It's gotta be you, only you...
Hja, ko bi bilo res. Fantje iz One direction so mi v glavi naredili celo zmešnjavo. Vsakič, ko slišim You don't know you're beautiful, si zamislim, kako bi bilo če bi to res govorili meni. Meni. Navadni najstnici iz države Bogu za hrbtom. Doma večino časa ostajam za računalnikom in noč in dan gledam slike Louisa, Liama, Nialla, Harryja in Zayna ter poslušam njihovo glasbo. Kadar nimam te možnosti je zame kot konec sveta. Prazen, dolgočasen, nič. One direction so moja čustva, moje življenje. Če slišim njihov glas, me spreleti največje veselje, ki ga premore človeško bitje, a ob enem tudi depresija in žalost, ob misli, da so nekje zunaj, se zabavajo in nimajo pojma, da je nekje daleč v Sloveniji dekle, ki bi naredilo samomor, samo da bi jih videla v živo, jih objela ali se z njimi slikala. Odkar so se znašli na mojem listku 'stvari', ki mi pomenijo več, moje življenje ni več enako. V šoli popuščam, skregana sem z celo družino, počasi izgubljam prijatelje ter tudi zdravo pamet.
Napreej? :33
19. februar 2012
u79718
u79718
nexqstt ----->
20. februar 2012
1. del
"Mama! Že stotič ti povem, da me ne boš spravila k psihiatru!" sem se zadrla na vrhu stopnic. "Nisem rekla, da moraš k psihiatru. Rekla sem le, da potrebuješ pomoč. To je šlo že predaleč!" je rekla z mirnejšim glasom. Zagodrnjala sem in zaloputnila z vrati sobe. Vrgla sem se na posteljo in v roke vzela laptop. Odhitela sem na Youtube in vtipkala 'One direction Stole my heart'. Kakšna resnica! Poslušala sem njihove sanjske glasove. Globoko sem vzdihnila in zadržala solze. Zakaj, zakaj? Zakaj ne morajo biti tukaj? Z mano? Z vsemi fanicami iz Slovenije. Odšla sem na Facebook in zagledala napis: One direction prihaja v Slovenijo. Prebrala sem še trikrat, da sem razumela kaj piše. Zakričala sem, da se je slišalo do sosedov in še naprej. Skočila sem iz postelje in kot nora začela skakati po sobi. Nemogoče! One direction resnično prihaja v Slovenijo! V solzah sreče sem pogledala, kdaj se začnejo prodajati vstopnice. Jutri! Ob sedmih zjutraj! Moram jih dobiti! Pogledala sem še nekaj njihovih slik in v solzah zaspala. Naslednjega jutra...
20. februar 2012
u79718
u79718
neqst
20. februar 2012
THE BIGEST NEXT
21. februar 2012
...Zamežikala sem v sončni svetlobi. Vzdignila sem se in pogledala na uro. 7:10. Ne, ne, ne, ne, ne! Ne prosim ne... Skočila sem iz odej in z svetlobno hitrostjo pridrvela do računalnika. Odtipkala sem naslov spletne strani z vstopnicami. Videla sem napis One direction. Klik, klik. Delaj prokleti internet, hitreje! 'Vstopnice so razprodane.' Na enkrat se mi je porušil svet. Konec je z mano. Klecnila sem na kolena in strmela v napis '....razprodane.'. Ne, ne smejo biti razprodane! Ne! Prosim! Zakaj? Kaj sem naredila?! Zakaj moram ravno jaz ostati brez vstopnic?! V jezi in žalosti sem zakričala in odšla v kopalnico ter si po poti obrisala solze. 'Zakaj?!' sem renčeče vprašala in v tla vrgla kar je bilo pri roki. Naslonila sem se na umivalnik in v ogledalu gledala v besno 16 letnico. po glavi mi je rojila le ena misel. Samomor. To je bila verjetno edina priložnost zame, da spoznam One direction. Na nočni omarici je zazvonil telefon. 'Kaj je zdaj?!' sem razdraženo vprašala sama sebe in z težkimi koraki stopila do telefona. 'Halo?' sem dejala. 'Aaaaaaaaaaaaaaaaaa...Lara imam svojo vstopnico! Katero si ti dobila? Jaz imam čisto blizu odra.' je kričala v telefon. 'Komaj čakam, da greva! Kaj boš oblekla? Jaz razmišljam o tisti beli jopici z napisom 1D, saj veš, da bi se mi podpisali nanjo. Obleči še ti svojo! Joj, kako sem neučakana. Razprodali so jih v 9 minutah. A ni fino, da sva obe dobili svojo?' Savanna mi sploh ni pustila do besede. Ni vedela, da nimam vstopnice. Spet so se mi solzile oči. 'Nimam vstopnice.' sem dejala in prekinila. Stekla sem v kopalnico in vzela rezilo britvice. V banji sem odprla vodo in se ulegla v toplo vodo. V desno roko sem vzela ostro rezilo in jo z tresočo roko približevala levici. Takrat sem zaslišala kako so se zaloputnila vrata ter poslušala hitre korake po stopnicah. 'Lara!' je zakričala Savanna in stekla v sobo. Vrata kopalnice so bila zaklenjena a jih je na vse pretege poskušala odpreti. 'Ne naredi česa neumnega!' je kričala. 'Zamudila sem prodajo vstopnic! Mojega življenja je konec.' sem kričala nazaj. 'Če se ubiješ, zgubiš vse možnosti, ki jih imaš, da jih spoznaš! Se spomniš ko sva se šalili, da se bova poročili vsaka z enim izmed njih? Sedaj se lahko zaljubijo v naju!' me je prepričevala. 'Kako, če ne grem na koncert?' sem zamišljeno dejala. 'Bova že kaj pogruntali. Saj sva še vedno!' je rekla že bolj veselo. 'Zdaj pa prosim odpri.' Nekaj sekund tišina, potem pa rožljanje klučavnice. Savanni sem skočila v objem. 'Kaj bova naredili?' sem rekla z nasmehom, a solzami v očeh.
22. februar 2012
nextttttt LOVE IT jaz berem tvojo zgobico ... meni se zdi fulll zakon
22. februar 2012
u79718
u79718
neqstyy
22. februar 2012
u78116
u78116
next
22. februar 2012
Huala k berete : **
šlikice:
'Jz' (yeah i wish da bi bla taka :'D)
[img]https://data.whicdn.com/images/23572827/65c094520008a9304f44e8ab_large.[/img]
Savanna:še en next pa pišem : D
22. februar 2012
ohh zakaj ne prve da slikce?* ö
22. februar 2012
u79718
u79718
neqxst ;**
22. februar 2012
'Poiskale bova nekoga, ki nama bo prodal karto, kaj pa drugega!' je rekla vzpodbudno in mi obrisala solzo. 'Pridi!' je rekla in me povlekla za roko. 'Počakaj, samo da se oblečem v kaj pametnega!' sem rekla in se zasmejala. Nase sem vrgla zeleno majico s kratkimi rokavi ter kavbojke in odhitela po stopnicah za Savanno. 'In kdo na tem svetu, bi nama preprosto prodal vstopnico za One direction?!' sem rekla med tem ko sem gledala okoli sebe po ulici. 'Presenečena boš kaj vse naredi ena sama odstopitev od predstavnice dijakov.' je rekla. 'Ha?' sem z začudenjem vprašala. Takrat sem se spomnila. Savanna se poteguje za predstavnico in vsi vedo, da bo zmagala, čeprav so nekatera dekleta pripravljena narediti karkoli, da bi same zmagale in ne ona...'Čakaj! Ne, Savanna, ne. Ne boš odstopila iz nečesa kar si želiš celo življenje!' sem rekla in jo potegnila nazaj, saj me je še vedno vlekla za roko. 'Oh, saj so naslednje leto nove volitve. Sploh pa grem raje na koncert z mojo najboljšo prijateljico, kot pa hodim po gimnazijah in razlagam zakaj to in zakaj ono.' je rekla in se nasmehnila. Nasmehnila sem se nazaj in že sva pridrveli do hiše dekleta po imenu Ula. Vsi so vedeli, da si Ula želi biti predstavnica dijakov najbolj na svetu, poleg tega pa je njen oče vodja prodaje vstopnic. Savanna je pozvonila in ko se je pred vrati prikazala Ula, dejala: 'Tako se zmeniva. Daš nama dve vstopnici za koncert od One direction pa odstopim iz kandidiranja za predstavnico.' Jaz pa sem ji prišepnila:' Vip vstopnico.' ampak v hecu. 'Popravek, VIP vstopnico.' se je popravila Savanna. Debelo sem jo pogledala. 'Zmenjeno. Samo trenutek.' je rekla Ula in naju pustila čakati pred vrati. Nazaj je prihitela z dvema vstopnicama in obeskoma z napisom VIP-One direction 25. avgust. Tiho sem pisknila od presenečenja, Savanna pa me je s komolcem rahlo butnila v trebuh. 'Hvala.' je rekla in vzela vstopnici ter obseka za okoli vrata. Ula je pokimala in zaloputnila z vrati. Sedaj sem lahko na glas zavreščala! V kriku se mi je pridružila tudi Savanna. Z velikima nasmehoma na obrazu sva odhitele k Savanni domov, saj sem takrat prespala pri njej. Samo še en teden do koncerta!
22. februar 2012
u59711
u59711
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
22. februar 2012
NEXT pa hiter če lahk ... great story
22. februar 2012
u79718
u79718
nextt(:♥
23. februar 2012
next
23. februar 2012
u78116
u78116
next
23. februar 2012
Huala ;***
Še kar ne morem vrjetni. Ves ta trud twittanja fantom, naj nas opazijo, se je obrestoval z obrestmi. Niso nas le opazili, celo prihajajo k nam. V Slovenijo. In jaz in moja najboljša prijateljica imava VIP karte!
Minil je teden. Jutro 25. avgusta. Ura je 9:00.
'Mami! Kje je moj pulover z napisom 1D??' sem norela po hiši v iskanju popolnega oblačila. 'Ne vem. Nazadnje je bil v tvoji omari.' je rekla med tem ko je prebirala časopis. Odhitela sem nazaj v sobo in iz omare zmetala vsa oblačila. 'AHA! Pa te imam.' sem se nasmehnila in pulover previdno zložila k majici z napisom I ♥ LARRY STYLINSON in roza hotkam. V telefon sem vtipkala Savannino številko. 'Kje in kdaj se dobiva?' sem vprašala. 'Tam morava biti veliko prej. Recimo ob treh popoldne? Pred vhodom na stadion?' je odvrnila. 'Zmenjeno.' in vrgla telefon na posteljo. Koncert se začne ob osmih zvečer. VIP sedeži so bili tik ob odru z možnostjo poti do zaodrja. Še enkrat sem zavriskala in skočila v zrak od sreče.
Ura je 15:00.
Z Savanno čakava v vrsti. Bili sva bolj na začetku, a ne prve. Presneto! Ampak do sedaj še nisem videla nikogar z obeski VIP. 'VIP tukaj!' se je zaslišalo, ko so se odprla vrata na levi. Pred njimi sta stala dva varnostnika, ki sta preprečevala vstop tudi 'neVIP' directioners. Pomignila sem Savanni naj pohitiva in že sva kazali VIP obeska varnostnikoma, ki sta nama pokazala pot do naših sedežev. Ne morem vrjetni. Bilo je kot v sanjah. Oder je bil že postavljen na njem so vadili plesalci. Dvorana je bila skoraj prazna z nekaj ljudmi, ki so tekali na okoli in se pripravljali na nastop. Počasi, res počasi, sva se odpravljali do sedežev. Bili sva le meter ali dva stran od odra. Stran od mesta kjer bodo nastopili...ne morem verjeti...ONE DIRACTION! Podzavestno sem spustila piskajoč glas, ki mu je sledilo kašljanje, ker me je nekaj plesalcev čudno pogledalo. Pogledala sem na sedeže. Brala sem imena. 'Bla, bla, bla, bla...O, ne.' sem rekla in mračno pogledala Savanno. 'Sediva zraven Becce.' sem rekla in zavila z očmi. Rebecca, na krajše Becca, je najpopularnejša in najbogatejša...no, bomo napisali to zgodbo brez preklinjanja. V glavnem, bila je nočna mora. 'Pozabi na njo, tako blizu bova One direction!' je rekla Savanna med tem ko je gledala koreografijo neverjetno dobrih plesalcev. 'Prav imaš.' sem rekla in se nasmehnila.
23. februar 2012
next
23. februar 2012
verjeti* pa če je še kkšna napakca sorrite nahitr pisala : SS
23. februar 2012
u59711
u59711
neeeeeeeext
23. februar 2012
2 nexta pa pišem naprej ;**
btw.: bi rajši da pišem tisto kar bodo one direction govoril v angleščini al slovenščini? ker men je njihova angleščina z naglasom neki posebnega pa mislm da bi blo bolš da bi u enostavni angleščini pisala, da bi vsi razumel...ampak kokr čte vi ste šefi ;**
24. februar 2012
u79718
u79718
nxxtttt!
24. februar 2012
NEXT
24. februar 2012
meni je vseeno sam next hitr
24. februar 2012
u78116
u78116
neext
24. februar 2012
Next.!In tudi meni je vseeno samo rada bi prevod v slovenščino!!
24. februar 2012
u59711
u59711
men je useen, sicer pa neeeeeeext!
24. februar 2012
mučas gracias za komentarje zlate ste ;**

Dvorana se je polnila. Kmalu so bili zasedeni vsi sedeži ter vsa stojišča polna. Z Savanno sva živčno pričakovali nastop One direction. Bila sem čisto iz sebe. Še to, da je zraven mene sedela gospodična Popolnica Becca me ni motilo. Globoko sem dihala in se ozirala po odru. Ura je bila skoraj osem. Še nekaj trenutkov. Luči so se počasi ugašale, le reflektorji so osvetljevali oder. Zaslišal se je skupinski glas. 'Hi. We're One direction.'. Cela dvorana je zakričala in kričala. Oder je bil še vedno prazen. V levem, do zdaj temnem kotu, se je pod sojem luči pojavil Liam. Skočila sem iz svojega stola in zakričala, prav tako Savanna in cela dvorana. Liam je začel peti. Pel je pesem z naslovom Stand up. Takrat se je na sredini v soju luči pojavil še Harry. Nisem mogla kričati. Nemo sem strmela v Harryja in slišala le njegov glas. Iz tega transa sem se zbudila, ko se je nekdo zaletel v mojo ramo. Zdrznila sem se in pogledala okoli sebe. Ker ni bilo nikjer več nikogar razen Savanne, ki je noro skakala okoli, sem se spet zazrla v Harryja. Skupaj z dvorano in 1D sem začela peti vse njihove pesmi od začetka pa do konca. Bilo je neverjetno. Še bolje kot v sanjah. Bilo je resnično.
Koncert se je približeval koncu. Za konec so zapeli Moments in Louis se je kot po navadi malo pošalil. Prebrali so še nekaj Twittov in se nam na koncu zahvalili za podporo. Skupaj z ostalimi VIP-ovci so nas varnostniki usmerili v zaodrje. Bilo je neverjetno. 'Spoznala bom One direction', sem si rekla sama pri sebi. Ker nas je bilo le deset so nam rekli naj počakamo v neki sobi z kamero ter kavčem. Vrata so se odprla. Skozi so stopili Liam, Niall, Zayn, Louis in nato še Harry. Prisežem, da sem se skoraj onesvestila. Bilo je kot iz najlepših sanj. Prej so nas prosili, naj ne kričimo, zato sem se potrudila kolikor sem se le mogla. Fantje so nam pomahali in vsakega objeli. OBJELI! Ko sem bila na vrsti, da objamem Harryja sem štorasto padla v njegov objem ter zardela. 'Wow...you're aggressive.' se je slišalo od Louisa. 'Shut up Lou.' je rekel Harry v smehu. Končno sva se dokaj normalno objela saj sem se tresla kot šiba na vodi. 'Are you alright? You look like you just saw a ghost.' je rekel Harry, ko se je usedel zraven mene. 'No, I just met One direction. That's way better.' sem rekla z tresočim glasom. Harry se je zasmejal, jaz pa sem opazovala tisti prikupni luknjici v njegovih licih ko se nasmeje. Pogledala sem kje je Savanna. Pogovarjala se je z Niallom ter z neko fanico. Becca se je metala po Zaynu, jaz pa sem imela Harryja zase. Nisem mogla verjeti, da sem resnično v sobi z One direction. Pogovorila sem se tudi z drugimi. Ne bi verjeli kakšni gentlemani so, pa kako zabavni. Minila je ura in rekli so nam, da moramo domov. Ne, no. Z Savanno, ki je bila mimogrede zaljubljena do ušes, sva počasi zapuščali sobo. Poslovili sva se od fantov in se odpravljali proti vratom. Takrat sem zaslišala za sabo. 'Lara! Wait.'. Glas je bil Harryjev. Presenečeno sem se ustavila in pogledala nazaj. 'Se dobiva zunaj.' je rekla Savanna in mi pomežiknila nato pa odšla skozi vrata. 'It's so cute when you say Lara.' sem rekla in se zahihitala. Nasmehnil se je in pogledal v tla. 'I was wondering...We're in Slovenia for a few more days...And i just wanted to know if you would show me around Ljubljana? You can bring your friend along. Niall is too shy to ask her.' je rekel in se lahko zasmejal. V meni je izbruhnil vulkan. Bila sem osupla. Me je Harry Edward Styles pravkar povabil ven?

prizanesite napakicam ;>>
24. februar 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani