Ja vem da je ta tema otročja ampak se kar ne morem naveličati animiranih filmov ... tukaj bom napisala oceno filma koliko bi jaz dala in mnenje o filmu, zraven pa še morda opis. Prvo sem zdajle gledala Emoji Movie (sl. Film o Emojijih) in mi je bil še kar v redu.

OCENA: 3/5 točk
ZAKAJ?: Zgodba je odlična. Seveda, poznati moraš veliko aplikacij in smeškov. Malo jo je težko razumeti v začetku, in tudi še nisem slišala nikogar reči "Pošlji ji smeškota." Malo preveč ljubezni, in takšnih stvari za otroke. Preveč je tudi nasilja, trolov, pošasti in piva, zato je ta risanka po mojem bolj primerna za odrasle otroke kot pa za mlajše.


P.S. na koncih bom imela svoj poseben pozdrav ki ga prosim ne kopirajte
Z animirankom,
Lovemini*
03. december 2017
TROLI
Ocena: 4/5
ZAKAJ: odlična glasbena podlaga, vse v redu,ni da ni, moti me samo to, da v risanki nastopajo pošasti, ki jedo trole, zato je ta risanka malo manj primerna za mlajše gledalce.
03. december 2017
JAZ BARABA 3
Ocena: 3/5
ZAKAJ: Film je v bistvu v redu, vendar me motijo tisti deli, kjer naj bi bil nekakšen otroški humor. Večina najstnikov ga ne razumemo, zato moramo tiste dele preskočiti
03. december 2017
MALI ŠEF
Ocena: 3/5
ZAKAJ: Je v redu film. Nič zoprnega za otroke. Pravzaprav je zelo prisrčno, s številnim humorjem. Tole ni klasično DreamWorkerjevo delo, ampak je notri tudi nekaj črnega humorja, katerega ne moremo spregledati.
03. december 2017
LEDENO KRALJESTVO
Ocena: 4/5
ZAKAJ: Kakšno olajšanje. To je temnejša risanka. Ni značilna disneyjeva risanka s princeskami, ki se zaljubijo v prince na belem konju. Prinese veliko originalnih pesmi. Mislim da je v tej risanki so najboljši karakterji. Elsa ni slaba oseba samo ne more nadzorovati svojih moči. Anna je njena ljubeča sestra ki nikakor ne razume zakaj se Elsa skriva pred drugimi. Na koncu mi je malo neprijetno, ker je malo grozeče dejstvo, da je nekdo poskušal nekoga ubiti samo za prestol.

Z animirankom,
Lovemini*
03. december 2017
EMoji je po večini najslabši film leta.
01. januar 2018
Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov
Ocena:4/5
Zakaj:veliko je smešni stvari pa zanimivo je
04. januar 2018
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg