni odmaknil oči iz mene . Zdelo se mi je čudno zelo čudno. A po 5 min sem skočila po konci in se zakadila proti njemu in mu zasadila nohte v kožo na obrazu. Tako da mu je pri tekla kri on pa je samo boleče zastokal se umaknil in me gledal . Kaj je h čemu ta pogled ??? Sem se zadrla. Malo tišje vse boš zbudila. Me prav malo briga. Pa bi te moglo ampak vedeti moraš da ne delam tega prostovoljno . Ne kje pa boš rekel da so te prisilili??
Verjameš ali ne ja so me moj oče je šef tukaj in delati moram vse kar mi rece5 drugače me pa pre bičajo . Pa kaj si boš še zmislil?
Mi ne verjameš ? Seveda ti ne . A v tiste trenutku si je snel majico in po hrbtu so bile vidne rane . Kateri bolan človek še to počne sem se zgrozila. Moj oče je odgovoril obljubim ti da te bom rešil iz tega ne bodo ti delalibtega kar so meni

next kdo???
18. april 2015
Mall daljse pisii!!!
Drgac pa NEXT!!!
NUJNO swagicaa
18. april 2015
Ce sm na fonu jooooo
18. april 2015
Hahaha
23. april 2015
u192738
u192738
Next! Nujno!
24. april 2015
Nextam !!!!
Za moje bralce

Zbudi me glasen smeh dveh stražarjev. Eden od njnjih je bil angelno vsaj to je bil prej zdaj je pa še samo prasec ki me je ugrabil. Ampak morem rečt da so se me njegove besede precej dotaknil. Tako sem se zatopila v premišljevanje da sem se podzavestno zdrznila in tako oznanila da sem budna. Planila sta pokonci in si me začela ogledovati. O princeska je rekel starejši moški tebe pa že dolgo nisem videl. Kako? O čem govorite ?
o poglej princeska ni vedela da je njen očka bil tako imenovan MAFIJEC ! HAHAHA
KAJJJ!!! Sem zakričala moj vedno previden in zaskrbljen očka??
Ja tvoj očka. Ne to se nemore dogajati samo nočne more so ki jih bo kmalu konec . Ušcipnila sem se da bi se zbudila ampak ni delovalo zato sem se vrgla na kolena in začela kričati ne to se ne dogaja kričala sem in kričala dokler me niao objele roke . Bil je angel nevem zakaj ampak bila sem ga vesela . Njegove močne roke so me pomirjale.
a še v tistem hipu je nekdo prijel angela za vrat in ga odvlekel ne druho stran ječe kjer sem bila jas . Udaril ga je enkrat dvakrat in še ga je hotel ko sem se karnaenkrat razburila in zakričala kolikor sem mogla . Takrat se je pa zgodilo nekaj najbolj čudnega na svetu!!!!!!!!
Ko sem zakričala so vrata ječe poletele v moškega ki je bil verjetno oče od angela in ga zbile na tla . Tako sem imela čas pobegniti zagrabila sem angela za roko in ga odvlekla za mano . Videti je bil pošteno presenečen tako kot jas .
NEXT KDO???
24. april 2015
Next!!!! OMFG te best story ever!!! LOVE IT <3 omg komi cakam next tak da naj bo cim prej PA PISI DALJSE NEXTE!!! smile_xd !!! rocks clap
25. april 2015
Hahahaahaha mogoče NE POZABI DIHAT
25. april 2015
u192738
u192738
Next, nujno! Najboljša zgodba ever! rocksrocksrocks
25. april 2015
nexttt
25. april 2015
Ju3 zjutraj bom al pa celo dans
25. april 2015
Boljs za tebe
25. april 2015
NEXT ZA MOJE DRAGE BRALCE
Vem da si presenečen ampak ni nihče boljs kot jas to mi verjami. Povlecem ga na hodnik na zelo dolg hodnik kjer so bila vrata na levi in na desni vsa velika zelena malce nenavadna ampak v redu je nemorem verjeti o čem razmišljam . No a bi mi lahko malo pomagal ??? Kje je izhod? Opogumi se in prevzame poveljstvo. Zdaj on mene vleče za roko moram priznati da ima zelo mehke roke. Zanima me ali ima takšne tudi ustnice? Ne zbudi se takoj o čem pa razmirazmišljam . Ko to spregovorim se narahlo udarim po glavi. Angel pa ničesar ne opazi samo vodi me . Takrat se spomnim da še njegovega imena ne vem zato ga vprašam vem da ni pravi čas za to ampak kako ti je ime. Meni ? Ja ne oni tamle ki drema na stolu ja tebi!!! Oprosti samo malo zamišljen sem bil moje ime je Tom. Tom lepo ime . Hvala .
Ravno ko želim še nekaj vprašati pridema iz stavbe. Kam pa zdaj vprašam čisto zadihana. Tja in usmeri prst na motor. Kaj se razveselim ga znaš uporabljati ga vprašam . Ne . No še dobro da ga znam jasjaz rečem in se zasmejim . Nameni mi presenečen pogled. Kaj a še nisi videl nobene punce ki bi znala voziti motor? Po resnici povedano NE . O.K.E.J nimama cel dan časa posedima se na motor . Jaz pa ga užgem in se odpeljama od te cripy hiše. Dlje kot sma bila varneje sem se počutila. Nenadoma pa dobim napad nekakšnih vizij kjer sem videla sebe in Tom-a . Pri tem pa seveda nisem videla na cesto zato sem popomoti zavila iz ceste in zmetalo naju je po tleh
NEXT KDO? ?
25. april 2015
NEXT!!! OMGGGGG
UPAM DA STA ZIVA SE STA NOO UPAM DA STA HAHAHA next!!!!! LOVE IT
25. april 2015
NEXT ZA MOJE BRQLCEE

Čutim bolečino vse me peče . A kljub vsemu se vsedem na kolena tter začnem šepetati Tom a odgovora ni zato ponovim malo glasneje Tom odgovora še vedno zato zakričim TOM!!!! Ja saj te slišim v redu sem . Kaj pa ti zakaj si obrnjena s hrbtom proti meni ??
Najti ne bo nnerodno obrni se . Ne morem zašepetam. Daj no obrni se reče in me prime za ramo da me bo obrnil ampak jaz kriknem avvv. Tom pa se zdrzne a Si v redu me zaskrbljeno vpraša . Ne nisem nemorem premikati noge . Naj pogledam reče in pride okoli mene in jo temeljito pregleda ja zlomljena je . Kajjjjjjjjj zakricim kako bom pa nadaljevala pot recem in pustim da solze privrejo saj takortak bi enkrat mogle. Nesel te bom . Kaj a si nor vea kako sem teska
A ti ves koliko vreč po 70 kg sem moral dnevno prenašati od ene hise do druge??? Zaradi mojega očeta? Ne nevem prritrdim iskreno no potem pa tiho rece in me dvegne ter se začnema premikati. Po poti ga vprašam kam grem ko on odgovori v počitniško hišico takrat dobil napad a si nor??? Potem naju bodo takoj našli. Ne ne bodo me prekine zato hišo vem samo jaz saj sem jo nasel kot otrok in jo preuredili. O.k.e.j rečem in nato končno utihnem

Zbudim se v udobni pojstelji najbrž sem zaspala pomislim in dvignem pogled zacnem si ogledovati sobo bila mi je zelo všeč saj je v moji najljubsi barvi modri. Oh to barvo ljubim . Živijo reče nekdo zravem mene ta pa me predrami iz sanjarjenja in prestraši zato zakricim in ga udarim s pešico na obraz. Avv krikne in se opoteče k omari jaz pa za njim pri tem pa cisto pozabim na mojo nogo in samo grem do njega in se zacnem opravicevati. Si dobro ja sem samo se raje postravi malo nazaj kot vidis si nevarna se zasmeje jaz pa samo pristopim do njega in ga začnem gladiti po licu.

NEXT KDO???
Ta next sm zdajle napisala ze tretjič ker se mi je dvakrat zbrisal
26. april 2015
Hahaha boga smile_xd
In next!!!! TAKOJ!!! CE NE.. PRIDEM K TEB DOMU PA TE ZAZGEM NE CAKI... Z VODO TE POLIJEM HAHAHAHA LOL next!!!! :*
26. april 2015
Hahahaah Skinny bitch dihaj js te bom zazgala
27. april 2015
Hahaha LOL
27. april 2015
Si ti
27. april 2015
zdj bom vsak dan nextala od ju3 naprej hahah
28. april 2015
u177736
u177736
next
29. april 2015
u181346
u181346
next
30. april 2015
NEXTAM

Nekaj časa ga gladim po licu in ga gledam v njegove globoke oči verjetno še nisem omenila da ima mešanico med zelenimi in modrimi. Popolno pomislim in nehote to izgovorim naglas. Zato se hitro zbudim iz sanjarjenja tako kot on saj mu je prej ogled uhajal od mojih oči do usnic.
Kaj si rekla reče hudomušno. Kaj a jaz sem kaj rekla se delam neumno saj me je sram zaradi izrečenega. Ja točno ti si rekla popolno pomojem si misla popoln si reče in se nasmeje. A čeprav ta njegov nasmeh obožujem sem se prisilila obrniti stran lepo te prosim tako si zaljubljen sam vase da je že kr hudo mu rečem tokrat jaz hudomušno. V trenutku ko sem hotela oditi skoti vrata se spotaknem ob moji debeli beli nogi. Ne res bila je bela jas pa sem cela rjava. Kaj imam na nogi zašepetam ko me ujame saj nisem premogla glasnejšega glasu. Draga moja na nogi imaš mavec ali gips kaj ti je ljubše. No potem me pa pusti da se postavim na noge. Kakor želiš dama moja. Ko se postavim na noge mu zabrusim pa kaj je s temi tvojimi besedami draga moja,ljubica moja?? O a so ti všeč tako te bom klical od enega trenutka naprej. Kakšnega trenutka? Tega izgovori in pristopi k meni in me poljubi. Zdelo se mi je kot da bi poljub trajal več ur in ne samo minuto. Ko odlepi ustnice od mene mu poljub vrnem in nisem hotela da bi se kdaj končal. Saj sem se počutila varno kar pa se že dolgo časa nisem. Tokrat sem poljub končala jaz. Opa ti pa se gotovo znaš poljubljati. Koliko si jih imela? Z vprašanjem me je dotolkel saj je bil on prvi. Mmmm kaj je važno? Seveda je takšna mojstrica poljubov ne postaneš kar čež noč. To rečeš vsaki punci a ne? Seveda da ne ti si prva in resnično si mojstrica poljubov. Kako sem lahko mojstrica poljubov če si pa ti moj prvi. Pa ja ne reče in se začne premikati proti meni in mi na uho zašepeta in zadnji ter me poljubi

KDO NEXT
30. april 2015
next
01. maj 2015
NEXT!!! smile_xd
01. maj 2015
u181103
u181103
NEXTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!!!!
ful kul
14. maj 2015
u181103
u181103
pa dej kako sliko npr. tebe pa toma
14. maj 2015
ej Swag Girl je u bolnici sad taak da je neki casa ne bo na igre sad
14. maj 2015
u181103
u181103
ou beda
upam da se kmal pozdrav
14. maj 2015
Ja jst tut sad
14. maj 2015
tema je zaklenjena