u193768
u193768
Next
17. maj 2016
u199826
u199826
Sqj meni se tudi zanic zdi ampak ravno zato sem ga dala ker je malo drugacen pa oprosti ker sem se tako odzvala, samo se mi je zdelo res nesmiselno in nepotrebno.
18. maj 2016
u193093
u193093
ni panike jaz bi se pomoje tud isto
18. maj 2016
Next
19. maj 2016
Next! super je
20. maj 2016
Čakamo Next
20. maj 2016
Next+nova bralka
21. maj 2016
u143259
u143259
Neeeeeext
21. maj 2016


Med potjo do sladoleda je bila mrka tišina.Včasih si se najine roke rahlo dotaknile druge. Oh kako si želim da bi se prepletle da bi bile nerazdružljive.Uh kaj pa govorim?
Moje misli so vrele. Vsak skupen čas ki sva ga imela skupaj oy ga preživvela skupaj je bil zame popoln. Nism več potrebovala dotikov moškega ki ga ne poznam, poljubov, božanja. Ničesar. Hotela sem samo njegove dotike, njegove poglede , njegove poljube.
Ampak vem da nikoli nebo moj.Kmalu sva priđšla do sladoledarja.Z komolcem mi je namignil da naj izberem prva.Pokimala sem in se premaknila bližje k tako rekoč "škatli " z sladoledom, in pogled se mi je ustavil na črnem kornetu in nebeško modrem sladoledom. V očeh se mi je nabrala iskrica kot otroku ki vidi igračko.Sladoledarju sem naročila točno tega, in vedla sem se kot otrok ko sem ga dobila v roke. Pogledla sem ga, in smejal se mi je. Tako kot še noben drug. Upal da si ne misli da sem čudna, ali kaj podobnega. On si je naročil navadnega z čokoladnim prelivom. Pogedla sem ga z malo ljubosuja ko je dobil čokoladni preil, zato sem pomolila sladoled, sladoledarju in mu naročila naj še meni namoči v čokolado. Zasmejal se je in ga pomoči ter mi ga podal v roko. Opazila sem da me ves čas opazuje v prsi.Nasmehnila sem se in hotla plačati ko je moška roka priletela pred menoj in dala denar sladoldarju.
"Steven" sem rekla rekla in se obrnila.

Okej bedn Next. kasneje dobite še enga k sem se šele zdj zbudila in sem like še v fazi budenja.
pa se opravičujem ker ga ni blo dolgo in ekr se v tem nextu besede ponavljajo in so čisto bedne in ja. BZ. klasneje pride boljši in daljši.
ly <33 :*
06. avgust 2016
u209548
u209548
Nextt
06. avgust 2016
Nasmehnil se je in me navihano pogledal.Zahvalila sva se sladoledarju in odšla sva po "neznani" poti. Vsaj meni neznani poti. Med potjo mi je pogled ušel k njegovim ustnicam. Oh kako sem si ga želela. Ko sem bila z njim je čas minival prehitro, ko ga ni bilo se je vse vleklo kot megla. Le kje hje bil do zdaj? Kje se je skrival? zakaj mi ni mogel prej pokazat kaj je ljubezen? Pot je postajala vse bolj bblatna in vse bolj listja je bilo natleh. Po tem sem sklepala da greva proti gozdu. Me bo posilu? Me bo ubil? Nism si misna da je takšen....Mogoče pa je kakšno dobro presenečenje - upam. Nočem da se mi zgnusi, ker je eden posebnih ki sem jih srečala.
Po nekaj metrih sva se ustavila "Tako!" je rekel sproščeno in se usedel natla. "Kaj je tukaj kaj posebnega?" vprašam z začudenim glasom. Pred nama je bilo jezero , izza nas pa so bila drevesa. "Vsedi se in opazuj" reče in me potegne za roko tako da sem padla v njegovo naročje. Zasmejal se je meni je pa bilo nerodno. Zardela sem v obraz in se še sama začela smejati. Oh ta njegov nasmeh, smeh , lasje. U mama kaj pa govorim. Nehala sva se smejati in nekaj časa strmela drug v drugega. O ja. ta njegov poglled. Srčni utrip se mi je višal, začel je utripati vse bolj, in moji dihi so bili vse bolj hitrejši. Zgleda da je pri njemu isto. Z roko me je nežno pomožal po laseh in roka mu je zdrsnila na moj vrat. nato jo je premaknil proti čeljusti. Zazrl se je v moje ustnice , ki so postale rahlo razprte. tudi on jih je razprel. To je ta trenutek. Začel se mi je približevati, vse bolj in bolj.Moje roke so zdrsnile na njegove rame. Bila sva cm oddalena. Oh daj že. Sem govorila sama v sebi.
09. avgust 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani