next
04. avgust 2014
u29286
u29286
NEEEEEXT *0* perf jeee + nova bralka <333
04. avgust 2014
neext<33 zdj sm sam napisaala eo pa pol začnem braat <3
04. avgust 2014
Next
05. avgust 2014
next
ful dobr +
nova bralka
05. avgust 2014
next
05. avgust 2014
next
05. avgust 2014
neeext
05. avgust 2014
u159575
u159575
neeeeext
05. avgust 2014
Next
07. avgust 2014
Next..... next
07. avgust 2014
Next... +nova bralka
07. avgust 2014
Next
07. avgust 2014
Next
07. avgust 2014
Next.... full dobra zgodba
07. avgust 2014
Hvala usem za nexte <3
__________________________ Stephanie ________________________________

''Jaz sem Michael Johnson. Moj brat je zdravnik, ki je obravnaval tisto ubogo mlado punco. Ponavadi tega ne bi smel razglabljati naokoli, ampak ne zdiš se ena tistih paranoičnih oboževalk, zato sem si dovolil, da mi je skrivnost ušla,'' se mi je nasmehnil.
Prikimala sem mu in se mu kislo nasmehnila ter se spravila nazaj na svoj sedež.
''Kaj si izvedela? Kdo je on? Zgleda v redu. Ni ravno moj tip, ampak je v redu...''
Niti nisem imela namena odgovoriti. Svoj MP3 sem prijela v roke in si sproti dala slušalke v ušesa in si dala glasbo bolj naglas... Na Katyjino vprašanje sploh nisem imela namena odgovoriti. Glede na to, koliko me je sovražila, ni bilo dvoma da bo sovražila tudi Soph.
Sophie je izgubila otroka? Kaj sem storila? Vse sem bila jaz kriva. Jaz sem tista, ki se ne more sprijazniti, če so drugi boljši od mene in jaz sem tista, ki se kregam brez razloga, Sophie pa je navidez močna, ampak zna se zgoditi, da se kmalu zlomi...
Ali naj jo pokličem?
Za nekaj časa sem MP3 ugasnila in v roke vzela telefon. Prižgala sem ga in k sreči sem imela še dovolj baterije...Kabel od slušalk sem vtaknila v telefon in pogledala neodgovorjene klice. Bilo jih je polno. Zayn, Harry... Vsi razen Sophie... Polno zaskrbljenih sporočil od tega: 'kje sem' do 'ali se mi je popolnoma zmešalo'... A nobenega od Sophie, moje najboljše prijateljice od otroških let. V tem trenutku sem si želela vsaj eno sporočilo...O tem, kako me sovraži ali karkoli drugega.
Že sem vtipkala njeno številko, a preden sem poklicala, mi je pogled šinil na Katy. Zdelo se je, da je spala, a nisem želela tvegati. Če je bila zmožna pol tega, kar je storila njena sestra, nisem smela dovoliti, da bi izvedela, kdo sem. Zato sem se odločila, da Sophie pošljem sporočilo:
''Oprosti, tako zelo mi je žal. Nikoli ne bi smela postaviti fanta pred najboljšo prijateljico...Jaz sem v redu, ampak moram stran za nekaj dni.Preveč hudega sem storila vam... Steph''
Pritisnila sem pošlji, nato pa ugasnila telefon in prižgala nazaj MP3...
Zazibala sem se v globok spanec, ko me je nenadoma zbudil glasen pok.
Zazrla sem se skozi okno in opazovala čudovito naravo Škotske.
''Smo že tam?'' sem vprašala Katy, ki je bila očitno že dolgo časa budna.
Odkimala je: ''Počila je guma in se še nekaj časa ne bomo premaknili.''
Zazrla sem se skozi okno in videla, kako se starec prepira z hecnim Škotom v zeleno-modrem kiltu, ki je hecno krilil z rokami in zavijal s škotskim naglasom. Michael se je ob prepiranju starejšega vodiča s Škotom smejal, dokler se je z režanjem ustavil in se le nasmehnil. Stekel je k mladi ženski, ki še ni bila stara 30. Opazilo se je, da bosta kmalu pričakovala naraščaj. Poljubil jo je na lice, ona pa se mu je milo nasmehnila in ga povabila noter. Michael je starcu nekaj zavpil, nato pa je ta končno prispel na avtobus poročat o dogajanju:
''Torej... Situacija je taka... Kot ste verjetno opazili, je tale cesta na tej prelepi Škotski kar malo zbita in tako je veliko kamenja, pa tudi ostalih ostrih predmetov...Tako da... Guma je šla, popravili pa je ne bodo do jutra in tako smo primorani prespati v bližnjem gostišču. Morda nima 5 zvezdic, ima pa zelo dobro hrano. Leno sem vstala in se pomaknila k izhodu. Na terasi stavbe sem opazila otroke, kako z zvezki tekajo gor in dol ter iščejo mame za pomoč pri nalogah. Zamislila sem se...
Kaj pa najin študij? Kaj pa moj študij? Vse kar sva si želele s Sophie že od malih nog, je priti v London ter imeti dobro izobrazbo. Sama sem se sicer bolj zanimala za Harvard ali kaj podobnega, ampak že to, da sem prišla na Oxford, mi je pomenilo veliko. Sedaj pa je šlo vse v nič zaradi 5ih fantov, ki so imeli vse kar so želeli in je bila njihova edina skrb, kako pripraviti glasilke na koncert in kam dati toliko denarja...
Zazrla sem se v kopico jeznih ljudi, ki so vlekli potovalke in jih odnašali v gostišče. Zapihal je veter in zazeblo se je. Šele takrat sem se zavedla, da sem se odpravila na Škotsko v all starkah, in v tanki jopici, oblečeni čez preprosto majico in kavbojke... No super... Nisem vedela, kaj naj naredim... Ali naj zopet pokličem Sophie ali koga od fantov... Ko sem preverila, da imam dovolj gotovine, sem se odločila, da klicala ne bom nobenega, ampak bom v teh 3 dneh delala, kar sama hočem in tudi ugotovila, kako bom naprej. Zato sem z dvignjeno glavo stopila do najbližje trgovinice in se začela razgledovati naokoli, dokler mi ni pogled zastal na...

_____________________________
- Kaj mislite, koga je videla?

5 nextou? Xx
07. avgust 2014
u29286
u29286
Nexttttttttttt <33
Nimam pojma...hmmm...Mogoče kdo of familije ali pa Tom ali pa kaj takega
08. avgust 2014
neext....
drgač pa niam pojma koga je vidla...
08. avgust 2014
next..
08. avgust 2014
u159575
u159575
neeext
ne vem koga
Sory za smetenje, bi kdo pogledu;
http://www.igre123.com/forum/tema/slikce-za-profile-zgodbice-..../62615/
08. avgust 2014
next.... full me zanima ka je naprej...
08. avgust 2014
na sophie?
neeext :3
09. avgust 2014
next
09. avgust 2014
Hvala usem za nexte
next bo biu objaulen še ta teden, po možnosti že ju3
11. avgust 2014
ne vem
next +
nova bralka
12. avgust 2014
__________// Sophie \______________

"Zapri oči," je rekel Louis, ko sva končno prišla domov.
Pogrešala sem vonj, ki se je razlegal po celi hiši. Pogrešala sem vse najine trenutke, ki so se zgodili tu, v tej hiši. Toda prišla sem nazaj in vse te trenutke bom lahko zopet zaživela.
"Lou, saj veš, da ne maram presenečenj!" sem se zasmejala, a sem vseeno zaprla oči.
"To presenečenje ti bo zelo všeč" je prišepnil, medtem, ko me je vodil po hiši. Nenadoma me je ustavil in odmaknil svoje roke iz mojih oči.
"Poglej, ljubica" je rekel in me prijel za boke.
Odprla sem oči in zagledala najlepšo otroško sobo, kar sem jih videla.
"Oh, Lou" sem zašepetala s solzami v očeh.
Res je bilo prekrasno. Stene so bile rumene, saj še vedno nisva vedela, katerega spola bo otrok, soba je imela francoska okna, ki so jih krasile bež zavese, na tleh je bil puhast tepih, v kotu je bila posteljica, v kateri je bil medvedek, nad posteljico pa je visel bel pajčolan. Nasproti posteljice je stal bel gugalnik, zraven gugalnika pa previjalna miza. V sobi so bila še ena vrata, ki so vodilav otroško garderobo, kjer za zdaj še ni bilo oblekic. Čeprav sem bila noseča že 5 mesecev, se še nisem pripravljala na dojenčka. Zakaj pa bi se? Saj me čakajo še 4 meseci.
Na hitro sem si obrisala solze in se obrnila k Louisu.
"Ljubi, prečudovito je."
Louis se je samo nasmehnil in me poljubil na čelo.
"Mislim, da se morava pogovoriti o temu malemu paglavčku" se je zasmejal Louis in položil roko na moj trebuh.
"Zakaj že ...?" sem mu odgovorila.
"Zakaj že ...?" me je oponašal in dodal:
"Zato, ker si v petem mesecu in o dojenčku sploh še nisi začela razmišljat."
Namenila sem mu enega izmed svojih trmastih pogledov in zapustila sobo. Po hodniku sem se odpravila do spalnice in si med tem ogledovala slike, na katerih sva bila midva z Louisom: najin prvi dopust na ladji, prvi selfie, moj prvi ogled koncerta, Louisove slike iz koncertov, Louis & Harry, Louis & band, jaz & Stephanie .. Oh, Stephanie. Pogrešala sem jo. V teh treh tednih, ko sem bila v bolnici, me ni prišla obiskat niti enkrat.
Ko sem prišla v sobo, sem se najprej slekla iz elegantnih oblačil in se po sobi sprehajala samo v spodnjem perilu.
"Ta čipka se ti res prilega" Louis je stal pri vratih in si me ogledoval.
"In ta trebušček ... Lahko bi te gledal cel dan" se je zasmejal.
Zmajala sem z glavo in iz omare potegnila črne pajkice in eno izmed Louisovih majic.
"Lepa majica" je rekel Louis, ko se je usedel na posteljo poleg mene. Roko je položil na trebuh in se začel pogovarjati z dojenčkom.
"Komaj čakan, da se rodiš in da te bom lahko učil igrati nogomet, klavir, skupaj bova igrala video igri-"
"Kaj pa če bo punčka?" sem ga vprašala, še preden bi lahko nadaljeval.
"Ni važen spol, nogomet bo vseeno igral." je rekel Lou, ko se je nagnil k meni in me poljubil na lice.
"Ljubica, s prijatelji gremo ven, tako da me zvečer ne čakaj, okej?" je še dodal in me poljubil še na drugo lice.
In seveda jaz, ljubosumna kot sem, sem seveda mogla vedeti s kom gre ven, kam gre ven in zakaj gre ven.
"Kateri prijatelji?" sem rekla in se vzdignila na postelji.
"Zakaj te to zanima? Misliš, da bi varal svojo zaročenko?"
"Ne, ampa-" sem zavzdihnila.
"Torej te ne rabi nič skrbet."
Samo prikimala sem, in se zagledala v določeno točko - to naredim zmeraj, ko se trmam.
Louis je medtem že odšel, brez da binse poslovil.
Čeprav so v bolnici rekli, da se je moje stanje izboljšalo in nimam več sledi depresije, sem jaz te sledi še zmeraj čutila. Dvignila sem se iz postelje in se postavila pred ogledalo. Včasih sem se ob Louisu počutila nevredno, odvrnjeno. Ne vem, zakaj sem sedaj razmišljala o tem, ampak je bil prvi čas, da razmilslim o svojem življenju. Da, Lou mi pomeni vse na svetu in brez njega si svojega življenja ne predstavljam. Ampak v zadnjih dneh se je odtujil od mene. Začeval je prikrivat stvari ... Svoj telefon je dal pod geslo, pravtako ga domov ni po več ur. Dostikrat, ko sem bila sama doma, sem razmilšljala o najhujšem, kar bi lahko on v tem času počel. In tudi ko so bili ostali fantje doma ali pri puncah, je bil Louis zunaj s svojimi 'prijatelji'. Še enkrat sem se zazrla v ogledalo in se sama sebi zagnusila. Zdaj vidim, zakaj me Louis vara. Če seveda me. Bila sem grda, debela, ničvredna, brez talenta ...
Solze so same od sebe začele teči. Obrisala sem si jih z rokavom Louisove majice. Oh, kako lepo je dišala njegova majica. Drag kolonjska vodica, jagode in vanilij. Moj najljubši vonj.
_____

Po petih urah Louisa še vedno ni bilo domov, in takrat sem postala zaskrbljena. Hitro sem vtipkala njegovo številko in ko sem zaslišala njegov glas, sem se takoj umirila.
"Ljubica, sem na poti domov. Kmalu pridem, obljubim."
"Pogrešam te ..." sem rekla s tihim glasom.
"Jaz tudi tebe. Poglej, princesa. Čez deset minut bom doma, in ko pridem, bova delala karkoli si boš zaželela. Ljubim te, Sophie."
"Tudi jaz tebe" in s tem se je najin klic končal.
'Ena skrb odveč' sem si mislila v glavi, a takrat je že bilo prepozno, saj so bile na moji roki zapečatene 4 nove zareze.

_______//

Tadaaaaaaaaa.
--> mislite, da Louis vara sophie?
--> kje in s kom je bil louis zunaj?
--> ali bo sophie kljub zdrauljenju nadaljevala z rezanjem, kajenjem in pitjem alkohola, ceprau ima u sebi otroka?
--> omg ne vem vec kaj nej vs uprasm lol.
--> upam, d vam je blo usec.
--> 5 nextou?

Kmalu se bo zgodbica zapletla
-nika
12. avgust 2014
Hmm...mislim da je ne.... pač nwm.... l
Mislim da bo nehala z rezanjem..... ker se bo zavedala da lahko izgubi še drugega otroka.....
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxxtttttttt.......
12. avgust 2014
u29286
u29286
--> mislite da Louis vara sophie? - mislum da ne samo lahko da ma res kako skrivnist al pa res da jo vara..nevem
--> kje in s kom je bil louis zunaj? - Nevem mogoce s tisto punco, ce jo vara drugace pa s kaksnimi frendi ki pac nemarajo soph
--> ali bo sophie kljub zdravljenju nadaljevala z rezanjem kajenjem in pitjem alkohola kjub temu da ima v sebi otroka? - mislim da bo pozabla na to da ima otroka saj jo bo prevec bolelo to da bo imela zalostne misli in vse v zvezi z louisom
NEEEEEEEXT KER JE TO FAKING PERFEKTNA ZGODBICA IN JO MORS SE VEDNO PISAT. SI SUPER PISATELJICA PA OSTAN TO.
Fak na se tule ena papiga z mano prepira ko mi tezi ko tv gledam waaaaa tecna papig je-.-" Pa se mi smeje pa zvizga pa cigan govori hah:'D
RES CIMPREJ NEXT!!!
12. avgust 2014
mogoče ji pa samo kai pripravlja ... :/
s pomočniki? x'D
verjetno bo še nadaljevalo nato pa se bo spametovala
neeeeeeeeeext
12. avgust 2014
neext*0*
13. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani