Hej,
torj sm cist nova tuki, sicr sm mela racun ze prej sam sm si nouga nardila . to bo moja prva zgodbica in upam, da boste u njej uzival ;D zdj med pocitnicami bom probala nextat usaj enkrat dnevno
Uzivite folk!

ŻØĒ

Živim v nemogočih razmerah. Res. Nisem kot nekatere punce iz moje šole, ki govorijo, da je pri njih doma vse narobe zato, ker njihova mama prihaja domov iz službe ob šestih zvečer, njihov oče pa ob vikendih popije pivo ali dve. Pri meni je stokrat huje.

Moj oče je že pol leta v zaporu. Iz njega ne bo prišel še nadaljnih 10 let. Razen seveda, če bo "priden" in mu bodo kazen zmanjšali za eno leto. Verjetno se sprašujete zakaj ga je to doletelo. Nikogar ni, kaj pa vem, zbil z avtom ali kaj takega. Stokrat huje je.

Posilil je mojo sošolko. Ja. Zares. In ostalih pet mladoletnih deklet iz Londona in njegove okolice. Moj oče. Zato je v zaporu.

Po tem, ko se je pred enim letom izvedelo, da je to naredil, je najprej sledilo sojenje, ki se je malce zavleklo. Ko so končno zaključili s predlogom z zaporno kaznijo, je moja mama padla v hudo depresijo. Pustila je službo. Zdaj že 6 mesecev leži na postelji, pije vse vrste alkohola in kadi, kadi, kadi. Med drugim tudi travo.
Večkrat se je zgodilo, da me je udarila. Ko je bila zadeta je pridrsala do mene, ter me vrgla v radijator, nato pa me tam zbrcala, dokler nisem bruhala. Do moje starejše sestre, Jasmine, je še hujša. Nočem govoriti o tem, kaj ji dela. Prehudo je. Lahko povem le, da je povsod kri. S Hayley, mojo mlajšo sestrico, je še kar nežna. Na njenem hrbtu ugaša cigarete, ter jo kdaj pa kdaj klofne.

V šoli me prav tako sovražijo zaradi mojega očeta. Vsi vedo kaj se je zgodilo. Izogibajo se me, ko pridem po hodniku prestrašeno skačejo stran, kot, da bi bila kužna. Počutim se tako ničvredno. Želim si iti stran. Daleč stran. Le z Jasmine in Hayley.
Aja btw moje ime je Zoe.
STARRING
Peyton List as Zoe
https://www.google.hr/search?q=peyton+list+jessie&rlz=1C9BKJA_enSI590SI590&hl=en-GB&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj4i8mknvXNAhXLa5oKHZ5QDJEQ_AUIBygB&biw=768&bih=909#hl=en-GB&tbm=isch&q=peyton+list+&imgrc=9z5UyBJLND2EgM%3A

Perrie Edward as Jasmine
https://www.google.hr/search?q=olivia+holt&rlz=1C9BKJA_enSI590SI590&hl=en-GB&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiHpaqVn_XNAhUG3iwKHb8qDZcQ_AUIBygB&biw=768&bih=909#hl=en-GB&tbm=isch&q=perrie+edward+blonde&imgrc=GiU9xKBY9VNz6M%3A

Mackenzie Foy as Hayley
https://www.google.hr/search?q=mackenzie+foy+twilight&rlz=1C9BKJA_enSI590SI590&hl=en-GB&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj9sbCGofXNAhUCJpoKHdmcAz8Q_AUIBygB&biw=768&bih=909#hl=en-GB&tbm=isch&q=mackenzie+foy+2009&imgrc=mr42MmlmNe_xBM%3A
*********
Upam, da vam je usec! Nexti bojo dalsi kot ta. Zdj pa za zacetk rabm 3 nexte!
16. julij 2016
u209548
u209548
nexttt takoj
16. julij 2016
ok se 2 nexta
16. julij 2016
Next Next
16. julij 2016
haha se en Next
16. julij 2016
Next
16. julij 2016
grem pisat
16. julij 2016
aja ve ko berete ce nimate kej za delat a loh plis mal oglasujete? hvala vam :*
16. julij 2016
Next
16. julij 2016
u145668
u145668
Next...omg zalostno...
16. julij 2016
Next
16. julij 2016
u172325
u172325
NEEEEEEEXTTTTT
ZELO dober začetek!!
NEEEEXXTTTTT!!!
16. julij 2016
I.

"....za domaco nalogo rešite primere na strani 195 v učbeniku," je dejala gospa Trilip, nato pa je zazvonilo za konec pouka. Končno. V svojo torbo sem zmetala zvezke,ter pohitela iz učilnice. Na poti iz nje me je nekdo spotaknil in z vso silo sem padla po tleh. Zaslišala sem smeh. Zaškrtala sem z zobmi ter vstala in se divje odpravila naprej. Zavila sem in prišla na drug hodnik, kjer so bili moji sosošolci, fazani iz b - ja. Največji kreten iz našega razreda, Tom, je zakričal čez cel hodnik: "PAZITE HČERKA POSILJEVALSKEGA PEDOFILA GREEE!". Njegova klapa se je zarežala, kot, da bi povedal šalo stoletja, zraven pa se je režanju pridružilo še nekaj punc, ki so se družile z njimi, da bi izgledale FAB, ker se družijo s fanti. Prosim lepo. Če se družiž s fanti, ni to nič kaj takega. Sama sem na osnovni šoli imela ogromno fantovskih prijateljev. A, če bi jim to povedala, bi me zmerjale s cipo in kurbo. Take pač so.
Ne, da bi se menila za njih sem se odpravila naprej kot, da se ni nič zgodilo. A bjevci so se umaknili k stenam, da se ne bi slučajno dotaknili hčere "posiljevalskega" pedofila". Saj nisem kužna folk! Navsezadnje sem prišla ven iz te stavbe, ki me je vsak dan bolj in bolj napolnjevala z grozo. Globoko sem vdihnila in izdihnila. Vreme je bilo oblačno, povsem običajno za London. S kotičkom očesa sem opazila, kako je iz šole prišla Tomova klapa. Na začetku sta hodila Tom in Sarah, največji zlobi. Odpravila sta se za kolesarnico in se zalizala. Odpravila sem se proti domu. A preostali del Tomove bande je šel za mano.
"Ej cipa, počakaj!" se je zadrla Olivia, Sarahina namestnica. Pospešila sem. Nato sem na hrbtu začutila močno roko, ki me je porinila naprej. Priletela sem na tla, po nekem neverjetnem naklučju pa je bila tam luža. Blatna luža. Vau, super zdaj sem še umazana. Fak, jaz sem najsrečnejši človeček pod soncem.
"O moj bog, že drugič danes leži na tleh. Kakšen štor," je dejala Olivia. Ne vem kaj se je zgodilo, a kar naenkrat je zraven stal Jeremy (eden najbolj hudih tipčkov iz 4. letnika) ter njegova Bffa Mark in Dallas. O fak, se bojo name zdaj spravili še oni? POTEM pa se me je bog usmili. Olivia je že začela žvrgoleti kakšen štor sem in, da me je v lužo porinila ona bla bla bla. Jeremy jo je pogledal z GNUSOM v očeh ter dejal: "Olivia spokaj se dokler ne grem povedat svojim sošolcem kaj si naredila. Ne bi bilo lepo." Olivia je samo strmela vanj, ko mi je kavalirsko podal ROKO in mi POMAGAL VSTATI. OMG! Jeremy Adams mi je pravkal POMAGAL VSTATI. Olivia in ostali so se pobrali kot bi mignil. Jeremy se mi je nasmehnil potem pa so se vsi trije odpravili v drugo smer, medtem pa mi je Mark POMEŽIKNIL, Dallas pa POMAHAL. O faaaaaak kap me bo.
*********
Hvala usem ki berete :*
Še posebi bi se rada zahvalla Anaa Blond kr oglasuje res hvala ti :*
Mnenje? Plis
Kaj bi spremenile?
Ocena?
Hvala vam :*
5nextov
16. julij 2016
u172325
u172325
Wawww ress svetovno
iiiiii gor ji je pomago.....love in the air
NEEXTTTT TAKOJ!!!
16. julij 2016
u210820
u210820
Next
16. julij 2016
u209548
u209548
Nexttt svetovno
16. julij 2016
Next Next Next
Rtm
16. julij 2016
u145668
u145668
Neext.
17. julij 2016
prihaja Next
18. julij 2016
Ker sem zamudila bus, sem se kar peš odpravila proti domu. Živimo v nekem zahojenem delu Londona, nekje bogu za hrbtom,kjer po deveti uri ni varno iti ven saj te lahko oropajo, posilijo aliv najhujšem primeru ubijejo. Privlekla sem se do bloka umazano rjave barve, stopila prek številnih vreč za smeti in se čez bujne, razraščene rastline začela prebijati do vhoda. Odklenila sem težka vhodna vrata, in se odpravila v notranjost mojega domovanja. Dvigala seveda nismo imeli, zato sem se peš odpravila do devetega nadstropja. Odklenila sem vhodna vrata. Vame je zavel vonj po cigaretah, alkoholu in travi. Odpavila sem se čez sobo v kateri je bila kuhinja, jedilnica in dnevna soba hkrati do vrat v kotu - mamine spalnice. Ležala je na zakonski postelji okoli nje so ležale pločevinke piva, steklenice vodke in viskija in cigareti. Čikov je bilo po tleh toliko, da (NE pretiravam), bi lahko do vrha zapolnili najmanj dve vreči za smeti. Pogledala sem žensko, ki je bila moja MAMA. Imela je rjave lase s sivimi prameni, ki so ji v šopih izpadali. Zobe je imela rumene, njene oči so bile prazne. V rokah je močno stiskala pločevinko piva iz ust ji je visela cigareta. Zavohala sem močen vonj po travi. Šlo mi je na bruhanje, zato sem se po hitrem postopku odpravila iz sobe.
Ob petih sta prišli domov še moji sestri. Če ju na hitro predstavim:
Jasmine je ena najlepših deklet kar jih poznam. Ima mehke svetle lase, ki ji segajo do sredine hrbta in sinje modre oči. V nosu ima pircing. Stara je 20 in študira medicino. Pametna je. Zelo. Je res popolna. Strah jo je, da bodo ljudje iz socialne službe odkrili kaj se dogaja pri nas doma in nas dali v rejo ter tako ločili. Jaz govorim, da je to skoraj nemogoče, čeprav je tudi mene pošteno strah. Je edina, ki nekoliko skrbi za nas, saj kuha, pere, lika...
Hayley je zelo prisrčna. Ima dolge, valovite rjave lase ter čokoladno rjave lase. Stara je 9 let. V primerjavi z njenimi vrstnicami je Li zelo zrela. Ve, da svet ni kraj kjer so vsi srečni, ni nobenih vojn ter, da imajo vsi za jest in pit. Ve, da je ta hudičev svet preklemano krut. Je na tekočem z novicami, saj bere časopise. Tako je. Tamala je bolj na tekočem z novicami po svetu kot jaz. Poleg tega je zelo močna. Ko jo mama udari, ne gre jokat v svojo sobo, temveč zapre oči in se dela kot, da se ni nič zgodilo. Mislim, da je premočna. Ker jaz jokam vsako drugo noč zaradi moje družine in skrbi, njo pa sem nazadnje videla točiti solze, ko je izvedela za teroistični napad v Franciji. Tamala je res nekaj posebnega.
Torej.
Jasmine me je na hitro objela, nato pa za jedilno mizo odnorela pisat domače naloge. Hayley je planila k meni in me močno objela. Stisnila sem jo v medvedji objem. Ko sva se po nekaj minutah ločili, je rekla, da je lačna. Šla sem do hladilnika, v njem našla plesniv kruh (zelen del sem odrezala stran), in ji ga potisnila v roke
Ko se je zvečerilo smo vse tri sedle za mizo in si bo bratsko razdelile juho iz vrečke, ki smo jo našle v kotu omare (rok trajanja je že zdavnaj potekel, a komu mar). Bil je večer, povsem običajen. Nisem vedela, da mi bo za vedno spremenil življenje.
************************
MNENJE? pliss (tut kritike)
5 nextov
18. julij 2016
u214480
u214480
Next
18. julij 2016
Omg, kok napeeto zdej nakonc, upam da bodo pobegnile al pa kej podobnga Mnenje: enostavno ljubim tvoj način pisanja in use kar gre zraven! Next !!!!!!
18. julij 2016
neeeext
18. julij 2016
u145668
u145668
Neeeeeeext res tole je top, sam je pa najhujs, da se res to nekje dogaja.
18. julij 2016
Next!! Popolnooo
19. julij 2016
omgggg nova bralka pa Next Next Next Next Next Next Next
19. julij 2016
Next <3
19. julij 2016
u193768
u193768
Omg super!!!!! Ful dobr pišeš
Next Next Next Next Next Next
19. julij 2016
Dons dam Next
20. julij 2016
Next
20. julij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani