22. februar 2014 16:43
Ime mi je Nina! Stara sem 16 let in sem velika oboževalka skupine One Dircetion.Imam bff Leo.
Jaz: http://www.tumblr.com/reblog/55296013823/ardkNPmG
Lea: http://www.tumblr.com/reblog/54055895073/JwQPr4kZ

Sestnajst letnica Nina zivi na koncu Londona,v revni vasici,vendar moram reci da revna ravnmo ni. Zacelo se je novo solsko leto,kar pomeni 2. Letnik za Nino. Po trku z glavo s skrivnostnim fantom,ki ga prej se ni videla-ali pac? Ces nekaj casa se zaljubi vanj,vendar se vedno ne ve kdo to je. Čes nekaj casa pa se fant razkrije....
------------------------------------------------------------

Zgodbo bova zaceli čes ( nekaj) nextov...

Boš bral? Prosim


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

22. februar 2014
next wink
22. februar 2014
neeeext
22. februar 2014
next
22. februar 2014
Ok bom pol nextala! Sam more bit še mal nextovsmile Če pa ne bo bom pa nextala hmal
22. februar 2014
big-smilie next bo jutri ali morda danes, ker imam obiske!
22. februar 2014
Next big-smilie

Nina: Ravno sem se zbudila in sem zaslišala svoj telefon. Bilo je sporočilo. Telefonske številke nisem poznala. Zelo sem razmišljala kdo bi to lahko bil. To sem vse zaupala svoji najboljši prijateljici Lei, ki je sumila, da je kak sošolec. V sporočilu je pisalo: Živjo sem tvoj skrivni oboževalec! Moram me je poznati ampak morda bežno ali pa me je poznav že leta! V šoli nisva bili tako popolarni ne ,da bi rekla, da nisva samo ponavadi so bolj v srednji šoli vladale v 4 letniku! Najbolj je bila popularni Alice. Nekega dne, ko sem jo srečala na hodniku so jo obletavali sami fanje še slišala sem, da ji pomagajo pri kotrolkah! Ampak sedaj to ni tako važno! Moram najti fanta, ki mi je piše! Z njemu se dopisujem že kar lep čas! Zelo rada poslušam One Dircetion. Moj najboljša skupina so! Najlepši v njej pa je Harry! Nekega dne sem ga srečala v trgovini! Ponesreči sem se zaletela v njeg ain mi je po tem postalozelo nerodno on se mi je pa samo nasmehnim od tistega dne sem nekje pozabila vizitko! Od takrat je nisem videla nikdar več!

Lea : Se bo že našel samo slutim, da je tisti oboževalec Harry saj si ravno v tisti trgovini izgubila vizitko!
RABIM 3 NEXTE ZA NAPREJ
22. februar 2014
To je moja prva zgodbica in upam, da vam je všeč big-smilie
22. februar 2014
u147737
u147737
neexttt
22. februar 2014
neeextt
22. februar 2014
Nexxt res ful zakon zgodba in že se veselim, ker bo dalša!!! big-smilie
22. februar 2014
Hvala ti, ker tako misliš in res bo daljšo nadaljevanje!! big-smilie Napisala ga bom jutri big-smilie Sem že utrujena
22. februar 2014
Next
22. februar 2014
next
22. februar 2014
big-smilie
23. februar 2014
Next

Nina Deuch : Po 2 mesecih pa mi je povedal, da je Harry! Jaz mu seveda nisem verjela zato sem mu rekla naj se nekje sestaneta. Rekel je, da lahko v sredo, ker more vaditi za turnejo.Tako sva se zmenila!

Lea Sky: Nemorem vrjeti,da ji piše Harry, moj najljubši je Louis in ga bi rada ne kega dne spoznala!!! Bilo je bolj zvečer in sem premišlevala, če bi Nina srečala še druge fante iz skupine in povedala Louisu, da sem mu največja oboževalka! To sem nameravala prositit Nino in sem jo poklicala!

Nina Deuch: Zazvonil mi je telefon. Patako pozno je bilo Rekla sem : Lea pa zakaj tako pozno kličeš saj je ura že polnoč. Lea se mi je opravičila in mi povedala kaj bi rada. Seveda ga bom prosila naj mi prestavi druge fante in jaz bom predstavila Leo mojo najboljšo prijateljico, ki mi vedno stoji ob strani. Bila je sreda v šoli nisem poslušala saj sem komaj čakala, da se sestaneva. Prišel je bil je tako lep resno mislim! Bolj lep kot na slikah , ki sem jih gledala in sem imela celo sobo polepljeno z njim! Šla sva na kosilo! Prosila sem ga zaradi tega, kar me je prosila Lea in njemu se je zdelo uredu! Ko sva pojedla je rekel, da mora iti in, da jo koče bolje spoznati! Rekel je, da se lahko jutri setanejo skupajih in naj jaz pripeljem Leo on pa fante.

Lea sky: Kako sem presprečna, da ga bom spoznala. Lepo se moram obleči. Živim ba kmetiji kakor Nina seveda nisva revni in imava zelo lepe obleke!! Nisem poslušala učiteljice in me je enkrat prav jezno nadrla! Tako Sv ase z Nino odpravili! Nina je bila prekrasna! Tako lepo se je oblekla. Prestavila me je. big-smilie

Louis: Pojdimo se flašo resnice! Sem predlagal. Lea mi je bila ušeč pa čeprav jo poznam samo ta dan. Vsi so se strinjali!

Harry: Nina mi je zelo všeč! Mogoče sem jaz tudi njej, ko sem jo pogledal se mi je nasmehnila in sem malo zardel. Nina je rekla iziv in Louis, ki da vedno take izive je rekel: Harry Styles poljubi Nino Deuch! Tako sem se ji počasi približal in jo poljubil.Poljub mi je vrnila! Harry je predlagal, da lahko prespita pri njih , ker imajo še ravno eno sobo z dvema pojsteljama. Prikimali sta samo rekli sta, da morata poklicati starše .

Nina: Ravno, ko je sem šla spat je začelo grmeti. Grmenja sem se bala, ker mi je mojega mačka zadela strela.Nekaj časa me je bilo strah nato pa sem šla k Harryu in ga prosila , če lahko spim pri njem rekel je , da lahko in ko sem legla me je objev okili pasu! Bilo je tako sanjsko. Ko sem se zbudila je se je nekdo smejal Kdo?

Rabim 3 ali 4 nexte za naprej big-smilie upam , da vam je všeč
23. februar 2014
NEXTTTTT morda Louis
23. februar 2014
wma
next
23. februar 2014
next
23. februar 2014
next
23. februar 2014
u164812
u164812
next
23. februar 2014
Hvala vam, da berete! ! Next pride danes
23. februar 2014
big-smilie
23. februar 2014
Next
Nina Deuch: Smejal se je Louis, ko je zagledal prizor in ni se mogel nehati režati! Da se je malo umiril sem mu blazino vrgla v glavo. Potem sem se še jaz začela smejati in tudi Harry. Začeli smo se obmetavati z blazinami dokler niso v sobo prišli vsi. Danes so imeli nastop! Že ob 10 zjutraj so začeli vaditi. Imeli so ga v Londonu. Obljubili sva jim, da prideva na koncert. Na koncertu mi je bilo zelo všeč. Celo žepnino sem porabila, da sem prišla. Ampak za Harrya bi naredila vse! Harrya in druge fante so spraševali kdo sva to so bili seveda novinarji, ki nimajo pametnejšega dela! Nevem kaj naj drugega rečem!

Harry: Harry me je prašal, če bi hodila z njim in seveda sem privolila! Po 1mesecu pa je rekel, če lahko pripelje s seboj neko prijateljico , ki jo je spoznal pravi, da je prav luštna punca to sem mu zamerila. Ravno na ta dan sem imela rojstni dan. Niso vedeli samo Lea je saj je bila moja najboljša prijateljica!

Kaj misliš, da se bo zgodilo? Rabim malo nextov za nadaljevanje big-smilie
23. februar 2014
Še vedno bosta skupaj! NEXTT big-smilie
23. februar 2014
neeext..ful zakooon big-smilie
23. februar 2014
Hvala vamm In tam, ki je Harry sem se zmotila tam mora pisati Nina
23. februar 2014
haha..se zgudii.. smile_xd
23. februar 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani