Pišem že tri zgodbe a tu bo še četrta. Moja prva zgodba je Vampirsko Mesto, druga ☆BFF☆ in tretja Lisa in jaz: zaradi nje se mi je spremenilo življenje
Kot prejšnje bo tudi ta neresnična Govorila pa bo o bogatem dekletu Jennette. Nekega dne pa njen oče umre in vse kar ima zapusti prijatelju. Jennette pa prepusti mami, ki živi in dela v ameriki.
Jennette:"Jennette?"
"Ja oče?" sem vprašala in vstala.
"Kot verjetno veš imam danes poslovno večerjo..."
"Da vem oče."
"No in, če želiš lahko prideš zraven..?"
"Seveda oče" sem mu rekla in ga objela. Oče me še nikoli ni povabil na kakšno večerjo. A pripovedoval mi je veliko o poslovnih večerjah. Odšla sem v mojo sobo in se vrgla na posteljo.
soba:V trenutku pa sem imela nov problem.
"Kaj bom oblekla?" sem se vprašal in skoraj me je odneslo iz postelje. Stopila sem v omaro.Šla sem skozi vse kar sem imela a nič mi ni bilo všeč. Vzela sem svoj telefonin poklicala limuzino. Odločila sem se, da bom odšla nakupovat.
08. julij 2011
kul
08. julij 2011
next
08. julij 2011
Šla sem po nakupih in kupila sem res lepo rdečo obleko.zraven pa še čevlje
https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS-AisZCwlzl6c6NZa0ZuhIhcRG-ExKUmIAhymt-ybbBc1wmaJXUA&t=1
Ko sem se vrnila domov se se ulegla na posteljo. Včasih se mi je moje življenje zdelo kar malo dolgočasno. Nenadoma sem se spomnila kaj bi lahko počela. Risala! To zelo rada počnem, a očetu ni všeč. Včasih sem risala v svoji sobi a, ko mi je oče povedal, da mu ni všeč sem odnehala. Potem pa sem spet začela. V svoji sobi imam taka čisto majcena vrata (za katera vem samo jaz) in kadar hočem jih lahko odprem. No lahko se spustim po takem toboganu do nekega prostora v kleti. Mislim, da oče sploh ne ve, da naše stanovanje ima klet. No ko sem prvič ugotovila za ta prostor sem imela 3 leta. Igrala sem se v sobi, ko sem se nenadoma udarila v steno z glavo. In tako so se odprla tista mala vrata. In ena izmed igrač mi je zdrsnila dol tako sem odšla za njo. Ko sem bila spodaj nisem vedela kako naj pridem ven. Potem pa sem videla lestev in šla po njej. Ven pa sem prišla ravno na vrtu. Od takrat nisem več šla tja, no vsaj dokler nisem imela pet let. Takrat sem temeljito pospravila tisto malo sobo. Nekaj časa sem se tam igrala, pri sedmih letih pa sem se začela zanimati za risanje. Ker oče tega ni maral sem si spodaj uredila pravo malo risarsko sobo. Že veliko risb imam spodaj. Z vsako risbo sem boljša. Vse nalepim na stene. Tako sem zdaj odprla vratca in zdrsnila dol. Nabralo se je kar veliko prahu od takrat ko sem bila zadnjič spodaj. Usedla sem se za mizo vzela list papirja in začela risati. Tako sem se zabavala, da sploh nisem gledala na čas. Ko sem dokončala risbo je bila že šest. O ne! Večerja se začne čez pol ure! Risbo sem prilepila na steno nato pa po lestvi gor. Znašla sem se na vrtu. Od tam sem stekla v našo graščino nato pa v mojo sobo. Kakor se, da hitro sem se uredila, a še vedno sem izgledala lepo. Spodaj sta me oče in limuzina že čakala...
08. julij 2011
next, ful dobr
08. julij 2011
hwala tigrera
"Kje pa si bila toliko časa?" me je vprašal oče.
"Oprosti pozabila sem na čas" sem se opravičila.
"No pojdimo" je rekel in usedla sva se v limuzino. Peljala sva se približno petnajst minut. Potem je limuzina ustavila pred veliko stavbo. Oče je neki gospodični pred stavbo pokazal vabilo in pospremila naju je do neke dvorane. Dvorana je bila zelo velika in lepo okrašena. Na sredini je bila dolga miza s svilenim prtom. Z očetom nisva bila prva tu. Že kar nekaj ljudi je bilo a ne vsi. Oče mi je pokazal kje sediva. Vsak gost je imel označeno kje sedi. Na moji desni je bil oče na moji levi pa nek John. Večina gostov je stala in se pogovarjala med sabo. K očetu je prišla neka gospodična in zapletla sta se v pogovor jaz pa sem samo stala poleg njiju. Bilo mi je dolgčas tako sem odšla na balkon. Nisem mogla razumeti kako so lahko te poslovne večerje zabavne. Z balkona je bil lep razgled na cel New York.
"Tudi jaz rad pridem na balkon veš" je rekel nekdo za mano. Obrnila sem se in zagledala fanta približno mojih let."Živijo jaz sem Jennette" sem se predstavila.
"Jaz sem John" je rekel nato pa sva odšla nazaj v dvorano. Na oder je ravno prišla neka skupina in začeli so igrati lepo umerjeno glasbo. Oče je začel plesati s tisto gospodično. John pa mi je podal roko in tudi midva sva začela plesati. Oba sva bila videti kar malo nerodno, ker nisva znala plesati. A sproti sva postajala kar dobra. Ko je bilo pesmi konec smo se vsi usedli za mizo in na oder je odšla neka gospodična in se zahvalila ker smo vsi prišli. Povedala je še nekaj besed nato pa so na mizo začeli prinašati različne predjedi...
08. julij 2011
uau... zelo dobra zgodba, NeeeeeeexT.
08. julij 2011
nextiii...cool je
08. julij 2011
u50067
u50067
next
08. julij 2011
hwala hwala... sm ful utrujena ampak bom nextala (:
Ta večer sem se najedla kot še nikoli v svojem življenju. Ko je bilo končno konec je bilo že zelo pozno. Preveč pozno da bi vam sploh povedala. Ko sem se zvlekla v mojo sobo sem samo padla v posteljo in zaspala. Sanjala sem, da sem spet plesala z Johnom. Bilo je tako magično in čarobno. Dokler me ni iz sanj zbudila vreščeča budilka. Še vedno sem bila zaspana saj se sem spala slabe 3 ure. Kar nekaj časa mi je vzelo, da sem se uredila. Odšla sem dol na zajtrk. Bila sem tako zaspana, da bi moj obraz kmalu pristal v kosmičih. Po zajtrku pa je prišel moj zasebni učitelj. Ahhh čas za šolo. Skoraj celo uro sem spala. Ko sem končno odprla oči je učitelj jezno stal pred mano.
"Ammmm...." sem začela stavek a ga nisem dokončala saj je v tistem hipu zazvonil moj telefon. Ne, da bi se menila za jeznega učitelja sem se oglasila. Klicala pa me je moja stara prijateljica Chelsea. Pogovor:
j-jst c-chelsea
j: heii chelsea
c: hej jennette imam nekaj enkratnih novic
j: povej!
c: saj veš ko sem bila majhna sem se preselila v francijo.
j: jaaaa...?
c: no zdaj se selim nazaj v new york!!!!
j: kaj?!?!
c: ja!!!
V tistem trenutku sem skočila s stola in zavpila na ves glas in z mize zmetala vse knjige.
nadaljevanje pogovora:
j: ne morem verjeti oglasi se kaj pri meni!
c: ja bom danes po kosilu.
j: okej se vidiva dijo
c: dijo
"Povej tvojemu očetu, da dajem odpoved" je rekel moj učitelj Fred, pospravil svoje stvari in jezno odkorakal iz sobe. Nekaj časa sem od veselja skala, nato pa odšla povedat novici očetu. Oče je bil vesel zame a hkrati jezen, da je Fred dal odpoved.
"Za kazen ti bom vzel telefon za en teden!" je jezno rekel.
"Ampak oči..."
"Nič oči. Telefon" je rekel. In tako sem se morala vdati dala sem mu telefon in odšla v svojo sobo. Morala sem tudi prebrati lekcijo o zgodovini. A raje sem pustila knjige na postelji in odšla v svoj risalni kotiček. Risala sem dokler nisem slišala zvonca za kosilo. Kmalu pride Chelsea!
08. julij 2011
next
08. julij 2011
next!
08. julij 2011
Nextii
09. julij 2011
NeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexT.
09. julij 2011
Kosilo je šlo tako zeeeeeeeeelo pooočasi. Pri mizi sva bila samo oče in jaz tako, da je bilo tudi zelo dolgočasno. Ko sem slišala zvonec sem kar skočila s svojega stola. Pojedla nisem veliko, ampak tudi lačna nisem bila. Odprla sem vrata in veselo objela Chelseo."Ne morem verjeti, da si res tukaj!" sem veselo rekla.
"Jaz tudi ne! Oh tako sem vesela!"
"Saj jaz tudi! Pridi pojdiva v mojo sobo!"
Dolgo časa, ampak res dolgo časa sva se pogovarjali. Povedala mi je vse kako je bilo v franciji in pokazala slike, jaz pa sem ji pripovedovala tisto kar se je meni dogajalo. Potem sem ji pokazala še svoj risalni kot in bila je navdušena. Ona je tudi znala risati ampak večino časa je risala in šivala obleke saj je želela postati modna oblikovalka. Pozneje pa sva odšli plavat v bazen. Res sva se zabavali. Ko je morala Chelsea oditi domov sem jaz šla v sobo in začela brati neko knjigo o zgodovini. Oče mi je že vzel telefon in, če ugotovi, da se nisem učila ko je rekel bom verjetno še ob kaj! V usta sem si vtaknila čigumi, žvečila in brala. Moje branje je prekinil trk na okno. Odprla sem ga, a spodaj ni bilo nič. Zato pa sem na okenski polici našla zmečkan listek. Nisem vedela kako sem lahko slišala kako je navaden papiren listek udaril ob okno. A še vseeno sem ga prebrala:
Kaj praviš, če greva jutri zvečer ob osmih v kino? Če hočeš te bom čakal tam.
John

Naj grem ali ne? Oče mi zagotovo ne bi dovolil... Ampak kaj pa, če se mu izmuznem..? Verjetno bo spet imel kakšno tisto večerjo... Okej jutri ob osmih se dobim s Johnom.
09. julij 2011
neeext
09. julij 2011
u50067
u50067
next
09. julij 2011
NexT
10. julij 2011
u37790
u37790
next
10. julij 2011
omfg nadaljuuuj!
10. julij 2011
next
10. julij 2011
u35862
u35862
cool
10. julij 2011
u34748
u34748
nextt
10. julij 2011
u50067
u50067
next
10. julij 2011
Dan je minil hitro. Zvečer sem nekaj časa risala nato pa odšla v posteljo. Oče je imel zmenek z neko gospodično. Tokrat je bilo prvič odkar sta se z mojo mamo ločila, da je šel na zmenek. On je rekel, da je samo poslovna večerja, a vedela sem, da je nekaj več. Ko sem se zjutraj zbudila, očeta še vedno ni bilo doma. Danes je imelo osebje prost dan, tako zajtrka ni bilo na mizi. Običajno se je ta dan oče postavil v vlogo kuharja, a tokrat ga ni bilo doma. Tako sem se usedla pred tv in naročila pico. Gledala sem neko komedijo. Zmotil me je zvonec. Pritisnila sem pavzo in odšla dol odpret vrata. Pred vrati je stal oče. Imel je razmršene lase in umazano obleko.
"Kaj, kaj se ti je zgodilo?" sem vprašala.
"Nič ljubica, samo s Sandro sva se skregala in moja limuzina je izginila, tako sem moral peš domov."
Odšla sem nazaj v svojo sobo gledat film. Ko je bilo filma konec, je oče rekel, da moram vaditi matematiko. Seveda, še vedno ni našel novega učitelja. Rekel mi je, da celo razmišlja, da bi me poslal v šolo.
10. julij 2011
Next
10. julij 2011
u53481
u53481
NeeeexT
10. julij 2011
nextt
11. julij 2011
next
11. julij 2011
u50067
u50067
next
11. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg